icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

masinka
19. mar 2011

@katja23 ja mam zname co tam chodievaju az z Bratislavy, takze ak je tvoj problem naozaj v stitnej zlaze, tak sa ti tam ist oplati. dufam ze to poriesis co najskor, nech mozete zase snazilkovat 🙂

katja23
19. mar 2011

@masinka no ved hej ale uz padlo rozhodnutie , napisala som im tam a v pondelok zavolam .A svokor je uz na dvochodku tak asi pojde somnou .Esteze mam takych svokrovcov zlatych 🙂 a v Lubochni su urcite kapacity tajze naozaj nemam o com rozmyslat

bv_alexandra
19. mar 2011

dievčatá, poraďte. doobedu som prenášala pár debničiek, a teraz mam také zvláštne tlaky v podbruškku. išla som si lahnut lebo ked som sedela bolo to ešte horšie. Myslite že to prejde? Dakujem za postrehy 😉

lea1333
19. mar 2011

ahojte baby tak uz som doma je to strasny zazitok ani opysat sa to neda dakujem vam vsetkym ste moc zlate 😉 jasne ze vas budem sledovat

bv_alexandra
19. mar 2011

@lea1333 lea asi sa ti ťažko o tom hovori ale či ti povedali, prečo sa to stalo? prajem ti strašne vela sil psychických aj fyzických 😉

nelustek
19. mar 2011

Dobry den vam prajem vsetkym.Mozem sa k vam pridat? Mam jednu dcerku ma tri roky ,chodi do skolky.Teraz cakame druhe som v 10+4 tt .Termin mi vychadza na 12.10.2011

lea1333
19. mar 2011

@bv_alexandra dakujem si zlata skor tej psichckej sili potrebujem co sa stalo???neviem ale pravde podobne spomaleny vivin tam bol a proste fazulka sa tak rozhodla ze tak to bude lepsie lebo potom by sme sa trapili este viac...prestalo nam byt srdiecko! 😢

bv_alexandra
19. mar 2011

☹ ☹ ☹ ☹
@lea1333

lawli
19. mar 2011

Tteda dva dni som tu nebola a pekne ste tu toho popísali ,len tak letmo som to prebehla a až sa mi tisnu slzy do očí
@lea1333 je mi strašne ľúto čo sa stalo ,aj keď viem ,že tieto moje slova to nezmenia a ani nezmiernia bolesť ,ktorú teraz cítiš...no z celého srdca ti prajem skore zotavenie a tiež úspešne ďalšie tehuľkovanie.
@chavallee prepáč ,že ti odpisujem až teraz no nebola som sa tu kuknuť....moj gynekológ robí toto vyšetrenie a až keď som si vas tu všetky teraz prečítala ,ako chodíte poniektoré do nemocnice sa objednávať na utz ,tak až teraz som pochopila ,že ja to mam jednoduchšie. Mne všetko robí moj gynekológ ,jedine na EKG musím do nemocnice.... 🙂
@fuzinko ďakujem 😉
@nelustek ahoj ,vitaj ,gratulujem k tehu...ak sa možem spýtať okiaľ si ? 🙂

lawli
19. mar 2011

@bv_alexandra popravde teraz by si sa mala takejto práci vyhnúť 😒 no pevne verím ,že to je len z námahy a prejde to ,ja som tiež pri prbom tehu mala v práci viac roboty a tiež som to takto nejak pociťovla , potom bolo všetko ok. Dúfam ,že aspoň trochu som pomohla 🙂

lea1333
19. mar 2011

@lawli dakujem si zlata ano nie je to jednoduche ale jedine co si teraz prajem je aby som co najskor bola opet tehu! 😉

santerra
19. mar 2011

@lea1333 Je mi to luto ☹ Ja som si tým prešla 2x tak možno troška viem ako sa citiš, no treba pozerať do buducna a verit že najbližšie to už bude len dobre 🙂 Hlavu hore 🙂 Opatruj sa 🙂 pa

lea1333
19. mar 2011

@santerra jezisi kriste dva krat?tak to musis byt sila poriadne a ak sa mozem opytat tak po kolko sa vam podaril tento pokladik co cakate?

santerra
19. mar 2011

po 5 rokoch 🙂 Ale nelakaj sa. Teraz je aj iny partner (manžel) iny život ...pokoj a vyrovnanosť. Vtedy som bola mladučka hlupučka, partner nestal pri mne počas tehu len ma trapil a doplatila som na to ☹ Teraz je to uple ine...babo je chcene a milovane a ono to podla mna citi 🙂 Tak troška v skratke 🙂 Verim že čoskoro nam oznamiš že čakaš babo 🙂

lawli
19. mar 2011

@lea1333 držím prsty ,nech sa ti to čo najskor podarí a nech to už dotiahnete do úspešného konca 😉

santerra
19. mar 2011

@bv_alexandra Ty len nič neprenašaj vykašli sa aj na bedničky 🙂 Ja tiez som minuly vykend to trošku prehnala v kuchyni a mala som take tlaky v podbrušku hned som lahala ....chvalabohu do rana to prešlo 🙂 Odvtedy rešpekt a seriem aj na robotu 😀

santerra
19. mar 2011

@nelustek Vitaj 🙂 Jasne že sa možeš pridať,čo to za otazka 😀 Pekne a prijemne tehulkovanie prajem 🙂

lea1333
19. mar 2011

@lawli dakujem.......

