Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@jani74 Dobre ranko kocky!!!!
Jani , tam by sa velmi seknut nemali, ved genetika nepusti, aspon u tych veci co testuju urcite nie!!! Aspon ja si to myslim. Podla mna amniocenteza je momentalne najdostupnejsie, mozno jedine vysetrenie, kde ti s najvacsou pravdepodobnostou vedia urcit nejaku geneticku chybu plodu.
baby, ránko!
prajem októbrovkám pekný deň a vrhám sa do práce... alebo do fučania za počítačom... v minulom tehu mi bývalo zle, ale teraz to znášam podstatne horšie, tak je pre mňa utrpenie dotrepať sa do práce, presedieť ti šichtu a dovliecť sa pre malého do jasličiek... je mi zle celý deň a večer sa to zhoršuje... dobre mi je, len keď spím... v práce sedávam pred kompom so zavretými očami.. 🙄
A k tým "predpovediam" z ultrazvukov a amnio... myslím, že dobrý lekár, čo môže vidieť, uvidí a čo môže zistiť z amnia, zistí... viac, ako sa dá, nemôže urobiť, zistiť... Fušerina je na inú debatu...
Takže, idem sa snažiť pracovať.
jaj baby moje,akosi mne zacina byvat zle,a to nie len rano ale cely den mam pocit na zvracanie,aj som hladna,ale ked dam nieco do ust tak ma napina.Hm..... ☹
@tun1ska to s tym vajecnikom je zaujimave,moja mama mala bracha po tom, ako jej pravy vyoperovali a nebolo jej tak zle ako pri mne a druhom brachovi, zato ja mam vraj pravy vajcovod nepriechodny (aj sme vzdy otehotneli az po 2 mesiaci snazenia) a pri babach mi zle nebolo a teraz mi je dost blbo, aj ked zatial som nevracala. ale tu nepriechodnost mi doktorka urcila len na zaklade sona , tak mozno sa tiez sekla 🙂
@masinka Jo, takto znám taky pokaždé panicky utíkám k doktorce nebo do nemocnice. Miminko taky pokaždé naštěstí v pořádku. Musím zaklepat. Ale je fakt, že už jsem si přišla jako hysterka. Naštěstí jsem v nemocnici narazila na výborného doktora, který mi vysvětlil, že se to může někdy stávat a někdy se ani nezjistí proč. Nicméně jsem revmatička, takže můžu mít taky zhoršenou srážlivost krve, tak mě kvůli tomu sledují.
inac baby, vcera som si teda nechala zobrat krv na urcenie pohlavia. bola som v Gynaexe (volala som tam v nedelu a povedali mi ze sa mozem zastavit hocikedy doobeda od pondelka do stvrtka a nemusim byt nalacno). stalo to 75 EUR a do tyzdna by mal byt vysledok. uz sa neviem dockat. a cestou domov odtial mi zvonil telefon - volala ta babenka z genetonu, tak som jej uz len podakovala za snahu.
Ahojte, tehulky 🙂
Davno som nepisala... Dnes som bola na odbery, dostala som aj tehu knizku 🙂 O tyzden v utorok mam prvu poradnu.... 🙂
Tak jsem pěkně vyzvracela všechno co jsem snědla. A to jsem se do dneška držela. Nicméně kamarádka mi říkala, že to měla zrovna tak, do konce třetího měsíce jí bylo "jen" blbě a pak začala zvracet. No aspoň tolik nepřiberu 😅 .
@berus222 Nebudu Tě děsit. Já tedy taky rozdýchávala. A poslední týden jsem byla úplně v pohodě. No dneska jsem to nějak nezvládla. Už jsem v pohodě, normálně jsem dojedla oběd. A vzpoměla jsem si, že mi kámoška zrovna říkala, že to měla taky takhle. Vyhodila, co snědla a pak se šla zase najíst.
ahojte dievčatá, bola som tu nakuknúť len párkrát a prišla som sa rozlúčiť ☹ 😢 ...mám za sebou víkend v nemocnici, v piatok v noci som začala trochu špiniť, tak ma mm viezol ráno na pohotovosť a hneď ma prijali na oddelenie. Na sone sa bohužiaľ ukázalo, že obal je už prázdny, plodík odumrel už asi pre tromi týždňami ...aj tak zázrak, že som nedostala otravu krvi...takže som poobede podstúpila zákrok, vyčistili mi maternicu a v nedeľu ráno ma pustili domov s tým, že všetko prebehlo v poriadku a našťastie to nebol spontánny potrat, ale mi to pekne mohli sami odstrániť a šetrne vyčistiť... tak vraj o nejaké 4 mesiace môžeme znovu začať skúšať...je to strašne smutná skúsenosť, neviem, či som niečo také smutné už zažila párkrát som si dobre poplakala a v noci skoro nespala...ale doktorka bola skvelá, citlivá a na sále ma robil primár, takže aspoň z tohto hľadiska som spokojná, že nič nezanedbali a správali sa ľudsky....tak vám tehuľky prajem, aby ste dotehuľkovali bez nejakých problémov a my sa na druhé kolo vrhneme hádam niekedy v lete, tak nám držte palce a vy si to ďalej v zdraví užívajte...pekný dník vám prajem
ahojte dievcata.....ani som sa vam napredstavila.... som lenka a cakame druhe mimi 🙂 pomalicky sa blizim ku koncu 3 mesiaca a konecne mi prestava byt zle 🙂 zacinam sa citit lepsie aj po fyzickej aj psychickej stranke 😀 a vy ako byva vam zle?

Ahojte, dievčence nestrašte, že počas celého tehu dr. tvrdil, že je všetko ok alebo v norme a nakoniec nebolo. Ja som dnes mala rozhovor s koleg. čo má 43r. a podstúpila amniocentézu- konečne som sa rozhodla tak na 80%, že pôjdem a čo keď sa aj tam seknú???