icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

drtka
17. mar 2011

@lea1333 No ja tiež vlastne ani poriadne neviem prečo som špinila. Na začiatku som mala krvavú maternicu. To mi vtedy povedala že moje telo bojuje s tehotenstvom , nechce ho prijať. Potom som špinila skoro vyše mesiaca, povedala že ešte budem pretože tá maternica sa musí prečistiť a mala som tam aj zrazeniny. Teraz mám už skoro druhý týždeň pokoj ale tiež sa stále bojím, stále nosím intímnu vložku a stále sa pozorujem 😢 Včera keď ma kontrolovala povedala že už som čistá ale to mi nepozerala cez ultrazvuk iba ma vyšetrila tak dúfam že už sa to nezopakuje 😝

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
viviem
17. mar 2011

@lea1333 dakujem...ja keby bola na tvojom mieste uz som na psychiatrii, ale ked je vsetko ok len to spinenie, ktore je hnede, tak to by nemal byt problem pre babatko

viviem
17. mar 2011

@malinovka333 asi mi lekar dopraje chlapceka 🙂 ...viem, ze to nie je realne povedat pohlavie v takom tt, v tomto odbore som dost vzdelana, studovala som strednu aj vysoku v ramci mediciny.....a v kolkom tt si?...preco nemas?...ja som mala stastie lebo tento utz ma uplne novy iba mesiac, predtym mal taky stary co nedaval ani fotky...

masinka
17. mar 2011

ahojte
tak aj my uz vieme co budeme mat 🙂
tretiu princeznicku 😀
takze vybavicku mam poriesenu, dokupim pampersky a mozem ist rodit 🙂

lea1333
17. mar 2011

@viviem vies ale najhorsie je ze nikto ti nepovie ze preco a co sa deje!babu srdiecko bylo 🙂 ale strach tam je a este aj chlapmy skolaboval tak som na to opet sama! ☹

lea1333
17. mar 2011

@masinka gratulujem do tretice a ty si bola na krvnych testoch ci???

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
michaela18
17. mar 2011

@santerra ahoj ja som teraz 10tyzden a vcera som mala sono a babo sa tiez nehybalo len srdiecko krasne bilo.a vraj je vsetko ok.babo ma 2,5cm.

masinka
17. mar 2011

@lea1333 ano, v Gynaexe, na sone je zatial vidno iba fazulku 🙂

@malinovka333 moja predosla doktorka tiez nerobila fotky, tak som si vzdy cvakla monitor digifotakom, nech mame co ukazovat babkam 🙂

lea1333
17. mar 2011

@masinka hej pocula som ani moja doktorka nedava fotky a to sa mi nepaci ja viem ze som pre nu asi15000 co som tehotna ale ja som 1krat tehotna ....

lea1333
17. mar 2011

inak baby nemate niaky zaruceny recept na afty???mam ich plnu pusi ☹ ☹ ☹ ☹

masinka
17. mar 2011

@lea1333 no, moja nedavala fotky nie preto, ze by nechcela, ale nemala na to vybavenie. som bola rada ze ma aspon ultrazvuk a v kazdej poradni na babo nakukla 🙂 a ked som bola na velkom UTZ na Antolskej, tak tam sice tlaciaren mali, ale a im akurat minul toner.
teraz chodim k inej doktorke a fotecku mi da vzdy.... ale platim si tam rocny poplatok...

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
lea1333
17. mar 2011

@masinka aj ja menim doktora lebo mam ine pedstavy ako sa bude omna starst doktor moznio som narocna ale som tehotna a mam na to paravo!!!ja prechadzam do gpn

lea1333
17. mar 2011

@drtka aha no vidis tebe aspon nieco povedali ale ja neviem nic a bola som u ineho doktora lebo ta moja tam nebola a ten mi zase povedal ze babo je male o mesiac mensie tak aj s toho som bola v soku tak som zavolala mojej doktorke a ta ze pani meryova ale ja nemam konzultacne hodiny tak sa mi uplne zhnusila a chcem odtial co najskor ist prec... ☹ akoze potom mi povedala co chcem ale bola neprijemna lebo som ju otravovala z mojimi debilinami...

lea1333
17. mar 2011

@malinovka333 mne sa to teraz vyhodilo ja som tym v zivote netrpela!!!tak ze mam taky olej z marihuany ale neviem ci to teraz mozem 🙂 ako niaka marihuanova priekopnicka ale to mi vzdy pomahalo ale teraz mi to nezabera!

