icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

santerra
28. apr 2011

Cafte babizne, k tým menám, pre dievčatko sa mi pači Ema, Nina, Zoja no vyhráva to Ema 😀 Chcem dat kratsie meno lebo ja osobne mam dlhe meno a este dlhšie priezvisko a ked ho mam niekde povedať tak mi to pripada ako vecnosť 😀 Pre chlapčeka ma vybrat moj drahy, ale este nepovedal navrhy 😀 Mne sa pači David, Matej. Este jeden den do prace a vikend...nemožem sa dočkať. Inak pekný podvečer prajem.

zuzanazuzana
28. apr 2011

@bettyx ahoj.....momentalne by som potrebovala nejake povzbudenie...je pravda, ze cela rodina ma podrzala, ale dnes na poradni nic moc....ani mi babatko na monitore neukazal, ani rozmery neviem....proste nic....len to, ze nakoniec nemam vysledky moc dobre a este pondelok mam volat kvoli dalsim....na bud.stvrtok idem do genetickej poradne a uz som rozhodnuta, ze na amnio idem....viem, ze krvne vysledky byvaju skreslene, ale uz mam aj svoj vek atd atd.....pytala som sa ho na 3D, tak povedal, ze teraz nemam vobec take veci riesit....a to som sa tak nadnes tesila, tajne dufala, ze mi povie aj pohlavie.....vsetky tu mate pekne fotecky a ja mam len tri a to posledne spred mesiaca.......jedine ma ukludnuje, ze brusko mam naozaj velke ako som uz spominala, ze ako v 6. mesiaci....
jedina pozitivna sprava je, ze pred chvilkou som sa vratila z rodicovskeho a 1x som neodchadzala s placom zo skoly....syn sa polepsil aj v spravani, aj v uceni......tak dufam, ze uz mu to zostane....ale on je tak nevyspytatalny, ze o mesiac moze byt uplne vsetko naopak!!!!!

zuzanazuzana
28. apr 2011

a k tym menam......my sa s priatelom stale zhodujeme na dvoch.......sabina a juraj....mozno zuzana!!!!!!!!!!!!!!!

bv_alexandra
28. apr 2011

Ahojky tehulky, ako sa máte? ja som dnes dostala ponuku z TV JOJ na nakrúcanie Nového bývania tak asi budem prvá tehulka - maklérka 🙂 🙂 🙂

nelustek
28. apr 2011

@bv_alexandra velka gratulacia

nelustek
28. apr 2011

@nelynka18 to uz ta tak kopka? to je mile..aj ja chcem 😀 neviem sa dockat

Inak tak ma napadlo ked Dr. pozera iba zo spodu a prehmata brucho ako vie ze je vsetko v poriadku?Ved to zisti ci sa zena neotvara ?ale ci je babo v poho ako vie?

santerra
28. apr 2011

@bv_alexandra gratulka 🙂 to ťa aj uvidime v telke?

santerra
28. apr 2011

@nelustek hm,,,,mne robi Doki zakazdym sono, len raz ma doteraz vysetroval zo spodu ci sa neotvaram....inak stale len sono 🙂 neviem ako by mohol zistit ci je babo ok ked ho nevidi.

santerra
28. apr 2011

@zuzanazuzana pevne verim ze vysledky su len skreslene a babo je v poriadku,nebud smutna bude dobre 🙂

nelustek
28. apr 2011

@santerra prehmatanim brucha nevie ci sa babo hybe alebo nie.Stale sa bojim pokial ho poriadne necitim.Znamej babo umrelo v brusku a to uz musela byt viac tehotna,lebo ho musela normalne porodit

santerra
28. apr 2011

@viviem Neviem si predstavit ze by som sa na drobceka netešila, ved to maličke citi lasku rodičov a určite by mu neprospelo keby som bola jak mumia.

santerra
28. apr 2011

@nelustek och panečky ☹ chuderka žena Mne brucho este ani raz neprehmataval.

bv_alexandra
28. apr 2011

@santerra
@nelustek Ďakujem áno uvidíte ma aj v telke🙂))))
Nakrucanie je v pondelok, a potom dám vedieť kedy sa to bude vysielať 🙂)))
Ale už teraz mám trému 😉 🙂 🙂 🙂 😝

santerra
28. apr 2011

@bv_alexandra chi chi určite si to pozriem mam rada tu relaciu 🙂 Pracuješ ako realitna maklerka?

