Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 ano ,byva mi zle.a dost.najprv cele dni a noci.teraz mam uz pekne rana a az poobede to nastupuje a potom to trva tak do 1 rana.dnes je to este stale dobre,kiezby to uz prestalo.strasne sa na babo tesime ale momentalne je moj zivot len postel,zachod a tak dookola.manzel robi vela,ma volne len nedele.a aj to musi ako tak upratat,navarit mne aj sebe na cely tyzden.ja nemozem ani citit pach z jedal,chladnicky.ihned hadzem sable.kedze zijeme v zahranici tak nam tu nemaju ako pomoct rodicia,surodenci a tak.ale citim ze sa to zlepsuje.takze dufajme, ze nastavaju lepsie casy.
@masinka Ahojte dievčatá, ja vás asi opustím, lebo doktor mi vypočítal pôrod na 26. septembra. Držte sa 🙂
je aj zazvorovy granulovany caj. ze aj ten pomaha.
@michaela18 urcite sa to podda 😀 treba verit.... mne byva uz lepsie.pred dvoma tyzdnami to bolo hrozne no som rada ze sa to zlepsuje a drzim palce aj tebe,nech ti je uz len lepsie 😉
Hlásim, že Torecan čípky ani lízatka pre tehulky nezaberajú...je to blbosť....treba len pretrpieť 😝 😝 😅
@alenuska11 veľa šťastia 😉 my si počkáme.... 😵
@nelynka18 nie to ani náhodou nechcem strašiť ,len tu z okolia ja mam zas kamošky čo mali väčšie...a aj nedávno bolo v správach , narodilo sa tuším 5,5 kg dievčatko a bolo tretie v poradi...prvé detičky 4 kg a 4,5kg...moderátor sa jej pýtal ,že teda koľko by malo ďalšie a dana mamička sa vyjadrila ,že cez 6 kg ,vraj jej to povedal lekár 😔
Aj ja uvažujem nad tým ,že hádam ak bude väčšie ,tak max do 4kg....dúfam 😕
@lawli 😀 jemine tak to budem mat minimalne 4,5 kg??? 😲 no to som videla aj ja v spravach....ale ja si aj tak myslim,ze to zalezi od stravy a pohybu mamicky.ja som pri malom zjedla vsetko co nezjedlo mna 😀 bola som riadna teda 😅 no uvidime,ja dufam,ze to bude dievcatko a bude to krpcek 😉 a ked nie,tak mozno tretie 🙂
@nelynka18 Aj ja som v prvom tehu jedla doslova žrala ,všetko a vo veľkom množstve...teraz si na jedlo len pomyslím a už sa mi dvíha žalúdok.....hoci patrím k tým šťastnejším a negrciam ,ale predychávam asi každú polhodinku...inak nemyslí ,že ťa nejak straším ,alebo ti vyvraciam tvoje tvrdenia...ja ti prajem drobca a aj to dievčatko a najviac nech je to zdravučké.... 😵
@tun1ska Ďakujem, napodobne...nech všetko dobre dopadne
@nelynka18 určite by sme sa potešili páriku 😉 takže dievčatko ,no mne je to v podstate jedno ,najviac sa teší manžel a verí ,že to bude baba 😀
Už davnejšie som tu písala ,že pri prvom tehu som nevedela dokonca čo to bude a aj teraz som to tak chcela ,ale manželík je samozrejme proti a chce vedieť čo to bude 😝 Neviem či sa dám ovplyvniť.....ja by som sa asi nechala prekvapiť....fakt neviem.. 😅
@nelynka18 náš drobček mal 2850 g a 48 cm, ale zle mi vypočítali termín pôrodu a plánovaný CR som mala o dva týždne skôr ako termín takže vlastne sa malý narodil o dosť skôr ako mal. V nemocnici mi schudol takže pri prepustení mal 2600 g, ale do troch mesiacov dobehol ostatné detičky a potom sme už len my posúvali šaty kamoške ktorá mala o dva mesiace staršieho chlapčeka, lebo sme vždy nosili o číslo alebo dve čísla väčšie veci ako oni. Inak som počas tehu pribrala 25 kg, vyzerala som že čakám minimálne dvojičky a pritom malinký bol fakt drobček a zvyšok som mala plodovú vodu, otrasne veľa plodovej vody, všetci si mysleli že bábo bude mať aspoň 5 kg. 😀
@lawli Pripájam sa, tiež som pri prvom tehu jedla čo som videla a teraz mi je stále zle a som rada ak v sebe jedlo vôbec udržím.
To by som nevydržala nevedieť čo to bude, počítam pomaly dni kedy sa dozviem aké farby oblečka a aký kočík budem vyberať.
Ahojte 🙂 My sme mali dnes krásny dník, dokonca i Matejko poslúchal. Ráno sme si navarili, doobeda strávili krásne vonku na slniečku na dvore a boli na prechádzke, poobedie pospinkali a boli v meste. Zajtra má ale pršať...
Idem si Vás prečítať...
@jani74 Super deň, my sme mali podobný, doobeda vonku, aj poobede vonku, medzitým obed a hajanie. Poobede bol Danko strašne šťastný, predvádzal sa a vytešoval sa. 🙂 Po prechádzke sme nechali malého u našich a išli sme s drahým na večeru 🙂 , z tej som horkoťažko zjedla polovicu a čakala ako sa mi zachová žalúdok, takže tak skoro na večeru von nepôjdeme 🙂 ale inak bolo fajn. Zajtra na deviatu idem na kontrolné sono, tak som strááášne zvedavá a dúfam že je všetko ok. Vo štvrtok upratujem a v piatok k nám príde kamoška a druhá kamoška s drobcom, takže bude veselo. 🙂 Držte mi zajtra ráno palce a ak budem mať fotečku tak ju sem hodím 🙂
@zuzul1310 zuzi čítam, že Ti stále býva blee. Mne sa to polepšilo o dosť, len niekedy žalúdok zapláva, niekedy je ráno zlé, niekedy poobedie. klop klop posledné dni len bruško sa rozťahuje a pobolieva, aj prsia už pomenej.
Budem na teba zajtra myslieť, držím palčeky, všetko dobre dopadne neboj. Ja idem v utorok.
Ozaj prosím Ťa čo to bediež za kys. listovú, mne došiel Fem. tak si chcem kúpiť asi toto čo máš ty.
@jani74 Calibrum Babyplan, je to rozdelené na trimestre a stojí okolo 5,niečo eur. Na plánovanie a prvý trimester je modrý a od druhého trimestra je ružový (Calibrum Mama), to ti povedia v lekárni.
Ďakujem pekne, dúfam že aj mne to už prejde a zajtra sa ozvem ako som dopadla 🙂
Dobrú nôcku 🙂

@lutsy no ale zazvor je stiplavy,a mne teda vobec nechuti,skor by mi asi z neho bolo zle,ale za vyskusanie nic nedas.