icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

kinkinga
11. apr 2011

☹ ja som dnes rano vyvratila ranjky a akoby toho bolo malo,dala som si len suchare a este aj tie posli do zachodu:( dnes to bolo strasne rano...prosim nech to uz prejde..

tinika
11. apr 2011

ahojte tak dnes sme uz doma tak sa tesim

tinika
11. apr 2011

@kinkinga tak drzim prsty nech to skoro prejde

nahodim foto ked sa mi podari. v nemock i pre radost urobili foto fazulky 🙂)

tinika
11. apr 2011

tak tu je foto take slabsie ale foto 🙂

zuzul1310
11. apr 2011

@drtka určite to bude v pohode, ja som si tiež myslela že výtok je ok, ani som to nehovorila lekárke a keď mi robila ultrazvuk tak povedala že tam vidí výtok a že to je pleseň, dala mi na to lieky na zavádzanie ale tie mi to ešte zhoršili, takže som "happy" a najradšej by som ich prestala brať ☹
@tinika gratulujem k fotečke, je krásna, každá takáto fotka spraví obrovskú radosť a hlavne že ste s drobčekom v poriadku 🙂

tinika
11. apr 2011

@zuzul1310 dakovam 🙂 jasne ze som rada 🙂 a na zivo vidno fazulku lepsie, zajtra ide ku gyndosovi tak snad este uvidim a 19.teho na utz do nemocky a odbery 🙂

santerra
12. apr 2011

@kinkinga Sucitim s tebou 🙂 Po mojom piatkovom grcaní musime omalovat stenu v chodbe lebo som nestihla dobehnut na wcko 😀

santerra
12. apr 2011

@drtka Viem o čom píšeš, mám presne to iste....tiež som sa stresovala asi 2 tyždne a v jednom kuse sa kontrolovala ale potom ma Doki ukludnil ze je to normal 🙂

santerra
12. apr 2011

@tinika jeeeeeeeej 🙂

santerra
12. apr 2011

Tak ja som rano bola u Dokiho a som šťastná.Babo je v poriadku, krásne ručky, nožky, hybalo hlavičkou.....pristihla som sa že civim na monitor s vypleštenými očami a otvorenou pusou 😀 Super pocit 🙂 Najbližšia poradna 10.5. už sa nemožem dočkať 🙂 Prajem pekný dnik aj ked mi tu v PP mame kosu 😒

nelynka18
12. apr 2011

@kinkinga mysli na to,ze za chvilocku to uz pominie 😉
@tinika taka mama fazulka,peknucke 🙂
@santerra ja idem v piatok a taaak strasne sa tesim....to je super vec ten ultrazvuk,vsak? 🙂 aj tebe pekny den,my tu mame pekne slnecno a teplo ale podla pocasia sa to vraj zmeni ☹

nelynka18
12. apr 2011

@andelusik aha a to sa pri epi nema davat? a to preco? 😕 neskor sa asi poinformujem u doky,este to ma cas.... ale ja som citala o inom lebo tam bolo,ze sa moze vyziadat pri porode a porodnik ten gel zavedie....

lea1333
12. apr 2011

@zuzul1310 ja viem ze mi to uz nic nevrati ani preplakane dni ani babo ale aj ja si myslim ze bude uz dobre a robim vsetko pre to a teraz som si uz vybavila aj pripoistenie tak ze aj materska bude vysia!!!a na babo budeme dostatocne pripraveny!!! 😉 uz sa tesime od leta ideme nato!a vy ako???

elenaakiko
12. apr 2011

@zuzinr Ďakujem za privítanie 🙂 aj ja sa teším, že je nás veľa trojrodičiek...myslela som, že budem jedna z mála 😲 ale teším sa, že budem trojnásobná mamina 😀 tehotenstvo si užívam akoby bolo moje prvé 😉

tinika
12. apr 2011

@nelynka18 dakujem 🙂

zuzaxa
12. apr 2011

Ahojte októbrovky!!!
Dlhšie Vás sledujem, ale zo začiatku som sa bála písať, minulý rok sme prišli o bábätko, tak som sa veľmi bála to aj nahlas povedať, písala som si 5 februára s Nellynkou, že Vás potichu sledujem. Čakala som na NT hodnotu, lebo práve pri tomto vyšetrení sa mi takto pred rokom zrútil celý svet, a potom som bola na malý cisársky už skoro v 17 tt, nechcem sa o tom rozpisovať, zbytočne strašiť a zosmutňovať Vás (písala som vtedy v NT hodnote téme), teraz je zatiaľ všetko OK, a NT hodnotu sme mali ukážkovú 1,7 a vraj to vyzerá, že to bude chlapček, ale teraz vo štvrtok mi už asi povie s väčšou pravdepodobnosťou.
Dúfam, že sa môžem pridať aj keď už ste tu dosť rozpísané, ale ja by som veľmi chcela ak teda môžem.

tinika
12. apr 2011

@zuzul1310 dakujem

zuzinr
12. apr 2011

@zuzaxa ahoj, samozrejme ze sa mozes pridat budeme radi, prajeme nech uz je vsetko len dobre a nestresuj sa, to je hlavne pre babatko. Odkial z Nitry si? My sme tu uz 3 z okolia Nitry 🙂

zuzaxa
12. apr 2011

@zuzinr Díky! Hej som priamo z Nitry z Chrenovej. A ty?

zuzinr
12. apr 2011

@zuzaxa ja som z Maleho Lapasa, pred tym sme byvali aj my na chrenovej 🙂 A komu chodis k dokimu?

