Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Baby je normalne, ze ked mam zápchu , tak ma dost picha v podbrušku a v celom bruchu?
Dnes mi začal 17 tt...ako ten čas letí 🙂
dobre ranko baby.. 🙂 tak u mňa dnes noc aj rano katastrofa...také kŕče mám v bruchu..že som celu noc nemohla spat.. :( teraz to je uz lepsie...ale stale to pobolieva.. :/
@pechlinka Peti skus si dat activiu...ja viem ze je to len jogurt....ale ja som s tym mala problemy pred tehu.... a zacala som kazde rano jest activiu a hned sa mi creva pohli... jedla som to tak asi mesiac, a odvtedy je to naporadecku... a niesom sama, tiez mi to takto niekto odporucil....
@pechlinka taketo krce som ja mala pred tyzdnom bola som 2x na pohotovosti.. v sobotu aj v nedelu.. nevedeli co mi je pozreli ci sa neotvaram, pozreli babetko okolie maternice a vajecnikov.vysetrili moc a nakoniec to uzavreli ze su to krce z criev...tiez mam zapchu nejdem na wc aj 5-6dni a potom tiez ked idem tak sa neda hovorit ze to je lepsie lebo ledva nieco ide...a jedna sestrina znama hovorila ze v tehu mala brutalne krce v bruchu a ze to vzdy bolo z criev...tak aj ja som sa vtedy kusok ukludnila lebo velmi som sa bala co to je...takze myslim ze aj u teba je to urcite toto.daj si probiotika a velmi pomaha pozut polievkovu lyz.lanovych semien aj ked mne teraz ked som tehu nechutia ale musim sa premoct ak chcem ist na wc..🙂)) este susene slivky ak ti z nich nie je zle.
@mummyofthree to vazne, a to kde zijes? neviem si to predstavit.
@slniecko001 diky za podporu ja najblizsie idem k gyn ked uz budem 13+5 tak to dufam ze ju uz fakt dostanem.
@poussin diky sak toto ze som ten caj stale pila, no nic prejdem nä ovocne a pozriem nä nete.
inac kocky vy beriete vitamini? ja beriem femibion staci to? ale jem vela ovocia.
Ahoj kocky,tak sa musim pochvalit,vcera ma maly prvykrat kopkal 😀 Az som sa mykla ako som sa zlakla co to je 😀
@sudabe ja beriem vitamini,ja som si este v Kanade kupila na prenatalne obdobie,ale nie je rozdiel medzi tym odkial su vsetky su rovnake 😉 Staci to,hlavne nech tam je kyselina listova
@matrix87 ja som doteraz len take tlaky citila,a vcera ked som lezala(som sa pohadala s muzom predtym tak som bola smutna),pozeram telku a zrazu na pravej strane kde ma nozky take kopnutie jemnucke zvnutra,tak som to lepsie zacala sledovat a zachvilku zas,to som az nadskocila ako som sa zlakla 😀 Moja laska ma chcel potesit 😀
@trish31 To muselo byť krásne, aj ja už chcem 🙂

@hrustik1 aj ja sa chystam do HM,som tam videla ozaj pekne tehu veci a za dobru cenu