icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
21. mar 2011

@nelynka18 ahoj praveze toto mam noveho Dr.a tomu som o postihnutom bratrancovi nehovorila.Ale aspon budem kludnejsia

nelynka18
21. mar 2011

@nelustek tak potom neviem a v karte to nemas?vies pri prvom tehotenstve ci ti to byvali doktor nezaznacil 😒 krasna fotka babenka aj mi uz mame , muz sa v prvom momente zlakol ze su tam dve a to bola hlavicka a telicko 😀

nelynka18
21. mar 2011

@missy97231 aj mne uz naskocilo brusko z jedneho dna na druhy vybehlo 😀 a to mas take chute?ked si pribrala....mne byva zle tak som zatial pribrala asi kilo,kilo a pol neviem presne.....ja som pri prvom pribrala za cele tehotenstvo asi 28kg a po porode som to zhodila asi do 3 mesiacov a nemusela som drzat ziadnu dietu 🙂 a stale obleciem veci co aj pred tym 🙂 tak sa neboj budes mat druhe babo kila budu padat,podla mna.....

nelustek
21. mar 2011

@nelynka18 neviem ci to tam znacil,lebo ked som mu to povedala tak on na to ze co s tym mam ja?Tak po porode som ho hned vymenila.

nelynka18
21. mar 2011

@nelustek hm tak neviem.....potom daj vediet co to bola a preco.....lebo ja som si nemusela zatial za ziadne sono platit a ani sa ma nepytal ci chcem ist na nejake specialne sono,tak netusim

renatkas
21. mar 2011

ahojte, tak my mame dnes za sebou poradnu a mame uz aj knizku. NT nam vyslo 1,2 a mame 3,86cm, takze mala je asi o tyzden mensia ako by mala byt. Srdiecko bije a kuk foto:

renatkas
21. mar 2011

baby chodite niektora do GPN? ked ano ku komu a nemate problem s objednavanim na ten termin v ktorom ma byt poradna?

chavallee
21. mar 2011

@bettyx silno držím palce!!! Určite si s tým bežala k doktorovi. Hlavne preto, že ti býva tak zle, verím, že sa to upokojí a bábo bude v poriadku... Mne pri celodenných nevoľnostiach pomáha iba presvedčenie, že keď je zle, to znamená, že bábo sa vyvíja...
Veľmi mi svojím prejavom (ako píšeš) pripomínaš jednu zlatú Pražáčku, kolegyňu z bývalej práce... každý tvoj príspevok ma stále poteší 🙂 Tak sa drž tu u nás v októbrovkách až do októbra!!!! 🙂

tinika
21. mar 2011

@renatkas jeeej krasna fazulka 🙂
mne je dnes konečne ako tak dobre, hoci stale na male ale aspon ma neboli zaludok 🙂

chavallee
21. mar 2011

babky, všetkým želám krásny deň a nový týždeň... zajtra poobede ma čaká služobka do Ostravy do piatka... pri mojich nevoľnostiach to je riadna výzva...

missy97231
21. mar 2011

@nelynka18 nemam nejake extra chute, ale byvam hladna... takze miesto jogurtu na ranajky si dam 3rozky s dzemom a podobne 😀 ja som pribrala pri prvom 22kg, ale 6kg mi ostalo az pokial som nezacala po roku od porodu s 90dnovkou... samozrejme ze z povodnej vahy 64kg co som mala,,, tak uz mam navyse 6kg aj nieco 😕

bv_alexandra
21. mar 2011

Ahojte poslušne hlásim správy z poradne. Sme vitálny, bábätko ok. Podla utz sme v 11+3 termín 08.10 mimochodom ja mam narodeniny 06.10 🙂
MImi sa dnes hemžilo dr ho nevedel ani zachytiť poriadne. Večer pripnem aj foto 🙂

annie626
21. mar 2011

Ahojte! Už aj ja poslušne hlásim správy z poradne. Tiež nám krásne bije srdiečko a podrástli sme 🙂 a dostali sme aj knižku a kufrík!!!!

@bv_alexandra Blahoželám a držím palce! Ja som len 8 plus 6 a mne termín vychádza na 25.10 a ja mám narodky 26.10. Takže sme na tom dooosť podobne 🙂

bettyx
21. mar 2011

@zuzanazuzana taky ti držím palce.. už aby byl podzim! je to hrozný! snad už je to naposledy! taky jen ležím, nic nedělám -všechno mi dělá manžel.. malého nenosím, už ani nekojím.. jsem tu jak princezna na zámku -každej mi slouží! je to hrozný... a stejně se toho špinění a krvácení nezbavuju.. krvácení bylo docela hustý, ale zároveň krátký a břicho mě nebolí, tak uvidíme... už jsem byla dvakrát urgentně na pohotovosti kvůli tomu a pokaždý mi řekli že neni důvod aby se něco podobnýho dělo a jestli jsem si tím opravdu jistá -ještě ze mě dělali blbku.. a obvodní pak řekne že vidí odloučení části sliznice, tak kde jsme... už nikam nejezdím.. bude to buď, nebo... 😨

bettyx
21. mar 2011

@chavallee děkuji, zatím jsem nikam nejela.. zatím ze mě udělali akorát pipku že mám vidiny, tak dokud se k tomu nepřidá břicho, tak zůstanu doma..
Děkuju za hezký slova -dokonce jsem původem Pražačka -pracovala jsem něco málo přes rok na Novém Smíchově v obchodním centru, ale poslední téměř tři roky je ze mě vesničanka, ale stále poblíž Prahy 😉