zuzaxa
12. apr 2011

@zuzinr To fakt? To je kúsok. Ja som pri dcére chodila k doktorke Novotnej, to už je veľmi dávno, malá bude mať v auguste už 8 rokov, potom ona odišla do Prahy do dôchodku, a jej obvod prevzal Gilan, pokiaľ som neotehotnela som bola u neho, lebo som nemávala žiadne gyn. problémy , tak som k nemu išla raz za rok, ale potom ako som otehotnela som od neho odišla minulý rok v januári, kamarátka mi poradila jedného doktora v Zámkoch, tak som prešla k nemu, a som veľmi spokojná, a veľmi mi pomohol vo všetkom čo sa nám stalo, a on ma aj operoval v Zámkoch, neviem ako by som bola dopadla tu v Nitre, či by mi to aj Gilan tak skoro objavil. Však nie je to tak ďaleko, 40 km.

zuzinr
12. apr 2011

@zuzaxa to ano Zamky nie su az tak strasne daleko, Gilana nepoznam viem len ze je v NR taky doktor ale osobnu skusenost s nim nemam, tak to je super ze si spokojna a hlavne nech babaetko je zdravucke 🙂 A tvoja dcera je teraz 1cka alebo uz 2cka? my mame najstarsieho syna prvaka, chodi na Fatransku a vy?

zuzaxa
12. apr 2011

@zuzinr A ty komu chodíš? No Gilan je už taký deduško, on bol dlhé roky v Nemecku a sem prišiel dožiť kariéru. Malá je druháčka, je augustová, takže v pohode išla do prvej. My chodíme na Topoľovú, zo škôlky z jej triedy išlo vtedy len 6 detí, a to samí chlapci a ona, takže teraz sú všetci jej spolužiaci prváci, a niektorí išli aj na Fatranskú, Laurika Ťapušíková a Natálka Horčičáková, tie sú teraz prváčky, nechodia s tvojim malým? A ešte poznám Simon Turček, tiež prvák. A spokojní ste? Ako mu to ide?

zuzinr
12. apr 2011

@zuzaxa ja chodim k Obertovi a som s nim tiez max. spokojna 🙂 No my sme so skolou zatial spokojny, maly je sikovny teda aspon ucitelka ho chvali tak dufam ze mu to este dobre dlho vydrzi 🙂 Doma ani neviem key si stiha popri nasej Natalke spravit ulohy 🙂 My sme chodili na Stiavnicku do skolky a planujem tam dat aj Natalku tak sme chceli nech to mame v podstate na jednom mieste. Tie mena mi nieco hovoria ale nie som si ista, Matusko ked tak hovori len v krsnych menach takze neviem na 100%. Takze malinke uz bude mat velku sestricku, ze? A co ona tesi sa? Nasi sa tesia minule Matusko hovoril ze uz sa nevie dockat kedy sa narodi a samozrejme v skole hned vsetkym zvestoval ze budeme mat babetko 🙂

santerra
12. apr 2011

@zuzaxa Pekne vítam 🙂 a prajem už len bezproblémový priebeh 🙂

zuzaxa
12. apr 2011

@zuzinr Teší sa veľmi, ale vie to asi len druhý týždeň, dlho sme to tajili, minulý rok sme jej to povedali hneď ako som dostala tehu knižku v 10tt a v 12tt bolo všetko zle, veľmi to prežívala s nami, a zbytočne sa trápila, nemusela to vedieť, ale čo už. My veľmi dlho sme hovorili o tom ako chceme druhé bábätko, len ja som mala Lenku v treťom ročníku na výške na dennom štúdiu, doštudovali sme to spolu a ako išla do škôlky ja som ešte nastúpila na 3 ročné štúdium na SPU na doktorantúru, a stále sme hovorili ako skončím budeme mať bábo,už som nechcela počas školy, chcela som si to vychutnať naplno, čo sa nám aj podarilo,skončila som v októbri 2009 a v decembri som už bola tehotná, tak veľmi sme sa tešili, ja som si ani robotu nehľadala nič pre mňa neexistovalo, len moje vytúžené druhé bábätko, no a nevyšlo to. Zrútil sa mi celý svet, našťastie, že máme aspoň Lenku, kvôli nej som sa musela vzchopiť, neplakať a netrápiť sa pred ňou, ale aj tak to cítila a až v lete po dovolenke, sme sa s tým troška vyrovnali, aj keď mňa to bolí stále v srdiečku. Bola som nahnevaná na celý svet, aj na sprosté tituly, načo mi to všetko bolo v tej chvíli. Dobre, že to už je za nami. Teraz už len pozitívne, aj keď ten strach tam stále je.

enrikad
12. apr 2011

@kinkinga : veď to... ani ja som si bábo neodfotila.. ale potešilo ma, že som si ho aspoň mohla pozrieť na monitore.... dovtedy som takú možnosť nemala... 😉 Tak keď som videla ako sa mechrí, hneď som bola spokojnejšia...

enrikad
12. apr 2011

@santerra : ja som na tom podobne... pár dní som mala pokoj a od včera znova... ledva som došla na wcko, fúúúj, to bolo strašné, ale aspoň sa mi trocha uľavilo.... myslela som si, že už to prejde, som v 13tt, ale vôbec, znova sa to vrátilo.... ☹

santerra
12. apr 2011

@enrikad kazdu svetlu chvilku ked mi je lepsie si hovorim ze uz to prešlo 🙂 A potom pride to znovu a už aj sa rozpravam so zachodovou misou 😀 Ale tak verim ze to jedneho dna prejde 🙂

nelynka18
12. apr 2011

@zuzaxa ahoj aj ja ta vitam.mrzi ma tvoje prve tehu ale ako tak citam teraz to zatial vyzera dobre a to je skvele 🙂 a kedy mas termin?ja 1.10. ale mne to neako nesedi,ten termin,ved uvidime 🙂