bv_alexandra
17. mar 2011

@lea1333 lea a výsledky krvi si mala ok? lebo afty sa zvyknú robit pri nedostatku železa

lea1333
17. mar 2011

@bv_alexandra ja neviem lebo mne nikto nic nepovie vies tu je taka starostlivost ako hovado!!!ale v tehu knizke som mala same negativ tak neviem ja som s toho madar ☹

malinovka333
17. mar 2011

@bv_alexandra to pocujem prvy krat ze z nedostatku zeleza,a to som bola na imunologii a vsetko v poriadku aj zelezo
@lea1333 myslis ten cannadent?mam ho aj ja a nepomohol,hlavne ze 5ml stalo 10€, neviem ci to mozes ale ja by som radsej neriskovala lebo nic nepomoze

lea1333
17. mar 2011

@malinovka333 ja neviem a usta voda???ta antibakterialna???ja mam pravu stranu totalne celu rozripanu a strasne ma to boli ani jest nemozem ano myslim ten cannadent inak pred tym mi to vzdy pomohlo aj ked sa mi zub zapaloval alebo tak a teraz nic...... 😢

bv_alexandra
17. mar 2011

ánoo afty sa vraj vtedy robia, mojmu drahému dr odporučila b-komplex. 😉 citujem aj z netu: Na afty trpia veľmi často aj ľudia, ktorým chýba zinok, železo, vápnik, kyselina listová a vitamíny skupiny B

bv_alexandra
17. mar 2011

@lea1333 skús tea tree olej viac štípe ale tiež zabera a myslim že to by bábätku nemalo uškodiť, a potom ak si pamatam tak ešte si sb robil vyplachy s takou bylinkovou vodičkou, skúsim vygúgliť a napisem ako sa volala 😉

malinovka333
17. mar 2011

@lea1333 mne ani ustna voda nepomohla,ale kazdemu zabera nieco ine, musis to sama zistit,lebo niekto povie ze si raz vyplachne usta tou vodou a do rana mu to zmizne,ja som zistila ze mne nic nepomaha,aj som si davala priamo nato vodicku vitamin B a nic,raz som to mala 3 tyzdne,a mavam aj 2 naraz, hruza
@bv_alexandra a mne robili testy z vyslo ze mam vsetko v poriadku,a davali mi tiež ten B-komplex,aj som to reventivne brala aj tak sa mi to spravilo ☹

lea1333
17. mar 2011

@bv_alexandra ok dakujem

masinka
17. mar 2011

@lea1333 mne sa pred mesiacom urobil aft po tom ako som bola u zubara... bolelo to ako svina vyse tyzdna. ja som si to niekolkokrat denne natierala liehom, aspon mi to vzdy na chvilu znecitlivelo. v pondelok som zase u neho bola a vyhodil sa mi kutik, tak sa teraz pcham B-komplexom a asi si idem hladat noveho zubara 😠
a zeleza mam dost, robili mi minuly tyzden testy na hematologii

lea1333
17. mar 2011

inak baby teraz som bola na zachode a zacala som spinit viac ale nie je to krv ale stale je to tmavo hnede mam ist na pohotovost?

lea1333
17. mar 2011

@masinka sak to potom nema dobre dezinfikovane nastroje nie? 😠

bv_alexandra
17. mar 2011

U každeho to môže spúšťať niečo iné. Lea skús aj zubnú pastu zmeniť, niektoré obsahujú vraj látku ktorá to spôsobuje. To sú len poznatky ktoré mám ked sa drahy nevedel toho zbavit. Lea mrzi ma že maš zle skúsenosti s dr ku ktorej chodiš, na nič nečakaj a čim skôr zmeň. Ja chodim napr. do PROBIOSU dr SMolik, som spokojná. Platí sa tam 80€ ročný poplatok plus teraz idem v pondelok idem platiť 50€ za knižku. ale nemôžem na nich nič zle povedať. Objednava sa na presný čas, ktorý sa aj dodržuje a okrem týchto poplatkov tam už nič iné neplatím. Sono ma dr v ambulancii a vždy mi urobiť sono, a tým že ja sa už teraz viac pýtam ako kedysi ani s týmto nemam problém. Na všetko odpovie. Sestrička to je ďalšia osoba ktorá to tam spríjemnuje oni sú taký zohratí tým 🙂
Skús popozerať skusenosti s lekármi aj tu na MK a zmen ju. Na to máš právo. 🙂 😉

viviem
17. mar 2011

@masinka gratulujem, takze same baby na jedneho chlapa 🙂