icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

majushka122
9. máj 2013

@trish31 no letiet...to si vážne neviem predstaviť...ale neboj zvládneš to 🙂 musíš

trish31
9. máj 2013

@majushka122 tak ja som uz v 10 tt letela z Kanady sem tak toto snad dam...

mimajka
9. máj 2013

@trish31 to co za vymlety debil?

andy09
9. máj 2013

@cobinka tak to ja mám tiež blbý pocit z uzavretých priestorov a taký tobogan uzavretý nedám ani ja a ked sa išlo do bane čiže do nejakej štolne ja som čakala vonku, to by som nezvládla, A toto zo včerajška mám husiu kožu ešte teraz ☹

andy09
9. máj 2013

@katyka11 ja idem 14.5. tak som zvedavá či mi povie čo to bude...velmi by som to chcela vedieť 🙂

andy09
9. máj 2013

@trish31 ozaj nenormálny chlap, keby sa tak niečo stalo...by som ho išla riadne schladiť magora.

mummyofthree
9. máj 2013

@andy09 no musi ti to uz povedat, sak to je na zblaznenie!
problem v takom skorom stadiu s potvrdenim pohlavia je, ze ked vidia pipik, on to moze stale byt klitoris, ktory sa neskor schova.. cize mas 50/50 sancu :D
stvim sa, ze sa nevies dockat utorka 😀 😀
aky je pomer pohlavi teda???

mummyofthree
9. máj 2013

@katyka11 uz coskoro urcite budes vediet, neboj 🙂
@trish31 kokos to je aky magor!!!!

andy09
9. máj 2013

@mummyofthree to máš teda pravdu neviem sa dočkať utorka....chcela by som velmi dievčatko, ale ono je to nakoniec jedno hlavne nech je všetko v poriadku.

andy09
9. máj 2013

Kočky dnes som videla naživo ten kočík Peg perego, má ho kamarátka a je uplne super a vaničku má super velkú ovela väčšiu ako boli volakedy. Sa mi ozaj velmi zapáčil.

mummyofthree
9. máj 2013

@andy09 ale jasne ze je vsetko ok, to je bezdebaty... 🙂 a tehu mas rovnake ako pri miske? ja ulne ine ako pri chalanoch a potom tie 7dnove spermie... to nemohlo byt inak 😀 😀

andy09
9. máj 2013

Pri Miške som bola tiež na rizikovom, ale nemala som žiadne problémy pri nej ale odležala som si na začiatku 6 týždnov v nemocnici pre istotu. Teraz je to tiež bez problémov chvalabohu, ale som doma. Inak mi nie je zle , to mi ani pri Miške zle nebolo. Len je to vela rokov rozdiel a niekedy sa cítim akoby som prvorodička bola 😀

katyka11
9. máj 2013

@andy09 Aj ja som pozerala na tuto znacku kocikov, tiez sa mi velmi pacia....som ich pozerala aj tu na nete... a ked som si pustila video ako sa ten kocik ovlada...tak som bola prekvapena, ze sa da zlozit jednou rukou... fakt sa mi zapacil....
no i tak.... korunky sa vzdy zidu, a som rada, ze mi kocik dedime... 🙂 len uz naozaj vediet... ci bude chlapcek, alebo dievcatko.... podla toho bude kocik od svagrovej alebo sestry.... 😉 esteze ich mam....

katyka11
9. máj 2013

@mummyofthree uz nech je stvrtooooook a potom Vam dam vediet ako som dopadla na ultrazvuku.... 😉

andy09
9. máj 2013

@katyka11 mne sa zapáčil dnes ked som ho naživo videla, ale môj favorit je zn. jané, ale ako vidím tak sa to mení a bude tažký ten výber, ešte že do novembra je daleko 🙂 Tak daj potom vedieť ako si dopadla, ja idem v utorok.

katyka11
9. máj 2013

@andy09 Neboj, dam vediet... strasne by sme chceli dievcatko...tak snaaaad to vide... som zvedava ako dopadnete vy... 😉

andy09
9. máj 2013

@katyka11 aj ja by som dievčatko chcela, a muž s Miškou chcu chlapca

katyka11
9. máj 2013

@andy09 tak drzim palecky 😉

andy09
9. máj 2013

@katyka11 dakujem aj ja Tebe 🙂

mummyofthree
9. máj 2013

mne sa paci iCandy apple a pear 🙂

nikky81
9. máj 2013

@andy09 a ktorý presne model Peg Perego? 🙂

hrustik1
9. máj 2013

@andy09 presne po tomto pokukujem i ja a myslim, ze zatial je favoritom 🙂 Najma je lahky, lahko sa sklada a zaberie malo miesta v kufri auta. A myslim, ze i cena je v pohode 🙂 Ved uvidime, co este najdem do oktobra 🙂 Ja som pri Karolinka vystriedala 9 kocikov ( proste kocikova maniacka), takze teraz uz presne viem co hladam a co musi kocik splnat a co mi na kocikoch vadi.

nikky81
9. máj 2013

@andy09 dakujem, aj mne sa tento paci 🙂

sudabe
9. máj 2013

@katyka11
@mummyofthree ahojte mam otazku v ktorom tt uz vidno pohlavie? pozeram ze ste obe v 15 tt å buduci tyzden idete k dokt. å sa tesite, ja som pocula ze as v 20 tt. ja idem k dokt. v stredu to budem 12+5 tak dufam ze dostanem teh. knizku.

marcelino12
Odpoveď bola odstránená
andy09
9. máj 2013

@sudabe sú tu kočky ktoré boli v 13 - 14 tt a dr. im povedal pohlavie, niektorým s otáznikom aby to nebrali ešte na 100%, Ja v sobotu začínma 16 tt, v utorok idem k dr. tak som zvedavá či niečo uvidí. Tehotenskú knižku som dostala ešte v 8 tt.

andy09
9. máj 2013

@hrustik1 naživo sa mi velmi páčil aj farba a dnu je krásne bielučký. Ozaj je pekný. Tak uvidím ešte do oktobra ktorý to nakoniec vyhrá 🙂 Tak to si riadny maniak🙂 Ale tieto peg perega sú ozaj výhodné že sa lahko skladajú a sú lahučké.

kwetinnka
9. máj 2013

Baby ked sa tak bavite o tom lietami, na dovolenky sa nechystate? leto pred nami,nemate plany?Tak dnes som dala streku zo strbskeho plesa na popadske a prvy krat nieosm az tak unavena.Zajtra na lomnicak...huraaa.
Verim ze vsetku pomaly budeme vediet co nas caka,Chcela by som dievcatko,ale mam tusaka ze to bude chalan...aaale voobec nevadi... 🙂

sudabe
9. máj 2013

@andy09 aha tak to asi zalezi od doktora, zaujimave moj gynek mi povedal ze knizku davaju v 12 tt. drzim ti palce nech je vidno.