Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Ahojte baby, mám na vás otázku, už Vám vidno bruško? Lebo mne nič zatiaľ...je to ok? niekde som čítala že pri druhom je bruško rýchlejšie vidno..
@pechlinka Mne zatial robila dr. sono každý raz čo som tam bola a raz ma poslala v 10 tt aj do nemocnice na sono. A teraz mi hovorila že ako budem mať 12.6. poradnu tak zasa pôjdem do nemocnice na sono to bude vlastne ten v 20 tt morfo utz. a na 24.6. som objednaná na 4D sono do HC.
Chvalabohu na tej enodkrinologii všetko v poriadku, ale lieky mi dala, kvoli tomu, že ten hormon štítnej žlazy v tehotenstve kolíše. U mojej dr. som ho mala zvýšený a tu vo výsledkoch som ho už mala v poriadku. Tak povedala že až do pôrodu budem chodiť každé 2 týždne na krv a podla toho sa bude upravovať dávkovanie tbl.
@mummyofthree diky dufam ze to tak bude, kolko krat si uz bola u gynek a za kazdym ti robi ultrazvuk?
som sa dnes vážila a si predstavte, že ja som ešte nepribrala... nie je to divné? ale akože bruško mi rastie... aspoň sa mi, na druhej strane, bude lepšie chudnúť po pôrode... alebo máme zlú váhu :D

@trish31 no ved jasne, ze to netreba prehanat :D ale aj tak je to dakedy zabavne... :D