icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
24. mar 2011

@nelynka18 jej dakujem isto sa jej na to opytam,boli sme tam v utorok a povedala ze si mame kupit ten gel co som pisala.Zajtra ideme na kontrolu tak sa jej spytam.Mal toho vela? Nelka ma posiate cele telo ☹ Dakujem

nelynka18
24. mar 2011

dobre ranko vam zelam...mam problem minuly tyzden som vazila 63,8 a dnes vazim 62,8 kg,cize som schudla kilo,myslite si,ze sa to moze stat?byva mi zle a moc mi nechuti jest aj ked sa snazim jest co najviac.mam troska strach,na poradnu idem az 15.4. ked som bola minuly tyzden u doktora vsetko bolo v poriadku.....dufam,ze to bude len tym ze mi je zle 😢

nelustek
24. mar 2011

@berus222 vidis mi sme sa tomu chceli vyhnut,lebo neviem ci som ich mala ja.Nechodite do skolky? Nelka ich ma odtial

nelynka18
24. mar 2011

@nelustek najviac ich mal vo vlasoch a aj na tvaricke,po tele ich mal menej....snazim sa ten nazov precitat ale ten lekarnik skrabe ako kocur 😀 je vtu nieco ako hyperneagra alebo cosi take neviem ten koniec rozlustit 🙂

nelustek
24. mar 2011

@nelynka18 Kolegina bola chora nic pomaly nezjedla a za tyzden schudla 3kg a nebolo to nic vazne.Keby si este ale chudla tak ja by som zavolala na gyndu ci to nemoze byt nieco vazne.Ja si vzdy volam ked sa mi nieco nezda

nelustek
24. mar 2011

@nelynka18 no nelka ich ma vsade a moooooc, fenistil jej tiez davam.Aj si ho sama pyta 😉

nelynka18
24. mar 2011

@nelustek ja si tiez myslim ze to nemoze mimnko ohrozit,to kilo mi zmyzlo asi z mojich bokov 😀 neviem nejdem robit paniku,este pockam,dufam ze to bude tym,ze mi nechuti jest 🙂

nelustek
24. mar 2011

@nelynka18 ale keby sa ti nieco nezdalo,tak si radsej zavolaj.Ale myslim si ze to nic nebude.Ja som pri prvom tehotenstve behala stale pri kazdom boleni ku Dr. 😅

nelynka18
24. mar 2011

@nelustek tak jej ten fenistil asi aj pomaha,ked si ho sama pyta 🙂 nastastie pri prvom ma nic netrapilo ale zato teraz to mam za obydve tehotenstva 😀

nelustek
24. mar 2011

@nelynka18 ale ved tebe by uz malo prestat byvat zle.Uz zacinas 4mesiac ze?
Mna toho doteraz trapilo... mala som chripku brala ant. cakam ze dostanem kiahne od malej, mavam vytok cakam na 13tt aby som si mohla davat vag. tabletky.A este mi nechuti papinkat

nelynka18
24. mar 2011

@nelustek no malo..... 😉 ale zle mi uz prewstava byt len keby mi uz aj zacalo chutit jest 🙂 no veru ty to nemas tiez o moc jednoduchsie.a ten vytok mas preco? podla terminu zacinam 4.mesiac ale podla ultrazvuku som vo 12 tt.minuly tyzden mi doktor robil sono a male malo 3,89 cm to som bola v 11 tt..... neviem preco mi dal taky termin ked mi to teraz nesedi......

