Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lila13 ahoj predstav si aj u nas prsi 😀 no ale toto nie sme mi nahodou stratene sestri? 😀 😀 😀 😀 ..to si mala super porod na prvorodicku ja kym som cakala kym pride na mna cas tak tam jednu doviezli a za chvilu som pocula len plac babatka ja som sa len cudovala ako puk 🙂 ja neviem ani co su to kontrakcie mne nic nebolo 😉 maj sa pekne a pekny den zelam tebe aj drobcovi
@nellynka moja kamoska mi poradila na kasel solmucol je sirup a aj take sacky vraj tie su ucinnejsie 😉
inaksie ja som dneska bola sikulka absolvovala som preventivku u zubara a este EKG 🙂
tak ja som bola dnes na prvej porani,konecne viem co to obnasa, sice som zabudla moc ale potom som ocikala papierik a bolo to v poho,tlak som mala 130/80 to neviemaky je ci dobry ci zly, a babo nam porastlo,ma 2,84cm takze zodpoveda 9+4tt, ale hematom mam stale takze este sa musim setrit
@kucminka ja priamo z tn, nemocnicu mam pod nosom......z nemsovej alebo z klucoveho, teraz neviem mam spoluziacku zo strednej
@bettyx ahoj....no ako sa citis? ja idem pondelok k doktorovi, tak sa som zvedava ako pokarcujeme
Ja som priamo z Nemšovej.Uz som rodila pred7 rokmi v Trencine,bolo to sikovno,ale potom ten pristup sestriciek,plakala som jak male decko.Nikto sa o mna neozrel,dali mi malu do ruky,stlacili prsnik ci mam mlieko,a mozem kojit.Nikto mi nic neukazal,neporadi,bola som zufala.Dufam,ze uz je to tam teraz lepsie.
baby,aky ste mali tlak na porani,ak ste uz boli , a co je normalne,ja som mala 130/80 a neviem ci je to normalne
@zuzanazuzana aha poznam obidvoch.Ja chodim Kočkovskemu za mosty.Inak pisala som ti aj pred chvilou,len som si nevsimla ze nema adresata,tak si to precitaj.
@kucminka kockovsky je dobry.....ja som rodila skoro pred 17. rokmi a mam zle skusenosti....tiez sestricky uplne o nicom....ale mna vtedy rodil lintner a bol vynikajuci....teraz bol primar gyndy a potom riaditel nemocnice....pred rokom som lezala o poschodie nizsie na gynde a tam boli super sestricky....neviem ako to je na porodnici teraz.....
@zuzanazuzana mna rodil Sucansky,ja nemam dobre skusenosti ani s Chovancom,ale ten uz zomrel,inak doktori boli super,ale tie sestricky,asi sa minuli povolaniu.Tak to ste museli ozaj dlho cakat na to vytuzene babetko.
@kucminka az tak dlho nie, lebo ja mam druheho partnera, my sme sa snazili 4 roky
@zuzanazuzana aha,tak drzim palce,nech to vyjde.aj si budes niekoho vybavovat na porod?

@berus222
@lila13
ale ona nekasle stale, len ked akoze odkasliava, tak to trosku pisti. No skusim nadalej odsavat sopliky, davat vincentku a aj tie kvapky a uvidim, co bude do zajtra.