Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Kocky tak to mame 100% potvrdene,cakame chlapceka,pretrcal pipika bez hanby 😀
Ahojte... Prosim tehulky o pomoc koli rocnikovej praci, ide o vyplnenie dotaznika, anonymne. Dakujem
https://docs.google.com/forms/d/1A_9bz-NkjCFwdP...
@sudabe tam kde zijem ja uzv robia len 2x a nemaju gynekologicke prehliadkuy :/
@trish31 eeeeej chalanik, tak gratulujeme, synovia su uzasni!!!!!!!!!!!!!!
@matrix87 ja som nepribrala ani gram, schudla som dokonca pol kila a to som v 14tt a nosim svoje rifle. tentokrat mam brusko vyssie nez s chalanmi, pri druhom synovi som mala tehu rifle uz v 8tt co ma normalne rifle tlacili.. takze ziadna panika 🙂
@mummyofthree fakt?Preco?V čom je rozdiel ked mam chlapčeka?
Caute baby ja som 13tt a -7 kg a o tehotenskych veciach este ani nesnivam lebo aj moje rifle čo som nosila doteraz mi padajú ☹
Inak kocky,ja som bola vcera takarada,ze som isla na to sono,pan doktor popozeral malemu aj organy ci je vsetko ako ma byt,hornu peru kontroloval,ci nebude mat razstep,prsteky,mozog,srdiecko,fakt mozme byt len stastne ze mame takych lekarov na SVK ako mame,ozaj
@sudabe moja, nič si z toho nerob, aj ja som dostala knižku až v 13.týždni 😉
No ja dom pribrala asi 2 kg a som v 18tt podla ms ale ja som mala v plane za cele tehu nepribrat viac ako 7kg no pochybujem ze sa mi to podari...ja som dost cvicila a po prvej dcere som bola pribratejsia potom som schudla po druhej na moju idealnu hmotnost ale vela som cvicila menej jedla a teraz chcem aby to trapenie po porode nemuselo byt velke...tak dufam ze sa podari..ale najhlavnejsie je nech je babo zdrave a vsetko pojde..
Ahojte, ja uz brusko mam, ale pri druhom to skor vykukne. No a pribrala som uz 3 kg 😖 zase budem ako slon
baby ja som si nakoniec dala v genetone zistit pohlavie...dufam, ze v pondelok by uz mohli byt vysledky 😎
@matrix87 aj mne rastie brusko a ked som sa vazila v utorok u lekara tiez som nepribrala ani gram. Pytal sa ma ci sa stravujem normalne a tak som mu vysvetlila, ze som vylucila uplne sladke lebo mi je z neho zle a jem castejsie v malych mnozstvach aby som nevracala 🙂.
Pocas tehotenstva by mala zena pribrat min. 9 kg lebo tolko vazi plod s plodovou vodou. Niekde som to citala.
@sudabe caj z maty by si nemala pit . Nie je vhodny pre tehotne. Ja ho tiez zboznujem, ale teraz ho nepijem. Niekde na webe najdes zoznam neodporucanych potravin pre tehotne.
no ja soo bola dnes na nakupoch ... kupila som si krasne tehu jeansy v H&M. Skoro som spadla z noh, ked som zistila, ze mi je dobra 36 🙂 Teda i predtym som nosila 36/38, ale teraz v tehu som cakala o cislo vacsie. Najprv som chcela tehotenske oblecenie bojkotovat, ale moje rifle ma strasne tlacia na pase. SIce som ich mala uz na gumicke, ale ked som sedela alebo soferovala, vzdy ma rozbolelo brucho. Ale inak tie tehu rifle su uplne super - netlacia a brusko si moze rast 🙂 Pamatam si moju mamu, ked bola tehotna so segrou - to bola ina moda 😀 Siroke rifle na traky a kockovane sirokanske saty ako na slonicu 🙂 S dnesnou modou sa to neda porovnavat. Dnes mozeme byt tehulky i sexi a stylovo oblecene 🙂

alebo sa mi to len zdá :D