nelustek
24. mar 2011

ja som bola naposledy 16.3. to som bola 10+1 tt cize zacinala som 11 tt. meralo 3,25 cm

nelustek
24. mar 2011

to bola vlaste ta fotka zo sona co si videla z toho 16.3. 10+1 tt .cize zaciatok 11 tt

santerra
24. mar 2011

@nelustek Čavky, k tým kiahnam, ja som ich dostala minulý rok v júly. Hruuuuza 40 stupnove teploty ma drzali týžden...neprajem nikomu. Cele leto som sedela doma ani vonku som nesmela. Lekarka mi predpísala NIČ. Len mi povedala že je to vírusove ochorenie ktore sa musi prekonať bez liekov ( nič nezabera) 🙂 Uplne ma potešila. Akurat mi poradila ze ked chcem tak si možem v lekarni kupiť Fenistil že mi možno pomože (mne nepomohol) 😀 a tiež Jodovu tinkturu a s nou som si natierala tých milion pluzgierikov co som mala uplne vsade (aj tam kde by sa mi o tom ani nesnivalo) 😀 Aj do vody som si to kvapkala ked som sa kupala. Ale jedno pozitivum dobre ze som si to prezila vtedy ako keby som to mala dostat teraz 🙂 Prajem dcerke skore uzdravenie 🙂

nelustek
24. mar 2011

@santerra cize to prekonat tak ako sa da.... neviem si ani len predstavit ako sa citi.Zatial teplotu nema,myslite ze ju este moze dostat?Uz je treti den kiahnova... dakujem

lea1333
24. mar 2011

@santerra no citim sa lebsie ale stale to boli sak to asi ani nepreboli len sa s tym musim naucit zit!!!tak potom daj fotecku ze ako drobec rastie!!!! 😉

bettyx
24. mar 2011

@lucy56 Tak to je síla! nám to udělali během dvou let! a jako když zavedli poplatky, tak ještě lidi jako byli v pohodě, ale když teď všem snížili platy a zvýšili poplatky a daně, tak se lidem opravdu žije velmi špatně... a lidi se vážně bouří! nikdo nechápe proč se má platit ze mzdy sociálka když důchody nebudou, proč maj platit tak vysoký zdravotní když se doktorům platí na ordinaci a chtěj zpoplatnit některý operace -že prý takový kyčelní kloub je nadstandard, tak kdo chce chodit, tak ať šetří... můj táta za komunistů bral 7200korun! když bral někdo v tý době hodně, tak měl 2000 maximálně a když nastoupil důchod, tak mu dali 12000 na měsíc.. co to je? jenom 7500 stál nájem bytu, něco stojí poplatky a z něčeho musel žít, takže ikdyž moh být doma a koukat na telku, nebo chodit na procházky, tak seděl ve svým autě a jezdil jako taxikář, protože musel z něčeho žít a nakonec ho to dohnalo do hrobu -on žádal o invalidní důchod po amputaci kusu nohy kvůli cukrovce a řekli mu že absence nohy neni invalidita.. pak mu dali předčasný starobní, ale neužil si ho.. a lidi už právě řikaj že je jen otázka času kdy vyhlásí zákon že místo důchodu lidi dostanou milosrdnou střelu do čela..

lea1333
24. mar 2011

@uhlopriecka jej krasne ze tehotenska suknicka hlavne mysli pozitivne!!!nic zle sa nestane neboj!!!! 😉
ja som este neni v praci a gyna ma chce poslat uz od pondelka ale ja sa na to necitim psychicky vobec!!!!no este stale oddychujem.pocula som ze ked je taky vytok tak to znaci mrchu tak hlavne ziadny stres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lea1333
24. mar 2011

@michaela18 ahoj no na dusi ani nie ale ak ti mam pravdu povedat tak sa tesim na to kedy sa pustime do vyroby 😀 babetka neviem sa dockat a to uz dufam dotiahnem do konca!a tak isto dufam ze sa nam to skoro podari ze nebudeme musiet cakat dalsich 8mesiacou lebo to by som nezvladla!!!a ty ako???? 😉

