icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
15. máj 2013

@vavrenka ano v Taliansku sa nechám svokrou obletovat 🙂

prahaxx
16. máj 2013

@trish31 tak toto hocikto nemoze povedat 😀

zigy
16. máj 2013

@trish31 tak to poriadne využi :D už sa ti taká možnosť nemusí naskytnúť. ja dnes idem na trippletesty,uz nech som tam lebo som hladná ako vlk.

eevicka83
16. máj 2013

@zigy zvlastne ye vam kayali prist na lacno..mne v tehu povedala ze netreba na lacno..aj na tripple idem nie na lacno..

katyka11
16. máj 2013

Dievcata, az mi oci skoro vyskocili, dnes rano mi vola lekar..... za vysledky z krvy.......... ☹ Ze mam vysoko prekroceny limit... a musim rychlo navstivit endokrinologa.... och... zase nieco...
Ma iba sokol trocha... ze limit je do 34 a ja mam 177... troska moc nie??? aaaaaaaaaaaaaaaaa zjancim sa

zigy
16. máj 2013

@eevicka83 nie su potom skreslené výsledky? no uz mám po,všetko vporiadku ,3kg prírastok ,o tyzden výsledky a genetika v Žiline ach joo

trish31
16. máj 2013

@katyka11 aký limit?Čo je Katy?

trish31
16. máj 2013

@prahaxx no teeeeda vsak nech sa stará o mna🙂

trish31
16. máj 2013

@zigy no ako si dopadla?

katyka11
16. máj 2013

@trish31 Neviem o 16tej idem na utz...a gynekolog mi to len v rychlosti volal...ze sa mam okamzite objednat na stitnu zlazu... tak tam ma zoberu zajtra rano... tak som zvedava..
mozno po obede budem vediet viac...ked vyspovedam lekara... co to znamena...a ako to vplyva na miminko...
ale hned mi povedal ze treba nasadit liecbu... 😒

trish31
16. máj 2013

@katyka11 neboj sa on Ti povie poobede ze je to v poriadku,nic vazne,len Ti musel oznamit ak mas zvysene hodnoty.A Ty mas problemy so stitnou?Urcite to bude dobre,potom daj vediet,posielm vela vela pozitivnej energie

kleopatris
16. máj 2013

@katyka11 ja som mala v prvom tehu znizenu funkciu stitnej zlazy a hned mi dali tabletky lebo tieto poruchy vraj velmi vplyvaju na inteligenciu dietata, teda okrem ineho. Ty mas asi zvysenu funkciu. Radsej sa fakt objednaj, ja cakam kedy mne zase prestane fungovat...

katyka11
16. máj 2013

kleopatris...trish31 nemala som doteraz problemy so stitnou zlazou vobec... tak neviem... uz som objedana na zajtra do obeda...tak neviem...uvidime dnes a zajtra a budeme mudrejsi.... stale nejake komplikacie... je to normalne??? a ze uzivajte si tehotenstvo... no povedzte da sa to???? sak ma len stresujuuuu 😀

trish31
16. máj 2013

@katyka11 presne...mne sa to nezda vobec ako najkrajsie obdobie...ved mne je furt nieco,spinenie,zle mi je,potom mi zistia prepazku,a to sme este ani v polovici neni...Aj mna minule lekar vystresoval ze som pol dna revala,ach ale tak zas oni nam musia povedat vsetko,je lepsie ako keby nieco zanedbali...mne uz bolo vcera take trapne tam zas ist,ale mi povedal,ze hned ked je nejaky problem treba prist

kleopatris
16. máj 2013

@katyka11 ja mam stitnu tiez ok, pokial nie som tehotna. Tak ako to prislo to po porode zmizlo...

andy09
16. máj 2013

@katyka11 neboj moja aj ja som bola v utorok na poradni a tiež tam bol výsledok a mala som zvýšený hormon štítnej žlazy a tiež ma poslala na endokrinologiu, tak som tam včera bola sestrička mi zobrala krv a zajtra o 11 idem na vyšetrenie . Lebo neviem až na kedy ma chceli objednať potom sestrička pozrela že som tehotná a že mám tiež nad normu ten hormon štítnej žlazy a pýtala sa ktorý som týžden vravím 16 a dr. povedala že v piatok nech prídem. Sestrička mi povedala že v tehotenstve je to bežné že sa to zvýši a že sa dajú lieky a prelieči sa to a že každé 2 mesiace tam budem chodiť na krv. Tak uvidím čo zajtra dr. povie.

