icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

jani74
12. máj 2011

@luseta2000 ahoj medzi nami 😉 aj ja len môžem odporučiť legíny 😀 mám aj tehu rifle aj nohavice ale nieto nad legíny. dáš si k nim hocičo 😀

nelynka18
12. máj 2011

@jani74 bozinku ty sa mas,ze budes mat bambulku 🙂 dakujem ja som chcela cerveno-cierny a aby bol lahky,spratny a aby bola vanicka velka a tak som nahodne natrafila na tento co mam a som moc spokojna 🙂 uvidime ako bude spokojne aj mimi 😀

reanda
12. máj 2011

@jani74 gratulujem, aj my chceme dievcatkooooo 😀

bv_alexandra
12. máj 2011

Ahojte tak ja som od včera zvädnutá ako hruška ☹ mala som ist na kontrolu až 19teho ale idem už zajtra, od včera mam tlaky v bruchu a citim sa velmi zle. Tak dúfam že to nebude nič vážne. ☹

chavallee
12. máj 2011

baby, ja len na skok!
Neuveriteľné, jak to tu žije, a to je krása!
Prispejem iba postrehom... až teraz som skúsila homeopatiká na tie moéje žalúdočné patálie a som si takmer istá, že zabrali. gastrocynesine. Keby som to skúsila skor, ja ťapa🙂
Tak sa mávajte, októbrovky! 🙂

michaela18
12. máj 2011

@peta_k ahoj ,ja som tiez prvorodicka a tiez som pocitila prve pohyby v 17t.tento tyzden to uy silneje a som si tym uplne ista

michaela18
12. máj 2011

@peta_k ahoj ,ja som tiez prvorodicka a tiez som pocitila prve pohyby v 17 t.tento tyzden to uz silneje a som si tym uplne ista.

michaela18
12. máj 2011

@bv_alexandra drzim palce nech vsetko dobre dopadne.niekedy nas tie nase deturence vedia poriadne vystrasit.ak sa citis velmi zle, tak chod aj na pohotovost.aspon budes kludnejsie spat.

pisurka
12. máj 2011

Ahojte aj ja čakam štupla 27.Oktobra strasne sa tešime ale aj bojkame.

natalii6
12. máj 2011

pekny podvecer tehulky 😉 vidim ze knam pribudli nove nastavajuce maminky tak ich tu vitam a zelam pekne tehulkovanie 🙂
@jani74 juj tisko ti zavidim 😵 ale hlavne ti gratulujem k babike 😉
@nelynka18 tak muzovi nic ine neostava len sa stym zmierit ze bude chlapec 🙂 a dneska sme boli na zmrzke a tam bola jedna mamicka a mama 3 dievcata a bola zase tehotna 😉 teraz mam dilemu ake meno vyberiem kedze sme mali iba dievcenske 😒 a kocik co mas je pekny ja sa uz tiez obzeram po nejakom len este stale si neviem vybrat

nelynka18
12. máj 2011

@bv_alexandra oooo tak to ma mrzi ☹ dufam,ze budete v poriadku,,,,ani magnestko nepomaha?
@pisurka ahoj,aj ja zacinam mat sem-tam strach z porodu 😕
@natalii6 aj my mame len dievcenske,no co sme si na 100% isty.....chlapcenske mam dve ale neni som si s nimi moc ista 😒 a oni sa snazili isto o chlapca a same baby 😀

zuzinka_26
12. máj 2011

@motylik08 jeej, tak Tebe aspon pustil srdiecko...mne nic, ale dobre sme si pokecali s doktorom a bol rad, ze sa mame dobre a tesili sme sa obaja z vysledkov. Ale vydrzime a o 3 tyzdne obidve uvidime nase drobuliatka malinke 🙂 to ujde ako voda, vsak uz sme v 5. mesiaci 🙂

