icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

kucminka
17. mar 2011

@enrikad ja som vcera tiez vela toho nezjedla,mala by som teraz vela ovocia a zeleninky,ale ani to mi nechuti.Ale vecer som dostala chut na pizzu,tak som polku zjedla,a potom som nemohla v noci spat,ale treba to vyuzit,ked som sa citila lepsie,nie 😉

kucminka
17. mar 2011

@enrikad no ja ked som pred 7rokmi cakala babo,tak tez nemal,tak som rada,ze vynovil ordinaciu,lebo teraz ked chcem tak mi toho drobca moze ukazat,a nemusim sa davat ojednavat do nemocnice.Viem ako to bolo pred tymi 7rokmi,bola som na sono tusim len 2 alebo 3 razy a ani fotku mi nedali.Tak dufam,ze zajtra konecne nejaku dostanem 😉

kucminka
17. mar 2011

@tinika no ja by som sa moc na to nespoliehala,ze ked ti byva zle,tak budes mat babu.ja ked som cakal prve a mala som dievca,nebyvalo mi vobec zle.

tinika
17. mar 2011

@kucminka 🙂) sak ja len tak dufam, moja svagrina mala chlapca a bolo jej zle a druha mala dve baby a bolo jej zle 🙂
ja len ze je to uplne ine ako prve tehu tak reku snad bude baba :D

kucminka
17. mar 2011

@tinika to ano,aj ja citim,ze toto tehotenstvo je ine ako to prve,ale asi to bude aj vekom....

chavallee
17. mar 2011

@lawli http://www.tehotenstvo.academy.sk/index.php?cli... - o NT ultrazvuku píšu pri obrázku brucha 🙂

drtka
17. mar 2011

@lea1333 Haló. Čo je s Tebou? Dúfam, že je všetko v poriadku. Už tri dni si tu nebola 😒

kucminka
17. mar 2011

@chavallee kukla som,velmi pekna stranka.....

tinika
17. mar 2011

@kucminka tak neviem po akej dobe si ty opat tehu ale ja mam ročneho syna tak to nie je az tak vela či 🙂) ale kazde tehu je ine .) tak či tak 🙂 a čo mam v brusku to sa raz dozviem 🙂

renatkas
17. mar 2011

baby tak mi uz vieme pohlavie, vcera som bola na krvi a dnes mi volali ze to bude dievcatko, ja som taka stastna, Luky bude mat sestricku 😀

bettyx
17. mar 2011

@chavallee tak u nás je to podobné... s prvním jsme měli pozdější termín 13.2 a narodili jsme se 21. 😉 podle průkazky 41tt ale podle vzrůstu a kde čeho ostatního miminka to byl 38tt .. a teď je to taky složitý.. termín Dr nechává nakonec podle poslední MS ikdyž podle UZ je jasné že miminko opět přišlo jen pár dní před další MS -stejně jako to první... takže tady mám napsaný týden kterýmu odpovídáme, ale v průkazce už máme 10+nevim teď kolik.. u nás to bude ještě pěkná záhada 😀

zuzul1310
17. mar 2011

@santerra bábo sa hýbalo, lekárka ma na to upozornila viac krát, ale bolo to pekne vidieť, srdiečko tiež krásne bilo a fotky sa snažím nahodiť, len sa mi sem akosi nechcú nahrať nechápem prečo.....ešte skúsim zmeniť veľkosť.
Inak to že sa bábo nehýbalo a má v poriadku veľkosť aj srdiečko bilo tak je určite v pohode len čičíkalo 🙂
@santerra krásne video 🙂
@drtka To je super že dvojičky 🙂 gratulujem 🙂
Ja som včera zasa išla spať o ôsmej s mojim synáčikom, ledva som stála na nohách, ale dnes som nejaká nabitá energiou tak som vyupratovala byt, vyčistila koberce, povysávala, oprala všetky záclony a všetko tu krásne vonia. Poobede chcem ísť kúpiť nové predložky do kúpelne a WCka a nejaké veľkonočné dekorácie a som happy a spokojná. 🙂
Tu sú sľúbené fotky 🙂

chavallee
17. mar 2011

Baby, poteší čítať a vidieť, ako tu pribúdajú nové fotky 🙂 Za chvíľu už nevoľnosti ustúpia a veľmi rýchlo bude október!
Ja budúci utorok budem mať takú zreteľnú fotečku, zatiaľ mám len zo 7eho tt... veľmi sa teším...
Čo sa pohlavia týka, je mi to celkom jedno, ani ma to netrhá teraz zisťovať... hoci, Janíkovi by sa hodil braček na tie ich všetky šrubíkovania a traktorovania 🙂
Ja pomaly končím v práci prednes a idem pre janíka do jasličiek.
Krásne poobede prajem.

