Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
presne tak, ti krpci to dobehnu. moja prva priberala krasne tabulkovo, moja druha trikrat rychlejsie a ako trojmesacne vazili cca rovnako, Nelka ma teraz 4 roky a 15 kg a Dia 2 roky a 13 kg, takze vobec nie je vidno ze mala o 700 g menej ked sa narodila.
@santerra nejak casto chodis nie? ja som bola 7meho teraz a idem az 11aprila 😲
@nelynka18 Ja som už davala krv teraz ,inak som mala prisť 12.4. ale lekár povedal ,že mi to o týždeň posunie ,koli nejakým odberom 😕 😅 konkretne nepovedal a už si z prvého tehu nepamätám... 😀 😀
Krpček to bol riadny ,ja sama som sa ho pomaly bála zobrať na ruky no sesterka ho v pohode nosila aj bez perinky.
@14petulka88 Vravel aby som prisla na nejake meranie (potom povedal cudzie slovo čo som mu nerozumela) 😀 Ja som uz 2x prisla o babo pred 5-imi rokmi tak možno preto chodim castejšie 🙂
http://www.facebook.com/home.php?ref=hpskip#!/v...
Baby kuk jake krasne 🙂
@bettyx skvelé správy, termín máš na hrane🙂 Ja som pôvodne tiež januárovka 2009 a nakoniec to bol až február 🙂
@drtka dvojky, to je krásne. A ako je to s tými 2ma dňami? jeden deň oplodnené prvé a "pozajtra" druhé vajíčko? Či?
NT (nuchálna translucencia) SONO vám, baby, robia vaši gynekológovia, alebo chodíte na špeciálne sono?
októbrovky, krásny štvrtok prajem!!
@santerra Aha tak to mi je luto, hlavne aby bolo vsetko v poriadku 🙂 Drzim palce
čafte, tak mne začina byt bleee pri patovi som občas mala divne pocity ale nie az take, ze neviem čo chcem jest, stale vymyslam, bojim sa či to ostane kde ma :D a podobne, dufam, ze to bude baba ked mi je tak
@enrikad ja som mala predtym gyndošku čo sono nemala 🙂 ale teraz moj doki ma a aj tak chodim inde :( lebo on robi len asi 3x
ahojte. dufam,ze sa tu vsetky mate dobre a uzivate si tehulkovanie so vsetkym co k tomu patri 🙂
mna zajtra cakaju odbery a vysetrenie tak dufam, ze vsetko bude v poriadku. tento tyzden som schudla asi 2 kg, mala v noci velmi zle spi asi sa jej tlacia uz posledne stolicky, tak si to ohromne uzivame 🙂
@missy97231 Áno je to možné . Aj ja som najprv nechápala ale už chápem. Pri pohlavnom styku sa jedno vajíčko oplodnilo asi hneď a druhá spermia tam počkala dva dni a až na ten druhý deň oplodnila ďalšie vajíčko. Takže budú dve 🙂 A rodiť budem obe naraz 😝
Mne naši dorábali "kudrlinky", keď mama bola so mnou tehotná. Mám rovné vlasy... 😀
Mne sono tiež robí môj gyndoš... ale NT sono, to treba špičkový usg. Také majú vaši gynekológovia??

@zuzul1310 zmrzliacik maly 🙂 aj kamoska mala takeho krpca,myslim okolo 2500 g,ako keby som drzala prazdnu perinku 😀 a teraz chlap ako hora....
@lawli si viem predstavit 🙂 asi ako aj ja 😀 a kedy ides najblizsie na poradnu?