Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 aj ja cítim ako bublinky ale niekedy aj vypuklinku ktorá sa zrazu stratí 🙂a tiež keď spím na jednej strane a pretočím sa na chrbát, už aj vtedy som cítila vypuklinku a ako som sa pretočila chvíľu tam bola a potom sa stratila. je to krásne a tiež sa mi zdá skoro (1X to bolo pred 4 dňani) ale som chudučká a drobná tak to môže vraj.
@nelynka18 Aj ja som mala už raz taký pocit ale ja to neviem usúdiť keďže sa jedná o moje prvé tehotenstvo. Tiež som to necítila rukou ale v noci keď som sa prehadzovala na pravý bok , tak dva krát som tam mala taký divný pocit, tiež také bublanie alebo ani neviem opísať čo to bolo. Ale neviem či by to nebolo ešte skoro
@nelynka18 Aj ja som mala už raz taký pocit ale ja to neviem usúdiť keďže sa jedná o moje prvé tehotenstvo. Tiež som to necítila rukou ale v noci keď som sa prehadzovala na pravý bok , tak dva krát som tam mala taký divný pocit, tiež také bublanie alebo ani neviem opísať čo to bolo. Ale neviem či by to nebolo ešte skoro
@jani74 prajem ti to, aj ja by som prijala malú slečnu, ale ak to bude ďalší chalan tak tiež neva, hlavne nech je zdravé, Danko bude mať kamoša
@katy2 jéééj, krásna fotka 🙂 gratulujem k dobrým výsledkom 🙂
@lenuska20 to máš fajn, ja som včera zasa vracala, dnes je zatiaľ všetko ok, uvidíme, som rada že malé je plné života
Tiež som už mala chuť niečo kúpiť, ale mám plno vecí po Dankovi, takže asi začnem kupovať niečo až keď budem vedieť čo to bude, ale ak natrafím na niečo neodolateľné neutrálne tak sa nebránim 😀
@zuzanazuzana ahoj, jde to.. od pondělí si v podstatě nemám na co stěžovat 😉 ... ale špiním furt, ale tak snad už to končí.. Dnes jsem měla příšerný den! ráno jsem jela fofrem do nemocnice abych se zaregistrovala k porodu a tam mě dožrala sestřička! fakt síla! na obvodu mi řikala že se musím registrovat do 14tt a tam jsem přišla a jedna mi řekla že sice tam mají cedulku že to provádí, ale je to jinde, tak jsem šla v porodnici zase jinam a tam zase jiná sestra řekla že teda ať si přijdu mezi 14:30 a 16:00h -že jinak se nerazítkuje -byla jsem tam před 12h. a že stejně stejně dřív jak za týden kdy dovrším 14tt mi registr nedají a na to že teda v čase kdy registr provádí se tam nemám šanci dostat, protože prostě jezdím z daleka a s batoletem nebudu lítat po špitále mezi nemocnýma lidma, tak odpověděla že to čiště jenom můj problém a ať si to zařídím.. že mi prostě to razítko nedá dřív jak za týden a určitě ne dřív jak ve 14:30 a ne později jak v 16:00!!!! BABA!
Tak dnes proběhla kontrola a musim říct nelustek, že dnes opět krevní test neproběhl -prý už příště -což bude 4. května...
Jinak jsme dopadli dobře, když jsem to naše miminečko viděla, tak se mi začlo chtít brečet... když mi ho doktor ukázal, tak zrovna pěkně mávalo ručičkou a i kopalo nožičkama.. no krásný.. vydyndala jsem snímek a další bude až za hoooodně dlouho..
@lenuska20 ahoj no to je super ze ti uz nebyva zle, mna to tusim toto tehotenstvo obislo (zajtra zacinam strnastny tyzden), ale zaludok este stale nic moc...vela potravin nemozem ani citit...pozeram ze uz si zacala nakupovat vybavicku 🙂 mne sesternica uz nabalila tolko malickych dupaciek po svojom drobcovi (ma prave mesiac), ze na zaciatok tusim nemusim ani nic kupovat (akurat jedny uzasne dupacky mam v Nexte vyhliadnute)...inak s tymi najmensimi vecickami opatrne, sesterke sa syncek uz par dni po narodeni nezmestil do tych veciciek urcenych na 1. mesiac...