michaela18
24. mar 2011

@lea1333 moja,prajem aby uz bolo vsetko ok a mohli ste zacat skusat co najskor.doprajte si nejaku super dovolenku a tam to urcite vyjde. 😉 .a tentoraz bude vsetko v poriadku a ty budes s bruskom na vianoce.moja kamoska potratila minuly mesiac a tento hned otehotnela.a vsetko je zatial ok.ja som zatial v poriadku.v nedelu som objednana k polskemu lekarovi na kontrolu tak sa modlim aby bolo vsetko v poriadku.a ty pekne ostan este doma.popytaj tvoju obvodnu lekarku.moze ti napisat marodku,ze sa po psychickej stranke este necitis dobre.nech sa tvoje telo i dusicka zotavia a budu pripravene na dalsie tehu.davaj na seba pozor a ozvi sa tu ak budes mat niekedy cas. 🙂

michaela18
24. mar 2011

@nelustek tekuty puder s mentolom je naj.aj jej pekne schladi kozu a nebude svrbiet.skore uzdravenie prajem dcerke.

michaela18
24. mar 2011

@nelynka18 myslite hypermangan?take fialove krystaliky do kupela?

lea1333
24. mar 2011

@michaela18 jasne aj vy sa drzte zajtra idem k obvodnej tak sa jej skusim popytat ci ma nenecha este doma!!! 😅
a jasne ze budete v poriadku!!!!ja sem chodim stale mne to pomaha ked sa tu porozpravam z babami sak nemozem sa uzavret a trapit sa to nema zmysel!hej ostala hned mesiac po kyrete???nie je to nebezpecne??? 😕

nelynka18
24. mar 2011

@michaela18 😀 ano urcite to je ono.....

michaela18
24. mar 2011

@lea1333 no neviem,mozno to aj je nebezpecne ale zatial sa tam babo drzi a dufam ze uz sa aj udrzi.asi je to individualne u kazdej zeny.viem ,ze to lekari neodporucaju,ale rozhodla sa tak.asi jej to psychicky pomohlo.som rada ,ze si sa ozvala.a pocula som ze zena ma narok na 6 mesacnu marodku po kyrete pokial sa psychicky nezotavi.aspon moja byvala kolegyna to takto mala.ale neviem co je na tom pravdy.pekny den 🙂

lea1333
24. mar 2011

@michaela18 dakujem aj tebe pekny den....ja by som chcela este tyzden ostat doma a potom uz ist do prace!

zuzinr
24. mar 2011

@nelustek no nevie ci ti pomozem ale ked moj syn mal kiahne tak sme ho kupali, lepsie povedane oplachovali v tej fialovej vodicke. dala som to rozpustit do lavora a pomaly som ho oblievala, vobec ho tie ppaciky nesvrbeli, takze nastastie sa ani neskrabal a nema ziadne jazvy.

zuzinr
24. mar 2011

@nelynka18 nevola sa to hypermangan?

masinka
24. mar 2011

@nelustek tie fialove krystaliky by mohol byt hypermangan - to ti predaju aj ako krystaliky ( v lekarni alebo zdravotnickych potrebach), rozpustis si to aj doma vo vode - pouziva sa to tiez na protiplesnove kupele, vsetko je po tom fialove.... baby tu na konovi odporucali natierat na vyrazky Tanno Hermal - taka vodicka, flaska stoji okolo 7 EUR, ja som baby dala proti kiahnam zaockovat, tak osobne odskusane nemam nic.

zuzanazuzana
24. mar 2011

@bettyx
@jani74
@michaela18
juj baby, dakujem za podporu.....uz ma iba pobolieva hlava, takze mi je uz super.....ale tie 2 dni boli neuveritelne......dufam, ze ma bude migrena obchadzat a pride co najneskor.....a naozaj sa mi nevratila tak,ze bude 8x do mesiaca ako som mavala...ved to by som neprezila!!!!!!! vcera som si od hladu rychlo spravila rozok so sunkou a ani som nezistila, ze sunka je kysela, pokazena...co som nevnimala ani chut...inac som velmi hakliva na pokazene jedlo..ale ziadne bruchabolenie som z nej nemala
aj priatel, aj syn boli na mna strasne dobri,aj brat ma dnes zavolal na obed...byva o 5 poschodi nizsie...hihi