icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

matrix87
17. máj 2013

alebo sa mi to len zdá :D

inull5
17. máj 2013

@zigy ja som tak bola pri prvom tehu, stále som vracala, bolo mi zle a netuším kde sa mi vzalo cez 20 kíl, ale z porodnice som išla len s 3 kilami alebo 4 tuším

trish31
17. máj 2013

Kocky tak to mame 100% potvrdene,cakame chlapceka,pretrcal pipika bez hanby 😀

vavrenka
17. máj 2013

@trish31 typicky chlap!! 😀 😉 , gratulujem, tvojho muza urcite potesi prvorodeny syn.

trish31
17. máj 2013

@vavrenka dakujem,no muz je nadseny 🙂

laily
17. máj 2013

Ahojte... Prosim tehulky o pomoc koli rocnikovej praci, ide o vyplnenie dotaznika, anonymne. Dakujem
https://docs.google.com/forms/d/1A_9bz-NkjCFwdP...

mummyofthree
18. máj 2013

@sudabe tam kde zijem ja uzv robia len 2x a nemaju gynekologicke prehliadkuy :/

mummyofthree
18. máj 2013

@trish31 eeeeej chalanik, tak gratulujeme, synovia su uzasni!!!!!!!!!!!!!!

mummyofthree
18. máj 2013

@matrix87 ja som nepribrala ani gram, schudla som dokonca pol kila a to som v 14tt a nosim svoje rifle. tentokrat mam brusko vyssie nez s chalanmi, pri druhom synovi som mala tehu rifle uz v 8tt co ma normalne rifle tlacili.. takze ziadna panika 🙂

trish31
18. máj 2013

@mummyofthree fakt?Preco?V čom je rozdiel ked mam chlapčeka?

matrix87
18. máj 2013

@trish31 gratulujem!!!

jaja018
18. máj 2013

Caute baby ja som 13tt a -7 kg a o tehotenskych veciach este ani nesnivam lebo aj moje rifle čo som nosila doteraz mi padajú ☹

trish31
18. máj 2013

@matrix87 dakujem🙂

trish31
18. máj 2013

@jaja018 neboj nic ja som doteraz tiez nosila moje rifle,akurat mi uz zacinaju byt tesne ked sedim,tak uz to menim za leginy a volne veci....nestrachuj sa

trish31
18. máj 2013

Inak kocky,ja som bola vcera takarada,ze som isla na to sono,pan doktor popozeral malemu aj organy ci je vsetko ako ma byt,hornu peru kontroloval,ci nebude mat razstep,prsteky,mozog,srdiecko,fakt mozme byt len stastne ze mame takych lekarov na SVK ako mame,ozaj

matrix87
18. máj 2013

@jaja018 neboj nič, to príde... ja som 16+2 a stále nosím svoje rifle ešte...

slniecko001
18. máj 2013

@sudabe moja, nič si z toho nerob, aj ja som dostala knižku až v 13.týždni 😉

katyka11
18. máj 2013

@trish31 Jeeeeeeeeej tesim sa s Vami

eevicka83
18. máj 2013

No ja dom pribrala asi 2 kg a som v 18tt podla ms ale ja som mala v plane za cele tehu nepribrat viac ako 7kg no pochybujem ze sa mi to podari...ja som dost cvicila a po prvej dcere som bola pribratejsia potom som schudla po druhej na moju idealnu hmotnost ale vela som cvicila menej jedla a teraz chcem aby to trapenie po porode nemuselo byt velke...tak dufam ze sa podari..ale najhlavnejsie je nech je babo zdrave a vsetko pojde..

grace
18. máj 2013

Ahojte, ja uz brusko mam, ale pri druhom to skor vykukne. No a pribrala som uz 3 kg 😖 zase budem ako slon

grace
18. máj 2013

@trish31 gratulujem 🙂 a som rada, ze je vsetko v poriadku

grace
18. máj 2013

baby ja som si nakoniec dala v genetone zistit pohlavie...dufam, ze v pondelok by uz mohli byt vysledky 😎

trish31
18. máj 2013

@grace dakujem a daj vediet,co to bude 😉

grace
18. máj 2013

@trish31 urcite dam vediet

poussin
18. máj 2013

@matrix87 aj mne rastie brusko a ked som sa vazila v utorok u lekara tiez som nepribrala ani gram. Pytal sa ma ci sa stravujem normalne a tak som mu vysvetlila, ze som vylucila uplne sladke lebo mi je z neho zle a jem castejsie v malych mnozstvach aby som nevracala 🙂.
Pocas tehotenstva by mala zena pribrat min. 9 kg lebo tolko vazi plod s plodovou vodou. Niekde som to citala.
@sudabe caj z maty by si nemala pit . Nie je vhodny pre tehotne. Ja ho tiez zboznujem, ale teraz ho nepijem. Niekde na webe najdes zoznam neodporucanych potravin pre tehotne.

hrustik1
18. máj 2013

no ja soo bola dnes na nakupoch ... kupila som si krasne tehu jeansy v H&M. Skoro som spadla z noh, ked som zistila, ze mi je dobra 36 🙂 Teda i predtym som nosila 36/38, ale teraz v tehu som cakala o cislo vacsie. Najprv som chcela tehotenske oblecenie bojkotovat, ale moje rifle ma strasne tlacia na pase. SIce som ich mala uz na gumicke, ale ked som sedela alebo soferovala, vzdy ma rozbolelo brucho. Ale inak tie tehu rifle su uplne super - netlacia a brusko si moze rast 🙂 Pamatam si moju mamu, ked bola tehotna so segrou - to bola ina moda 😀 Siroke rifle na traky a kockovane sirokanske saty ako na slonicu 🙂 S dnesnou modou sa to neda porovnavat. Dnes mozeme byt tehulky i sexi a stylovo oblecene 🙂

pechlinka
18. máj 2013

@hrustik1 Ja som tak nakupila tehu oblečenie v C&A ... 🙂 tiez som bola prekvapená aké pekné tehu veci tam majú.. 🙂

andy09
18. máj 2013

@hrustik1 to máš pravdu že tientehu rifle sú uplne suprová vec, nič netlačí a super sa nosia ani teraz nelutujem že som za ne vyhodila tolko penazí 🙂

andy09
18. máj 2013

@trish31 super gratulujem a teším sa s Tebou🙂 A na tú prepážku čo povedal?

trish31
18. máj 2013

@andy09 on mi to vysvetlil,ze je to ako keby pruh(aby som si to vedela lepsie predstavit),a povedal mi,ze tam nieco vidi ale len v jednej rovine a to moze byt len akokeby prelom placenty,takze urcite to malemu nevadi