icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

mummyofthree
17. máj 2013

@sudabe ale jasne ze bude zdrave!

trish31
17. máj 2013

@eevicka83 Ja mam riadny kopec ked lezim🙂

trish31
17. máj 2013

Baby Ja som celú noc nespala,hlava sa mi tocila,na zvracanie mi bolo cely cas no hruuuuuuza 😖

hrustik1
17. máj 2013

Kočky mám dilemu ... pre naše mimi by som chcela kúpiť kočik Casualplay s4. Bývame na dedine neďaleko mesta, ale tie cesty u nás sú proste úplná katastrofa. Preto uvažujem, že si kúpim nejaký už používaný kočík ( 3-kombináciu), ktorý budeme používať na prechádzky iba u nás doma. No a na jar si plánujem kúpiť nejaké super golfky, ktoré budu do mesta a na výlety. Pri dcerke som mala Peg Perego Si a urcite si chcem kupit nove.
No a moja dilema je, že som nasla na nete ten Casualplay S4 za super cenu, pouzivaný len 5 mesiacov . Len sa bojim ci to nie je este skoro kupovat kocik?????? Kamoska kupovala v 8tt kocik, ja som v 17tt tak si hovorim, ze by to uz malo byt v pohode ale i tak mi to vrta v hlave... Co by ste robila na mojom mieste???

eevicka83
17. máj 2013

A ostatne to mate ako s tym bruskom? ja rozmyslam ze ked idem za 2 tyzdne na 3d sono
a lahnem a ja takmer rovne brucho ...🙂))))) no sranda..

ewca
17. máj 2013

@eevicka83 no ja mam brucho ako pri dcere v 5. mesiaci... vsetci sa ma pytaju ci budu dvojicky, ale pribrla so zatal len 2-2,5 kg

trish31
17. máj 2013

@hrustik1 ked si nasla dobru cenu,tak ho kup.Viem,vyznie to hlupo,ale ak by sa cokolvek udialo mozes ho predat.Kludne by som ho kupila 🙂

trish31
17. máj 2013

@ewca
@hrustik1 baby a Vam nebyva zle uz?Ako som pisala ja som mala strasnu noc...Tocenie hlavy jak po 10 vodkach

ewca
17. máj 2013

@trish31 ee, mne vobec nie...len ma zo vsetkeho nafukne

hrustik1
17. máj 2013

@trish31 mne je zle stale ... niekedy menej - niekedy viac ☹ Aj vcera vecer som sla spat o 21hod , lebo som uz nevedala co so sebou ☹ Stale cakam, ze to prejde a nejako to nechodi 🙂 A tie tocaky poznam, hlavne ked tychlo vstanem alebo som hrozne smadna alebo hladna.

trish31
17. máj 2013

@hrustik1 ja som sa zobudila na to ako sa mi hlava toci...strasne zle mi bolo 😖 Nechapem,ako mi to mohlo zacat v 2.trimestri

kajca84
17. máj 2013

@trish31 ale áno,uz som sa tesila,ze vcera mi bolo fajn,no potom vecer mi zacalo byt blbo a ráno som bezala na wc 😠
Pri synovi som toto nemala,tak je to pre mna novinka.

lillona
17. máj 2013

@eevicka83 a v kolkom tyzdni si? bo ja tiez ,ked si lahnem, tak mam brucho skoro uplne rovne

matrix87
17. máj 2013

caute, ja som dnes mala taky divno-smiesny sen... podrobnosti nie su podstatne, ale pointa je na zamyslenie... snivalo sa mi, ze sa v potoku zacal topit prezident (ale nevyzeral ako gasparovic, len ho vsetci oslovovali prezident 🙂 ) a ja som ho isla zachranit... a ked som ho vytiahla z vody, tak z neho bolo malicke babatko prave narodene... ked sa naposledy mojej mame snivalo, ze niekoho taha z vody, tak krstny mal autonehodu 😖 tak neviem, co si mam o tom mysliet... a som dnes bola na povinnej vychadzke, a teraz ma akosi divne boli brucho... tak menstruacne... taky divny pocit mam teraz z toho vsetkeho...
ale aj jedna pozitivna sprava: tripple test dopadol na vybornu 🙂 a o tyzden poradna, ked zozeniem vela penazi (na ultrazvuk), tak mozno aj svista uvidim....