@jana0706 vecičky som kupovala hlavne na 3-6mesiacov, neviem aký sa drobec narodí, tie najmenšie 0-3 mám nejaké jedny alebo dvoje 🙂. no asi som to zakríkla, lebo dnes mi je tak všelijako, len nie moc dobre, poobede som spala, hlava ma bolela a ani to neprešlo..inak mám tiež od sestry nejaké veci, ale to skôr tak len na doma, lebo ona už má velké deti. tak môžeš kupovať väčšie, ked si už s malými vybavená 🙂
Ahojte ,tak sa hlásim po dlhej dobe...trvalo mi to poriadne dlho ,kým som vás dočítala 😅 Všetky fotečký krásne a miminka pekne rastú 😵 Ja idem 19.4. tak už sa neviem dočkať....
Inak sa cítim fajn ,plná novej energie a začínam si užívať teplo a aj tehu...je to super takto spolu. Písali ste tu o prvých pohyboch ,teda skor je to ako šteklenie a už to pár dni aj ja sledujem...zda sa mi to skoro. v prvom tehu som cítila až okolo 16 tt...no može to byť aj tým ,že už viem čo to je 😅 Jednoducho krásny pocit 😵
Čítam ,že už riešite výbavičku ,mne sa to ešte zda skoro ,aj keď sa priznám ,že aj ja pokukujem v obchodoch po malých vecičkách...jednoducho sú neodolateľné 😀
@lenuska20 no ja som pri synovi tiez malinkych veci moc neuzila, rychlo ich vyrastol, niektore ani nestihol mat olecene, tak pri dcere som pokupovala vacsinou na vek 3 - 6 mesiacov, malinkych len par. No a mala bola drobucka, ked sme isli z porodnice tak vsetko jej bolo velke 🙂 tak som hned na druhy den ako som bola doma z porodnice narychlo isla este nieco pokupit 🙂 tak teraz neviem ale asi pokupim nieco z malinkych a aj z vacsich, podla toho co to bude 🙂
@bettyx tu sestricku si mala kopnut do prdele a hotovo!!!!!!.....mas krasnu fotecku!!!!! aspon vies, ze vsetko je v poriadku!!!!....mne teraz 3 dni troska tiekla krv, strasne som sa bala, bolo mi divne, ale uz mi je zase lepsie!!!!!!
@katy31 jezis....ty mas nadhernu fotku!!!!!!!!!!!!!....moje babatko sa pred tyzdnom nechcelo moc ukazat, tak mam vsetko rozmazane......ale tyzden predtym som bola unesena, lebo som aj pupocnu snuru videla....
@katy2 tak aj toto je uzasna fotka....ved ja tu iba cumim ake mate pekne fotecky....dufam, ze aj ja budem mat take
@katy31 jo, tak měla jsem co dělat abych slzy zadržela -ale nemluvila bych o tom jestli to stálo za utrpení nebo ne... pro moje děditčky udělám cokoliv, ale bez těch příšerných nevolností bych se obešla -já řikala i manželovi ať mě šlehne kladivem po hlavě, nebo mi zakroutí krkem -až tak to bylo příšerný! jenom jsem ležela, brečela, zvracela a od ležení jsem začala mít už trochu proleženiny, páč každý pohyb znamenal zvracení tak jsem se skoro vůbec nehýbala.. jen chvilku za den se šlo nějak pohnout když jsem se vyspala, ale jinak ne.. byl to horor! když si na to vzpomenu, tak bych brečela..

@zuzinr jasné,detičky to poriešia- moje už keď sme sa rozprávali doma, že máme v pláne ešte jedno dieťatko, tak v škôlke porozprávali, že budeme mať bábätko 😉