Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@mummyofthree no super, clovek mieni ... 🙂 toto je dokaz, ze ked sa to babatko ma narodit, tak vypocty nepomozu 🙂 gratulujeme
@trish31 No ved to...akurat mi kamoska pisala, ved si to tehotenstvo vychutnavaj.... ale hned bola odpoved... prvy trimester som mala nevolnosti.... a teraz? ma bolia zuby... ale zaujimave ze len v noci.... tak som jej hned na to..ze ja mam to tehotenstvo zatial ako za trest..... 🙂 Ale velmi sa tesime 😉
Btw dievcata ja dnes neustale zeriem
Ahojte baby...kedy začínate kupovať výbavičku?.. 🙂 ja zatiaľ ešte nemám nič.. 🙂 len kočík mám vybraný.. 🙂
@pechlinka ja uz jedno dieta mam.. a tak predpokladam, ze druhe bude nocit veci po nom. Mam aj malych synovcov keby to bol chlapcek. Kocik mam tiez po dcere, ktora ma 2 roky a je este vo velmi dobrom stave.
Ale pri prvom babatku som kupovala kocik , podlozku na prebalovanie a ine tesne pred porodom cca 2 tyzdne. Podla mna sa netreba ponahlat este mas casu dost 🙂. Urcite bábu kupim nieco nove na oblecenie, ale az ked mi lekar prezradi pohlavie dietata..
som na tom podobne ako poussin.Este nekupujem nic...teraz sa do toho ani tak nehrniem ako pri prvej dcerke.ak to bude dievcatko mame veci dost,ak chlapcek bude nejaku novu garderobu potrebovat .Kocik mame tiez.jedine co budem kupovat nove je odsavacka mlieka,a satka na nosenie.A akurat od kamosky dostanem romer sedacku,aby sme mali dve vajicka....keby som tak vedela co to bude....tesim...
@prahaxx no ved toto... chces nechces, co ma byt bude :D
ahojte buduce mamicky. pripajam sa k vam dnes som v 11tt, velmi sa tesim na babo myslim ze to bude chlapec, to bude moje prve babo a preto neviem nic, kedy je uz vidiet pohlavie? a pisete o kupovani no ja uz som neodolala a kupila som si nejake body a 1nohavicky na traky. ale jak pisete tak asi kupite vsetko tesne pred porodom.
@pechlinka ja mám tiež po malej kopu vecí, a vela je tam ešte uplne nových s visačkami aj ked už má Miška 8 rokov ale tie veci sú ako nové a ako píšem kopu aj nových, mala velmi vela vecí. A tie najmenšie sa ani neoplatí kupovať velmi rýchlo z toho vyrastú. Nekupovala som ešte tiež nič. Idem 14.5. na poradnu a som si povedala, že potom už niečo začnem kupovať ako bodíky, lebo to je super vec sa mi to páčilo viac ako košielky. Začiatkom leta ešte popozerám tie veci po malej a uvidím čo dokupim a hlavne ak by povedali, že to bude chlapec tak budem troška v háji 🙂 Postielku mám tiež uplne novu malá v nej spávala len ako bábätko. Takže budem kupovať kočík, vaničku a do postielky tú súpravu ako baldachýn a hniezdo aj ked mám jednu takú súpravu, ale chcem ešte jednu na výmenu. A určite ma bude lákať vela vecí ako sa poznám🙂
Myslim ze to budem riesit tak september,oktober,ked sa vratime z dovolenky...aj ked nemozem povedat ze by ma to nelakalo..keby som vedela ci ruzove ci modre iste by som nieco uz kupila,musim sa krotit.ja som vlastne rada ze kocik riesit nemusim....je ich tolko ze sa veelmi tazko vybera.
a aku znacku??
su pekne ale maju maqlu vanicku,ja som ho chcela tiez ale ked som do toho kukla na zivo...rozmyslela som si to,ale bolo to ine,mala bola narodena v septembri
mozno teraz ich robia mensie,ale 2009 kolekcie som si merala...a teda pol rocne dieta by som tam nevopchala,a to som vtedy chcela.hlavne aby sa dobre vozilo.. 😀
@kwetinnka ja by som tiez chcela jane rider konkretne.je krasny a aj pri druhej dcere som mala jane a bola som absolutne spokojna..co sa tyka vanicky tak sa mi uzka vobec nezda napr si zoberte svagrina ma dvojicky a ked som videla vanicky na jej kociku tak som jej povedala ze tam sa jej deti nezmestia ani tri mes. A to mala deti v septembri takze celu zimu vo vanicke...a ona ich tam nosi doteraz a to maju 7 mesiacov...a len preto to chce vymenit za sportovu cast lebo maly sa velmi dviha ze uz chce vidiet a ma 9kg.a jej vanicky su na 100 percent uzsie ako jane...
@eevicka83 ja som bola tiež v obchode pozerať tie kočíky, lebo dcera odkedy sa dozvedela, že budeme mať bábätko je závislá na kočíkoch tak ma ťahá po obchodoch a táto značka sa mi páči už dlho, len sa neviem rozhodnúť pre model, ale tá pani v tom obchode bola velmi milá porozprávala nám a pýtala sa na termín a som povedala november tak mi jednoznačne odporučila jané že má velkú vaničku . Len sa už rozhodnúť aký🙂 Som rada že počujem od niekoho kto už jané mal, že bol spokojný🙂 Niektoré tie kočíky majú ozaj malú vaničku napr. sme tam pozerali X-LANDER lebo bol v krásnej tyrkysovej farbe a na tej som závislá🙂 , ale ten mi moc neodporúčala, lebo má malú vaničku. Ešte mi oporučala CAM že aj to má väčšiu vaničku ale tie sa mi velmi nepáčia sú také umelé hrkotavé. Proste som už dlho zamilovaná do Jané 😀
@eevicka83 a ides kupovat novy?neostal ti?a ten rider je v krasnych farbach.Mne sa vtedy nezdal uzky skor kratky,a je fakt ze tie cam su take divne,a X/ lander co je trojkolka ma velmi slusnu vanicku..ale mam pocit ze teraz to vyrabaju velmi podobne...len je rozdiel v materialoch a v cene samozrejme..
Ja keby som pri tomto druhom potrebovlaa kocik asi by som ani uplne novy nekupovala,neviem.
Maminy, čítam, že už máte v kočíkoch jasno, objednávate teraz alebo čakáte ? My už máme vybratý, ale stále váham, že čo ak nájdeme lepší. 😀 Takže sme sa rozhodli počkať.

@sue1818 aj my sme mali "nehodu" hoci sme skusali podla jonasa mesiac predtym a chceli sme mesiac po tom, ale akosik spermose vydrzali 7dni... 😀 a vobec som nevedela ze sme tehotni, dokonca sme 7dni spinili, tak som si myslela, ze dake divne ms... a kamoska ze sprav si radsej test.. a bolo to 😀 mne ani nenapadlo ze by som mohla byt tehu, kedze sme si davali pozor, milovali sa na 11dc a ovu na 18dc (potvrdena digitalnym skenerom co skenuje 2hormony) takze no... super spermie 😀