Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte tak mna dnes zacalo hrozne pichat v boku a bolesti v krizok.Pri Nelke som nic take nemala.Babo dnes davalo v praci o sebe pekne vediet 🙂
Jooj dievcata dnes ma mala tak vytocila dva krat ze som sa musela zatvorit v izbe a pocitat na ukludnenie 😠 😠 😠
az som sa bala ze to malemu nejak ublizi ☹
@santerra moje chuda,na to nepomoze nic ☹ ja som to mala pri malom ale az od siedmeho mesiaca az do porodu,moze to byt inak aj nebezpecne urcite to povedz dokymu..... hovori sa ze sa nema solit,pit bublinky a nohy vykladat ale mne to vtedy vobec nepomohlo ☹ tak snad ty budes mat stastie 😉
@natalii6 hm no za 4 tampony to je dost veru ale tak co clovek neurobi pre svoje dieta,ze? 🙂 no tak tento sofer aky zlaty 😉 urcite bol mlady,ci?tak to si mala fakt stastie v nestasti....nenos maleho na rukach a este do kopca,co vselico sa mohlo stat 😕
joj babenky dnes som sla po maleho do skolky peso a prisli sme domov az o siedmej 😀 cely cas vonku.....teraz sprcha,vecera,maly uz chrni a ja umieram na gauci a z poslednych sil vam pisem 😀 mm sa vrati z ryb a bude ma musiet pomasirovat,nuz ma smolu nieco za nieco 😀
@nelynka18 chcela ist na zmrzlinu a ja som jej povedala ze az ked si uprace... nakoniec po scene a bytke zacala ale nedoupratovala.. tak som jej zakazala hrat sa.Ked si nevie upratat nebude sa ani hrat. A to som jej pohrozila ze jej ich povyhadzujem von oknom. A druhy krat ked sme teraz prisli domov ,vo vani zacala vystrajat ze ona sa umyvat nebude.Tak ma vytocilaaaaa. ☹ az som z toho bola smutna,museli ma susedia pocut az na prizemi (byvame na 7pos.)
@nelustek aaaach tie deti,no vravim to poznam....niekedy tak tlacia na psychiku rodica a tlacia akoby si priam zelali dostat po zadku 😠 my sme s malym zase naopak dnes mali kludny den a naucila sa uz sam odrazit od zeme na bicykli,no sam sa uz vie odstartovat....vedel sa bicyklovat aj zabrzdit ale zasunut sa nevedel....no nic mysli na to,ze uz ide spat 😀
@nelustek ano teraz na zaciatku jari sa naucil,islo mu to hned v prvy den...sama som sa cudovala aky je sikovny 🙂 po mame 😀 nie cosi to si urcite nemyslim,nas maly mava tiez taketo dni a len bude stale mi nadschval robit zle a potom to dopadne,ze ja vybuchnem alebo sa zavrem do spalne od jedu mi oci idu slzet a vtedy sa pride liskat,nechpem na co to robi ked jeho to potom tiez mrzi 😒 deti no 😉 a nelka ako pokracuje zo spanim v izbicke?
@nelynka18 tak je sikovny isto po mame po kom inom? 😉 Dnes som bola prekvapena velmi milo.Zobudila sa o ponoci prisla som ju prikrit dala pusu a isla som si lahnut.Zaspala a zobudila sa okolo stvrtej rano tak super,lebo ja som pomaly vstavala do prace 04:40 hod som vstavala ja.Tak som ju zobrala ku nam lebo uz trocu plackala. 😎
Kedy mal maly tri? Nelke to bez pomocnych nejde,ale nenutim ju.Ked chce vyskusat na ihrisku si poziciame kto ma zhodene.Ja som jej ich este nezhadzovala,ked sa boji
@nelustek no po mame 😀 no tak super,len ju nechvaj spavat samu ona si zvykne 😉 3 mal v aguste sestnasteho a mala? no ked sa boji netreba nutit,to pride samo 😉 my sme to len tak skusili a na pocudovanie mu to slo a aj ho to bavilo ked sme ho vychvalovali 🙂 on je hrozne pysny na seba ked mu nieco ide a ludia ho chvalia a vtedy sa snazi.....ale ked mu nieco nejde chyti nervy 😀
Dobru noc prajem
@nelynka18 no aspon to cakanie bude na nieco dobre, aj sa tesim kvoli pohlaviu....a verim, ze vysledky mam dobre......ved uz aj ja by som rada nieco nakupila pre babo
@natalii6 u nas je to tak, ze po amnio poslu postou predvolanie ci su dobre alebo zle vysledky....a skor si myslim, ze kebyze su zle, tak mi hned volaju......aj ked to nedava moc logiku....hihi....ale verim, ze bude vsetko ok
@bettyx ahoj....ty uz mas kocik? a aku znacku?......moja svagrina ma espiro atlantic 2009 a mne sa velmi paci, aj sa zmesti do vytahu a ma dost velku vanicku....a teraz je nova kolekcia 2011.....no uvidim, budem riesit az pondelok, ked mi povedia ako dopadlo amnio
🙂 ahojte... vy uz riesite kociky? waw,,, ako to uteka niekomu 🙂 mne sa to dost vlecie, by som povedala. kocik ja mam po malom,,, nejdem novy kupovat... je cierny, trochu slnkom vytiahnuty,,, ale co uz... tesim sa, ked ho poskladam a budem moct opat kocikovat
my tiez este pohlavie nevieme,,, dufam ze nabuduce asi o 3tt uz sa male ukaze,,, a nenecha sa ako prekvapenie az do oktobra 😀
@bettyx sestre gratulujem k malej princezne... moja byvala sefova mala podobne... 31.12 prvy syn, a o 3roky 30.12 druhy syncek... pekne 🙂 budu slavit spolocne... 🙂
@zuzanazuzana ahoj! jsem ráda že tu zase jsi! ale teda řeknu ti docela vtip... máme právě espiro atlantic 😀 .. četla jsem na něj spoustu recenzí a i se mi líbil, tak jsem si ho nakonec koupila 🙂 .. je v kombinaci červené a šedé -moc hezký.. poměrně malý, kompaktní, ale uvnitř prostorný kočárek! a krásně se s ním jezdí! jeli jsme si pro něj na poštu která je 2km daleko, tak jsme si vzali nůžtičky a pěkně jsme ho před poštou rozbalili, složili, naložili Štěpánka a odjeli pěšky domů! je pěkně odpružený, pohodlný! spoustu nerovností jsme vůbec nezaznamenali... super kočárek! nevím jaký je rok výroby -koupili jsme si ho z druhé ruky -díky vládě se nám v únoru snížil měsíční příjem pomalu o 400e -takže jsme rádi že nejíme trávník z betonem... no je jako nový! nikde žádný flek, žádné šití, vyšisovaný vůbec není, ani poškrábaný, nic! byl to super kup 😎 ..