zuzinka_26
12. máj 2011

@nelynka18 dakujem, ja sa tiez velmi tesim z vysledkov 🙂 jeeej, tak ty ides uz v utorok, zavidim, potom urcite napis novinky 🙂 to som rada, ze nie som sama s tym bruskom a cikanim, uz som sa trocha zlakla, lebo dnes to pokracuje. To uz tak bude stale? takze odteraz uz budem mat brusinko len vacsie a vacsie - uz sa tesim 🙂

zuzinka_26
12. máj 2011

@peta_k ja mam tie tlaky v brusku skor ked chodim, ked sedim je to OK, ale potom ked sa postavim, tak to hned zacne...snad to bude dobre, tiez som si povedala, ze to asi drobcek je nejako inak ulozeny a tlaci ma, takze asi som si dobre myslela, dakujem za info. Neboj sa nic, pondelok je tu o chvilocku a aj Tvoje vysledky budu dobre, drzim palce.

jani74
12. máj 2011

@nelynka18
@natalii6
@reanda juj dievčence ja sa tak vytešujem a ten môj synátor stále dokola rozpráva ako videl babatko a ako si držalo uško a hladká mi bruško 😀skrátka veľký brácho 😀 Vám poviem, že keď som vyšla z ambulancie poriadne som sa rozplakala, že je všetko ok a bude to dievčatko. Samozrejme by som bola šťastná ak chlapčekovy ale toto je iné 😉

jani74
12. máj 2011

Dievčence z NR a okolia ale aj iné:pred časom som sľúbila info o psychofyzikálnej príprave na pôrod u p. Jahnátkovej a naprávam svoju zábudlivosť. Je to na Párovciach v Zubnej poliklinike na 2. poschodí a tel. je 0903 430 687. Zajtra tam aj ja konečne zavolám hlavne pomoci ohľadne kojenia, to fakt potrebujem ako soľ. Cvičiť určite nebudem chodiť.

zuzinr
12. máj 2011

@jani74 jej gratulujem k dievcatku 🙂 viem si predstavit tvoju radost, ja som tiez strasne po Matuskovi chcela dievcatko a musim povedat ze je to super normalne si to uzivam to cesanie vlaskov a obliekanie satociek a najlepsie na tom je ze aj jej sa to paci, najradsej ma kabelky a topanky, neviem po kom je 🙂

bv_alexandra
13. máj 2011

@michaela18
@nelynka18
Ďakujem. No veru noc bola ťažká nevedela som ani na boku ležať, držte mi palčeky. Akurát sa obliekam.
Magnezko žiaľ ja nemôžem, znižuje i priliš tlak. ☹

motylik08
13. máj 2011

@zuzinka_26 no môj doktor ma pozná a videl na mne, že som bola sklamaná, že som malinké nevidela a potom mi spravil veľkú radosť, je krásne počuť ako v mojom tele bije nové srdiečko, silný zážitok, už teraz sa nemôžem dočkať ôsmeho júna ako budem toho môjho malého červíčka aj vidieť a snáď pôjde aj tatinko budúci, no uvidíme 😉 , veľmi rýchlo to ide a tie poradne čo na ne chodíme všetky sú pre mňa obrovský zážitok 😉

peta_k
13. máj 2011

caute dievcata, od vecera ma pobolieva v podbrusku ako pred mzs, dala som si aj magnezko-zabralo asi na hodinu, je to normalne? nechcem stresovat zbytocne

nelynka18
13. máj 2011

@zuzinka_26 no veru neboj nie si v tom sama 😉 stale asi nie,teda aspon u mna to tak nie je.....niekedy to trva cely den,niekedy to len obcas zaboli a niekedy to neboli vobec 🙂 hej idem uz v utorok a neviem sa dockat,urcite dam vediet 😉 pockaj ti pripomeniem ked budeme tak v osmom mesiaci a budeme si hovorit : "boooze nech uz nam tie bruska nerastu lebo si ani snurky na topankach nezaviazeme" 😀 😀
@jani74 si viem predstavit mne ked povie ze to bude baba,tak budem revat ako truba 😀
@bv_alexandra drzim palceky nech je vsetko OK 😉

jani74
13. máj 2011

Bré ránko 🙂 juj ja zase trúbim do WC ☹ aj teraz predýchavam ☹ Matej pozerá rozprávku (čo už).
Pozerám a stále pozerám dokola kočíky a neviem si vybrať. Všetko čo sa mi páči má nafukovacie kolesá a to mi veľmi nesedí...máte skúsenosti s takýmito kolesami?

