icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

katarinkam
13. máj 2013

@trish31 keby si podľa MK bola 16+1tt tak ti píše že 17tt ono ti píše správne ked si 15+1tt si v 16tt. Lebo 15 už skončil a 16 este len zacal.

andy09
13. máj 2013

@trish31 mne ppráveže ani moc nechutí jesť celkovo . Ale som zistila, že málo vody pijem. To už mám asi nervy zo zajtrajšej poradne 🙂

trish31
13. máj 2013

@katarinkam tak potom moj lekar spravne hovori🙂

trish31
13. máj 2013

@andy09 no,ja raz jem ako dostavnik a raz mi nechuti

andy09
13. máj 2013

@trish31 ja sa musím ráno najesť hned lebo potom mi ostane blbo, ale zasa večer už nesmiem jesť lebo mi zasa ostane blbo🙂 Nikdy som nepila sirupovú vodu nechutilo mi to...a teraz len sirupovú vodu pijem nič iné, žiadne minerálky mi nechutia nič.

trish31
13. máj 2013

@andy09 presne aj ja pijem len sirupovu vodu a dzusy..akurat jem malinovy dzus a korbaciky 😀 Kombinacia na hovado 😀

andy09
13. máj 2013

@trish31 ja som asi dva týždne dozadu jedla arašidové chrumky so segedínskym gulášom, ale to akože uplne spontánne raz to , raz to a mne to ani neprišlo a muž s malou na mna pozerajú, že to čo ješ....a samozrejme Miška hned musela ochutnať ako to spolu chutí. 😀

pechlinka
13. máj 2013

@katarinkam No..lekar mi to tak povedal ze kedze sme oplodneny umelo..tak to musime ist na odber plodovej vody. :( no neviem..buduci tyzden vo stvrtok idem na krv...a potom sa uvidi. :(

trish31
13. máj 2013

@andy09 ja tiez niekedy take kombinacie davam,ze na mna len kukaju vsetci ze co jem🙂Ale ja si to uzivam

andy09
13. máj 2013

@trish31 hlavne že nám to chutí🙂

kattija
13. máj 2013

@trish31
@andy09 zeny uz ste sa objednavali na morfo?

trish31
13. máj 2013

@kattija este nie,teraz mam o 4 tyzdne kontrolu a asi tam mi povie lekar,kedy mam prist na morfo...Zatial sme sa o tom nebavili.Ty?

kattija
13. máj 2013

@trish31 ved premyslam ze zavolam tento tyzden bo ja idem k sukromnikovy ... ma na stranke napisane ze od 18-22 tyzdna sa to robi ... a ty si uz bola dat krv na tripple?

embabuli
13. máj 2013

@prahaxx no ja som zila vo Finsku, tak som zvyknuta, ze sa za lekarov plati..

ale teraz zijeme len z jedneho platu, penazi nazvys neni, tak som zamerne sla na kliniku, kde mi vysetrenia hradi poistovna
a bohuzial, ten papier som musela podpisat, nez som vkrocila do ordinacie k lekarovi, lebo `je to tak normalne` 🙄

uvidim, v stredu som sa objednala do nemocnic na prvotrimestralny ultrazvuk a meranie NT, som strasne vydesena predtym, lebo takto pred rokom mi tam zistili, ze srdiecko prestalo byt v 12+3tt..

ak to dobre dopadne, tak az potom sa budem stresovat tymto debilkom vychytralim..zatial mam co robit, drzat nervy na uzde 😉

trish31
13. máj 2013

@kattija a to sa musis ty pytat na morfo?Ja som si myslela,ze mi lekar povie,kedy mam prist na morfo...Ako to chodi?Ano,bola som minuly tyzden na tripple a stvrtok si mam volat za vysledky

kattija
13. máj 2013

@trish31 moj dr nerobi morfo takze povedal mi ze sa mam ist niekam objednat bud do nemocky alebo k sukromnikovy..

kattija
13. máj 2013

@embabuli viem aka si vysstrasena ja sa bkjim dodnes kazdej poradne a sona mne sa to stalo v 15 tyzdni... ja mam pre pokoj v dusi angelsound a kazdy den aspon par sekund popocuvam srdiecko a aspon trosku som kludnejsia

trish31
13. máj 2013

@kattija aha tak preto...moj robi morfo u seba,tak sa spolieham,ze ma objedna sam

vavrenka
13. máj 2013

@embabuli drzkaj sa, tentoraz to bude dobre a na toho uzasneho dokiho sa vies co... ja som v piatok podpisala reverz a sla som domov, inak by som trcala v nemocke snad donekonecna, maju na oddeleni total chaos a lezat v nemocke cez vikend, kvoli tomu, aby som v pondelok absolvovala sono brucha, sa mi zdalo uplne sibnute. infuzky mi pomohli, nevolnosti mam uz male, i ked su, ale ten zaludok a creva blbnu, ale uz som v starostlivosti gastroenterologicky, zobrala mi dnes milion odberov, takze som zvedava, ake budu vysledky , zial mam dole 5kg, zatial neviem pribrat, ale verim, ze to casom pojde a ja neskoncim ako tehotny mravec 😀 😀

pechlinka
13. máj 2013

@katyka11 nie je to povinne..len mne to povedal lekar, kedze sme otehotneli po IVF.. 😒

embabuli
13. máj 2013

@vavrenka drz sa aj ty moja a papaj!
aspon polievocky zacni, roztiahnut zaludok a co najviac kludu...snad sa ti coskoro polepsi ;)

mummyofthree
13. máj 2013

@sudabe my budeme mat dievcatko a ides do genetonu nie gynekologovi.. robi sa to z krvi.. www.geneton.sk

katarinkam
13. máj 2013

@pechlinka skús sa spýtať bab čo mali IVF či museli ísť, ale nútiť ta určite nemôžu

mummyofthree
13. máj 2013

baby tak ako to vyzera so skore, kolko mame dievcatok a kolko chlapecekov? 🙂

katyka11
13. máj 2013

@mummyofthree No my to snad uz konecne budeme vediet vo stvrtok.... takze zatial nevieme 😒

pechlinka
13. máj 2013

Baby dá sa už takto skoro zistiť čo to bude?

trish31
13. máj 2013

@pechlinka mne uz dvaja lekari nezavisle od seba povedali,ze chlapec

trish31
13. máj 2013

@vavrenka co ti bolo?Ked si bola v nemocke vavrus?

sudabe
13. máj 2013

@mummyofthree dakujem ale mme to az tak nesuri ze Co to bude len nech je zdrave, gratulujem k dievcatku a meno uz mää vybrate? dufam ze nå sone uz coskoro bude vidno. ale je to super vec len problem ze som z he a do nä mam 500 km len Koli tomu tam ist.

euka210
14. máj 2013

@ewca a vobec tu na SR akceptuju porodne plany? Ked mozes, nepis mi co si sa o nich dozvedela, lebo aj ja som o nom uvazovala po prvom porode sekciou.