v pondělí na tebe budu myslet!
@missy97231 děkujeme 🙂 .. hlavně aby o ni bylo postaráno.. se děsim dne kdy mě osloví sociálka jestli si děti nevezmu na chvilku k sobě jako příbuzná na mateřský...
@zuzanazuzana aj ja mam espiro atlantic, akurat vcera sme ho kupili, vo fialovej farbe z novej kolekcie a ja krasny, vanicka velika na zimu uplne super a tiez ma velke kolesa ,ktore budu asi dobre v snehu, len manzel ho skoro do auta nenapchal koli kolesam, ma peugeot 406 , uvidim ci sa zmesti mne, ja mam punto
a tie prsty na rukach zacali uz opuchat aj mne, musela som zlozit prstene a vcera som aj nohy mala opuchnute, asi to patri k tehu v lete
Dobre rano, dievcata, tak ja zacinam pomalicky stresovat kvoli pohybom babatka, uz by sa mohlo rozhybat trosku, nech nemam blbe myslienky... Niekedy mam pocit, ze uz-uz som pocitila kopancek akoby taku veeelku bublinu a potom zasa aj cely den nic ☹, moze to tak byt??? Vcera, ked som si lahla a menila polohy na posteli tak mi na sekundu na niektorom mieste stvrdlo brusko, ale vraj toto by malo byt v pohode, ze to len dietatko sa presunie a maternica zareaguje... Manzel bol z toho hotovy, musela som mu zakazdym oznamit, ked brusko stvrdlo a on sa vytesoval ako maly, ze akoze ma akysi prvy kontakt s drobcekom... Ti chlapi su taki zabavni niekedy, no nie? No a tiez som neodolala a musela som si objednat z netu krasne vecicky s medvedikom, uplne uzasne... Este pockam do kontroly 6.6. a tiez asi zacnem poskulovat po kocikoch... Ozaj, tie, co uz ste mamicky, poradte mi, ked kupujem najmensie vecicky 56-62 ako dlho ich dietatko vynosi?
@andelusik možno by aj bol videl, ale máme malé hanblivčiatko... 🙂 nerobili mi totiž 3D...aj som to najprv plánovala....ale vošla nám do toho dosť drahá oprava auta, tak akosi sme na poslednú chvíľu už nemali ako zaplatiť 3D alebo niečo iné. Ale veď nevadí, najbližšie nám už možno niečo povedia...a ja sa teším, že maličké kope a tak často- tak aspoň každý deň viem, že sa mu tam páči...je to taká naša prvá komunikácia 😉

ahojte dievcata dneska sme isli z maly na navstevu ku kamoske tak sme si pekne uzivali pekny dnik 😉
@nelynka18 ja som si vcera tie tampony kupila staly 2,70 a je tam na pocudovanie len 4 ks 😒 a co sa tyka toho vodica to bol pekny hajzel dneska som mala zase uplne iny zazitok zase som sa ponahlala na trolej a ten vodic ako videl ze utekam tak mi zastal pred zastavkou aby som tolko nebehala z malym 🙂
@nelustek ja ani neviem kedy maju pre tie papiere prist ale kedze maju v tom taky chaos podla toho co v telke hovoria tak ma to ani dako netrapi a este doteraz to nemam napisane 😀
@zuzanazuzana ahoj to je pravda keby si mala zle vysledky tak ti uz davno volaju..a naco ti poslali predvolanie na genetiku ked uz mas vysledky z amnia? pytam sa preto lebo ja som isla po 3 tyzdnoch len po vysledky na genetiku 😉 ale asi vsade to robia inaksie
@jani74 a tebe uz akoze dopredu povedali ze aj 2x budes mat cisarsky ked sa na take nieco pytali? ja som mala 1x tiez cisarak ale zatial mi nic o sterilizacii nehovoril 😒 a dufam ze ani nebude aj ked dalsie uz neplanujem
inac dnes som mala stastie v nestasti bola som z malym na ihrisku volam to ze jama a ked som odchadzala som ho mala na rukach a ako som isla do toho kopca som zrazu spadla lebo som si nevsimla ze je tam jama a tak som capla na chuda moje dieta ono mi robilo aribag lebo inaksie by som capla na brucho a ja som sa zlakla koli malemu lebo si buchol hlavu a on sa zacal smiat a ja na zemi sedim a kolena ma boleli ako das 😠