kleopatris
16. máj 2013

Baby ja si to tiez neuzivam, neznasam byt tehotna, ale ked inak sa to neda... Furt mi je zle, zvraciam ( u maleho mi to preslo 2 tyzdne pred porodom), vsetko ma boli, k tomu do roboty a potom s malym, mm Furt v praci...no cakam na november jak na spasenie 🙂

katyka11
16. máj 2013

@andy09 tak vravis ze nie som sama ??? 😉

katyka11
16. máj 2013

@kleopatris hm... mozno to je aj moj pripad... tak uvidim ako dopadnem ja.......

trish31
16. máj 2013

@kleopatris sa mi paci ze:Neznasam byt tehotna 😀 😀 😀

andy09
16. máj 2013

@katyka11 nie, nie si sama 🙂 Tiež sa na mna nalepí snád všetko🙂

andy09
16. máj 2013

@trish31 to len taká môže povedať, že je to najkrajšie obdobie čo v živote nezažila potrat, nemá problémy v tehotenstve, prežije 9 mesiacov tak, že ani riadne nevie že je tehotná🙂 Ja tiež už čakám len na november 🙂 Toto tehotenstvo znášam nejako inak ako s Miškou, asi to je aj vekom , predsa len som mala skoro o 10 rokov menej.

trish31
16. máj 2013

@andy09 presne tak...a najhorsie je,ze kedze je to moje prve tehotenstvo,neviem co je OK a co uz nie tak ma vsetko vyplasi

pechlinka
16. máj 2013

@katyka11 Neboj Katuš , všetko bude dobré 🙂

andy09
16. máj 2013

@trish31 a ešte som vieš čo zistila, že pred tými skoro 10 rokmi ako som čakala Mišku, nebol ešte internet až taký rozšírený že by som si všetko hladala na nete a teraz dr. niečo povie hned doma to hodíš do googlu a už to ide, tam taký názor tam taký, vystrašená a pod. Mala som obavy lebo som už bola po potrate, ale okrem toho že som sa bála čo bude ked prídem na wc , som to brala tak celkom dobre, ale teraz to len taký problém taký výsledok a stále niečo...aj ked teda toto moje tehu je bez takých problémov čo si musím zaklopať🙂 Ale strach je tam nenormálny. A zajtra idem na tu endokrinologiu tam iste nafasujem nejaké lieky, už beriem na tlak, teraz toto...jáááj horor.

trish31
16. máj 2013

@andy09 presne tak,teraz hned googlime,samozrejme vygooglime len tie najhorsie veci,vsak ano...Ale ked tomu sa neda ubranit

andy09
16. máj 2013

@trish31 nedá sa tomu ubrániť, aj som si povedala, že nebudem čítať hluposti a podobne, ale niekedy to si ani neuvedomíš a už čítaš a potom rozmýšlaš a už to ide. A zrazu si už namýšlaš že máš také príznaky a také no ako vravím už aby bol november🙂

trish31
16. máj 2013

@andy09 ja uz sa zacinam obavat toho letu...ze mi bude zle

andy09
16. máj 2013

@trish31 to ti verím ...ja sa po tej mojej skusenosti v tých Bojniciach, radšej ani nikde nechystám a normálne si v duchu stále vravím že sa musím vyhýbať uzavretým priestorom, preplneným a pod. Hlavne vela vzduchu a čerstvý vzduch. Tiež ma tak napadlo či by som v lietadle nezačala panikáriť.

trish31
16. máj 2013

@andy09 a tak co uz,dam si Guaracujan, nech ma troska ukludni 😀 Lietaju ine,to zvladnem aj ja...Lekar mi povedal,ze letiet mozem,tak nech si Mathias uz zvyka 😀 Horsie je,ze na SVK pojdem sama,v Milane mam prestup,to zas bude stres...