icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzana_k
18. mar 2011

@lea1333 ahoj moja! velmi ma to mrzi... prajem ti vela sil, aby si bola coskoro ok... ja som si tym presla v oktobri, tak asi viem, ako ti je... teraz uz som tiez trochu krvacala, vraj je zatial vsetko ok, ale stale sa bojim... moc ti drzim palce a hlavu hore...

jani74
18. mar 2011

@lea1333 drž sa, ako sa cítiš môžem len myslieť určite strašne. Myslím na teba, aj plačem. Drž sa ☹

lenuska20
18. mar 2011

@lea1333 je mi to strašne lúto, drž sa a dúfam, že sa čoskoro budeš tešiť z drobčeka...

drtka
18. mar 2011

@lea1333 Ja tomu neverím. Lea mi včera písala že ešte dnes ide na nejaké sono, ešte tam je nejaké to percento nádeje že včera len zle videli 😢 Drž sa a držím palce, hneď daj vedieť

missy97231
18. mar 2011

@lea1333 verim ze este dnes na tom sone sa to obrati,a ze to bol len plany poplach... Drz sa.

masinka
18. mar 2011

@lea1333 drzim palceky aby to bol len plany poplach. mne pri Dianke tiez raz doktorka povedala ze nevidi akciu, potom to este pol hodinu obzerala, ja som zatial skoro osedivela a nakoniec tam akciu objavila.

renatkas
18. mar 2011

@masinka gratulujem k dievcatku, aspon budete prevaha zien 😀 za aku dobu ti zavolali vysledok? lebo mne volali hned na druhy den tak som taka nejaka ze ci to nebol vysledok niekoho ineho, pri Lukaskovi som cakala na vysledok asi tyzden.

masinka
18. mar 2011

@renatkas ja som bola na odber v pondelok a volali mi vcera naobed, asi cakaju kym toho maju viac a testuju vsetko naraz 🙂
tiez cakam ci to dostanem aj na papieri nech tomu uverim

bv_alexandra
18. mar 2011

@masinka a kolko si zato platila?

masinka
18. mar 2011

@bv_alexandra 75 EUR. priamo v Genetone je to mozno o 5 eur lacnejsie

malinovka333
18. mar 2011

@zuzinr ahoj vies mne to je jedno,len tiež nechapem ako doktor ktory by mal take veci vediet povie ze to vyzera na chlapca,ked pohlavie sa vyvija az od 16tt,a niekedy ked je zle otocene nevies ani v 30tt co to bude 😀

bv_alexandra
18. mar 2011

tak ja asi budem čakať trpezlivo na sono toto je dosť vysoka suma. ☹

nellynka
18. mar 2011

Ahojte kocky,

@malinovka333 uz v 12 tt je vidno pohlavie, hodim vam tu aj stranku, len neviem ci sa to da:

http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.ph...

je to uplne dole, posledne videjko 🙂

nellynka
18. mar 2011

Lea, drz sa!!!! Myslime na teba!!! Snad len plany poplach, ozvi sa potom!!!!

masinka
18. mar 2011

@bv_alexandra my uz teraz nemusime kupovat vybavicku, kociky a podobne drazoby, tak sme investovali do tohoto 🙂

masinka
18. mar 2011

@nellynka tie videjka zrejme nie su robene UTZ, to skor tam nejaku kameru laparoskopicky strcili....

nellynka
18. mar 2011

@masinka to ano to urcite. Je to nejakou sondou. Ja len na margo toho, ze pohlavne organy su uz vyvinute skor ako v 16 tt. Nam pri malej tiez povedali pohlavie az okolo 25 tt. Ale poznam aj babu kedy jej doktor povedal v 10 tt, ze sa mu zda ze mozno chlapec a vyslo to. Zavisi to iste aj od kvalitneho sona.

nellynka
18. mar 2011

@masinka inak gratulujem k dievcatku!!!! si spokojna? alebo si skor tuzila po chlapcekovi?

masinka
18. mar 2011

@nellynka tak, tak, pohlavne organy sa hotove uz okolo toho 11-12 TT. ked je to chlapcek, je to mozno lepsie vidiet. nam v 20 TT doktor hovoril, ze sa mu zda ze je to chalan a potom v 25 na 3D to bola jasna baba.

na tom ze to nebude chlapcek mi "vadi" jedine to, ze uz odmalicka som mala pre syna vybrane meno Richard a pre babu musime uz tretikrat vymyslat nieco "za pochodu". A ked sme sa s rodinou bavili ze chceme este tretie babo, tak na nas divne pozerali ze naco nam to v dnesnej dobe bude... tak sme to "zdovodnovali" tym, ze sak este ideme skusit toho syna 🙂 takze teraz nas budu vsetci lutovat ze sa nepodaril.

inac som rada ze je to dievcatko. baby uz maju kazda svoju izbicku, tak krpata pojde do izby k Dianke, keby to bol chlapcek, asi by mal samostatnu izbu on a Nelku by som musela prestahovat. Oblecka mam kopu babskeho a tych par chlacenskych veci mozu nosit aj baby. A mam nadherny ruzovy golfac ktory by som musela predat keby to bol chalan 🙂

chavallee
18. mar 2011

@lea1333, to mi je veľmi ľúto, myslíme na teba, držíme palce!

baby, prajem krásny víkend!

nellynka
18. mar 2011

@masinka aaale ved nevadi ze to bude baba, hlavne nech je babatko zdrave!!! A aspon sa budu pekne vsetky hrat 🙂)))

@chavallee aj my tebe prajeme!!! hlavne, aby nebol uprsany!!!

masinka
18. mar 2011

@nellynka sak vravim ze nevadi 😉

nellynka
18. mar 2011

jednej mojej kamoske teraz zistili v 26 tt ze jej dievcatko ma syndrom hypoplastickeho laveho srdca, tak som z toho taka vyvedena z miery. Nemozem na nic ine mysliet. A chudatko si davala robit aj amnio sama aj ked nemusela, aby vedela ze babo je ok. Je mi to tak strasne lutoooo!!!!

chavallee
18. mar 2011

registrujem debatu, že kedy možno rozoznať pohlavie ... Podľa mojich vedomostí (dosť som sa v tom šprtala... ) Pohlavie detičiek je síce dané od počatia, ale kým sa z "falusu" u embrya nevyvinie vagína alebo pipik, tak sa obe pohlavia javia ako opipikovane 🙂 Pokiaľ dobre pamätám, láme sa to niekedy v 14tom týždni?

nellynka
18. mar 2011

@chavallee faaaaaakt? to som netusila. Tak beriem spat, ja som len podla tych videii, lebo tam je ukazane aj dievcatko a aj chlapec.

chavallee
18. mar 2011

@nellynka ešte kuknem múdru knižku.... 🙂

baby, papa!

masinka
18. mar 2011

@chavallee
@nellynka
tie vajka na tom chlapcenskom videjku sa mi zdali byt prilis velke na to, aby sa mohli este vstrebat 😉

nellynka
18. mar 2011

@masinka no pravdupovediac ja sa do chlapskych vajok velmi nevyznam, teda do takych malych nie 🙂))))))) 😀 😲

nellynka
18. mar 2011

jaaaaj, kocky idem, mala sa mi zobudila. Pekny vikendik Vam prajem!!!! A Lea napis co nove!!!! Drzkaj sa!!!

masinka
18. mar 2011

@nellynka ja tiez nie, sak mam tri baby 😉