Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Caute baby ja som vo štvrtok 12+0 a iden na krv a ultrazvuk konečne uvidím mimi a dúfam ze je všetko ok. Ináč baby rozum môjho dokyho neni bohvie aký. Mám prísť na 10:00 na lačno. No som zvedavá či to zvládnem ak mi je furt blbo 😖
@katyka11 no, v 16tt sa uz Geneton neopla, ked si tak blizko 🙂 tak cakaaame, co to bude 😀 😀
@hrustik1 ten test prosim ta NIE je to KRAVINA ziadny test Ti z mocu neurci pohlavie, NEDA SA TO. da sa to z krvi alebo uzv..keby sa dalo z mocu, tak ti to spravi kazdy lekar za nejaky poplatok...
@mummyofthree pekne meno bude to laina alebo liliana ci len lily? pozeram ze uz mas 2 deticky azda clapci?
baby, je mozne, aby sa mi "vlnilo" brusko, ked sa svist pohne? uz to tyzden sledujem, a mam taky pocit, ze ked mam ruku na brusku polozenu, tak sa pohne ku ruke... ale neviem, ci si to len nenamyslam....
@sudabe ano, len Lily 🙂 a mam dvoch chlapcov, konecne sa mi splnil sem a mam princeznickuuuu
@sudabe a Ty uz dake mas, ci toto je prve?🙂
no, oni maju svoj svet 🙂 ale nech si pospia, ked mozu, pridu na svet a budu sa musiet ucit a ucit a ucit...
@mummyofthree to je prve......
@katyka11 prepac, ale este citat viem . Citujem : "Takže teraz ideme na poradnu až 12.6. a 22.5. idem na druhý odber krvi tripple testov." Preto ma prekvapilo, ze na 2.odber tripple testov?! Tot vse....Ale uz chapem, asi ide 2krat na odber krvi co je tehotna a budu jej robit triple testy z tej krvi. I ja idem tak isto 21.5. na tripple testy.

@hrustik1 ja musím ísť na morfo utz. do nemocnice moja dr. to nerobí. Neviem Ti povedať, že či to bude 100 % idem dnes do lekárne skúsim sa na to spýtať. Ja som si tiež dnes myslela že mi povie čo to bude a nič🙂