icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

matrix87
16. máj 2013

caute, tak sa dnes zase ozyvam 🙂 musim sa postazovat aj nestrannym pozorovatelom 🙂
tento rok by som mala koncit vysku, ale kedze som musela lezat v nemocnici a lekar mi neodporucil cestovat a uz vobec nie sa stresovat so statnicami, tak som si musela rozmysliet, co vlastne chcem... som sice vydata a zijeme vo vlastnom byte, ale aj tak velku rolu v zivote maju urcite moji rodicia 🙂 ked som prisla z nemocnice, tak som dopisala diplomovku, poslala som ju v termine do skoly, dokonca aj kontrola originality mi vysla super (0%). tak som tak rozmyslala, ze by som sla predsalen to skusit, ale potom mi to lekar zatrhol, ze nie... tak som to predniesla mojej mame, ktora hned zacala s tym, ze naco sme teraz zacali s dietatom, ze som mala skolu dorobit, ze oco sa s nami nebude ani rozpravat a bude zurivy ako tiger (on je kamionista, ma to v naplni prace :D )... ale tak nejako to nakoniec predychala, ze dobre teda... je to moj zivot, tak nech si robim ,co chcem... tak som teda poslala ziadost do skoly o predlzenie studia zo zdravotnych dovodov, s tym, ze ak mi lekar povoli, tak by som sla v auguste na druhy termin... tak mama relativne spokojna, ze asi predsalen mam este trocha rozumu :D
ale vcera sa stala taka celkom neocakavana vec, a to, ze moja vlastna konzultantka diplomovej prace mi napisala mail, ze mi praje vela zdravia a aj babatku, ale ze mi musela dat FX z prace... cize nadej na augustovy termin padol... tak som to oznamila mame (po telefone, lebo cim dalej od nich, tym lepsie), ona ze v pohode, tak to prepisem... no a to bol nahodou doma aj oco, ktory sa teda dozvedel, ze vlastne nejdem tento rok koncit, tak zuril... nebavi sa s mamou (lebo ona je teraz poruke), neviem ako sa bude spravat ku mne, ked pridem tam a nahodou sa stretneme... viem, ze on chce, aby som mala titul, aby som sa mala v zivote dobre...
ale dakedy ma tak mrzi, ze sa ma nikdy neopytali, co vlastne chcem ja... mozno mojim snom nie je za kazdu cenu spravit 5 vysokych skol (prehanam, ani jednu neviem dokoncit), mozno nechcem cely zivot len pracovat... mozno chcem mat radsej deti, o ktore sa mozem starat...
no, tak ja len tolko... ak sa vam to zda od veci, tak sorry, ale mam potrebu sa niekomu inemu vyrozpravat, ako stale tym istym 🙂
PS: a aby ste si nemysleli, moji rodicia v podstate nie su zli 🙂 ved kazdy rodic chce pre svoje dieta to, co je podla neho najlepsie, no nie? ved aj my take budeme, ja viem 🙂

andy09
16. máj 2013

@trish31 to prestupovanie je najhoršie ja ked som letela do Malajzie tak Som prestupovala 3 krát a to bolo niečo vylepená som bola, aby som stíhala všetko a hlavne aby som do dobreho lietadla nastupila 😀 Jasné že to zvládneš🙂

trish31
16. máj 2013

@andy09 ja ked som prestupovala v Parizi smer Cancun,tak ked som dobehla na terminal,tak mi uz blikal boarding,cela upotena s kabelou som utekala, to mi trvalo asi 10 min cca rychlobehom,dobehla som medzi poslednymi,ale dokial ma nevyhlasovali tak bolo dobre 😀

trish31
16. máj 2013

@matrix87 skolu Ti financuju rodicia?

matrix87
16. máj 2013

@trish31 nie
len sa oco asi obava, ze sa na to uplne vykaslem alebo co...

trish31
16. máj 2013

@matrix87 lebo ak Ti ju neoplatia tak oco nema co kricat na dospelu zenu.Musi sa s tym len a len zmierit.Ja mam tiez prerusene studium a kym mi daju v Kanade papiere na studium tak to este dlho potrva ale koli tomu budem teraz stresovat seba a babo?Isto nie...A este jedna vec.Dobru pracu mozes mat aj bez titulu,ja som VS nepotrebovala a mala som super pracu,vsetko je o Tvojej sikovnosti,titul nezaruci dobre miestecko.Rob to,co chces robit Ty a nie to,co otec chce.

nikky81
16. máj 2013

@andy09 ja tiež beriem na štítnu a aj na tlak, ale čo už narobíme. hlavne nech všetko dobre dopadne 🙂

matrix87
16. máj 2013

@trish31 no ved nema co na mna kricat, to je fakt... ale on to ma asi fakt v tej povahe... ze sa musi kazdy den na niecom nahnevat...
ako, ja sa velmi kvoli tomu nestresujem, mna len tie reci stresuju zbytocne....

trish31
16. máj 2013

@matrix87 ale na druhej tatina akceptuj zas on to zle isto nemysli,je proste taky a rodicov si nezmenime.Len si nerob z toho tazku hlavu

andy09
16. máj 2013

@matrix87 Nič si z toho nerob, len by asi chceli aby si dokončila školu a mala titul, je to možno ich tajný sen, ktorý si oni nemohli splniť tak chcu to kompenzovať na Tebe. Ber to jedným uchom dnu druhým von....ved Ty najlepšie vieš čo robíš a čo je momentálne najlepšie.

