icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

drtka
31. mar 2011

@dibik Ja som teraz v 14 tt a čakáme dvojvaječné 🙂

14petulka88
31. mar 2011

@zuzul1310 na 3D idem v utorok, na vrodene vyvojove vady... bola by som rada keby mi povedali pohlavie uz tera no neviem ci bude daco vydiet 🙂)

tinika
31. mar 2011

@14petulka88 🙂) jeeej aj my chceme barborku 🙂 drzim prsty na 3dcku a pohlavie asi az v 15 najskor, teraz sa este len vyvyjaju, resp vystupuju napovrch 🙂 aj ja by uz som chcela vediet čo bude ale si počkame

zuzul1310
31. mar 2011

@14petulka88 ktovie, možno budeš mať šťastie, už tu jedna mamina písala že im povedali najprv v desiatom týždni pohlavie a potvrdili im to v dvanástom, takže asi je to možné vidieť aj skôr. Držím palce a teším sa na info..... 🙂

nelynka18
1. apr 2011

http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-we... tehulky kuknite ako nasi drobci teraz vyzeraju 😀 a napravo vo vybere videi je Girl or Boy,ked sa tu prebera pohlavie pozrite sa ake to moze byt mylne este v tomto mesiaci 😉 velmi skvela stranka je tu video o porode do vody aj relaxsacne cviky no skvela stranka,vrele odporucam 😉

14petulka88
1. apr 2011

@tinika Dakujem pekne 🙂

14petulka88
1. apr 2011

@zuzul1310 🙂

zuzanazuzana
1. apr 2011

Ahojte...tak mam za sebou vcera prvu poradnu...vsetko je ok, bala som sa genetickych testov a mam ich dobre.....o tri tyzdne idem na krv kvoli downovemu syndromu a 28.4. druha poradna

kucminka
1. apr 2011

@zuzanazuzana tak to som rada,ja idem az v pondelok na skrining-sono genetika.

zuzanazuzana
1. apr 2011

@kucminka no budem drzta palce a potom mozes prist na kavu!!!!!!!

katy2
1. apr 2011

Ahojte 🙂
To je fajn, ze vas uz nevolnosti tak netrapia... Ja s nimi nemam v tomto tehu vobec problem - odzvracala som si to v 1.tehu - takmer 5 meisacov...
Gratulujem k dobrym spravam z NT...
My ideme 6.4. NT+krvne testy, tesim sa, ze zasa uvidime drobca - tentokrat aj manzel... Dufam, ze bude vsetko v norme....
Vsetkym prajem pekny den (aj ked uprsany) a uzite si vkend - vraj bude teply a slnecny 😵

chaluha
1. apr 2011

@berus222 dakujem dakujem len tieto dni dako nestiham,sme daky rozlietany musim sa trosku rozkukat 🙂 kto kedy co a ako 🙂

nelustek
1. apr 2011

ahojte,tak nam sono aj merania dopadli dobre 😲 babo rastie srdiecko pekne bije.Pomeral kosti odmeral ten tuk na krku,je to o.k.Pohlavie mi povie az v 20 tt,robil mi aj 4d sono.Mne sa zdalo ze som tam ale videla pimprlaka 😀 ,neviem. Prikladam nase druhe foto

zuzinka_26
1. apr 2011

Ahojte, opäť sa ozývam po dlhšom čase 🙂 v stredu sme mali výsledky z krvi a moču, vsetko je OK. Dnes som bola na prvej poradni - dostala som tehu knižku a prenatal box 🙂)) na merania som mala ísť až bud. týždeň, ale nakoniec sme to vybavili dnes - všetko je v poriadku. Drobček je omnoho väčší ako naposledy, už sa to podobá na človiečika - krásne bolo vidno, rúčky, nožky, hlavičku, telíčko...srdiečko nám pekne pravidelne bije. Bábo si akurát žmolilo očká rúčkami, keď sme sa pozerali - úžasný pohľad 🙂 mám aj foto, neskôr pridám. Vôbec mi nebýva zle, už to asi ani nezačne, však? Doktor povedal, že mám byť len rada 🙂 držkajte sa, pekný dník a víkend.

nelustek
1. apr 2011

😲

kucminka
2. apr 2011

@zuzanazuzana diky za pozvanie,ale musim este vybabvovat,doniest vysledky na gyndu a este ma caka socialka,uz teraz sa tesim na tety co tam pracuju 😒 idem tam ohladne toho dobrovolneho nemocenskeho poistenia,lebo som z toho jelen.pekny dniecek vam prajem.

