Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzul1310 ahoj co sa tyka tej bolesti teraz to nie je az take hrozne(zatial) ale pri prvom tehotenstve to boli bolesti take ze som sa vnoci budila a plakavala som od bolesti a trvalo to skoro az 2mes. ak nie aj viac a ja koza nie aby som to hned riesila ja som cakala asi ze sa to same strati 😠 ta bolest zacala tak ze ma zacala palit noha potom som citila z nohy chlad a potom bolest a krivanie..kedze mi nic nezistili tak mi pichali vitaminove injekcie a tie zabrali..ked som bola naposledy u lekara tak som mu to vravela ze ma zacina zase pobolievat noha a on mi povedal ze to moze byt aj z chrbtice.tak len dufam ze to tentokrat nebude maat taky hrozny priebeh ako 1x 😉 a tu v BA nejako stale poprcha 😠
citam ze ked pojdes na ten morfologicky ultrazvuk ze si zanho platis ja idem tiez a platit si nemusim to preco ty musis? co ides nejak sukromne?
a co sa tyka tej pupocnikovej krvi je to urcite dobra vec ale kedze nato nemame tak take nieco si nemozeme dovolit
pekny den vsetkym 🙂
@lawli
@natalii6
@zuzul1310 ahojte..dakujem za mile privitanie 😎 ..no ja zatial taketo problemy nemam..ziadne krce na nonach ani opuchanie ..aj ked ma vsetci hned zo zaciatku tehotenstva strasili, ze budu nohy opuchat, krize boliet, zuby tiez..no mozno ma to vsetko este len caka.. 😒 uvidiime
@zuzinr ahoj, suhlasim s tebou aj ja by som si chcela dat odobrat pup. krv, ved nikdy nevies..! ale pocula som, ze je to dost drahe?! nevies mi napisat aspon pribliznu cenu?
@viviem ahoj, a to som si myslela, ze som sama, ja som na zaciatku prve 3 mesiace schudla 6 kil a odvtedy som ani deko nepribrala...ale tiez uz zacina brusko pomaly rast a tie divne pocity v brusku mavam aj ja..ale ci je to miminko tiez netusiim 😀
@berus222 ahoj, ja idem na 3D budúci pondelok (2.5.) a to budem v 15+4 tt. Ten prvý sa vraj robí do 16 tt a druhý okolo 25 tt.
uz sa neviem dockat zajtrajska, vidim na utz nasu lasku 🙂 ...mozno sa pekne otoci a uvidim pohlavie 🙂
@bettyx Ahoj Bettyx, vieš, čo, kúpila som si v lekárni taký krém Skin Cap, síce stál cez 16 Eur, ale neobsahuje žiadne hormóny ani kortikoidy, takže je určený aj na dlhodobé používanie a aj pre malé deti. Úplne sa mi potom polepšilo, už nemám červené ruky, ani ma to nesvrbí!!! Ale trochu suché ešte mám, tak občas premastím niečím iným. No ale strašne sa mi uľavilo, tak keď tak to skús pre seba alebo pre bábätko 🙂 Ahoj.
@duska88 no skus si pozriet na stranke www.ceptra.sk, stoji to 826 eur, je to dost drahe a kazdy rok sa plati skladne 58 eur. Ale da sa to aj na splatky platit. Aj pre nas je to vela a este ked mam pre 3 deti platit rocne skladne tak je to tiez pekna palka, ale urcite na to musim nasetrit, ved ked viem platit poistku za domacnost a ine poistky ked tiez neviem co sa moze stat tak pre deti to urcite dam. Mna na to nahovorila sestra, este pred 7 rokmi este ked som cakala Matuska - ona robila na genetike a hovorila ze je to dobra poistka pre dieta aj ked nie na kazdu chorobu ale ten pokrok ide stale dopredu uz aj teraz sa to da pouzit aj na liecbu inych chorob oproti tomu na co sa to dalo pouzit pred 7 rokmi a mne sa este ani raz nestalo ze by mi to u lekara stale niekto prizvukoval aby som to detom dala, len mi dali jednoducho letacik (aj ked som uz o tom vedela) spolu s inymi letakmi na vseliake ine masticky a neviem co este 😀
ahojky.. fu, dlllho som tu nebola. dufam, že ste všetci zdraví..
