icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lea1333
9. mar 2011

dobre ranko babizne moje tak ako???

14petulka88
9. mar 2011

@lucy56 hehehe napodobne 🙂 dufam ze nepriberiem vela lebo pri prvej dcere som pribrala 20kg a dost tazko sa mi to zhadzovalo 🙂))

lucy56
9. mar 2011

@14petulka88 z priberania mam strach aj ja, ja som uz teraz narozmerna, mam 74 kg a ked este priberiem 20 tak to si seba ani predstavit neviem,budem ako slon

lea1333
9. mar 2011

@14petulka88
@lucy56 k tomu priberaniu ja pred otehotnenim som vazila 62 a teraz vazim 59kg a ak budem po mame tak aj moja mama bola taka pred tehu vazila 65kg a po porode 50kg tak ak by som bola po nej tak by to bolo super co tak zatial vyzera ale papam vsetko uplne vsetko! 😉

lucy56
9. mar 2011

@lea1333 tak to mas super,my nemame taky metabolizmus, mamina mala po mne 20kg nadvahy a ako hovori uz sa ich moc nezbavila,ale zas jej pociatocna vaha bola 50kg, ja mam pociatocnu teda o dost vyssiu, ved uvidime, ja som zatial este nepribrala,iba prsia sa mi zvacsili, zapnem este aj stare rifle

lea1333
9. mar 2011

@lucy56 a ty si v kolkom tyz???aj ja zapnem vsetko vlasne sak co sa cudujem ked su 3kg dole ale brusko mam uz vedsie to mi aj frajer vcera povedal ze mam brucho ako puklica na aute pekne prirovnanie nie??? 😀 ja teraz nosim len leginy alebo rifle z gumov lebo mam pocit ze ma vsetko na bruchu tlaci...a ked si dam obtiahnute tricko tak mi brusko trci... 😝

lucy56
9. mar 2011

@lea1333 ja som 9tt, zajtra idem k dokimu, dufam ze je vsetko ok,mna netlaci brucho lebo uz som ho mala aj predtym takze nohavice mam kupene aby ma netlacili,ale ak je vsetko v poho uz si kupit tehu nohavice, mam jedny vyhliadnute v Trencine v Laugarciu

lea1333
9. mar 2011

@lucy56 ja som si uz jedny kupila v ZARE ale teraz nosim leginy tie su asi najpohodlnejsie a my budeme mat bruska v lete ako to budete riesit asi niake tuniky a kratase ze?

lea1333
9. mar 2011

@lucy56 jasne ze vsetko dopadne ok!!!!neboj!

lucy56
9. mar 2011

asi kazda mame strach, ked ieme k dokimu, ci je vsetko v pohode a malicke rastie ako ma

zuzanazuzana
9. mar 2011

@lucy56 ahoj...ja mam take stavy, mne staci otvorit chladnicku a ked citim tie pachy....no fuj....ale mne staci spomenut si na nejake jedlo a napina ma....jem jednoduche jedla....varene zemiaky, spagety so syrom a kecupom, maslovy chlieb a tak.

lucy56
9. mar 2011

@lea1333 ja som taky satovy typ,mam nohy schopne ukazovania od kolien ole,takze ja jednoznacne saty,kratasy urcite na moju postavu neplanujem kupit

lucy56
9. mar 2011

@zuzanazuzana ja sa tiez snazim len take ietne jest,minule mi ale spagety s rajcinovou omackou taku kyselinu urobili, ze fuj, a normalne som to jedavala vkuse, mne hlavne k veceru uz nepasuje nic, vcera ani suchar nezabral

lea1333
9. mar 2011

@lucy56 ale sak kazda zena je krasna aj ked ma kila navyse!!!co je na tom ....pockaj este aby som vam ja nepisala ze babi vazim 72kg a aj keby tak kratase nosit budem a basta! 😀 😀 😀

lucy56
9. mar 2011

@lea1333 no to si nemyslim ze budes mat tolko kil, ja mam proste na sebe osvedcene urcite druhy oblecenia, v satach a sukniach sa citim super tak preto ich budem nosit aj cez tehu

