Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@mummyofthree tam nás asi adminka musí pozvat,lebo vypisuje,ze neexistuje
@trish31 ja som v nemecku, v mnichove.
@kleopatris tak uz chapem preco je to drahsie
Baby robí vám gynekológ UTZ vždy keď máte poradňu?
Ahojte baby, mám na vás otázku, už Vám vidno bruško? Lebo mne nič zatiaľ...je to ok? niekde som čítala že pri druhom je bruško rýchlejšie vidno..
@pechlinka Mne zatial robila dr. sono každý raz čo som tam bola a raz ma poslala v 10 tt aj do nemocnice na sono. A teraz mi hovorila že ako budem mať 12.6. poradnu tak zasa pôjdem do nemocnice na sono to bude vlastne ten v 20 tt morfo utz. a na 24.6. som objednaná na 4D sono do HC.
Chvalabohu na tej enodkrinologii všetko v poriadku, ale lieky mi dala, kvoli tomu, že ten hormon štítnej žlazy v tehotenstve kolíše. U mojej dr. som ho mala zvýšený a tu vo výsledkoch som ho už mala v poriadku. Tak povedala že až do pôrodu budem chodiť každé 2 týždne na krv a podla toho sa bude upravovať dávkovanie tbl.
@mummyofthree diky dufam ze to tak bude, kolko krat si uz bola u gynek a za kazdym ti robi ultrazvuk?
som sa dnes vážila a si predstavte, že ja som ešte nepribrala... nie je to divné? ale akože bruško mi rastie... aspoň sa mi, na druhej strane, bude lepšie chudnúť po pôrode... alebo máme zlú váhu :D

@trish31 no ved jasne, ze to netreba prehanat :D ale aj tak je to dakedy zabavne... :D