Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lila13 ahoj predstav si aj u nas prsi 😀 no ale toto nie sme mi nahodou stratene sestri? 😀 😀 😀 😀 ..to si mala super porod na prvorodicku ja kym som cakala kym pride na mna cas tak tam jednu doviezli a za chvilu som pocula len plac babatka ja som sa len cudovala ako puk 🙂 ja neviem ani co su to kontrakcie mne nic nebolo 😉 maj sa pekne a pekny den zelam tebe aj drobcovi
@nellynka moja kamoska mi poradila na kasel solmucol je sirup a aj take sacky vraj tie su ucinnejsie 😉
inaksie ja som dneska bola sikulka absolvovala som preventivku u zubara a este EKG 🙂
v tabulke nikto nie je z trencina a ani tu nikto nebude rodit v trencine?
tak ja som bola dnes na prvej porani,konecne viem co to obnasa, sice som zabudla moc ale potom som ocikala papierik a bolo to v poho,tlak som mala 130/80 to neviemaky je ci dobry ci zly, a babo nam porastlo,ma 2,84cm takze zodpoveda 9+4tt, ale hematom mam stale takze este sa musim setrit
@zuzanazuzana no ja budem rodit v Trencine 😉
@kucminka a odkial si?
baby,a kde najdem tu tabulku?
@zuzanazuzana z Nemsovej.....a Ty?
@kucminka ja priamo z tn, nemocnicu mam pod nosom......z nemsovej alebo z klucoveho, teraz neviem mam spoluziacku zo strednej
@bettyx ahoj....no ako sa citis? ja idem pondelok k doktorovi, tak sa som zvedava ako pokarcujeme
Ja som priamo z Nemšovej.Uz som rodila pred7 rokmi v Trencine,bolo to sikovno,ale potom ten pristup sestriciek,plakala som jak male decko.Nikto sa o mna neozrel,dali mi malu do ruky,stlacili prsnik ci mam mlieko,a mozem kojit.Nikto mi nic neukazal,neporadi,bola som zufala.Dufam,ze uz je to tam teraz lepsie.
@zuzanazuzana a komu chodis na gyndu?
baby,aky ste mali tlak na porani,ak ste uz boli , a co je normalne,ja som mala 130/80 a neviem ci je to normalne
@lucy56 ahoj....mas dobry tlak....normalny tlak je 120/80
@kucminka chodim k samelovi a ty? ale liecila som sa u kascaka
@zuzanazuzana aha poznam obidvoch.Ja chodim Kočkovskemu za mosty.Inak pisala som ti aj pred chvilou,len som si nevsimla ze nema adresata,tak si to precitaj.
@kucminka kockovsky je dobry.....ja som rodila skoro pred 17. rokmi a mam zle skusenosti....tiez sestricky uplne o nicom....ale mna vtedy rodil lintner a bol vynikajuci....teraz bol primar gyndy a potom riaditel nemocnice....pred rokom som lezala o poschodie nizsie na gynde a tam boli super sestricky....neviem ako to je na porodnici teraz.....
@zuzanazuzana mna rodil Sucansky,ja nemam dobre skusenosti ani s Chovancom,ale ten uz zomrel,inak doktori boli super,ale tie sestricky,asi sa minuli povolaniu.Tak to ste museli ozaj dlho cakat na to vytuzene babetko.
@kucminka az tak dlho nie, lebo ja mam druheho partnera, my sme sa snazili 4 roky
@zuzanazuzana aha,tak drzim palce,nech to vyjde.aj si budes niekoho vybavovat na porod?
@kucminka nadtym som este nerozmyslala, tak vobec neviem...a ty?

@berus222
@lila13
ale ona nekasle stale, len ked akoze odkasliava, tak to trosku pisti. No skusim nadalej odsavat sopliky, davat vincentku a aj tie kvapky a uvidim, co bude do zajtra.