ja mám bruško už pekné.. pri prvom tehu som mala takéto bruško v 23tt.. a budeme mať dalšieho vajčaka..:D
@misickab3 ja som tiez nepouzivala ziadne kremiky ani nic podobne.nad takymi vecami rozmyslaj az ked budes mat pocit,ze mas bradavky popraskane alebo ak ta to bude boliet ale myslim si,ze ak bude pri kojeni vsetko ok,nebudes potrebovat nic ako ja.je to neuveritelni pocit a uz sa na to moc tesim 😉
ahojte babky.ake boli sviatky?pre mna unavne a konecne mam muza v praci a maly je u babky a ja mozem v klude a tichu vegetit na gauci 😀 viete moji chlapi su plny energie a uz im pomalicky prestavam stacit 😅 ako ste sviatkovali vy? a ako sa maju drobci?uz kopu? 🙂
@viviem citam,ze ti uz rastie brusko....presne aj mne to tak zacalo....rano v postely hrca,potom ked som sa trosku pohybala brucho ploche a vecer som ho uz mala vypuknute.aj teraz to tak mavam ale rano ho uz nemam ploche vyskocilo mi behom tyzdna a uz aj vyzeram ako tehotna 🙂 a tie zvlastne pocity pocity v podbrusku to bude male 😉 ja by som to prirovnala k flaske s vodou.ako ked drzis flasku s vodou v ruke a pomalicky s nou hybes z jednej strany na druhu,take prelievanie. a ty to ako pocitujes?
tak dnes som sa objednala na morfologický utzv do Petržalky a robia aj 3D tak to bude o mesiac. Snád to všetko dobre dopadne. Na obed skúsim zavolať o vysledky z testov. Pani dr. bola velmi zlatá do telefonu, kludne vraj môže prísť aj rodinka aj dcérka na ten morfologický aby mali zážitok. 😉 tak ich určite vezmem 🙂
@viviem ja som taketo zblnkotanie pri malom necitila az riadny kopanec.....asi som to len neregistrovala 😕 ale urcite to je male,niekedy to citit aj na ruke,ked urobi kotrmelec 🙂 ale to musim vklude lezat a vtedy...
@bv_alexandra tak to je super,rodinka bude mat zazitok 😉 nech je vsetko tak,ako ma byt 😉
@viviem ani nie ze nevolnosti...mne vobec nechutilo jest...nevedela som do seba nic dostat..a ked tak, len polievky a nejake to ovocie.., pecivo a masove vyrobky nijako 😵 ..ee este nekope..som dnes volala o vysledky z krvi, vsetko je v poriadku tak som rada 😎
@zuzinr noo uz som to pozerala, tiez na tej stranke..je to dost penazi fakt, ale na dobru vec..a ak by bola ta moznost na splatky, tak by bolo super, musim sa poinformovat u lekara.. 🙂 baby bola z vas niektora na 3D/4D?? kedy je najlepsie ist ?? vraj okolo 24 tyzdna, ze uz miminko velmi pekne zretelne vidiet??
ahojte srdiecka ako sa mi mate???co nove ?no mne konecne prisla prva mrcha tak hned po nej ideme na to 😀 a dufam ze nam to vide....na prvu supu xi
Ahojte mozem sa pridat? ja som bola na 3D minuly tyz v Gyn-Five,robia tam prvy ultr do 17 tyz a potom v 24 tyz,cena je za obidva spolu nejak do 60 eur
@lea1333 a vies ze keby si otehotnela 11.5.2011 tak datum porodu by ti vysiel 02.02.2012? 🙂 mozno sa trafite,tak drzim palce 😉 http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=15 som na to natrafila na tejto stranke,tak si ma napadla 🙂
jaaaj, baby,
tak u nas sviatky hroza, obaja aj s muzom chori, ja kaslem ako tuberak, z coho ma boli brucho, v nedelu poobede som mala horucku 38, tak som si dala paralen, potom to kleslo o pol stupna, ale zase sa spustila nadcha, no mizerne tri dni.. dnes je to uz trochu lepsie, muz je uz skoro ok, bol mi kupit v lekarni sirup na kasel a kvapky do nosa, no neviem, ci mi to pomoze, kvapky su vincentka, to je skor na prevenciu, ako ked uz je nadcha a sirup Stodal - homeopaticky, to ja homeopatikam moc neverim, ale lepsie nieco, ako nic.. lebo sa mi bolest posuva z hrdla stale nizsie, na priedusky, tak to boli, ked kaslem, az mi slzy vyhrknu...