drtka
17. mar 2011

Baby bola ste už niektorá na NT ultrazvuku? Ak áno aké ste mali hodnoty NT. Ja mám pri jednom 0,7mm a pri druhom 0,5 mm a vôbec neviem či to je dobré alebo zlé. A jeden plod má NB + a druhý tam nemá nič. Viete aké by mali byť hodnoty?

drtka
17. mar 2011

A ešte podľa ultrazvuku je jeden plod 11+1 tt a druhý 10+6 tt ale termín pôrodu mi všade píšu 2.10.

renatkas
17. mar 2011

@drtka to NT vidis kde, na tom obrazku z ultrazvuku ci kde?

drtka
17. mar 2011

Nie na ultrazvuku. Dostala som aj ja domov nález z vyšetrenia tam to mám všetko písané

berus222
17. mar 2011

@renatkas to uz? gratulujeeeeem. dufam, ze aj my budeme mat parik.

masinka
17. mar 2011

@drtka NT by malo byt co najmensie, do 3 mm je to OK 🙂

renatkas
17. mar 2011

@drtka ja mam vsetky vysledky po Lukaskovi doma ale nenasla som nic take ze NT 😒 Mam tam nejake Papp a HCG a cojaviem co...

drtka
17. mar 2011

@renatkas No to Papp to sú tuším výsledky na toto ale z krvi a to ešte neviem 😒

zuzul1310
17. mar 2011

Ja som tiež práve písala mail jednému lekárovi čo u nás robí NT UV tak uvidím či sa k nemu objednám.

lea1333
17. mar 2011

@drtka no ahoj vcera som zase zacala spinit tak som dostala inekciu a ze ked zacnem krvacat mam ist do nemocnice ako ze taka informovanost ako hovado ani neviem preco ani nic...ale srdiecko bylo! 🙂

lea1333
17. mar 2011

@renatkas gratulujem k babe!

viviem
17. mar 2011

ahojte, uz som tu dlhsie nebola, ale ste sa rozpisali, trvalo mi kym som precitala tolko stran 🙂 ..vcera som bola na utz 11tt+1 podla PM, velkost dietatka podla utz je 11tt+2 cize 4,5cm od hlavicky po zadocek, som rada, ze malinke rastie tak ako ma, objednal ma na 24.3. na odbery krvi konecne, hadam mi uz da aj tehu knizku...na utz chodievam kazde 2tt, bola som uz 5x, v 9tt+6 a aj teraz sa poriadne hybalo hlavne na zaciatku utz, potom sa da do inej polohy a uz je v klude, teraz uz 1x sedelo, predtym stale bolo v polohe lah...nastastie som ani raz nevracala, ale chute mam poriadne, zatial som nepribrala co sa cudujem a hlavne ze nechudnem, uz teraz mam podvahu min. 8kg, tak to by bola katastrofa, keby som zle zvladala tehotenstvo, brusko mi nezacalo rast...uz sa neviem dockat kedy bude vidiet pohlavie dietatka, aj ked uz v pred dvoma tyzdnami lekar povedal, ze to vyzera na chlapca...ale kalendare vyzhadzaju na dievca...zahada? 🙂

malinovka333
17. mar 2011

@viviem v 10tt ti urcite nikto nemoze povedat ze to vyzera na chlapca ked pohlave zacina vidno najskor od 16tt,a akoto ze si už v 12tt a nemas este knizku?ta sa dava od 10

drtka
17. mar 2011

@lea1333 No z toho si nič nerob. Aj mne vtedy povedala že keď začnem krvácať alebo veľmi moc špiniť tak nemám chodiť ani k nej ale hneď do nemocnice na hospitalizáciu. Aj teraz mi to povedala. Že už som čistá ale keby som začala opäť nejako silno tak hneď na hospitalizáciu. Asi na pozorovanie, lebo MUDr. už spravili všetko čo mohli. Dali nám lieky proti krvácania tak jedine nemocnica. Ale držím Ti palce aby si to nemusela absolvovať a aby všetko dobre dopadlo 🙂 A moc si špinila? Aj brucho ťa bolelo?

lea1333
Odpoveď bola odstránená
lea1333
17. mar 2011

@viviem KRASNE ........

viviem
17. mar 2011

@malinovka333 no ved som bola uplne zaskocena ked mi to oznamil to som bola 9tt+6 a potom som este ukazovala video inemu lekarovi a povedal, ze je to mozne...ale ja tomu neverim....so snubencom k kutiku duse chceme viac dievcatko....tak moj lekar ziadnej tehotnej este nedal tehu knizku pred 12tt, tak sa ani tym nezatazujem, nebudem sa kvoli tomu s nim vadit 🙂