Děvčata, krásný fotky miminek!! 🙂

michaela18
21. mar 2011

@nelustek jeej.nadherne babo.a ako krasne vidiet.mne tiez robili v 10 t ale nevidiet babiku tak zretelne ako tu tvoje. 🙂

michaela18
21. mar 2011

@renatkas krasne miminko.super fotky.ja idem v nedelu tiez na ultrazvuk v 11t tak dufam, ze uz dostaneme tiez nejaku zretelnejsiu fotku.

michaela18
21. mar 2011

@chavallee prajem stastnu cestu tam aj spat.a drzim palce aby nevolnosti boli co najmensie. 😀

nelynka18
21. mar 2011

@missy97231 ja tiez pocitujem taky prázdny zaludok a ked sa nenajem tak mi hrozne zle 😖

nelustek
21. mar 2011

@michaela18 dakujem,aj ja som bola milo prekvapena ako je to pekne vidno

nelustek
21. mar 2011

@nelynka18 isto dam vediet ako to dopadlo

drtka
21. mar 2011

@sima729 Hurááá, konečne nie som sama 😀 😀 A aké dvojičky čakáte? Jednovaječné alebo dvojvaječné? Mali ste to v génoch ale u Vás je to tiež zázrak ako u nás???

drtka
21. mar 2011

@renatkas Ahoj. Ja chodím do GPN MUDr. Vačokovej ale nechápem Tvojej otázke, aký problém s objednávaním? Mne vždy doktorka sama určí termín kedy mám prísť

lila13
21. mar 2011

ahojte baby, ja sa chcem s vami rozlucit a vsetkym vam zelam krasne tehulkovanie aby ste to vsetky dotiahli az do konca a tesili sa drobcekov 😉 dnes som bola na UZV a srdiecko prestalo byt v 7 tt, zajtra idem na zakrok ☹

zuzul1310
21. mar 2011

@bettyx neboj sa, nie je to k ničomu, ja som bola pri prvom tehu na tom rovnako, mala som odlučovanie placenty, nízko uložená placenta a krvácala som do konca tretieho mesiaca, potom to prešlo lebo bruško narástlo a placenta sa posunula vyššie. Ver tomu že to prejde, ak sa bábo dobre vyvíja a nie je žiadny iný problém tak placenta sa odlučovať čoskoro prestane len čo ti trošku narastie bruško a už to bude fajn. Od štvrtého mesiaca som už mohla robiť všetko ako keby som nebola tehu, celé dni som sa prechádzala a už nebol žiadny problém. Držím palce a naozaj sa neboj, dobre to dopadne, zo mňa sa prúdom liala krv pri poslednom krvácaní a bábätko bolo ok a narodil sa mi zdravý chlapček 🙂
@sima729 vitaj 🙂 gratulujem k dvojičkám 🙂
@nelustek Super fotka 🙂 My máme dve fotky z 9+1 , drobec je tam ešte menší, sú aj tu v téme.
@nelynka18 s priberaním som bola na tom podobne, tiež som pribrala pri prvom tehu nad 25, ale teraz ešte oblečiem to čo pred prvým tehu, vtedy som mala rizikové tak som musela len ležať a tak váha išla rýchlo hore v kombinácii s chuťami a zle mi vôbec nebývalo. Teraz mi bývalo hrozne zle, chute takmer žiadne výnimočné, ale postupne mi prestáva byť zle a nastupuje úžasná chuť na sladké, včera som celé poobede vyjedala čokoládky a blbosti, už som si liezla na nervy 😀
@nelustek Ja chcem ísť tiež na to NT sono a lekár mi povedal že ho hradí poisťovňa, takže sa len objednám a mám ho zadarmo.
@renatkas Krásny drobček 🙂 teda malá slečna 🙂 super fotky a gratulujem k dobrému NT výsledku.
@bv_alexandra @annie626 to je super, mne sa malý narodil tiež v deň mojich narodenín a druhé bábo ak to vyjde sa tiež narodí v deň našich narodenín, takže všetci traja budeme 13.10 🙂
@lila13 to mi je veľmi ľúto ☹

sima729
21. mar 2011

@drtka Ahoj ! 🙂 jeéééj aj ty čakáš dvojičky,super ! 😉 Budú dvojvaječné a tvoje? 🙂 Moja mama je z dvojičiek 🙂

sima729
21. mar 2011

@zuzul1310 Dakujem 🙂

drtka
21. mar 2011

@sima729 Aha takže vy to máte v rodine 🙂 Aj my budeme mať dvojvaječné , chcela by som párik 😉 ale hlavne nech všetko dobre dopadne a sú zdravé. A inak ako sa cítiš? Ty nemáš žiadne problémy?

sima729
21. mar 2011

@drtka u nás je to tak,že Timko chce 2 chlapčekov,manžel chce dievčatká a ja som za párik 😉 ale nech sú zdravé 😉 Citím sa dovbre,len strašne veľa jem sladkéo aj 3-4 čokolády za deň 😀 a ty?

bv_alexandra
21. mar 2011

naše mimi 🙂 🙂 🙂 11tt