icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

dulkagabulka
14. máj 2013

@euka210 ak je žena fakt odhodlana, tak akceptuju (aj ked povedzme si pravdu nie všetko), pozri si napriklad tu

http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...

alebo
http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...

inak na www.zenskekruhy.sk najdeš vela podobnych pribehov, ale aj kvalitných článkov, rozhovorov a pod . na temu pôrodov, materstva atd.

dulkagabulka
14. máj 2013

@ewca môj predchadzajúci príspevok je aj pre teba 😀

dulkagabulka
14. máj 2013

ozaj, baby, ktore mate zaujem
vo stvrtok 16.5.2013 o 20,00 hod v www.klubkvapka.sk na Slnečnej ulici v Trnave sa začinaju prednašky- priprava na dojčenie, prirodzený pôrod, nemedikamentózne úľavové techniky a vela iných zaujímavostí- prednášam ja (certifikovaná dula, certifikovaná laktačná poradkyňa, predsedníčka OZ Ženské kruhy)

trish31
14. máj 2013

@dulkagabulka taketo prednasky este budes robit?Ty robievas aj predporodnu pripravu?

trish31
14. máj 2013

Baby co si davate na bolesti hlavy?Mna dnes velmi boli hlava,na zvracanie mi je,asi migrena ma chyta

dulkagabulka
14. máj 2013

@trish31 nebyva to pravidelne..asi 4x do roka to byva (trva mesiac)..ono to je priprava

trish31
14. máj 2013

@dulkagabulka ci to este do oktobra bude,lebo teraz mi to bude este skoro tam ist 😉

dulkagabulka
14. máj 2013

@trish31 som nazoru, že čim driev tým liep 😀
inak, neviem, či to do oktobra bude, fakt neviem..prepokladam,ze ano, ale istotu nemam

trish31
14. máj 2013

@dulkagabulka vazne?Ja som si myslela,ze tam chodia uz zeny pred porodom,a ze v 16.tt je dost skoro...

dulkagabulka
14. máj 2013

@trish31 v 16tt určite nie je skoro..určite

trish31
14. máj 2013

@dulkagabulka je dobre vediet,ze take nieco robis v TT,ja byvam kusok,preto som sa pytala,ci to este bude,ale asi to najdem aj na Vasej stranke

dulkagabulka
14. máj 2013

@trish31 na stranke to nenajdeš...je tam mala kapacita a nikdy sa nerobi velka reklama ..lebo by nemali kde tie maminy sediet 😉 ..

trish31
14. máj 2013

@dulkagabulka keby ste to este organizovali tak mi posli IP prosim Ta,alebo sa Ti ja pripomeniem

dulkagabulka
14. máj 2013

@trish31 radšej sa ty pripomen..

trish31
14. máj 2013

@dulkagabulka jasne,dakujem

mummyofthree
14. máj 2013

@sudabe tak ja nemam ziadnu trpezlivost :D tak som MUSELA :D:D:D Lily sa bude volat 🙂

trish31
14. máj 2013

@mummyofthree pekne meno

mummyofthree
14. máj 2013

@katyka11 tak 16tt to by uz sa mohli hecnut a pozriet co sa skryva tam 😀 😀

mummyofthree
14. máj 2013

@trish31 dakujeme 🙂 vy tiez mate dake vybrane? 😀

trish31
14. máj 2013

@mummyofthree ano ano,Mathias

mummyofthree
14. máj 2013

@trish31 juuj to je krasne 🙂 a uz je to urcite chlapcek?

trish31
14. máj 2013

@mummyofthree tak dvaja lekari mi uz povedali,ze vyzera byt chlapcek,uvidime co mi doky povie teraz v piatok,lebo cim viac je babo vacsie tym viac sa mu pupocna snura posuva nabok,cize je to viac vidiet,ci chlapcek ci baba

mummyofthree
14. máj 2013

@trish31
@trish31 no, hlavne ze je zdrave a nech Ti vyjde, co si zelas 🙂

katyka11
14. máj 2013

@mummyofthree podla mna uz vcera bolo neskoro :DDDDDDDDDDDD

andy09
14. máj 2013

@kattija Dnes som bola na poradni a povedala mi že za mesiac čiže v 20 tt pôjdem do nemocnice na morfo.

hrustik1
14. máj 2013

joj kočky, včera sme boli na návšteve a mali vyprážaný karfiol ... tak mi naň slinky tiekli, že som to dnes nevydržala a spravila som si tiež 🙂 Dúfam, že to stálu za tú námahu a tentokrát ostane karfiol i naďalej obsahom môjho žalúdka ... A keby náhodou nie - i tak to stálo za to 😝

hrustik1
14. máj 2013

@andy09 aj ja idem o mesiac na morfologicky utz, akurát s tým, že ho robí priamo môj lekár 🙂 A naposledy sľubil, že mi povie čo to bude... I keď už pár dní rozmýšľam, že si kúpim ten est na určenie pohlavia. Myslíte si, že je te výsledok z testu 100%????

andy09
14. máj 2013

Naše zlatíčko dnes v 16 tt a krásne dnes spinkalo 🙂

andy09
14. máj 2013

Ahojte kočky...tak dnes máme za sebou dalšiu poradnu...všetko bolo v poriadku drobček si krásne spinkal, Máme suprových 8 cm od hlavičky po zadoček a + 2 cm nožičky. Srdiečko krásne bilo, som taká štastná🙂 Zatial mi nevedela povedať čo to bude, ale skôr mám taký dojem, že nechcela ešte povedať a o mesiac pôjdem na morfo utz. do nemocnice a povedala že tam majú lepšie sono že tam skôr uvidia čo to bude. Nevadí, hlavne že je všetko OK. Ten môj tlak dnes bol zasa užasný, ráno doma v pohode a u dr. otras....ale dr. uznala že mám syndrom bieleho plášťa lebo som si doma merala a všetko som jej doniesla ukázať. Len mám zvýšený hormon štítnej žlazy tak zajtra musím ísť na endokrinologiu. Takže teraz ideme na poradnu až 12.6. a 22.5. idem na druhý odber krvi tripple testov. Od pani dr. sme dostali dnes knižku happy baby book...poradca pre tehotné od 12 tt, tak budeme študovať 🙂

katyka11
14. máj 2013

@andy09 Aj mne dnes lekar povedal ze o mesiac ideme na morfo... dnes mi bral krv na triplesty... a vo stvrtok ideme na utz.... tak sa z bublinkou opat uvidime... 😀