icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
18. máj 2013

@hrustik1 aj ja sa chystam do HM,som tam videla ozaj pekne tehu veci a za dobru cenu

kajca84
18. máj 2013

@trish31 super,tak je vsetko v poriadku,aspon si sa viac upokojila 🙂

trish31
18. máj 2013

@kajca84 tak to ano lebo som bola vyplasena

kajca84
18. máj 2013

@trish31 ved to je jasné,tak uz mozes byt v klude 😉

pechlinka
18. máj 2013

Baby je normalne, ze ked mam zápchu , tak ma dost picha v podbrušku a v celom bruchu?

andy09
18. máj 2013

@trish31 super, hlavne že to neohrozí malinkého a Ty môžeš byť kludná.

andy09
18. máj 2013

Dnes mi začal 17 tt...ako ten čas letí 🙂

trish31
18. máj 2013

@andy09 mne zajtraaaaaaaaaaa

andy09
18. máj 2013

@trish31 to máme ešte raz tolko a + pár týždnov k tomu a budeme to mať za sebou 😀

trish31
18. máj 2013

@andy09 boze ani nehovor🙂Uz nech mam maleho vonavuckeho pri sebe

andy09
18. máj 2013

@trish31 jááj tiež sa na to velmi teším na ten pocit ked prvý raz uvidím bábatinko 🙂

trish31
18. máj 2013

@andy09 ja ten pocit nepoznam,ake to je?

kajca84
18. máj 2013

@trish31 mne ked malého ukázali,skoro som sa rozplakala,kedze som bola po sekcii,tak som mu len chytila rucicku a povedala,ze aky je krásny 🙂

trish31
18. máj 2013

@kajca84 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 🙂

pechlinka
19. máj 2013

dobre ranko baby.. 🙂 tak u mňa dnes noc aj rano katastrofa...také kŕče mám v bruchu..že som celu noc nemohla spat.. :( teraz to je uz lepsie...ale stale to pobolieva.. :/

trish31
19. máj 2013

@pechlinka co to,co to?Uz si to mala niekedy?MNa bolia krize na pravej strane je to velmi neprijemna bolest....Boze vsak my furt daco mame 😅

katyka11
19. máj 2013

@pechlinka Peti skus si dat activiu...ja viem ze je to len jogurt....ale ja som s tym mala problemy pred tehu.... a zacala som kazde rano jest activiu a hned sa mi creva pohli... jedla som to tak asi mesiac, a odvtedy je to naporadecku... a niesom sama, tiez mi to takto niekto odporucil....

trish31
19. máj 2013

@pechlinka inak je teraz nejaka crevna viroza,vcera som tu citala par zien co sa stazovali ze to celu rodinu skolilo....hlavne vela pi...mne na peristaltiku criev pomaha jablkovy dzus a kava

pechlinka
19. máj 2013

@trish31
@katyka11
@trish31 Baby nemala som to este...ale uz mi to trosku prechadza, ale urcite si pojdem kupit tu activiu..a skusim to.. 🙂
Musim asi prehodnotit co jedavam...same tazke veci co naduvaju.. :D

andy09
19. máj 2013

@trish31 je to supeeer pocit 😀 Ja som mala pri Miške sekciu a v ten den sa vela rodilo tak som ju videla až večer a som sa nemohla dočkať, ale ked som ju zbadala jáááj, som sa nevedela dočkať kedy ju už budem mať pri sebe stále.

eevicka83
19. máj 2013

@pechlinka taketo krce som ja mala pred tyzdnom bola som 2x na pohotovosti.. v sobotu aj v nedelu.. nevedeli co mi je pozreli ci sa neotvaram, pozreli babetko okolie maternice a vajecnikov.vysetrili moc a nakoniec to uzavreli ze su to krce z criev...tiez mam zapchu nejdem na wc aj 5-6dni a potom tiez ked idem tak sa neda hovorit ze to je lepsie lebo ledva nieco ide...a jedna sestrina znama hovorila ze v tehu mala brutalne krce v bruchu a ze to vzdy bolo z criev...tak aj ja som sa vtedy kusok ukludnila lebo velmi som sa bala co to je...takze myslim ze aj u teba je to urcite toto.daj si probiotika a velmi pomaha pozut polievkovu lyz.lanovych semien aj ked mne teraz ked som tehu nechutia ale musim sa premoct ak chcem ist na wc..🙂)) este susene slivky ak ti z nich nie je zle.

pechlinka
19. máj 2013

@eevicka83 No..ved to ja som aj rozmyslala , ze pojdem na pohotovost..ale viem ze to je z toho ze mam zapchu.. :( takze by som tam isla asi zbytocne. 🙂 prave som si dala par susenych sliviek..tak uvidim co mi to spravi.. 🙂

nikky81
19. máj 2013

@pechlinka mne tiež pomohli slivky 🙂

pechlinka
19. máj 2013

@nikky81 dufam , ze pomozu aj mne.. 🙂

sudabe
19. máj 2013

@pechlinka Ahoj neviem ci to Je v poriadku ze tä picha ale skus jest jablka a susene slivky a zapchu By si nemala mat.

sudabe
19. máj 2013

@mummyofthree to vazne, a to kde zijes? neviem si to predstavit.

@slniecko001 diky za podporu ja najblizsie idem k gyn ked uz budem 13+5 tak to dufam ze ju uz fakt dostanem.

@poussin diky sak toto ze som ten caj stale pila, no nic prejdem nä ovocne a pozriem nä nete.
inac kocky vy beriete vitamini? ja beriem femibion staci to? ale jem vela ovocia.

trish31
20. máj 2013

Ahoj kocky,tak sa musim pochvalit,vcera ma maly prvykrat kopkal 😀 Az som sa mykla ako som sa zlakla co to je 😀

@sudabe ja beriem vitamini,ja som si este v Kanade kupila na prenatalne obdobie,ale nie je rozdiel medzi tym odkial su vsetky su rovnake 😉 Staci to,hlavne nech tam je kyselina listova

matrix87
20. máj 2013

@trish31 tak to je super 🙂 aj ja už by som rada to moje dieťa cítiť tak, aby som vedela na 100%, že je to ono 🙂

trish31
20. máj 2013

@matrix87 ja som doteraz len take tlaky citila,a vcera ked som lezala(som sa pohadala s muzom predtym tak som bola smutna),pozeram telku a zrazu na pravej strane kde ma nozky take kopnutie jemnucke zvnutra,tak som to lepsie zacala sledovat a zachvilku zas,to som az nadskocila ako som sa zlakla 😀 Moja laska ma chcel potesit 😀

januska010
20. máj 2013

@trish31 To muselo byť krásne, aj ja už chcem 🙂