Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@ewca môj predchadzajúci príspevok je aj pre teba 😀
ozaj, baby, ktore mate zaujem
vo stvrtok 16.5.2013 o 20,00 hod v www.klubkvapka.sk na Slnečnej ulici v Trnave sa začinaju prednašky- priprava na dojčenie, prirodzený pôrod, nemedikamentózne úľavové techniky a vela iných zaujímavostí- prednášam ja (certifikovaná dula, certifikovaná laktačná poradkyňa, predsedníčka OZ Ženské kruhy)
@dulkagabulka taketo prednasky este budes robit?Ty robievas aj predporodnu pripravu?
Baby co si davate na bolesti hlavy?Mna dnes velmi boli hlava,na zvracanie mi je,asi migrena ma chyta
@trish31 nebyva to pravidelne..asi 4x do roka to byva (trva mesiac)..ono to je priprava
@dulkagabulka ci to este do oktobra bude,lebo teraz mi to bude este skoro tam ist 😉
@trish31 som nazoru, že čim driev tým liep 😀
inak, neviem, či to do oktobra bude, fakt neviem..prepokladam,ze ano, ale istotu nemam
@dulkagabulka vazne?Ja som si myslela,ze tam chodia uz zeny pred porodom,a ze v 16.tt je dost skoro...
@trish31 v 16tt určite nie je skoro..určite
@dulkagabulka je dobre vediet,ze take nieco robis v TT,ja byvam kusok,preto som sa pytala,ci to este bude,ale asi to najdem aj na Vasej stranke
@trish31 na stranke to nenajdeš...je tam mala kapacita a nikdy sa nerobi velka reklama ..lebo by nemali kde tie maminy sediet 😉 ..
@dulkagabulka keby ste to este organizovali tak mi posli IP prosim Ta,alebo sa Ti ja pripomeniem
@trish31 radšej sa ty pripomen..
@dulkagabulka jasne,dakujem
@sudabe tak ja nemam ziadnu trpezlivost :D tak som MUSELA :D:D:D Lily sa bude volat 🙂
@mummyofthree pekne meno
@katyka11 tak 16tt to by uz sa mohli hecnut a pozriet co sa skryva tam 😀 😀
@trish31 dakujeme 🙂 vy tiez mate dake vybrane? 😀
@mummyofthree ano ano,Mathias
@trish31 juuj to je krasne 🙂 a uz je to urcite chlapcek?
@mummyofthree tak dvaja lekari mi uz povedali,ze vyzera byt chlapcek,uvidime co mi doky povie teraz v piatok,lebo cim viac je babo vacsie tym viac sa mu pupocna snura posuva nabok,cize je to viac vidiet,ci chlapcek ci baba
@mummyofthree podla mna uz vcera bolo neskoro :DDDDDDDDDDDD
joj kočky, včera sme boli na návšteve a mali vyprážaný karfiol ... tak mi naň slinky tiekli, že som to dnes nevydržala a spravila som si tiež 🙂 Dúfam, že to stálu za tú námahu a tentokrát ostane karfiol i naďalej obsahom môjho žalúdka ... A keby náhodou nie - i tak to stálo za to 😝
Ahojte kočky...tak dnes máme za sebou dalšiu poradnu...všetko bolo v poriadku drobček si krásne spinkal, Máme suprových 8 cm od hlavičky po zadoček a + 2 cm nožičky. Srdiečko krásne bilo, som taká štastná🙂 Zatial mi nevedela povedať čo to bude, ale skôr mám taký dojem, že nechcela ešte povedať a o mesiac pôjdem na morfo utz. do nemocnice a povedala že tam majú lepšie sono že tam skôr uvidia čo to bude. Nevadí, hlavne že je všetko OK. Ten môj tlak dnes bol zasa užasný, ráno doma v pohode a u dr. otras....ale dr. uznala že mám syndrom bieleho plášťa lebo som si doma merala a všetko som jej doniesla ukázať. Len mám zvýšený hormon štítnej žlazy tak zajtra musím ísť na endokrinologiu. Takže teraz ideme na poradnu až 12.6. a 22.5. idem na druhý odber krvi tripple testov. Od pani dr. sme dostali dnes knižku happy baby book...poradca pre tehotné od 12 tt, tak budeme študovať 🙂

@euka210 ak je žena fakt odhodlana, tak akceptuju (aj ked povedzme si pravdu nie všetko), pozri si napriklad tu
http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...
alebo
http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...
inak na www.zenskekruhy.sk najdeš vela podobnych pribehov, ale aj kvalitných článkov, rozhovorov a pod . na temu pôrodov, materstva atd.