Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
caute,
tak ako spominate tie krce v bruchu a bolesti, tak mna tiez obcas chytia, sice nie silne, ale tuto noc som vobec nemohla zaspat.. nevedela som, ako si mam lahnut.. v poslednom case sa mi uz zle lezi na chrbate, ked sa chcem potom pretocit, tak taka bolest krizov, ze ma to hned preberie a ako keby som mala strpnuty cely spodok chrbta aj zadok.. a ked som si lahla na bok, tak ma zase zacalo boliet brucho.. uz som bola na nervy z toho a to este ani nemam vobec narastene brusko, som zvedava, ako budem spavat za par tyzdnov az mesiacov :D
buduci utorok mam poradnu, myslite, ze uz sa bude dat viditet, ci je to dievca alebo chlapec? asi este nie, co... inak, ked som bola siesteho na utz, tak doktor sa pytal, ze ako sa bude MALY volat.. no to dufam, ze este nevidel, ze je to chalan.. ved v trinastom tt, to je skoro.. my chceme dieevcaaaaa 🙂 🙂
@reanda ja som dnes bola na usg a ešte pohlavie nebolo vidno 😝 tiež chceme babuuuuuuuuuu 😉
Kočky, máte niektorá problémy s placentou? Mne dnes lekár povedal, že je vpredu, ale zasahuje 4,5, cm dole...hmmmm...je to veľa alebo málo? Dúfam, že sa ešte posunie hore, nechcem rodiť sisárskym... 😅
@lawli teraz sa mi chce cikat a hned bezim 😀 je to dost neprijemne,ten krc,vzdy si musim sadnut alebo sa musim predklonit... dakujem,je na nej vidno aj rucicku,ma ju na tvaricke ale tu to asi neni poznat....to pohlavie,to neva tak este mesiac a uz sa hadam dozviem co to bude 🙂 a ty sa mas ako?
@reanda to asi este nevidel lebo vtedy su pohlavne organy neni vyvinute,to mysle asi ze ten drobec 🙂 tak aspon myslim..... na druhy tyzden budes v 16 tt vsak?no to by mohol ale vacsinou su lekari zdrzanlivy ale keby si mala 3D uz by ti to asi isto povedal...mne doktor tiez povedal,ze na 2D ultrazvuku sa to odhaduje tazsie a ze vacsinou su to len take tipy...ja som bola vcera u dokyho a to som si myslela,ze mi povie co to bude ale male bolo zle otocene a vobec sa nehybalo,asi spinkalo,a doky mi povedal ze aj tak nevie ci by si uz trufol... treba asi len vyckat 🙂
Ahojte ja idem o dva tyzdne a tiez dufam ze mi to uz povie ,aj ked mi povedal ze mi to povie az v 20 tt.O dva tyz. budem iba v 17 tt.Moje babo uz tiez citim cem tam,hlavne ked sa moc moc napapam.. 😀 Ideme dnes s Nelkou na jarmok tak sa tesime ze zas budeme zbytocne minat peniazky..tatina mame v praci na 12-stke.
jé, holky vy už některé cítíme miminka? to je krásný! moc vám to přeju, hezky si to užívejte! 😀
ahojte dievcata...prajem krasnu Sobotu prave sme sa z drobcom vratili zo ZOO kedze cely vykend je v BA den otvorenych dveri tak sa najeme a ideme pokracovat v atrakciach 😉 ..vidim ze tu rozoberate ci uz citite pohyby mne sa vcera zdalo ze som aj nieco citila ale mohla som si to ja vsugerovat 😀 ja idem 10.5 na morgologicky ultrazvuk tak tam sa uz hadam dozviem co cakame 🙂 ..idem mi ta hed tak sa majte
baby, ale ste toho popísali.. 😀 ja som v poslednej dobe taka nervozna a ulutostená...pre všetko sa mi chce plakať...jooj tie hormony.. 🙂 🙂
21.4. idem na krv v 16tt a 27.4. na utz to budem v 17tt, tak som zvedava ci bude vidiet pohlavie a ci to bude chlapcek ako povedal v 9tt, asi mi dopraje chlapca aj ked nechapem ako to mohol povedat, ked to sa proste neda...
@viviem noo ja sa tiež toho bojím..lebo hovoria, že aká si v tehu tak tvoje dieťa potom bude...ale napr. kamoška stále v tehu zurila a nervozna bola a takého ma tichučkého drobca.. 🙂 tak dufam, že to neni pravda... 🙂 ale ja som bývala celkom kludná..len teraz posledné dva týždne asi..vždy sa mi chce plakať... cez den aj 5krát 🙂
Ahojte, dlhsie som tu nebola len som sem tam citala vase prispevky. Chcem sa opytat kedy ste zacali citit pohyby u druheho babatka? Uz sa neviem dockat. Nevolnsti u mna konecne pomaly ustupuju a na poradnu ideme hned po Velkej Noci 26.4 a 5.5. ideme do BA na utz srdiečka. Dufam a verim, ze vsetko dobre dopadne., Drzte palce 🙂
@natalii6 ahoj, ano, trefa! jsem to já.. děkuji za optání -už se to docela zlepšilo -furt to není na 100% a furt nemůžu jíst většinu jídel, ale existuju a nezvedá se mi žaludek u přebalování a i jsem už schopná uvařit rychlovku! dnes jsem třeba po dvou měsících vařila s tchýní na víkend! takže se to lepší..
@bettyx ja sa veľmi teším, že Ti je fajn... a nikdy nehovor nikdy.. 😀 😀 no a moja, neviem, či toto sú pohyby, pri prvom to bolo iné.. a kedže je to 7 rokov, tak sa mi nezdá, aby som počúvala z bruška takéto zvuky.. 😀 no nech je to čo chce... ale som rada, že sa to ozýva.. už sa teším na vykopnutú nožku, zadok, behanie hore dole po brušku.. 😉 Pri bábätkách sa dá rýchlo zabudnúť na to zlé, tak už si to užívaj... a presvedč samú seba, aké to je krásne tehotenstvo... 😉
Ahojte, no keď sa tu rozprávate o pohyboch pri druhom baby....čítala som, že pri prvom to nie je cítiť tak skoro...ešte si pamätáte, kedy to asi začalo?
@misickab3 pri prvej som citila motyliky v 17 TT, ale nebola som si ista, v 18 uz kopala poriadne. druhu som naisto citila uz v 16 TT. Tretia sa vcera aj dnes tak mrvila, ze uz viem ze je to ono, koncim akurat 15 TT, minuly tyzden som tiez nieco citila, ale to skor bolo travenie 🙂
Ahojte kocky,
dlllho som tu nebola, lebo mi byvalo taaaak zle, ze cely den a este skakat okolo malej, no mala som co robit. Este aj manzel po operacii, zatpluju nam barak, no hotovy cikrus.
Ja som bola minuly tyzden ked som bola 15+1 na 3D a je to chlapec, vidite to tam ako ja? Mam aj videjka. Fotku Vam tu dam. Takze to vyzera tak ze budeme mat parik🙂)))

@lawli ..ved mi to pripadalo ako v kocurkove ze raz mi povie tak a potom za 2 tyzdne sa mu to podla velikosti nepozdavalo a povedal mi ze je to 12+5tt ale mas pravdu dolezite je aby bolo vsetko ok..v Pondelok mam volat koli vysledkom na downov syndrom a potom sa musim objednat do nemocnice na anmiocentezu tak hadam vsetko bude dobre..inac baby aj vy mate tale bolave bradavky? lebo pri prvom ma pobolievali len na zaciatku ale teraz nejak kazdy den 😒