Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 Pri prvom som sa zľakla, že čo sa deje a teraz, už s napätím čakám, kedy konečne 🙂
@januska010 ja uz cakam kedy ma zas kopne
@trish31 presne 🙂 ved oni nás už počujú, tak nech vedia, že na nich neustále myslíme... ja sa tiež najskôr poradím so svojim svišťom, čo by si dal jesť a až potom sa rozhodnem, čo to bude :D lebo ked si vymyslí niečo, čo ani doma nemáme, tak mu musím niečo podobné vymyslieť :D :D :D
@trish31 Ja dúfam, že aj naše sa dá čoskoro do pohybu 🙂
@matrix87
@januska010 inak baby kavu pijete?Viem ze by sa nemala ale ja som zavisla na tej kakavkovej 3v1 Nescafe
Inak baby ako je to s mat.knizkou.... treba ju dat potvrdit aj u obvodneho lekara aj u zubarky??? Neviete mi poradit?
@katyka11 - neviem, či sa niečo menilo, ale ja som pri prvom tehu bola pre potvrdenie do tehu knižky aj u zubára, aj u obvodného lekára. Sestrička mi povedala, kedy si mám zájsť, tak som šla, ale tuším to bolo neskôr. Len obvoďák ma sprdol, že som mohla aj skôr prísť, nie až nakoniec k nemu, že to vie ako posledný (no chlapská ješitnosť asi, neviem 😅 ). Tak sa musím sestričky opýtať, keď pôjdem o 2týždne na krv, kedy mám zájsť pre pečiatku k zubárovi a k obvodnému. A treba si vybrať aj pediatra pre miminko, on neho tiež bude treba pečiatku, že k nemu budeš chodiť s dieťaťom po narodení do poradní atd...
ja vam tu zahadu rozlustim vo stvrtok.. idem do poradne. a hned vedla mam aj obvodnu doktorku, kedze su to manzelia 🙂 tak sa spytam sestricky 😀
@trish31 - no preto píšem, že neviem, či sa niečo menilo, ale pred 4 rokmi to bolo povinné. No vytiahla som tehu- knižku z tašky, tak áno, na pľúcne idem v 36tt, k zubárovi asi kedykoľvek, je tam na to kolonka a v kolonke iné odborné nálezy mám od sestričky napísané:
Obvodný lekár:
a Detský lekár:
čiže k týmto 4 lekárom určo pôjdem v priebehu tehu pre pečiatku a k zubárovi aj na prehliadku.
@trish31 - no skús, sama som zvedavá. Ja idem o 2 týždne, tak sa opýtam, kedy mám ísť kam. Sa mi marí, že som zubára riešila okolo 23tt, lebo vtedy som šla aj na 4D do BB a mala som tam aj zubára, tak som to urobila jednou cestou. Potom obvoďák a potom niekedy okolo 30tt som bola u pediatričky. Ale to je myslím jedno, tam nie je stanovený presný termín, kedy to treba asi.
No...ja idem k zubarke teraz....tak sa jej na to rovno spytam...a zajtra idem obvodnemu...takze detto... istota je istota..

@januska010 ty uz budes vediet ze to je ono,ja som najprv nevedela 😀