icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

januska010
8. máj 2013

@mimickapn Áno 🙂 Manžel sa smial, že takým tempom porodím už v októbri 😀

andy09
8. máj 2013

@jaja018 ja som začala pohyby cítiť ked som bola 12 tt+ 6 a tiež som nechápala že tak skoro, pri malej som cítila v 16 tt. Ale odvtedy som cítila stále niekedy viackrát niekedy menej ako kedy.

andy09
8. máj 2013

@nikky81 ja som mala peg perego A3 a ten bol celý taký väčší aj vanička aj športový.

andy09
8. máj 2013

@majushka122 no ja som mala dva potraty jeden pred 10 rokmi a další pred rokom a pol takže hned ma nechala doma, naštastie teraz nemám žiadne problémy tak dúfam, že bude všetko v poriadku, teraz idem po mesiaci na poradnu v utorok tak som zvedavá, snád bude vidieť čo to bude, som už velmi zvedavá 🙂

andy09
8. máj 2013

@mummyofthree ja ešte neviem pohlavie, ja len dúfam, že v utorok ked pojdem na poradnu bude vidieť čo to je. Je tu už dosť kočiek čo sú v nižšom týždni ako ja a už im povedali čo to bude. Tak som zvedavá, ak to bude ako pri Miške tak mi to povedali týžden pred porodom čo sa stále skrývala.

andy09
8. máj 2013

@hrustik1 no do tých mlynov sa chystám asi v piatok pozrieť tam som bola vela krát si len očká popásť🙂 A sa mi páčil výber a že som si to mohla pochytkať🙂 Ja som tiež bola PP spokojná mala som A3 a aj bol lahký aj sa lahko skladal uplne super. Strieška bola fajn dlhá aj sa v nom vonku vyspinkala športová časť bola parádna velká ale aj vanička bola fajn, narodila sa 27.8. takže celú zimu som ju tam odvozila aj s fusakom a na jar išla do športáku a v pohode. TEraz sa mi páčia jané alebo concord fusion, neviem prísť na chuť k trojkolkám.

andy09
8. máj 2013

Kočky dnes sme boli výletovať v Bojniciach na strašidlách, zážitok super, Miška mala radosť, ale teda čo sa tam mne stalo sa mi v živote nestalo. Uplne inými miestnostami sa išlo ako je klasická prehliadka všetko fajn len sme zrazu vyšli na také uzke drevené točité schody a to viedlo až do nejakej tej veže čiže schodov ako do neba a asi v polke tam pustili taký dym a ja som už fučala ako lokomotíva už sa mi točila z tých schodov hlava do toho ten dym a zrazu som mala pocit že sa zadusím a potrebovala som vzduch, pocit že nemám dostatok vzduchu no strašné okná tam boli zadebnené ked išlo o to aby tam bola tma v tej veži , rýchlo vravím mužovi daj mi vodu, a potom mi kázal pomaličky dýchať a nepanikáriť, no fakt to bolo strašné, naštastie to ustúpilo a v pohode sme pokračovali dalej. Len dúfam že je babatko v poriadku.

trish31
8. máj 2013

@andy09 to iste sa mne stalo v metre aj som to sem pisala,skoro som az odpadla....

majushka122
8. máj 2013

@andy09 ja idem az 20.5. takze sa neviem dockat....a pohlavie zevraj az v 20tt....to nevydrzim....ale uz teraz mi zacina vykukat a trcat brusko....som zvedava jak budem vyzerat prveho juna na svadbe 🙂🙂🙂🙂🙂

trish31
8. máj 2013

Baby nepichaju vas nahodou vajecniky?Lebo mna dnes dost lavy...taha ako keby

andy09
8. máj 2013

@trish31 no ja tiež som myslela že tam odpadnem, potom mi kázal muž pomaličky dýchať napila som sa ale uplne som začala panikáriť. Naštastie som to rozdýchala , ale bola som rada ked to bolo za mnou. Takže asi žiadne takéto schody, kopce a podobne.

andy09
8. máj 2013

@majushka122 a neboj to je za chvilku a bruško sa Ti vela dovtedy nezmení, takže budeš pekná nevestička. Som zvedavá čo povie moja dr. či bude chcieť povedať čo to je. uvidím v utorok.

andy09
8. máj 2013

@trish31 to zvykne aj mna niekedy ani nie pichať ale tahať...väčšinou na pravej strane.