bettyx
19. mar 2011

@zuzanazuzana tak to je báječný! 😉 .. vim co to je mít doma puberťáka -u nás je to kapánek složitější -moje máma měla před lety příšernou krizi a dopadlo to tak že mě šoupla do jiný rodiny, ale úředně to nedopadlo, tak jsem se pak musela vrátit.. ale v tý rodině byly už tři holky! dvě už jsou dospělé -ale spíš věkem.. jedna byla adoptovaná -tu její pravá máma strašně týrala, tak si ji pak adoptovali a byla strašně hodná -nejdřív.. pak vlezla do puberty a bylo všechno jinak! chodila za školu, začla kouřit, začala si s ňákým trestancem, začala se zaobírat jen sama sebou a začla příšerně lhát.. rodiče se kvůli tomu tak hádali, že je to dovedlo k rozvodu a holka si jako dárek k 18narozkám narazila kluka, a po dvou měsících vztahu zjistila že je těhotná a řekla že plánovaně že když můžu být těhotná já, tak ona taky! jakmile začala třetí měsíc, tak se na ni ten oný vybod a ona se začala cítit strašně důležitá a zajímavá... nakonec se vybodla i na školu a začla bydlet po kamarádkách, mámě nic neřekla a ona chodila na soukromou střední a máma jí zaplatila asi 36000 školný a teda byli moc hodní, udělali vyjímku a školný jí vrátili, ale na jméno ségry.. a ta peníze vyzvedla a utratila je do koruny za kabelky a boty.. pro miminko neměla doma absolutně nic a šla rodit! máma u toho byla, se všim jí pomáhala a nakonec se jí miminka tak zželelo že se zadlužila a všechno koupila sama.. a milá sestra hned po příjezdu z porodnice přestala kojit že ji to omezuje, nechávala kluka doma samotnýho a za mateřskou chodila cucat zelený do hospody s kámoškama který pochopitelně zvala.. nikdy mu nic nekoupila -to všechno zařizovala máma -protože úplně brečela když viděla že kluk kterej měřil už 62cm nosí oblečení 52.. pak se na ni chytil jinej kluk, kterej se kvůli ní taky zadlužil a vybavil si byt aby ona se tam mohla nastěhovat i s malym a strašně se na něj upnul, ale byl špatnej z toho jaká je ségra hospodyně a jak je vůči tomu klukovi chladná, tak ji nakonec vystěhovat, ale pak se mu kluka zželelo protože i k němu se dostala informace že ji navštěvuje už i sociálka a vzal ji zpátky -to bylo někdy v září a ona v domnění že teda aby se to neopakoval se rozhodla mít druhý dítě, takže někdy kolem května, června čeká holčičku, takže děti budou od sebe přesně dva roky.. od psychologa má černý na bílým potvrzený, že je tím jejím původním životem ošizená o dětství a její psychycký jednání a vývoj odpovídá 13letýmu dítěti...
promiň ten román, ale vidíš, že ještě je to všechno hodně dobrý..
druhá těžce dospělá mámě podpálila omylem byt, a protože máma byla pochopitelně naštvaná, tak se ségra urazila a odstěhovala se a máma zůstala s nejmladší holkou (teď je jí 13) v podstatě na ulici.. teď bydlí v podnájmu a kvůli těm dvoum je neskutečně zadlužená a je na všechno sama.. tak občas za mnou přijede a brečí jak je to hrozný že ji nikdy nenapadlo, že když tý holce dali domov a hezký dětství že se nakonec otočí zády.. a taky řiká že je škoda že to tenkrát nedopadlo úředně tak abych mohla u nich zůstat na trvalo i já že by prý měla důvod být na někoho i pyšná, že je jí úplně smutno když vidí že já mám kluka jak se škatulky a v podstatě její dcera na svýho synka prdí...

