icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

matrix87
17. máj 2013

@trish31 no ved jasne, ze to netreba prehanat :D ale aj tak je to dakedy zabavne... :D

kajca84
17. máj 2013

@mummyofthree tam nás asi adminka musí pozvat,lebo vypisuje,ze neexistuje

trish31
17. máj 2013

@kajca84 u mojho si chvalia aj mne uz urobil 3D fotku a kraaaaasnu ozaj....a ja som spokojna,on ma fakt spickove vybavenie a zas nepyta tolko vela,za objednanie 10 eur ale nemusis sa objednavat,za sono 7 eur a to je vsetko,zatial som ine neplatila

trish31
17. máj 2013

@matrix87 ano hlavne ked sa pohadame 😀

matrix87
17. máj 2013

@trish31
@kajca84
moj doktor ma tiez 3D u seba v ambulancii a som si citala cennik minule, a nie je to az take strasne... za jednu fotku 2,- a za cely ten komplet aj s videom asi 40 alebo 50,-...

kajca84
17. máj 2013

@trish31 neviem preco je to vsade inak,ja za fotku 3,5,za sono 5,teraz si budem kazdy mesia pytat potvrdenku aby som dostala PN,to bude asi tiez 3,5 no v HU,kde byvam je to tak,ze u statneho sa neplatí,no to aj tak vyzerá a súkromny si pyta aj 35 eur v prepocte za návstevu...

kajca84
17. máj 2013

@matrix87 ja si pozriem,kedy som bola s malym na to 3D a tak pojdem aj teraz,lebo vsetko sme krásne videli aj maly tam bol krásnucky 🙂

kleopatris
17. máj 2013

@trish31 ja som v nemecku, v mnichove.

trish31
17. máj 2013

@kleopatris tak uz chapem preco je to drahsie

pechlinka
17. máj 2013

Baby robí vám gynekológ UTZ vždy keď máte poradňu?

prahaxx
17. máj 2013

@pechlinka nie, len na potvrdenie tehotenstva, potom druhe na urcenie terminu porodu a v cca 20 tt
ak by boli problemy, tak kedykolvek

pechlinka
17. máj 2013

@prahaxx Ahaa..no ja som sa tesila ze ked pojdem buduci tyzden..tak mi urobi UTZ a mozno uz uvidim co to bude.. 🙂 No nevadi...tak si este chvilu pockame.. 🙂 a Morfologicky UTZ sa robi v kolkatom tyzdni?

kajca84
17. máj 2013

@pechlinka mne zatial robil 3x,lebo som mala na zaciatku problémy,no nenahnevala by som sa,keby mi ho urobil aj nabudúce.

pechlinka
17. máj 2013

@kajca84 No..to prave ja neviem..ci nebude aj mne robit... 🙂 lebo mam na maternici myóm...myslim ze ma bude chciet sledovat.. :( no uvidim buduci tyzden.. :/

kajca84
17. máj 2013

@pechlinka potom daj vediet...ja som mala na zacietku spinenie,tak preto

eevicka83
17. máj 2013

@kajca84 mne robil moj dr. Sono iba v 12tt a potom v 16TT nie
..a najblizsie mi bude robit az o 4 tyzdne.tak som sa o 2,5tyzdna objednala na sukr. kliniku na 3d.

inull5
17. máj 2013

Ahojte baby, mám na vás otázku, už Vám vidno bruško? Lebo mne nič zatiaľ...je to ok? niekde som čítala že pri druhom je bruško rýchlejšie vidno..

eevicka83
17. máj 2013

@inull5 mne ked stojim vidno ale ked rano lezim tak len minimalne.

inull5
17. máj 2013

@eevicka83 Tak ja neviem, či mi vyskočí zo dňa na deň..a niečo si pribrala? lebo ja nič ešte

kajca84
17. máj 2013

@inull5 ja som mala na bruchu aj "slaninu" ale uz aj okrem tej mi je vidno brusko,nieje nejak extra velké ale je

eevicka83
17. máj 2013

@hrustik1 aj ja citim ked sa male mrvi skor su to take male kopanceky co citim hlavne len ja zvnutra.muz iba raz citil trosinku ale niekedy asi vela spi lebo sa mi stane ze den necitim.

sudabe
17. máj 2013

@inull5 ahojte no nne vidno dost uz of zaciatku, kazda sme ina a mojej svagrine zacali byt vidno v 5 mesiaci lebo ona Je velmi chuda.
mam otazku mozem pit caj z cerstvej mety?

euka210
17. máj 2013

@inull5 ja som este nic nepribrala, ved som dost grcala 🙂 Ale brusko uz vidno, ked zoberiem obtiahnute tricko...ale skor ako brucho to je natiahnuta koza z prveho tehu, bo vtedy som mala brucho ako tank.

andy09
17. máj 2013

@hrustik1 Ja si myslím , že kludne ho kúp.

andy09
17. máj 2013

@pechlinka Mne zatial robila dr. sono každý raz čo som tam bola a raz ma poslala v 10 tt aj do nemocnice na sono. A teraz mi hovorila že ako budem mať 12.6. poradnu tak zasa pôjdem do nemocnice na sono to bude vlastne ten v 20 tt morfo utz. a na 24.6. som objednaná na 4D sono do HC.

andy09
17. máj 2013

@matrix87 mna tak bolelo brucho ako pred menštruáciou asi 2 dni dozadu, tiež som znervoznela a len behala po wc, ale ono je to tým že sa všetko roztahuje, takže to je v pohode.

andy09
17. máj 2013

Chvalabohu na tej enodkrinologii všetko v poriadku, ale lieky mi dala, kvoli tomu, že ten hormon štítnej žlazy v tehotenstve kolíše. U mojej dr. som ho mala zvýšený a tu vo výsledkoch som ho už mala v poriadku. Tak povedala že až do pôrodu budem chodiť každé 2 týždne na krv a podla toho sa bude upravovať dávkovanie tbl.

sudabe
17. máj 2013

@mummyofthree diky dufam ze to tak bude, kolko krat si uz bola u gynek a za kazdym ti robi ultrazvuk?

zigy
17. máj 2013

@inull5 ja uz mám bruško a za posledný mesiac mám +3kg, prvé mesiace mi bolo ťažko a ani som sa nevazila tak neviem.

matrix87
17. máj 2013

som sa dnes vážila a si predstavte, že ja som ešte nepribrala... nie je to divné? ale akože bruško mi rastie... aspoň sa mi, na druhej strane, bude lepšie chudnúť po pôrode... alebo máme zlú váhu :D