Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Čaute, malo by tu byť nejaké zhrnutie pretože nemáš šancu stíhať vás čítať. Je mi stále zle, každý deň vraciam, stále mi je zima, najradšej by som len spala, ale musím sa celý deň venovať môjmu drobčekovi takže je to náááááročné tehotenstvo..... Obdivujem ženy ktoré majú detičky s ročným odstupom, to by som asi potrebovala babysitting 😀
@lea1333 Mrzí ma že ťa posielajú do práce, podľa mňa je to nenormálne a určite by som si našla inú lekárku.
Dúfam že nič iné váýne sa tu neodohralo, tak vám prajem príjemné tehulkovanie a tie čo si ho užívate prvý krát.....UŽIVAJTE SI , druhé tehu si už neužijete 🙂 Sorry za pesimizmus, len mi je príšerne a nechce to skončiť ☹
@drtka tak syn sa ako tak ukludnuje a je rad, ze bude mat surodenca......dlhe roky bol jedinacik a teraz v priebehu 10.mesiacov bude mat dvoch surodencov....aj exovi sa narodila v decembri dcera! len sa mu nepacia mena, ktore sme vybrali....on by chcel katku, ale uz asi na 99% to bude chlapec!!!!
@zuzul1310 mas take priznaky ako som mala aj ja, ale za posledne dni je to uz u mna ovela lepsie....a mas pravdu, druhe tehu je narocne.....momentalne nemozem povedat, ze tehotenstvo je krasne!!!!!
@zuzanazuzana neboj nevolnosti prejdu a potom to uz bude krasne a budes si to aj uzivat 🙂
@zuzinr no dufam, ze mas pravdu!!!!!! tak mam pocit, ze sa to vlecie a ked som cele dni sama doma, tak premyslam......aby babatko bolo zdrave!!!!!!! ja mam troska blok kvoli mojej praci!!!!!
@zuzanazuzana no si pisala ze si robila s postihnutym chlapcom, tusim ak sa nepletiem ze? No to ti verim ze mas cierne myslienky ale musis mysliet pozitivne, babatko bude urcite zdrave 🙂 Aj moja sestra robila na genetike a ked sa mi narodil prvy syn tak manzel opisoval ze aky je krasny ze stale len vyplazuje jazycek no a mojej sestre viac nebolo treba, ta hned myslela ze vyplazovanie jazyka je nejaky signal nejakej genetickej vady (uz neviem coho) tak hned na druhy den volala detsekj sestre a pytala sa ci je vsetko v poriadku, nastastie bolo a to mi povedala az potom
@zuzinr ano, s post.chlapcom a predtym chvilku v ustave s takymi detmi a ja som bola v najtazsej triede.....a bojim sa, ze budem ako tvoja sestra, neviem ako sa ktore vady prejavuju, ale budem sledovat....my v rodine nemame ziadne postihnutie, len moj ujo je hluchonemy od narodenia
@zuzinr ale to je take pekne, ze tri deticky a v dnesnej dobe....aj my sme boli traja surodenci....
@zuzanazuzana no my sme tretie neplanovali, sice ked sa nam narodila Natalka sme stale zvazovali ze ci tretia alebo nie (lebo ja som vzdy chcela 3 deti) ale potom sme si povedali ze 2 deti na dnesnu dobu nam uplne stacia, no ale asi to tak malo byt.
ja som zo 4 surodencov je medzi nami aj vacsi vekovy rozdiel, ja som najmladsia tiez neplanovana ale rozumieme si super, chodime spolu na dovolenky a ked sa vstci zideme tak nas je pekna kopka ludi a vzdy sa dobre nasmejeme a to sa mi paci, dufam ze aj nase deti budu splu dobre vychadzat lebo ako aj vidim v niektorych rodinach tak sa niektory surodenci skoro vovbec nestretavaju, nevychadzaju spolu dobre, tak som rada ze v nasej rodine to klape na 1 🙂
@zuzinr tak ja mam dvoch bratov a mame super vztah!!!!!! ja som zase najstarsia, brat je o rok mladsi a on bude urcite stary mladenec a mladsi ma skoro dvojrocnu dcerku......planuju druhe, tak sa tesim, ze nas bude viac.....uz teraz sme chodili na vylety, dovolenky, ale s tymi detmi to bude ovela krajsie....syn uz odmieta rodinne vylety, je v puberte.....ale este stihol s nami posledne leto dovolenku, lebo tento rok nehrozi a na bud.rok ho uz neprehovorim.