zuzanazuzana
9. mar 2011

@lucy56 tak z rajcin mam aj ja kyselinu, ale kecup mi nevadi.....a pisete tu o vahe...ked citam vase debaty, tak vam tisko zavidim....aj tvojich 74 kil....ja mam 93kil...to je co? pri synovi som isla z vahy 56 kil a rodila som ako 78 kilova, ale vaha sa mi vratila na 60 kil....nechcem sa vyhovarat, ale odjakziva mam problemy s migrenou a dost som zacala z liekov priberat a za posledne roky som pribrala z hormonal.liecby, ked sme sa snazili o babo.....napriklad minuly rok som pribrala 10 kil, ked som isla na umele oplodnenie...z liekov.....ved aj na fotke vidno, tam mam 91kil
takze pojdem rodit ako metracik a aj nejake kila navyse budem mat ....co uz

lucy56
9. mar 2011

@zuzanazuzana inak tiez kecup mozem ten mi zle nerobi, dnes som robila palacinky,isli mi na chut som zvedava co to spravi dnes do vecera este daleko,na to aby mi bolo zle, z vahy nemam komplexy lebo mm vravi ze sa mu paci moja postava a k tehu to priberanie patri, a hormony su svina, ja som tiez pribrala s antikoncepcie ked sme s drahym babo este nechceli,teraz ked uz viem co vsetko to v tele robi uz ju nechcem ani vidiet

zuzanazuzana
9. mar 2011

@lucy56 no ano, hormony su svinstvo!!!!! aj teraz beriem hormony...utrogestan na udrzanie tehotenstva, az 3x2tbl...konska davka....aj ja sa pacim priatelovi, ale velakrat som mu povedala, nech si hlada inu....chudu!!!!! ja mam mladsieho priatela o 7 rokov, strasne dobreho a velkeho sympataka.....a vidis, sme spolu uz 9.rok a preskakali sme toho uz velmi vela...hlavne velka skuska v partnerstve je aj ta snaha o babatko...to da teda zabrat!!!!

bettyx
9. mar 2011

@zuzanazuzana No vážně tiše závidím že to máš za sebou! jsem z toho už totálně vyčerpaná 😖.. ale odpoledne mě osvobodí manžel, tak se těšim -osvobodí v dobrém slova smyslu.. bez malého neumím být snad ani minutu.. jsem do něj totálně zamilovaná! každý den mu chodím dávat pusu na dobrou noc a pohladit ho ikdyž už spinká a když to neudělám, tak neusnu... jednou jedinkrát za ty dva roky byl beze mě na výletě se svým tátou -jeli do Plzně a byli tam celý den a byl to vážně nějhorší den! když se vrátili tak jsem ho nedala z ruky a řvala jako malá holka... a pokud jde o lékaře, tak chodí taky manžel, protože u toho brečim a nechci ho dát.. všichni se tomu smějou, ale mě to legrační nepřijde..

@natalii6 jo, je to zlatíčko 😉 .. ale ráno se panáček sám svlíknul a běhal tu malý naháč a najednou zjišťuju, že se vykadil a rozpatlává mi to tu po koberci a po sobě 😀 .. úsměvný, ale úklid za nic nestál a koupání taky ne, ale taky jsme to zvládli 😎 .. ale lítá tu jakou dobu a ani nepřišel že by něco chtěl -i jogurt k snídani si spapal hezky sám 😅
Pokud jde o tu pomoc doma, tak to nemáme lehký a jak řiká moje tchýně -chlapi to mají ve spoustě věcech mnohem jednodušší než ženský...
Tak snad už bude klídek u všech! je to hrozný!