chcela som ist k doktorke, ale som si to rozmyslela, snad uz to prejde, ked sa to zlepsuje... nechce sa mi sediet pol dna v cakarni medzi chorymi a este nebodaj zas nieco dalsie chytit... a lieky mi aj tak nemoze ziadne dat.. a ani nechcem dake antibiotika, ani keby mi tvrdila, ze su bezpecne
ja len dufam, ze to babu neuskodilo a bude v poriadku 😒
mala som ist dnes na krv na AFP, ale pojdem az v piatok, dufam, ze uz budem dovtedy uplne fit! a poprosim aj doktora, nech sa pozrie na male, ci je ok
tak uz len prezit dovtedy
ahoj holky,
někdo se tu ptal na krémy na bradavky,já měla bpanthen, ale stačilo by i samotné mlíčko rozetřené na bradavce,jen si dávejte pozor na jednu věc: sestry na oddělení šestinedělí pořád strašily, že když bradavky bolí kojíte špatně, ale to není celá pravda, já kojila dobře a stejně mě bolely, protože ta kůžička byla měkká a musí si i to prso zvyknout a trochu zhrubnout...jasně, nesmí vás kousat do bradavky, ale i když to budete dělat dobře,může vás ten dvorec bolet jak čert...tak jen abyste věděly..zbytečně jsem se nervovala a trvalo to tak dva tři měsíce, než kůže zesílila, ale já bych stejně nic nedávala, b panthen jsem měla na dvorec i malej na prcinu a stačilo to🙂 jsem zvědavá, jak to bude u druhého
vítám nové příchozí🙂a koukám, že 13 budem rodit současně asi dvě nebo tři baby...já měla Kubíka v 38. týdnu, tak uvidím jak druhý🙂
@viviem rifle už nezapnem vôbec, ale tehu nenosím tiež.. nemám rada také nohavice, čo je na pupku ta guma.. kupila som si nohavice na šnurku a jedny na gumu.. a zhanam trošku elegantnejšie, ale aby tam bola šnurka.. neviem kde zoženiem..
chlapčeka videl pán dr. Vlašín v Brne ešte v 13 tt..
jinak teda vím, že jsou v lékárně masti pouze na prsa pro kojící maminy, a prej jsou super,i když něco stojí..no ale já do toho nešla..jo a ty kojící nebo ochranné kloboučky některým dětem zavazí...no každá má asi jinou zkušenost 😀
dneska u nás taky prší, vzali mi krev na genetiku, tak zas budu napnutá, mám si zVOLAT AŽ PŘÍŠTÍ TÝDEN, to je strašně dlouhá doba, jsem zvědavá jak mě počítač zas jednou zprůměruje 😀
reanda, s tím maroděním tě možná dostihnu, byli jsem na pomlázce u švagrůvky a zapoměla říct, že malej má ještě pořád pár neštovic na krku🙂))))))paráda, inkubační doba 3 týdny a já je ještě neměla🙂

dobre ranko dievcata 🙂 konecne mi zacina rast brusko, sice to registrujem iba ja, ale aj to je lepsie ako nic, lebo som mala brucho ako lata, sice ten moj mi vravi, ze nie som tehotna, ked som taka chuda, lebo som nepribrala nic, jedine prsia sa zvacsili a teraz pomalinky to brusko, aj to rano nic, iba poobede vykukne...dnes rano ked som lezala v postely, tak som mala viditelnu hrcu na pravo pod pupkom, tak som taka rada...zatial ziaden kopanec, ale uz hadam nebudem dlho cakat, aj ked mavam take zvlastne pocity v podbrusi, co som predtym nemala, ale neviem ci to je malinke 🙂