icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

kajca84
17. máj 2013

@trish31 tak to som zvedavá,podla mna uz minule lekár videl,len mi nechcel povedat,tak dúfam,ze nabudúce mi uz povie,idem az 5-teho. 🙂

matrix87
17. máj 2013

@trish31 no ved prave... ale uz ma dlho nic nebolelo, tak som sa trocha aj zlakla...

matrix87
17. máj 2013

@kajca84 ja idem buduci tyzden... len neviem, ci mi sono bude robit... ale bola by som rada... 🙂

kajca84
17. máj 2013

@matrix87 ked mi ho neurobí,asi ma porazí :D tak ale vám vsetkym v 16 robili sono,vsak?

trish31
17. máj 2013

@kajca84 oni si myslia,ale nepovedia,lebo do 15.tt vyzera vsetko ako chlapec,navyse babatka maju pupocnu snuru medzi nozkami takze sa to prekryva,cim je babo vacsie tym sa pupocna snura taha do strany viac takze lepsie vidia...Ani mne nepovedal s urcitostou

matrix87
17. máj 2013

@kajca84 no ja som bola naposledy v 12tt a vtedy mi robil... a ked som tam bola kedysi na konci aprila, tak mi povedal, ze az v 22tt mi bude robit... tak neviem... :(

trish31
17. máj 2013

@matrix87 mna tento tyzden tiez pobolieva,ako pisem aj zle mi je co mi nebyvalo,nuz ale asi len vydrzat musime

euka210
17. máj 2013

@kajca84 nie, iba v 9t kontrolne. Skusim najblizsie poprosit ci je vsetko ok. Ale ked mi neurobi, tak az velky v 20t si pocestujem do MI ako pri prvom.

kajca84
17. máj 2013

@matrix87 tak to si ma moc nepotesila,no uvidím...
@trish31 ved mne je to inak jedno ale asi by som sa teraz potesila viac dievcatku,kedze uz chlapca máme 🙂

kleopatris
17. máj 2013

@trish31 a ked je v strede? Mne dr. povedala, ze je presne v strede :D asi prekvapko 🙂 ja to poznam s gulatym a spicatym bruchom 🙂

trish31
17. máj 2013

@kleopatris to som len pocula,moj je nalavo a mam spicate brucho 🙂

trish31
17. máj 2013

@kajca84 aj mne je to jedno ale som nejak nastavena uz na chalana 😀

nanuska123
17. máj 2013

@kajca84 ja som na začiatku tehu dostala papierik, kde sú rozpísané všetky kontroly podľa týždňov. ale v 16 tt tam mám iba moč, váhu, krv a meranie tlaku....podobne je to aj v 28 tt, 34 tt a ešte niekde...a v prípade, že chcem aby mi aj v týchto týždňoch robil utz tak sa za to pripláca 30 eur

kajca84
17. máj 2013

@euka210 ja tak ci tak cestujem,lebo tu kde byvam nedoverujem lekárom ale moj gynekológ robí vsetky soná,tak uz od neho nemusím nikam,nastastie.

matrix87
17. máj 2013

@kajca84 no veru... ani mna vtedy velmi nepotesil, ked mi to povedal... ale mozno mu ten jeden ultrazvuk zaplatim... rada by som vidiet moje mimi konecne... on sa pozerat nemusi, ked sa nebude chciet, staci, ked ho ukaze mne :D

@kleopatris a ked je v strede, tak sa mozno este nevie rozhodnut 🙂 ale inak, mne ked robi sono, tak mi vzdy na pravej strane beha s tym onym... ale ked som doma, tak sa mi zda, ze je vacsinu dna na lavej strane... tka asi ani moj svist sa nevie rozhodnut, co vlastne bude :D

kajca84
17. máj 2013

@nanuska123 ja pri ultrazvukoch tak ci tak doplácam 5 eur...tak ale ked mi ho neurobí,nic sa nestane,len som uz zvedavá a rada by som znova videla bábo :D teraz si asi drzia hlavu zeny,ktoré neuznávajú prílis casté ultrazvuky,aj moja svokra,ze naco stále buzerujú tie deticky...

kajca84
17. máj 2013

@trish31 to ti verím,ked ti to uz 2x povedali,tak hádam aj bude

trish31
17. máj 2013

@matrix87
@kajca84 ja platim 7 eur za UTZ a dnes idem este na taky specialny koli septu co mi nasli,a tam budem platit 50 eur.... 😅

kajca84
17. máj 2013

@trish31 to bude taky 3d/4d,vsak?

matrix87
17. máj 2013

@trish31 no nazdar... to aj tak dobre zarabaju na tehotnych zenach... dakedy tomu ani nerozumiem...

trish31
17. máj 2013

@kajca84 urcite ano..ale aj moj lekar si zvykne prepinat maleho s normalneho sona na 3D ak chce daco vidiet lepsie,minule ho hodil na obrazovku a s x rovin mi ho poukazoval,sranda taketo zazracne masinky 😀

trish31
17. máj 2013

@matrix87 vies co najprv som tam uz ani nechcela ist ale povedal mi muz ze pre pokoj duse mam ist ked som uz objednana,tak to zaplatim jeho kartou 😀

kleopatris
17. máj 2013

Aj tu su len 3 utz v "cene", potom stoji kazdy 25 EUR. Ach jo fakt nad tym nemozem rozmyslat co to vsetko stoji, tu aj blby test na toxoplazmozu stoji padika :b a za meranie toho zatylka som vyvalila dve stovky :(( strasne :((

matrix87
17. máj 2013

@trish31 dobre premyslene :D aj mne sa paci tento spolocny zivot... :D ja mam vlastnu kartu a kartu k muzovmu uctu :D a ked chce nieco nad ramec nasich potrieb, tak pouzijem jeho kartu... :D dobre to mame premyslene :D

trish31
17. máj 2013

@kleopatris fuha,to kam chodis?

kajca84
17. máj 2013

@trish31 moj má myslím len obycajné sono,na to 3d pojdeme tu do nemocnice,aj minule som bola spokojná a stojí to v prepocte tiez 50 eur

trish31
17. máj 2013

@matrix87 no,mna hlavne muz nekontroluje lebo on je v Kanade 😀 Ale kebz som bola hnusoba tak to vyuzivam ale nerobim to...Len obcas 😀 Jemu uz volali v CA ze ci vie o tom,ze je jeho karta aktivna na Slovensku.TAk povedal,ze vie,aj ked za to by mohol byt aj pokutovany ze on ako drzitel karty ju nema pri sebe 😀

trish31
17. máj 2013

@kajca84 u mojho to 3D/4D stoji do 40 eur,aj s CD/DVD dokumentaciou a fotkami,on to ma priamo na ambulancii

mummyofthree
17. máj 2013

inak ak dakto chce citat/pist mimo cudzich oci, tak sukromna tema je tu:

kajca84
17. máj 2013

@trish31 tak to by som aj ja prijala,keby mám drahého kartu pri sebe,aspon by nekúpil tolko zbytocností...
tak to más super,ze to más u neho,aj tu sú miesta,kde to stojí tolko,no neviem ako pracujú,lebo som cítala aj nespokojné mamicky,tak si zaplatím trosku viac a viem,ze mi malé poriadne pozrú a budeme mat znova pekné dvd