Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@sasulka767 tak to by bola Bobinka, 🙂
ja zas vydesena, ale pre 4 kvapky krvi do nemocky nepoletim, dufam, ze to ustane a zacnem sa zamyslat aj ja nad menom, aj ked u nas je to asi jasne, ziadne velke vymyslanie, len keby bolo vsetko v poriadku, drzte palce aj sa pomodlite prosim
@prahaxx Nechcem Ta nejako desit, ale ja byt tebou do nemocnice idem, ja som mala podobne komplikacie, a bola som hospitalizovana na 5dni v nemocnici, som mala raz par kvapiek a potom o dva dni take spinenie, ako pri mnz.. a nasadili mi dupfastone alebo ako sa to volalo... a brala som to do konca 3 tieho mesiaca... ale tak babatko sa udrzalo a to je hlavne, ale uz som doma na rizikovom, uz ma lekari nechcu pustit do prace 😒 zakaz robit tazku pracu, nenosit nakup, neupratovat.. no hrozne...ale co by sme neurobili pre ten poklad pod srdcom? vsak? 🙂
tak prispejem aj ja k teme kocik 🙂 hrozne sa mi pacil stokke a myslela som si ze ten, no len ta cena je dost vysoka ak chceme mat komplet 3 kombinaciu. boli sme cez vikend v specializovanom obchode a tam nam na zaklade nasich poziadaviek odporucali znacku peg perego a musim uznat naozaj sa nam pacil 🙂 ale rozhodnute este uplne nie je.
inak k menam, na dievcenskom sme sa zhodli, vybrali sme mnou navrhnute, ale pre chalana chce priatel meno po dedkovi a mne sa nepaaaaci :D ale no co uz. A aj tak citim, ze to bude dievca 🙂
@katyka11 no vitaj v klube, duphaston beriem 2x denne, mala som 3x, v utorok mi doki znizil davku, uvidim, mam velke problemy s jedlom, bud zvraciam, ale mam hnacku, v tomto smere mi nemocnica nijako neprospeje, lezim co sa len pri 3rocnej malej raketke da, uvidime, ako sa to bude dalej vyvijat
@prahaxx aj ja som to tak mala, najprv tri a potom mi znizili davku na dve tabletky denne.... ale uz sme v poriadku. az na to ze teraz nas trapia uz dva tyzdne zuby... 🙂 tiez som mala ranne a dokonca aj vecerne nevolnosti... sestra a svagrova vobec nemali ziadne komplikacie, tak ked som vravela ako to prebieha dalej iba sa smeju, alebo krutia hlavou... 🙂
@katyka11 a do kedy mas ten duphaston brat? nehovoril ti DR? mne ho dali koli tomu hematomu,a beriem 2 tbl denne,napriek tomu somdva dni spinila,ale nastastie to preslo,lebo neviem kam do popradu by som utekala.Mne pri prvej bolo zle do 20 tt....teraz mi nieje nic,az je mi to divne 🙂 ,len ma hroozne bolia prsia,ale to bude asi tym duphastonom
@kwetinnka To ze Ta bolia prsia je uplne normalne..mna boleli ze som sa nemohla ani chytit, a stale ich mam citlive na dotyk..hormony sa Ti menia v tele..
Lieky som brala do konca tretieho mesiaca... ale to je individualne... ked to mas koli hematomu, mozno ich este budes brat, ja neviem, niesom lekar.. 🙂 tak ale chvalabohu je vsetko ok
@sasulka767 no my zasa naopak dievčatko v pohode , ale na chlapčenskom mene všetko čo poviem povie, že nie lebo to znie tak buzerantsky, alebo jeej to nie lebo som mal kamoša s takým menom a bol to blb, no proste horor. Ale ja som si aj tak istá, že to bude dievčatko🙂
@mariankamk aj ja budem asi novembrova 🙂
@peta283 ahoj, mna uz sa ale tato tema netyka 😔
@prahaxx ja by som aj kvoli pár kvapkam určite išla.. ja som taktiež trochu špinila, nebolo toho veľa ale aj tak som sa bála, čo to môže byť.. tak som išla k dr. a zistilo sa, že sa mi oddelila časť placenty, že sa to stáva a pri dobre prognóze by to malo prestať, avšak zakázala mi všetku námahu, povedala, že musím oddychovať a predpísala mi taktiež duphaston 2x denne do 3 mesiaca.. vieš, istota je istota..
@katyka11 problém je ale v tom, že chlapčenské meno je už vybraté, mne sa páčilo a ked som to povedala drahému tak s ním hneď súhlasil a teraz tvrdí, že som ho teda vybrala ja a on môže vybrať meno pre dievčatko... už aby som vedela, že to bude.. obom sa nám snívalo, že to bude dievčatko.. tak teraz neviem, či to naozaj tak aj bude... 😎
@sasulka767 my sme mali takyto jednoznacny vyber pri dievcanskych menach...chlapcenske nie a nie vybrat
No my sa tiez este rozhodujeme na mene...tiez mame vybrane...ale aj tak mam taky pocit ze sa to do novembra este urcite zmeni... 🙂
Ahojte, my sme sa na menách naštastie celkom zhodli. Šimon alebo Sandra 🙂 a po kočíkoch pokukávam aj ja. Pri synovi som mala CAM a bola som s ním spokojná ale predali sme ho pretože ho nebolo kde skladovať.
Baby aj vy sa citite tak strasne nemotorne a lenivo?Ja uz teraz fucim ako lokomotiva,nohy mam ako z olova...Otras
Dnesna poradna dopadla vyborne. Drobcek v brusku si pekne rastie, pocas sona si krasne spinkal ( a potom nech mi niekto hovori, ze sono je pre miminko neprijemne a brani sa mu) 🙂 O 2 tyzdne ideme na odber krvi na zistenie vrodenych poruch a potom sa s mrnusom vidime opat "az" v polovici juna 🙂 . A este som dnes bola na kontrole u diabetologa, takze zatial nemame tehotensku cukrovku a na dalsi test idem az v 24tt. Dufam, ze sa tento dobry vysledok opat zopakuje 🙂
@trish31 ja sa cítim strašne unavene, lenivo, stále by som spala a to píšu, že v druhom trimestri sa budete cítiť na vrchole svojej energie....no u mna to nefunguje. Včera sme boli s kamrátkou s detmi vonku asi 3 hodiny, ale prišla som ako zbitý pes domov, nohy ma boleli, unavená som bola, no strašné aj som hned zaspala. Znova som začala chodiť vela na WC v noci aj 3 krát idem a cez den sa tiež nachodím.
@andy09 podobne....stale by som len spinkala 🙂
@majushka122 ja si vravím, že štastie že som doma, lebo v práci by som aj zaspala🙂 Už aby to spacie obdobie pominulo a prišla aj na mna tá energia🙂

@sasulka767 Tak to dohodni z muzom tak, ze ty das meno dievcatku, a on da meno chlapcekovi......... 🙂 a mate kompromis 😉