michaela18
2. apr 2011

@nelustek krasna fotka. 🙂

michaela18
2. apr 2011

ahojte dievcence,ja som sa dnes vratila z nemocnice.vo stvrtok som tak zvracala a nedalo sa to zastavit ze som skoncila dehydrovana s vysokym tlakom v nemocnici.dnes som sa vratila.mam dolu 3kg.dufam, ze babo je ok.dostala som infuzie,injekcie na tlak aj na zastavenie zvracania.aspon som si vyskusala irsku nemocnicu.dufam, ze uz sa to nikdy nezopakuje a ze moje nevolnosti uz naozaj prejdu.alebo aspon nech sa troska zmiernia.citam ,ze tu je inac vsetko ok .som rada 🙂 .ja si idem pospinkat konecne vo vlastnej postielke.

lucka1371987
2. apr 2011

@michaela18 ahoj som rada ze ti je uz lepsie no aspon si mohla porovnat irsku nemocnicu oproti nasim slovenskym 🙂 ja som v rakusku tak ked pride aj na mna co dufam ze nie urcite porovnam.ale domaca postielka to je na nezaplatenie to ti verim,hlavne vela vela oddychuj uvidis uz bude len a len lepsie babo je urcite v poriadku nic mu nieje a fajne si spinka v brusku 😔

jana0706
2. apr 2011

@lucka1371987 ahoj Lucka, pisala si ze si v Rakusku, mozem sa spytat kde sa chystas rodit? ja mam rakuske poistenie tak chcem rodit v Hainburgu, mam tam aj gynekologa.. mame inak aj podobny termin, prajem prijemne tehulkovanie 🙂

masinka
2. apr 2011
nelynka18
3. apr 2011

@masinka skvely clanok 😀 pobavil ale davam jej zapravdu a hlavne v tom,ze ked mne kamoska povedala,ze si chce porod vychutnat a poznat vsetky bolesti nechapala som,ze ako sa da porod vychutnat 😒 😖

zuzul1310
3. apr 2011

@michaela18 Hlavne že si už v poriadku, bábo je určite ok, veľa oddychuj 🙂

Kočky ja som tu od piatku ani nebola, večer mi začalo byť zle, ale nie od žalúdka, ale bolelo ma brucho, nevedela som si nájsť ani polohu na ležanie ani sedenie, v noci som sa budila na to že ma bolí celý človek a najmä brucho. Mám pocit že sa mi naťahujú svaly a preto to bolí, mám pocit ako keď som mávala menzes, ešte aj nohy ma bolia, včera to bolo rovnaké a dnes tiež, bolí ma chrbát, nohy a brucho. V utorok idem do poradne tak som zvedavá, dúfam že krpec je ok, už som ho/ju dávno nevidela tak sa teším a dúfam že všetko bude ako má byť.
Prajem peknú nedeľu, hoci u nás je zamračené, tak snáď z toho dážď nebude.

zuzul1310
3. apr 2011

@nelustek Krásna fotka 🙂 drobec je už poriadne veľký.

nelustek
3. apr 2011

@michaela18 dakujeme

nelustek
3. apr 2011

@zuzul1310 dakujeme , bola som na sono po 2tyz. a podrastlo teda riadne 🙂 zas idem az 27.4. to sa nacakame 😀

lucka1371987
3. apr 2011

@jana0706 ahoj jani ja budem rodit urcite tu som s tirol s Landecku urcite rodit v rakusku ako na slovensku je to na neporovnanie,predstav si ze tu v rakusku si do porodnice mas doniest maximalne tak casopis aby si sa nenudila a na slovensku vsetko este aj toaletny papier no horor 😀 pracujem do 21augusta a potom psycho priprava na porod 🙂 ked pojdes ku gynekologovy mozes ist na exkurziu alebo ako sa to vola porodnice v ktorej chces rodit tam uvidis ako vyzeraju izby a operacna miestnost asi tak nejako vsetko ti povie tvoj gynekolog len sa hlavne pytaj 😉 pekny dnik

jani74
3. apr 2011

Ahojte dievčence, ja som dnes začala špiniť ☹ Ráno nič, prídem z kostola a šok, tak som okamžite letela na pohotovosť - drobček sa vraj hýbal aj srdiečko bilo - videla som len rozmazaného drobčeka pre slzy šťastia, že je ok. Nič som nedvíhala, nenamáhala sa tak neviem. Dr. povedal, že je všetko ok. Dostala som Ascorutin 3x denne a kvapky Kavanit ráno a večer. Chcel ma necať v nemocnici ale sľúbila som, že budem mať kľudový režim a keby dačo letím nazad. Stále trochu špiním ale už to nie je natoľko. Hrozitánsky sa bojím čo to môže byť, veď už som 14tt ☹a doteraz bolo všetko ok. Držte sa idem do postele, tatko zobral Matejka na futbal.

nelustek
3. apr 2011

@jani74 boze hrozne... a to som si akurat dnes hovorila ze uz nic nehrozi 😖 drzte sa a setrite sa.

tinika
3. apr 2011

@jani74 drzkaj sa a neboj, vsetko bude ok