A pak je hrozný když si přečteš že taková koza pubertální může dětí tolik a tolik a kdykoliv si zamane a jiný který sem chodily a ještě chodí a je dobře že stále chodí, mají svým dětem co nabídnout, mají zázemí, peníze, ví co to je postavit se na vlastní nohy a umí se o sebe postarat a mají takovou blbou smůlu že o ty dětičky přicházejí...
tín nechci říct že ségře ty děti nepřeju, nebo jí přeju něco špatnýho, to ani omylem, ale jde o to jak prdí na první dítě a jiný to nebude s tím druhým...

nelustek
19. mar 2011

@lawli ahoj som s Puchova

14petulka88
19. mar 2011

@nelustek Ahoj ja mam tiez jednu dcerku v oktobri 11teho bude mat 3 roky a druhe babatko sa ma narodit tiez 11 oktobra 🙂 Inac Vitaj medzi nami 🙂

zuzul1310
19. mar 2011

@lea1333 To mi je veľmi ľúto, mrzí ma že to takto dopadlo ☹ Držkaj sa, držím ti palce aby ste boli čoskoro tehu a tešili sa na príchod bábätka.
@nelustek Ahoj vitaj 🙂 gratulujeme a prajeme príjemné tehuľkovanie 🙂

My sme boli doobeda v Tescu, kúpila som nejaké veci Danulovi, poobede kým krpček spal tak som si pozrela v archíve Panelák a poobede sme boli u svokrovcov, takže klasika sobota. Zajtra sa teším na trocha oddychu, Danielka mi berú poobede naši k sebe a ja môžem doma vegetiť a oddychovať. Včera večer som tu už nebola lebo mi bolo dosť zle a išla som spať o ôsmej s drobcom ale dnes som bola zasa celkom v pohode, tak snáď sa to už naozaj pomaly zlepší a ak sa umúdri aj počasie tak to bude super tehuľkovanie Stále mám nutkanie kúpiť niečo také krásne roztomilé maličké pre bábenko, ale po tom čo nás tu žiaľ ubúda ☹ tak nemám odvahu a radšej si počkám.

nelustek
20. mar 2011

Dobre ranko,tak ma napadlo..idem 1.4. (to budem v 13tt) na sono.Ale nebude to poradna ,je to nejake nadstandartne sono ,bude sa mu nieco merat na krku.Nebol na tom niekto,alebo nepojde na to niekto?Ci by ste mi o tom nevedeli povedat nieco viac.

drtka
20. mar 2011

@nelustek No to ideš pravdepodobne na NT ultrazvuk, tam ho budú merať a vyratávajú hodnoty NT na downov syndróm a podobne....

14petulka88
20. mar 2011

@nelustek Ahoj ja idem 5 aprila nato, to je skrining na vyvojove a vrodene vady 🙂 nic hrozne 3D/4D ultrazvuk odber krvy a tak 🙂

nelustek
20. mar 2011

Co je to NT ultrazvuk? Len dr.mi nehovoril ze by to mal byt screening.To je aj drahe nie?Povedal iba nadstandartny ultrazvuk a ze budem platit 13€ ,screening by bol drahsi nie? a robilo by sa niekde v nemocnici toto mi bude robit on..Chodim do Pruskeho k Mickovi ak poznate.

lea1333
20. mar 2011

@zuzul1310 dakujem si zlata ja tomu verim ze budem coskoro zase tehu!!! 😉

katy2
20. mar 2011

Ahojte 🙂
@lea1333 je mi strasne luto, co sa vam stalo.... 😔 Prajem vela sily... a hlavne dalsie bezproblemove tehu co najskor....

@nelustek NT to je obycajny uzv, len sa na nom meraju hodnoty sijoveho prejasnenia a nosovej kosticky u babetka.... Odcitat to vie kazdy gyn., kto ma uzv.... A mimochodom, museli ti to robit aj pri dcerke 😉 Robi sa cca v 12tt.... Vedia v nom zistit pripadne vyvojove vady u babetka....

Pozdravujem vsetky, nestiham vas, len obcas cosi precitam... Psete strasne vela.... Vsetkym prajem bezproblemove tehu....

fuzinko
20. mar 2011

@uhlopriecka ahojky, vitam ta u nas v clube 😉 ,mas pravdu , je nas tu ako hadov, co je super. Velmi sa tesim, že sme okobrovky, lebo vsetky sme tu super parta, babinky pisu ako keby im za to platili , tak je to skvele, ze clovek ma moznost zdielat rovnake pocity s ludmi ktorí prezivajú to iste a mozme sa navzajom povzbudzovat, radit a pomahat 🙂
@jkc3000 @nelustek blahozelam 🙂
@katja23 ahoj, prajem ti aby to doktori co najskor vsetko presetrili a dala si sa do poriadku, nech vam nic nebrani tomu mat dalsie babo. 😵 Verim na 100% ze na vianoce budete uz bruskate (aj ty aj lea1333 aj nany100)

@lea1333 ahoj,len ti chcem povedat, že nemam slov, viem že ta nic nemoze potesit a zmiernit bolest, ja osobne som si pre teba tvoje babo poplakala, je to strasne smutne, ale zivot je niekedy strasna svina ☹ ☹ ☹ Prajem ti aby si bola coskoro tehulka

lea1333
20. mar 2011

@fuzinko dakujem si zlata je to tazke ale viem ze do konca roka bude dalsie babo v brusku a to uz dotiahneme do konca!!!aj ja som si poplakala a stale sa mi chce ale uz nemam sil a musim mysliet pozitivne a dopredu! 😉