icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
16. mar 2011

@zuzul1310 zmrzliacik maly 🙂 aj kamoska mala takeho krpca,myslim okolo 2500 g,ako keby som drzala prazdnu perinku 😀 a teraz chlap ako hora....
@lawli si viem predstavit 🙂 asi ako aj ja 😀 a kedy ides najblizsie na poradnu?

lawli
16. mar 2011

@nelynka18 😀 najbližšie až 19.4.

lawli
16. mar 2011

@zuzul1310 moja sesternica mala ešte menšieho drobca mal 1760g a 42cm ,teraz ma rok a pol a váži o 5kg viac ako moj s porodnou váhou 3680g je to presne tak ako písala @nelynka18 o tej svojej kamoške....ono asi tie menšie detičky viac priberajú ,snažia sa dobehnúť 🙂

masinka
16. mar 2011

presne tak, ti krpci to dobehnu. moja prva priberala krasne tabulkovo, moja druha trikrat rychlejsie a ako trojmesacne vazili cca rovnako, Nelka ma teraz 4 roky a 15 kg a Dia 2 roky a 13 kg, takze vobec nie je vidno ze mala o 700 g menej ked sa narodila.

nelynka18
16. mar 2011

@lawli ja idem 15.4. na krvne testy,sono a uz sa velmi tesim ked male zase uvidim 🙂 a ten tvoj synovcek jemine to musel byt drobisk 🙂 ja som nasemu 4 kilovemu mala problem strihat nechtiky a co tak potom takym krpcekom 🙂

14petulka88
16. mar 2011

@santerra nejak casto chodis nie? ja som bola 7meho teraz a idem az 11aprila 😲

lawli
16. mar 2011

@nelynka18 Ja som už davala krv teraz ,inak som mala prisť 12.4. ale lekár povedal ,že mi to o týždeň posunie ,koli nejakým odberom 😕 😅 konkretne nepovedal a už si z prvého tehu nepamätám... 😀 😀
Krpček to bol riadny ,ja sama som sa ho pomaly bála zobrať na ruky no sesterka ho v pohode nosila aj bez perinky.

nelynka18
16. mar 2011

@lawli ano, mne tiez teraz brali krv na zistenie genetickej vady a toho 15.4. idem na dalsie,sak to iste aj ty,asi.... to ti verim aj ja by som sa bala 🙂 ale mamina je mamina 🙂

lawli
16. mar 2011

@nelynka18 A som si myslela ,že hovoril niečo aj o krvi...len som si nebola istá ,ale o odberoch hovoril 🙂

jana0706
16. mar 2011

@santerra ja som na konci deviateho tyzdna videla pohyby, mama mi nechcela verit ze sa to uz vtedy da, ale ked som jej povedala ze mi to sam lekar ukazoval tak uverila 🙂

santerra
17. mar 2011

@14petulka88 Vravel aby som prisla na nejake meranie (potom povedal cudzie slovo čo som mu nerozumela) 😀 Ja som uz 2x prisla o babo pred 5-imi rokmi tak možno preto chodim castejšie 🙂

santerra
17. mar 2011
chavallee
17. mar 2011

@bettyx skvelé správy, termín máš na hrane🙂 Ja som pôvodne tiež januárovka 2009 a nakoniec to bol až február 🙂
@drtka dvojky, to je krásne. A ako je to s tými 2ma dňami? jeden deň oplodnené prvé a "pozajtra" druhé vajíčko? Či?

