icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katja23
8. mar 2011

@lea1333 dakujem , si zlatucka .... este ze ten moj je taky zlatunky , viem ze aj jeho to boli ale snazi sa ma co najlepsie podrzat . Ale ty sa pochval ako si dopadla , dufam ze ste v poriadku obaja . a co tvoja PNka ? dufam ze sa dostala dokina k rozumu

lea1333
8. mar 2011

@natalii6 Ahoj, dopadla som tak ze do nejakeho 14tt budem doma a potom idem do roboty, co uz!
@katja23 Moja je mi to naozaj moc luto...mne uz dala tehu.knizku v oiatok idem na odberi a potom na eeg a ako som uz pisala po 14tt idem do prace ☹

katja23
8. mar 2011

@lea1333 tak nech ti vsetko dobre dopadne a malinke rastie ... no neznam ta doktorka to tiez asi za klobasu vystudovana bude ... ja po dnesku fakt nemam slov na to zdravotnictvo

lenuska20
8. mar 2011

@lea1333 takže ťa nakoniec poslala do práce? teda pošle? aj ja vymeníš, či zostaneš nakoniec u nej? a inak je všetko v poriadku?

bettyx
8. mar 2011

@natalii6 bohužel 😒 ... manžel si dovolenou vzít nemůže -musí si ji šetřit kdyby byl sám nemocný a hlavně na dobu kdy budu v porodnici! jestli se vůbec do tohoto okamžiku dohrabu.. jediný kdo mi mohl zaručeně pomoct byl můj taťka, který nastoupil důchod, ale bohužel si ho moc neužil a v červnu nám odešel.. Dr řiká že je vše v pořádku -byla jsem tam před týdnem.. teď tam jed nemůžu, páč to nezvládnu -prostě potřebuju doprovod.. je strašně komplikovaný 😢

bettyx
8. mar 2011

@zuzanazuzana No kéž by to tak bylo.. fakt ti závidím že tě to opouští, snad se toho taky dočkám, furt jsem i nervózní, protože stále hodně špiním, ale snad to všechno přejde a začnu si i užívat a hlavně se pořádně starat o kluka! Je to fakt blbí, manžel byl půl dne v práci, pak přišel a vzal si klučíka a teď nám bude vařit na zítra oběd.. hrůza!

@chavallee též jsem se snažila vysvětlovat, ale asi nám to nevyšlo.. kojení se vzdávat nechce, furt mě musí pošťuchovat a hopsat, ale je to dítě 😉 ... a zase je hodný a neruší mě když spim -pokud to neni moc nutný.. je to zlatíčko! ale stejně je to strašně těžký

zuzanazuzana
8. mar 2011

@bettyx no neboj...bude dobre...ja som doma od 2.2. a aj som krvacala, aj spinila a minuly tyzden to prestalo, takze mi to trvalo mesiac....myslim na teba!!!!!!

drtka
8. mar 2011

@zuzanazuzana Sme na tom úplne rovnako. Ja som tiež PN od 2.2. vyše mesiaca som špinila a teraz od piatku KLOP KLOP sa to ukľudnilo, takže dúfam že bude všetko v poriadku keď sa tu dnes dozvedáme zlé správy ☹

zuzanazuzana
8. mar 2011

@drtka no tie zle spravy sa zle citaju, tak dufam, ze bude vsetko ok......a aj poctivo lezis? no ja ano, lebo som naozaj mala strach po zlych skusenostiach.....a ty cakas dvojicky, vsak? to sa vam zadarilo prirodzene?

zuzinr
8. mar 2011

@lenuska20 fotku som este nedostala ☹ ale videla som ako bije to malinke srdiecko, hovoril ze zatial vyzera vsetko ok tak sa tesim 🙂
no ty si davaj na seba pozor a oddychuj, nenamahaj sa.A co hovoril doki? Kedy si bola sme sa nestretli:

drtka
8. mar 2011

@zuzanazuzana Áno podarilo sa nám to úplne prirodzene ani to nemáme v rodine ani žiadne hormóny sme nebrali 😨 Väčšinu dňa preležím ale aj chodím sem tam von na dvor, sem tam varím aj žehlím, lebo už som naozaj z toho na nervy ale neviem si predstaviť že by sme mali celé tehu preležať v nemocnici. Dúfam, že už to bude len lepšie aj vychádzky nám nejaké dajú 🙂

zuzinr
8. mar 2011

@katja23 tak to je fakt sila ako dokazu byt niektory ludia arogantny, pane boze ved robia v zdravotnictve a mali by ludom pomahat a nie sa este aj takto arogantne chovat a ked aj vsetko sa da povedat milym tonom a normalne vysvetlit.
Je mi velmi luto co sa ti prihodilo, dufam ze sa z toho rychlo dostanes a ani nebudes vediet a budes sa znova tesit z noveho tehu, aj ked verim ze momentalne v tomto stave sa o tom vsetkom tazko premysla, drzim palceky

lea1333
8. mar 2011

@katja23 no ja tiez neviem...dakujem si zlata
@lenuska20 hej idem nakoniec do prace co uz!

