Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@katarinkam tak potom moj lekar spravne hovori🙂
@katarinkam No..lekar mi to tak povedal ze kedze sme oplodneny umelo..tak to musime ist na odber plodovej vody. :( no neviem..buduci tyzden vo stvrtok idem na krv...a potom sa uvidi. :(
@prahaxx no ja som zila vo Finsku, tak som zvyknuta, ze sa za lekarov plati..
ale teraz zijeme len z jedneho platu, penazi nazvys neni, tak som zamerne sla na kliniku, kde mi vysetrenia hradi poistovna
a bohuzial, ten papier som musela podpisat, nez som vkrocila do ordinacie k lekarovi, lebo `je to tak normalne` 🙄
uvidim, v stredu som sa objednala do nemocnic na prvotrimestralny ultrazvuk a meranie NT, som strasne vydesena predtym, lebo takto pred rokom mi tam zistili, ze srdiecko prestalo byt v 12+3tt..
ak to dobre dopadne, tak az potom sa budem stresovat tymto debilkom vychytralim..zatial mam co robit, drzat nervy na uzde 😉
@embabuli drzkaj sa, tentoraz to bude dobre a na toho uzasneho dokiho sa vies co... ja som v piatok podpisala reverz a sla som domov, inak by som trcala v nemocke snad donekonecna, maju na oddeleni total chaos a lezat v nemocke cez vikend, kvoli tomu, aby som v pondelok absolvovala sono brucha, sa mi zdalo uplne sibnute. infuzky mi pomohli, nevolnosti mam uz male, i ked su, ale ten zaludok a creva blbnu, ale uz som v starostlivosti gastroenterologicky, zobrala mi dnes milion odberov, takze som zvedava, ake budu vysledky , zial mam dole 5kg, zatial neviem pribrat, ale verim, ze to casom pojde a ja neskoncim ako tehotny mravec 😀 😀
@sudabe my budeme mat dievcatko a ides do genetonu nie gynekologovi.. robi sa to z krvi.. www.geneton.sk
@pechlinka skús sa spýtať bab čo mali IVF či museli ísť, ale nútiť ta určite nemôžu
baby tak ako to vyzera so skore, kolko mame dievcatok a kolko chlapecekov? 🙂
@mummyofthree No my to snad uz konecne budeme vediet vo stvrtok.... takze zatial nevieme 😒
Baby dá sa už takto skoro zistiť čo to bude?
@mummyofthree dakujem ale mme to az tak nesuri ze Co to bude len nech je zdrave, gratulujem k dievcatku a meno uz mää vybrate? dufam ze nå sone uz coskoro bude vidno. ale je to super vec len problem ze som z he a do nä mam 500 km len Koli tomu tam ist.

@trish31 keby si podľa MK bola 16+1tt tak ti píše že 17tt ono ti píše správne ked si 15+1tt si v 16tt. Lebo 15 už skončil a 16 este len zacal.