dobre ranko dievcata...vcera vecer ma nejak rozbolela hlava a bolo mi ako keby na mna nejaka choroba isla zatai mi je celkom dobre uvidim pocas dna ako bude
@lea1333 ahoj tak to teda nedopadlo nejak moc slavne ked ta nenechala az do konca doma 😠 tak dufam ze aspon v praci ti vytvoria vhodne podmienky
@bettyx ja keby som bola natom ako ty tak tiez mi nema kto pomoct ☹ tiez som na maleho sama muz je viac v praci ale pre teba je to horsie ze tebe je zle tak uz treba dufat ze ti to co najskor prejde a budes si mozt uzivat maleho a aj tehotenstvo...a esteze mas drobca takeho dobruckeho a necha ta vyspat a zahra sa sam 😉 je sikula
@zuzinr my sme sa potom museli len nejako obísť, lebo som tam prišla okolo pol 3 ... no snažím sa byť v klude, len ten spánok mi nedá, dnes som tak od polnoci pomaly hore, som sa len prehadzovala...tak už máte aj srdiečko 🙂 mi ešte nie, len žltkový vak, ale povedal, že zatial to vyzera dobre, že tehotenstvo pokračuje...no aj tak sa bojím...
ahojte baby, mne bolo vcera riadne zle, mava niektora take stavy ze ked citite nejaky pach z kuchyne ostane vam tazko na zaludku, grga sa mi ale vracat sa mi neda, lebo ja to mavam takto a hlavne vecer a uz na to nic nezabera, ani cerstvy vzduch ani predychavanie a drahy mi chce pomoct a vkuse ma hladka ale to mi vobec nepomaha,
@lucy56 Ahoj ja som mala to iste skusala som asi vsetko 🙂 nakoniec som si kupila ten zazvorovy caj a zacala som ho pit rano a poobede... od vtedy mi je omnoho lepsie a da sa to prezit 🙂
@14petulka88 dik za tip ,skusim aj ja,lebo no nic moc to nie je a hlavne drahy je zo mna nervozny ze co mi je a ako mi ma pomoct
@lucy56 No aspon sa stara o teba 🙂 a v ktorom tyzdni si?
@lenuska20 so spánkom mávam problém aj ja, večer keď si idem skôr ľahnúť (okolo pol desiatej) tak sa o tretej pol štvrtej zobudím a do šiestej neviem zaspať a potom o siedmej mám budíček takže som úplne mimo ráno. Danko mi vstáva každé ráno ako hodinky o siedmej, ale zasa lepšie ako keby kikiríkal od pol piatej ako kamoškin syn 😉
Musím upratovať, ale NECHCE SA MI ☹ Ku koncu mesiaca chcem spraviť väčšie jarné upratovanie, len sa trocha obávam aby to nemalo nejaký negatívny dopad, ale snáď keď budem robiť postupne tak to bude ok. dnes je krásne počasie, slnečno, fakt nádherne takže vezmem asi odrážadlo a pôjdeme s drobcom von, bude rád a poobede má krpec angličtinu, takže dnes sa nudiť nebudeme 😉
Majte sa zatiaľ pekne a poobede keď pôjde Danko spinkať si vás skúsim prečítať aby som zasa neprišla o 12 strán 😒
@14petulka88 no stara sa to on je zlaty na toto,som v 9 tt, a mam pocit ze sa to nejako stupnuje, najskor som myslela ze to mam z jedla ale je fakt ze nic tazke nejem, snazim sa grahamove rozky na ranajky, s chudou sunkou,obed len ryza zo zeleninou, medzitym ovocie a stale je mi tak divno,ale asi to patri k tomu
@zuzanazuzana Ďakujem za pochopenie 😉 snáď to prejde aj mne čoskoro 🙂
@lucy56 no ano to asi len zmiernime ale uplne by to malo ustupit okolo 4mesiaca, teda dufam ze to ustupi a budeme si moct uzivat tehotenstvo naplno 🙂
@14petulka88 ja cakam uz ako na spasenie na ten 4 mesiac, ide to pomaly podla mna,dni sa vlecu, nech uz je to najrizikovejsie obdobie za nami a mozem si uzivat tehu a ukazovat tehu brusko, zatial mam len to svoje tukove

@zuzinr ty mas kedz termin???