zuzanazuzana
8. mar 2011

@drtka tak ja navarim, lebo moj priatel nevie ani caj a syn sa uci za kuchara a je lenivy ako vos!!!!!! a este v nedelu som bola na 2 hodiny von....ale netreba to riskovat....fakt I.trimester je dolezity....II.trimester zase nervy z vysledkov, ze je vsetko v poriadku a III.trimester zase nervy z toho, aby nebol predcasny porod.....pekne som to rozdelila

drtka
8. mar 2011

@zuzanazuzana No veľmi pekne si to rozdelila 🙂 Akurát som hovorila že keď má žena v tehotenstve komplikácie tak to je normálne na psychiku 😅 A kedy ideš na ďalšiu kontrolu? Ja až budúcu stredu , veľmi sa teším ale aj bojím

drtka
8. mar 2011

@lea1333 Aj si sa snažila jej to nejako vyhovoriť? Veď 14 tt to je ešte ďaleko možno si to dovtedy rozmyslí 😉 Aj dnes si videla fazuľku?

lea1333
8. mar 2011

@drtka nesnazila lebo som jej povedala ze pracujem 13h a ona ze to mi ma zamestnavatel upravit pracovy cas s tym ona nic nespravi a nemala som silu uz na nu!tak som doma este cely marec a potom do prace!!! ☹ ale snad mi daju 8h lebo ak nie tak ma tam slak trafi!!!a dnes som fazulku nevidela az 22.3. uvidim zase drobca ale inak vsetko v pohode dnes mi robila citologiu a v piatok idem na krv a na ten dalsi tyzden idem na EKG a k zubarke aj ty si uz bola?aj knizku som uz dostala!a vaha nam isla dole skoro 3kg dole!ale brucho uz mam aj doktorka mi to povedala ze skoro ale mam uz podbrusko! 😉

lea1333
8. mar 2011

@zuzinr ty si v kolko tt?

zuzinr
8. mar 2011

@lea1333 no som v 7TT aspon tak povedal doki

drtka
8. mar 2011

@lea1333 No tak to teda vyskúšaj ale naozaj ti v robote musia spraviť nejaký kompromis. Myslím že je na to aj nejaký zákon, pozriem to. Mne krv brala aj moč a teraz na budúcu stredu idem na NT ultrazvuk či skening či ako sa to volá 🙂 A na EKG na čo? O tom ani neviem. Aj zubárke ti kázala ísť? Tak mňa teda nedostane. Ja mám švagrinú sestričku u zubárky takže keby niečo tak idem ale inak ma tam nikto nedostane. Naposledy som tam bola pred rokom a to mi trhali osmičku takže mám dosť 🤐

lea1333
8. mar 2011

@drtka no poslali ma aj na ekg aj k zubarke a ja mam panicky strach zo zubara tak neviem ako to zvladnem ale myslim ze to vysetrenie mozem odmietnit tusim..no a ak sa ti chce tak mi to pozri ze ako to je s tou pracou!a na ten skrinig to je co???

lea1333
8. mar 2011

@zuzinr aha lebo to nemas napisane dole...a mne este nedali termin porodu hlavne ze minuli tyz na ultrazvuku mi napisala do papierou termin porodu 22.10.2011 tak som z toho jelen!

drtka
8. mar 2011

@lea1333 To je taký ultrazvuk ktorý do detailov vidí bábo a tam sa zisťuje ten dawnov syndróm, merá sa mu hlavička atď.

lea1333
8. mar 2011

@drtka aha a to sa ide v kolkom tt??? 😉

drtka
8. mar 2011

@lea1333 v 12 tt - možno u niektorých aj skôr

lea1333
8. mar 2011

aha tak to mne budu robit asi zaciatkom aprila!!!a kukala si ten zakon?

zuzanazuzana
8. mar 2011

@drtka no ja idem pondelok, lebo som chodila 2x do tyzdna a teraz mi dal kontrolu az za dva tyzdne....mne robil asi 8x sono zospodu, tak som sa bala, aby to neuskodilo, lebo to nie je moc dobre, ked sa v tebe rypu.....zakazdym som cakala, co povie......lebo on sa tak divno tvari pri tom.......ale uz mam foto, tak som aj kludnejsia......boze, ale ty budes mat dve babatka.....to je krasne!!!!!!! ale urcite aj namahavejsie.....ja som si minuly rok dala vlozit dve embrya, tak som si tiez myslela, ze budu dvojicky......a hlavne si treba uzit male deticky, lebo take malinke su iba chvilocku....ten moj pubertalny syn mi dava dobre zabrat!!!!!! naozaj je pravda, ze male deti male starosti, velke deti velke starosti!!!!!!!

zuzinr
8. mar 2011

@lea1333 no uz som si to aktualizovala 🙂 som si to nechcela davat skor pokial som to nemala na 100% potvrdene od dokiho

drtka
8. mar 2011

@zuzanazuzana 🙂 To je ale zlaté. Ty si budeš teraz materstvo vychutnávať a starší syn Ti bude pomáhať. Ja som najprv chodila každé dva týždne ale teraz mi dala kontrolu až po mesiaci. Síce už som tam medzitým bola lebo som mala tú čerstvú krv ale to bolo v pohode a vlastne tam nám oznámila že tam máme dve srdiečka. Tiež mi doposiaľ robila sono len zospodu, tiež som čítala že to nie je dobré ale hádam MUDr. vedia čo môžu a čo nie 😖 A sono zospodu je lepšie ako zvrchu je tam všetko lepšie vidieť. Ja si budem svoje deti vychutnávať, milujem detičky a dlho po nich túžim. Síce sme rátali len z 1 ale čo už nejako sa zvezie pri ňom aj to druhé 😝

lea1333
8. mar 2011

@zuzinr jasne chapem 😉