trish31
8. máj 2013

@andy09 mna vzdy pot obleje a musim si sadnut....teda no stalo sa mi to 2x v zivote a aj to v tehotenstve....

majushka122
8. máj 2013

@andy09 nj..som zvedava...a porodu sa nebojim...ved to vsetko pre malinke vydrzim...

majushka122
8. máj 2013

@trish31 ani nehovor..to uz ked ma obleje studeny pot viem ze je zle

trish31
8. máj 2013

@majushka122 mne sa to nikdy nestavalo,az teraz ale je to velmi neprijemne,vtedy len sadnut rychlo a vodu dat..mne uz ked sa zcne mihat cierne pred ocami viem ze musim si sadnut hned....

mummyofthree
8. máj 2013

@andy09 nO ja som
myslela ze na sone to vedia tak 16 tt cca
...asi technologia postupuje 🙂

mummyofthree
8. máj 2013

@andy09 ale tak ten 15tt uz je dost, uz by mohli hadam

majushka122
9. máj 2013

@trish31 najhoršie je že mne sa to stáva aj bežne ked sedím...mne nepomôže nič len to nejak prekonať...hlavne ked som v buse..no hrôza..väčšinou ked hodim sablu tak mi to pomôže ale väčšinou ked som doma tak si lahnem a zaspím..vtedy je to fajn 🙂 snad to čím skôr prejde

andy09
9. máj 2013

@majushka122 hm, ved ten porod to už sa zvládne a ten pocit ked Ti ukážu bábätko je na nezaplatenie. A hned zabudneš na porôd. Ja som mala síce cisársky, takže neviem čo je klasický porod a teraz budem mať znova cisársky.

andy09
9. máj 2013

@trish31 no ved neboj akú paniku som ja chytala normalne som nahlas vravela že potrebuje sa nadýchať a myslela som že tam to malé okníčko rozbijem alebo čo. Tiež som mala pocit že ak si nesadnem odpadnem, teplo už na mna išlo. Nepríjemný zážitok.

andy09
9. máj 2013

@mummyofthree čo aj knihy mám alebo v článkoch na nete píšu že od 12 tt Ti vedia povedať pohlavie, ale nikto Ti to tak skoro nepovie pokial si asi dr. ozaj nie je istý, alebo väčšina čaká radšej ked to je väčšie. Ale tak teraz sú všelijaké vymoženosti a všetko napreduje. Ked pojdem na poradnu budem už 16 tt tak som zvedavá a ked nepovie tak snád povedia na tom 4D.

majushka122
9. máj 2013

@andy09 no ved toto....ked uvidime babenko vsetky bolesti idu bokom....veru pocit na nezaplatenie ked uvidis nieco tak krasne co v tebe rastlo

trish31
9. máj 2013

@majushka122 ja sa teraz busom vyhybam,ked nemam auto radsej nejdem nikam....ja sa skor troska obavam lietania teraz ked pojdeme do Talianska @andy09

cobinka
9. máj 2013

@andy09 ja som taky slabsi klaustrofobik...ja na take miesta radsej ani nechodim 😉 dokonca ani uzavrety tobogan nedam 😉 ...ani nechci vediet ake som mala pociti len pri citani tvojho prispevku 😒

katyka11
9. máj 2013

@cobinka Ahoj..je pekne ze sa ti paci troj kolesovy kocik, ale mozem ti len poradit, ze tie niesu vobec vhodne do snehu... a to budeme mat zimne dieta, tak aj tak treba premyslat mozno
😉

andy09
9. máj 2013

@trish31 teraz si ani ja neviem predstaviť letieť. Ale to zvládneš.

katyka11
9. máj 2013

@andy09 Ani my este nevieme pohlavie...a to mame rovnaky termin ako tak pozeram...My ideme na poradnu 16.teho a uz sa neviem dockat co mi povie dr... strasne by som chcela uz vediet co to bude... 🙂

trish31
9. máj 2013

Baby,tak ja drhnem matrace na stolicky na terase,zrazu pocujem cudne zvuky este si vravim ze ako ked vystrel zo zbrane...Pozriem pomedzi stromy a sused tam so vzduchovkou striela na holuby u nas na streche..Kricim mu ze Haloooo ja som tu prestante a on zas,brok okolo mna preletel..Som sa rozbehla hned dovnutra,vsak keby ma bol trafil aj zabit ma mohol..