nelustek
28. apr 2011

@bv_alexandra jej aj my sledujeme nove byvanie tak si to pozriem ked das vediet

bv_alexandra
28. apr 2011

@santerra
@nelustek ano ako maklérka, 🙂
ja tiež rada pozeram nové bývanie, páči sa mi tá relácia no viac sa mi páči to čo beží na prime - teraz neviem ako sa to presne volá - tam kde robia prerábky. to sa mi strašne páči, skoda že niečo také nie je aj u nás. 🙂

natalii6
28. apr 2011

@bettina ahoj chcem sa ta spytat za to amnio si si platila ze tak rychlo budes mat vysledky? lebo ja nane cakam 3tyzdne 😒
@zuzanazuzana zuzi nebud smutna a treba verit ze vsetko dobre dopadne 😉 ja uz mam amnio za sebou tak este 2 tyzdne a budu vysledky a dufam ze budu dobre 😉
@nelustek tak to by aj mna zaujimalo co vtedy ked ma pozera doktor zo spodu co tym zistuje 😉 musim sa ho to opytat
@bv_alexandra tak tu relaciu aj ja rada pozeram tak potom daj vediet kedy ta uvidime 🙂
a co sa tyka mien tak pre syna som vyberala meno ja a ked bude druhe dievca tak muz chce Sandru a ja Natalku tak bude mat dve mena a keby to bol zase chlapec tak si mam vybrat ja ale nejak sa tym zatial nezamyslam 😉 pekny vecer vsetkym

katy2
28. apr 2011

@zuzanazuzana viem, ze ti je tazko... ale verim a som si ista, ze vsetko dobre dopadne.... 😵 este tito potom pripomeniem, ako si stresovala a ze vsetko dobre dopadlo 😉 viem, co hovorim..... 🙂 kazda sme ina, kazda stresove situacie prezivame inak, pre teba bude asi fakt najlespie cim skor ist na AMC a potom si uz len uzivat pohodove tehu s dobrym pocitom 🙂 ale ja uz teraz viem, ze je vsetko v poriadku 😉 drz sa a nebud smutna 🙂

nelustek
28. apr 2011

@natalii6 veru sa opytaj a daj vediet mne to bolo divne sa pytat,ved hadam vie co robi.Ale aj tak mi to vrta v hlave

kocica51
28. apr 2011

aj ja sa kvam pridavaam 🙂))

nelustek
28. apr 2011

@zuzanazuzana to mi je luto ze mas taketo spravy,drzim ti palceky aby to vsetko dopadlo dobre.Pevne verim ze to dopadne dobre

nelustek
28. apr 2011

@kocica51 a kedy cakas babo?

zuzinka_26
28. apr 2011

ahojte zienky...ale ste sa za posledne dni rozpisali 🙂 my ideme teraz v pondelok na 3D ultrazvuk, velmi sa tesim a aj bojim. Dufam, ze nam len dobre spravy povedia...prvykrat uvidi drobca aj priatel, som zvedava ako bude reagovat 🙂 babo v brusku oslovujeme Samko - myslime si totiz, ze to bude chlapcek, mam takeho tusaka....ak by to nahodou bolo dievcatko, tak sa mi velmi paci meno Nelka 🙂 mne je v podstate jedno, co to bude.
Inak tiez by ma zaujimalo, ako lekar vie, ci je vsetko OK, ked ma pozera len zo spodu bez UTZ - naposledy na poradni ma len tak pozeral, bez sona.
Ja zatial v brusku nic necitim...ale vecer pred spanim, ked si dam ruku na brusko, tak citim, ze tam nieco akoby zblnkalo 🙂
Drzkajte sa vsetky, pekny vecer.

kocica51
28. apr 2011

chcela by som sa opýtat strasne ma bolý bok uz niekolko dni môze to byt nieco zle aj z babom?? ale mne mama povedala ze sa mi roztahuju panvy ze to moze byt aj preto prosiim poradte??

kocica51
28. apr 2011

@nelustek 17. oktobra a ty hm??

nelustek
28. apr 2011

@kocica51 10.10. prve ci druhe? Ja druhe

nelustek
28. apr 2011

@kocica51 podla mna to nic nieje,mna boli vsetko..krize,brucho..nemaj strach

kocica51
28. apr 2011

@nelustek no prve a dost sa aj bojiim pôrodu i ked sestry mi vraveli ze to neni take strasne ale aj tak maam z toho strach ☹

nelustek
28. apr 2011

@kocica51 😀 😀 a coho sa bojis ?trochu bolesti predsa nikoho nezabilo..kazda ma iny porod aj bolesti su rozne.Neboj s rastucim bruskom ta to prejde 😉

kocica51
28. apr 2011

@nelustek no neviem podla mna obavy budeem mat stale. a mysliis ze ta bolest neznamena nic vaznejsie mno ved aj mna stale bolia krize aj brusko a teras este k tomu mi aj puchnu nohy :( a to soom este nepribrala ani 1 kilo