lucy56
9. mar 2011

@zuzanazuzana to mame nieco spolocne,ja som vydata za mm o 7 rokov mladsieho,ale lepsieho chlapa ako je on som pretym nikdy nemala,starostlivy,chapavy,milujuci, tiez mu hovorim ze si moze najst krajsiu,mlasiu,chudsiu a on nie zatial je pri mne, tiez sme to nemali lahke,ludia velmi odsudzuje, jeho rodina,kamarati a tak ale snaha o babatko je urcite viac namahava lebo my sme sa snazili 7 mesiacov a uz mi sibalo

zuzanazuzana
9. mar 2011

@lucy56 tak super!!!!!....tak ja som svojho spoznala, ked mal 20 rokov.....jeho mama si 2 roky zvykala na tu myslienku, ze ma starsiu, rozvedenu a s dietatom!!!!! ale teraz neda na mna dopustit, vo vsetkom mi jeho mama pomaha.....v mojej rodine ho zboznuju....okolie je zle a zavistlive a este teraz im nejde do hlavy, ze preco zrovna ja mam takeho chlapa!!!!!! syn ho tiez neskor prijal, ale teraz zakazdym vravi, ze kebyze sa rozideme, ide s nim...to som dopadla!!!! priatel mu pomaha v uceni, volava do skoly a chodi so mnou na rodicovske.....kriticke to bolo len v poslednom obdobi, lebo som ho vyhanala kvoli tomu, ze este nemame babo, ze mam kopec zdrav.problemov a nedokazem mu dat dieta...a on vzdy povedal, ze ma kuba mojho syna a bude ma mat milovat aj bez dietata....zlaty, vsak?

zuzanazuzana
9. mar 2011

@bettyx ani nevies ako na teba myslim a kazdy den cakam, ze mi uz napises, ze je vsetko fajn.....toho stepanka mas strasne podareneho!!!!!! naozaj drzim palce!!!!!!

lucy56
9. mar 2011

to mas ako ja,ja som tiez mojho spoznala ked mal 20 a ja 27,teraz mam 32 a sme spolu 5 rokov,tiez je zaujimave ze nam kazdy daval par mesiacov a vsetci co tak tipovali su uz rozideni,a my sme spolu, obcas je zivot zvlastny a nadeli nam nezvycajne situacie, a ten tvoj je podobny ako moj, moj tiez povedal ze aj keby nebolo babo sme spolu

zuzanazuzana
9. mar 2011

@lucy56 tak vies, ludia su naozaj zavistlivi.....velakrat sa ma pytali, ze ci sa nebojim, ze odide odo mna kvoli mladsej....a moj ex odisiel este za starsou odo mna.....nikdy nevidis do boducnosti a moze sa stat vselico, ale aspon mi zatial dal krasne roky!!!!!

bambina
9. mar 2011

ahojte. tak sa pripajam k vam. zatial vsetko OK, ale v porovnani s prvym tehotenstvom mi byva niekedy poriadne zle. tieto stavy vobec nepoznam, pri Simonke som ani nevedela, ze som tehotna. tak dufam, ze s I. trimestrom to budem mat za sebou 🙂

14petulka88
9. mar 2011

@lucy56 no a ja som predtym este aj fajcila takze teraz ked som prestala mam furt chut nieco jest 🙂 budem musiet po porode zacat cvicit 🙂

14petulka88
9. mar 2011

@lea1333 no jak ti fajne 🙂 moja mama priblara cez tehu 6kg 🙂 takze ja po nej niesom 🙂

lea1333
9. mar 2011

@14petulka88 😉 no len aby sa to udrzalo 😀

14petulka88
9. mar 2011

@lea1333 ja som pred tehu mala 62 tiez a uz mam 65 hrozne 🙂 a pritom nejem az tak vela 🙂 len mam problem ist na velku potrebu takze to bude tym🙂

lenuska20
9. mar 2011

@zuzul1310 no dnes buntoším s malými prestávkami od polnoci a to som šla spať o 10...budem mať riadny deficit spánku, ked to pôjde takto dalej...myslím, že ked budeš pomaličky upratovať, nenaháňať sa a nedvíhať nič ťažké, tak to by sa nemalo nič stať, mne by tiež trebalo doma poriadky porobiť 🙂 drobec ti chodí na angličtinu? to je dobre, že tak od útleho veku, ako mu to ide?
@zuzinr to si sa šikovno vybavila, ja som sa tam bola po 12 pýtať, či ma vezmú...sestrička ma hned vyhrešila, že čo som neutekala na pohotovosť 🙂 ja som tiež šla hned na sono, ked som tam tam prvý krát 🙂 asi máš s nimi dobrý vzťah, že? oni sú velmi zlatí 🙂