@trish31 a zle veru bolo aj mne túto noc...

trish31
17. máj 2013

@matrix87 mne sa veeeelmi casto sniva o vode odkedy som tehotna

trish31
17. máj 2013

@matrix87
@kajca84 tak som neni sama,asi bol blby tlak alebo co

matrix87
17. máj 2013

@hrustik1 ak ma dobru cenu, tak ho kup... ja tiez rozmyslam nad tym, ze uz objednam kocik, aby som sa mohla z neho tesit... ja uz by som aj celu izbu zariadila, keby bola ostierkovana 🙂 ale tiez ma brzdi trocha aj to, ze este som len v 17tt... a na rizikovom...

hrustik1
17. máj 2013

@eevicka83 ja mam tiez v lahu brucho ako latu 🙂 Ale ked sa postavim, tak mam take mini tehu brusko 🙂 Kamoska sa smeje, ze mam brusko ako po tanieri kapustnice 🙂 A tiez nemam v lahu ziaden kopcek ☹ I ked uz citim ked sa mrna mrz, ale len ako take steklenia a z casu na cas take tahanie.

matrix87
17. máj 2013

@trish31 asi tlak veru.... lebo u nas aj lialo celu noc... som sa budila stale na to, ze mi je zle... ani svistovi sa nechcelo hybat.... ma stale len na lavej strane tlacil... som si musela az hada plysoveho zobrat, aby sa mi lepsie spalo.... a moj manzel skoro dostal infarkt, ked sa v noci prebral :D

matrix87
17. máj 2013

@eevicka83 ja som dnes bola v robote pozriet na chvilu, a ked som stala, tak ma len jedna kolegyna stretla a vravi, ze uz mi to je vidno a ked som si sadla a skoncila hodina, tak vsetky zeny, ze isto nie som tehotna, ze mi to este nie je vidno... tak som sa musela postavit, aby mi verili, ze fakt 🙂

kajca84
17. máj 2013

@trish31 to urcite áno,lebo teraz u nás prsí

matrix87
17. máj 2013

@trish31 a myslis, ze to je dobre... ja akoze moc na taketo povery a sny neverim... ale tento ma fakt vystrasil aj s tymi bolestami.... ale bolest uz prestala nastastie, tak dufam, ze sa nedostavi nejaka krv... lebo ma uz asi porazi...

kajca84
17. máj 2013

@matrix87 klud,vsetko bude v poriadku 😉

trish31
17. máj 2013

@matrix87 moj je vacsinou na lavej strane 🙂

trish31
17. máj 2013

@matrix87 aka bolest?Ta boli nieco?

kajca84
17. máj 2013

@trish31 moje zas na pravo 🙂

kleopatris
17. máj 2013

Mne je tiez od vcera tak zle, by som len zvracala :( ale musim sa premahat, by tu na mna kolegovia asi kukali 🙂 Baby, ktore pracujete uz to vedia vsetci kolegovia? Ja som to len sefovi povedala zatial 🙂

trish31
17. máj 2013

@kajca84 to sa hovori,ze ked je nalavo bude chlapec,ked napravo tak dievca

matrix87
17. máj 2013

@trish31 no ked som prisla z prechadzky, tak ma bolelo brucho tak menstruacne, ale nastastie som nemala krv ani nic... a uz to preslo... tak to mozno aj nejaky tlak som mala z dacoho... a stale si hovorim, ze ked nahodou sa nieco vyskytne, tak doktor robi do pol 4tej a je hned pod oknami nasho bytu... ale dufam, ze tam pojdem az do poradne o tyzden... zatial sa nic nedeje....

trish31
17. máj 2013

@matrix87 ja mam casto take menstruacne bolesti a to sa len roztahujes..ja som v stredu spinila,hned som isla k lekarovi,ale nastastie to bol len polyp...ale tak lekar to musi skontrolovat