andy09
16. máj 2013

@nikky81 ved to že nenarobíme nič...už len to štastne zvládnuť do konca🙂

andy09
16. máj 2013

Tak som sa práve odbjednala na 3D/4D , sa už teším. Veľmi milá sestrička po telefone , všetko mi povedala, vysvetlila ako to bude prebiehať, čo si doniesť....a môžem aj moju Mišku doniesť tak tá sa bude dnes tešiť, že môže ísť s nami🙂

nikky81
16. máj 2013

@matrix87 myslim si, ze o rok v pohode zostatnicujes 🙂. verim, ze rodicia nie sú zlí, na jednej strane sa to dá pochopiť, ale otca to určte onedlho prejde a bude sa tešiť z vnúčaťa a o rok bude stát hrdí na promociach. 🙂 drzim paste 😉

matrix87
16. máj 2013

@nikky81 nastastie siel do Nemecka teraz, tak snad si to premysli v tom kamione a bude kludny 🙂

nikky81
16. máj 2013

@matrix87 určite áno 🙂, možno donesie niečo aj drobcovi 😀

grace
16. máj 2013

@matrix87 no ocina to asi chvilu bude drzat ale neboj...to prejde...hlavne ked s nimi nebyvas tak to nebude take zle. Mne sa tiez narodil syn v auguste a ja som este mala cely piaty rocnik pred sebou. Bolo to o drzku ale zvladla som to a maly sa 10 mesacny na promociach spraval ako hviezda dna 🙂 Uvidis o rok aky bude ocino hrdy na svoju dceru 🙂

trish31
16. máj 2013

Kocky Vam uz obcas tvrdne brusko?Mne tvrdlo vcera vecer,chvilku...

peka13
16. máj 2013

@matrix87 ty vies co je pre teba najlepsie...teraz potrebujes byt hlavne kudna, netreba to lamat cez koleno...ja som sice skolu dokoncila, ale hned som otehotnela, ani som nestihla realne pracovat, preto ked sa budem chciet zaradit do pracovneho procesu, bude to tazke akoby som skolu nemala. Teraz som znovu tehotna a s manzelom moju profesiu ani neriesime...budem to riesit po detoch 😅 . Neboj sa, rodicov to prejde a myslim si, ze ked budes mat zdrave a dobre dietatko, budes mat cas aj napisat diplomku...ale musis to stihnut do pol roka...potom su tie deti na nezastavenie 😀 😀 😀 uz nic nenapises 🙂
Rob vsetko podla svojich pocitov, ak mas partnera, co pri tebe stoji, vsetko zvladnete 😉 a skola ti vyjde v ustrety ked budes mat male.
Drzim palce 😉

jaja018
16. máj 2013

Caute baby dnešná poradňa o 10:00 na lačno no katastrofa. Krv zobratá. Babo rastie máme od hlavičky po zadoček 5,3cm a zodpovedáme 12+0tt

katyka11
16. máj 2013

No dievcata, drzte palce nech mimco ma dostatocne nozicky od seba... o stvrtej si ho idem vykukat na monitore...ci nam tam nieco nenaraaaaaaastlo 😀 Tesiiiiim sa

zigy
16. máj 2013

@trish31 všetko OK,výsledky z triple budu o tyzden a s nimi a aj s tými predchádzajúcimi idem 23.5. na genetiku do Žiliny. Tam mi urobia podrobný UTZ ,tak možno aj uvidí co to bude 🙂

eevicka83
16. máj 2013

@andy09 kde si sa objednala na 3D sono? lebo ja som dnes volala do BA a oni ze ho nerobia skor ako 23-27 tyzden a ja som chcela ist v 20. tyzdni. kedy teba objednali?

andy09
16. máj 2013

@eevicka83 objednala som sa do Hlohovca, moja dr. mi vravela nech zavolám teraz lebo že dlhšie trvá kým Ta objednajú. Pýtala sa ktorý som týžden a odporučila mi 22 tt vraj vtedy je to ideálne tak mi dala vybrať dátum na konci júna, tak na 24 júna ma objednala. Hovorila sestrička že robia to sono od 20 do 30 tt, ale že taký 22-23 tt je ideálny.

katyka11
16. máj 2013

No dievcata....... tak sme sa opat z miminkom videli cez utz...ale ako naschval sme spinkali...roztahovali rucicky.......ale nozicky od seba ani za nic nechcelo dat.... :DDDDDDDD a tak som sa tesila, ze budeme vediet... a ani za nic.... doky mi ho aj stuchal trosinka... ale max vystrelo nozku.... a dalo spat....... 😀
uz mame aj dvd prveeee .... 😀

matrix87
16. máj 2013

ja mám už týždeň strašnú chuť na radlera... myslíte, že nealko by mohlo svišťovi nejako ublížiť? ked sú tam v podstate len bublinky a žiadny alkohol?

hrustik1
16. máj 2013

@matrix87 ja sa napajam nealkoholickym radlerom vzdy ked mi je zle, a to je velmi casto.... Urcite ti nemoze ublizit a miminku tiez 🙂

matrix87
16. máj 2013

@hrustik1 taku odpoved som vlastne aj chcela precitat 🙂

andy09
16. máj 2013

@katyka11 aj naše spinkalo v utorok, tak neviete ani Vy čo to bude...tak nám ostáva zasa len čakať 🙂

katyka11
16. máj 2013

@andy09 Tak tak.... 😀 a ani zobudit sa nam nepodarilo... ale krasny pocit vidiet mimi ako nam rastie.... booooooooze to je nadherny pocit

eevicka83
17. máj 2013

baby aj vy ked si lahnete alebo ked sa budite mate ked lezite na bruchu ledva malilinky kopcek? ja sa stale cudujem ze ked sa postavim tak uz mam pekne vpredu brucho a ked si lahnem tak takmer rovne... ze kde sa to male tam skryva... ja si to uz nepamatam pri prvych dvoch ako to bolo..