@nelynka18 viem si predstaviť 😀 asi ako ja 😀 a čo Riško (sú skoro rovnaká vek kategória s Matejkom) teší sa na bábo? Kedy ideš na poradňu al sono?

zuzinka_26
13. máj 2011

@motylik08 viem si to predstavit, nabuduce sa spytam doktora aj ja na to pocuvanie srdiecka 🙂 ja idem na ten velky UTZ 31.5. a idem sama, lebo nas tatinko bude na sluzobke :( skoda, ze to tak vyslo.

nelynka18
13. máj 2011

@jani74 no on sa tesi ale neako mu to este nedochadza 🙂 a babo ho uz raz koplo a on nechapal,ze co to 🙂 idem v utorok na ten velky ultrazvuk,velmi sa tesim....a hlavne,ze mi uz povie co to bude,samozrejme ak sa nam ukaze 😀 a matejko si to uvedomuje,ze mas v brusku babo?lebo akoze risko o tom hovori aj mi brusko pohladka ale nechape ze ako tam moze byt babo 😀

zuzinka_26
13. máj 2011

@nelynka18 dnes brusko neboli ani nemam take nutkanie na cikanie, asi to na chvilku preslo 🙂 no, to verim, ze v 8. mesiaci si to budeme hovorit, ale uz sa aj na to tesim 🙂 mne uz obcas teraz brusko zavadzia - napr. ked si holim nohy, tak som zohnuta a tlaci ma to, tak vymyslam ine polohy a tak, sranda 🙂 🙂 🙂

nelynka18
13. máj 2011

@jani74 mne bolo tak ze dva dni do zadu,co som myslela,ze sa povracam ☹ ja som tiez nechcela nafukovacie kolesa mam take tie gumove....

nelynka18
13. máj 2011

@zuzinka_26 to je super,ze je ti lepsie 😉 aj mne niekedy brucho zavadzia,vcera som si lakovala nechty na nohach no hruza 😀 keby si videla v akej polohe 😀 pamätam si ako ma moj muz musel holit dolu ked som bola v 8.mesiaci.....ja by som to sama nedokazala to sa nedalo a ako som trpla,ze kedy ma poreze ale sikula bol ani raz sa mu to nestalo 😀 takze to bude este len sranda 😀

14petulka88
13. máj 2011

@peta_k Ahoj mna posledne dva dni tak pobolieva, zevraj je to normalne tak musime len vydrzat 🙂

motylik08
13. máj 2011

@zuzinka_26 no fíha ti tíško závidím, že to vyšetrenie máš už o chvílinku 😉 , my si musíme ešte počkať.
a neviem vôbec či mi chlapa pustia, pretože ešte len tento mesiac nastúpil do novej práce a neviem či bude ústretový jeho šéfko no uvidíme 🙂 a ani sa nenazdáme a o chvíľku tu budeme mať október, veď ako rýchlo to letí, neviem či sa mám tešiť alebo nie, len si to tak uvedomujem, nemám rada pondelky a štvrtky, no a zrazu piatok ani neviem ako.....a to som teraz doma, keby som v práci, tak ešte teraz je streda 🙂 , no hádam mi bude už lepšie tá korela voľaká sa odo mňa odlepí a pracovať, ako fakt lepšie ako byť doma, už mi aj v ušiach skoro úplne odľahlo 😀

motylik08
13. máj 2011

@nelynka18 jáááj nelynka 🙂 s tým holením som sa dobre pobavila, akurát sa chystám na kontrolu a holila som si nohy a tak som uvažovala, že ako to budem robiť s takým veľkým brušom, no bude musieť chlap a tiež sa budem báť toho porezania sa 🙂...ako čistá sranda.....dnes máme asi viaceré podobné myšlienky 🙂