Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@majushka122 tak ja som uz v 10 tt letela z Kanady sem tak toto snad dam...
@andy09 no musi ti to uz povedat, sak to je na zblaznenie!
problem v takom skorom stadiu s potvrdenim pohlavia je, ze ked vidia pipik, on to moze stale byt klitoris, ktory sa neskor schova.. cize mas 50/50 sancu :D
stvim sa, ze sa nevies dockat utorka 😀 😀
aky je pomer pohlavi teda???
@mummyofthree to máš teda pravdu neviem sa dočkať utorka....chcela by som velmi dievčatko, ale ono je to nakoniec jedno hlavne nech je všetko v poriadku.
Kočky dnes som videla naživo ten kočík Peg perego, má ho kamarátka a je uplne super a vaničku má super velkú ovela väčšiu ako boli volakedy. Sa mi ozaj velmi zapáčil.
@andy09 ale jasne ze je vsetko ok, to je bezdebaty... 🙂 a tehu mas rovnake ako pri miske? ja ulne ine ako pri chalanoch a potom tie 7dnove spermie... to nemohlo byt inak 😀 😀
Pri Miške som bola tiež na rizikovom, ale nemala som žiadne problémy pri nej ale odležala som si na začiatku 6 týždnov v nemocnici pre istotu. Teraz je to tiež bez problémov chvalabohu, ale som doma. Inak mi nie je zle , to mi ani pri Miške zle nebolo. Len je to vela rokov rozdiel a niekedy sa cítim akoby som prvorodička bola 😀
@andy09 Aj ja som pozerala na tuto znacku kocikov, tiez sa mi velmi pacia....som ich pozerala aj tu na nete... a ked som si pustila video ako sa ten kocik ovlada...tak som bola prekvapena, ze sa da zlozit jednou rukou... fakt sa mi zapacil....
no i tak.... korunky sa vzdy zidu, a som rada, ze mi kocik dedime... 🙂 len uz naozaj vediet... ci bude chlapcek, alebo dievcatko.... podla toho bude kocik od svagrovej alebo sestry.... 😉 esteze ich mam....
@mummyofthree uz nech je stvrtooooook a potom Vam dam vediet ako som dopadla na ultrazvuku.... 😉
mne sa paci iCandy apple a pear 🙂
@nikky81 tento model http://www.kocikovsvet.sk/peg-perego/2431-p.html
@andy09 presne po tomto pokukujem i ja a myslim, ze zatial je favoritom 🙂 Najma je lahky, lahko sa sklada a zaberie malo miesta v kufri auta. A myslim, ze i cena je v pohode 🙂 Ved uvidime, co este najdem do oktobra 🙂 Ja som pri Karolinka vystriedala 9 kocikov ( proste kocikova maniacka), takze teraz uz presne viem co hladam a co musi kocik splnat a co mi na kocikoch vadi.
@katyka11
@mummyofthree ahojte mam otazku v ktorom tt uz vidno pohlavie? pozeram ze ste obe v 15 tt å buduci tyzden idete k dokt. å sa tesite, ja som pocula ze as v 20 tt. ja idem k dokt. v stredu to budem 12+5 tak dufam ze dostanem teh. knizku.
Baby ked sa tak bavite o tom lietami, na dovolenky sa nechystate? leto pred nami,nemate plany?Tak dnes som dala streku zo strbskeho plesa na popadske a prvy krat nieosm az tak unavena.Zajtra na lomnicak...huraaa.
Verim ze vsetku pomaly budeme vediet co nas caka,Chcela by som dievcatko,ale mam tusaka ze to bude chalan...aaale voobec nevadi... 🙂

@trish31 no letiet...to si vážne neviem predstaviť...ale neboj zvládneš to 🙂 musíš