NT (nuchálna translucencia) SONO vám, baby, robia vaši gynekológovia, alebo chodíte na špeciálne sono?

októbrovky, krásny štvrtok prajem!!

nelynka18
17. mar 2011

@santerra to je krasne video 🙂 hned so musela zdielat na FB 😅 dufam ze nevadi....
@lawli ano budu to dalsie odbery na krv ale neviem co budu zistovat 😕

14petulka88
17. mar 2011

@santerra Aha tak to mi je luto, hlavne aby bolo vsetko v poriadku 🙂 Drzim palce

kucminka
17. mar 2011

@berus222 ja som pri prvom dietati mala maternu celych 9 mesiacov a dcera mala 3550g,tak nemyslim zeby to bolo z vitaminov....

kucminka
17. mar 2011

@drtka tak to je super,deticky sa maju k svetu,tak len nech pekne rastu a priberaju...

kucminka
17. mar 2011

@chavallee sono mi robi moj gynekolog,uz si to zadovazil,a je to super ze nemusim chodit po nemocniciach,ale mi to urobi priamo v ordinacii..

enrikad
17. mar 2011

@kucminka : ja aj papám...😀 ale zakaždým na nadrapuje a bežím na wc... 😉 ale verím, že časom sa to napraví... Chutia mi hrianky, opečené na platni a tie mi nejako nevadia. 😀 a mäso vôbec nemusím. Včerajší deň som pretrpela skoro celý, čo mi bolo neskutočne špatne. 😅

enrikad
17. mar 2011

@kucminka : je super, že tvoj gynďo má vlastné sono... ja sa musím neustále objednávať na sono do nemocnice a tam vyčkávať dlhé rady... 😒 proste hrôza, ale vytrpela som to aj pri prvom, tak to zvládnem aj teraz 😀

tinika
17. mar 2011

čafte, tak mne začina byt bleee pri patovi som občas mala divne pocity ale nie az take, ze neviem čo chcem jest, stale vymyslam, bojim sa či to ostane kde ma :D a podobne, dufam, ze to bude baba ked mi je tak

@enrikad ja som mala predtym gyndošku čo sono nemala 🙂 ale teraz moj doki ma a aj tak chodim inde :( lebo on robi len asi 3x

bambina
17. mar 2011

ahojte. dufam,ze sa tu vsetky mate dobre a uzivate si tehulkovanie so vsetkym co k tomu patri 🙂
mna zajtra cakaju odbery a vysetrenie tak dufam, ze vsetko bude v poriadku. tento tyzden som schudla asi 2 kg, mala v noci velmi zle spi asi sa jej tlacia uz posledne stolicky, tak si to ohromne uzivame 🙂

drtka
17. mar 2011

@missy97231 Áno je to možné . Aj ja som najprv nechápala ale už chápem. Pri pohlavnom styku sa jedno vajíčko oplodnilo asi hneď a druhá spermia tam počkala dva dni a až na ten druhý deň oplodnila ďalšie vajíčko. Takže budú dve 🙂 A rodiť budem obe naraz 😝

drtka
17. mar 2011

@chavallee Áno je to asi tak. Každý bol oplodnený v iný deň. Mne robil NT iný doktor na to špecializovaný

berus222
17. mar 2011

@drtka preto sme "nedorabali" rucicky, nozicky ani nic podobne, aby sme nedorobili surodenca 😀 ale pri dvojickach vzdy byva jedno vacsie a druhe mensie.

lawli
17. mar 2011

@chavallee sono mi robí moj gynekológ 🙂

chavallee
17. mar 2011

Mne naši dorábali "kudrlinky", keď mama bola so mnou tehotná. Mám rovné vlasy... 😀

drtka
17. mar 2011

@berus222 🙂 Ani my sme nič nedorábali 🙂 Nemali sme styk viac krát za sebou. V ten mesiac sme nemali skoro žiadny lebo manžela som mala v nemocnici, takže preto si myslím že to bol zázrak 😵 alebo som sa veľa modlila

chavallee
17. mar 2011

Mne sono tiež robí môj gyndoš... ale NT sono, to treba špičkový usg. Také majú vaši gynekológovia??

lawli
17. mar 2011

@chavallee popravde moc tomu čo píšeš nerozumiem, ale mam stale toho isteho gynekológa a ani pri prvom tehu som nebola inde ako u neho...myslím že aj teraz to tak bude... 😉