Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek to ano ja sa hrozne tesim ked uz tam budeme byvat....chceli sme to stihnut do oktobra ale dost nas zdrzala strecha a tak mozno na vianoce 🙂 len nech uz to je 😉
hm aj moja svagrova je taka hlupa je asi v 7-8 tt a uz naramne nosi tehu gate a rozprava o deakych chutiach a ako este nic nepribrala a tak ja som v takom tyzdni este len tusila ze som tehu a ona,no hruza sak ona to potom uvidid co je to vlastne to tehotenstvo 😀
@nelynka18 ved to budete mat coskoro..my len behame zatial za starostom,lebo to nemame stav.pozemok.Ale povedal ze sa tam stavat bude tak uvidime kedy sa to pohne 😀
presne tak ako hovoris u bracha je to iste, je v nejakom 14 tt a este ked bola na zaciatku tak mi moja mama tvrdila ze ma vacsie brucho ako ja a take reci.Ako ona stale nieco musi jest a tak.A zrazu nepribera.
Aj z prace ju vyhodili
@nelustek no za chvilu veru len by som velmi chcela doniest babo do noveho ale sak nech to len hlavne je 😉 no s tym je dost vybavovaciek aj moja znama tak isli stavat na ornej pode a kym to vybavili na stavebny pozemok,tak to trvalo skoro tak dlho ako ked stavali dom 😀 tak drzim palce nech vam to ide rychlejsie ako im 😉 no baby mlade(lebo ja som bohovo stara 😀 ) ved ony este len uvidia ked budu tak v osmom mesiaci co to je byt tehu 😀
ahojte, tak mne zasa dneska tvrdlo brusko... rano este v posteli, ked som lezala a doobeda pri upratovani... viem, ze ste sa uz o tom bavili, ale myslite ze je to normalne? trva to par sekund, len je to strasne blby pocit
co sa tyka priberania, tak si myslim, ze to ani velmi nesuvisi s tym, kolko a coho zena zje.. ja som zatial nepribrala nic a jem tak normalne.. a co tu obcas citam, tak niektore priberaju aj z vody a niektore sa napchavaju cele dni a nic.. takze neviem, co aj doktori furt maju reci o tom - davajte si pozor na vahu, ved to sa asi ani v tehu neda
@peta_k aj mne sa to deje ale vraj je to ok ale dokymu to spomen....
@nelustek viesco si ja mylsim,ze ma nechcel zbytocne natahovat lebo vie ze mame chlapca a chceli by sme dievcatko a asi sa mu zdalo nieco ale kedze idem v stredu na 4D tak asi preto mi povadal ze si neni isty na 100% a ze ci to chcem aj tak vediet......no ja som povedala ze nie....tak som zvedava 🙂
@reanda no hovoria to preto lebo zbytocna nadvaha moze byt nebezpecna a aj celkovo sa horsie rodi....mne to tiez doktor hovoril v prvom tehu a ja hlupa som ho nepocuvla a zrala ako diva 😀 teraz si davam trosku pozor a snazim sa neprezrat 😀 inak v takomto case v prvom tehu som mala uz asi 10kg navyse a teraz len 4,5kg a citim sa fakt lepsie 🙂
Tak idem chystat chlebiky a tak,Nelka mi tu uz od rana pili usi kedy pridu a vkuse kedy kedy kedy.Mam hlavu ako balon 😀 😀 😀
Ahojte dievčence!
Tak štátnicu som zvládla!!! 🙂 🙂 🙂
A potom ten šok, muž je stolár a zavolal mi, nech prídem do nemocnice mu priniesť tričko, že čaká na chirurgii, že si zapílil do malíčka, skoro som skolabovala letela som jak divá, a on už bol vovnútri tak som ho ani nevidela, a hodinu mu to šili, lebo si ho nejako, že ofrézoval, tak mu to dávali dokopy, a vraj v pondelok sa uvidí, či mu to tam nechajú, alebo mu ho skrátia do polovice, lebo ak to má mať necitlivé, tak si ho môže popíliť zase, no na nervy, ako som ho tam čakala, milión úrazov, všetci nervózni, otrasný vyduch tam bol, som chodila von dýchať , lebo som myslela, že zamdliem. Malinký ani nekopol až do večera, asi od strachu so mnou.
Ale dnes sme boli s malou v Mlynoch (také centro u nás), bola sa hrať v kútiku, ja som dobre zmokla v meste, nakúpila jahody,hrach... na tržnici, a teraz tu ledva dýcham mňááááááááám 😝 . No a konečne sme mu kúpili dve hrkálky také hračky, ona ich vyberala, tak sa vytešovala tie Bright Stars. No ale tie dievčenské sú neskutočne krásne!!! No a teraz tu má kamošku, tak sa hrajú v izbe, a idem im robiť palacinky, ale tak sa mi nechcééééé, by som si najradšej ľahla spať. 😖
Inak o týždeň ideme na 4D tak už sa neviem dočkať!!!!
@zuzaxa ahoj gratulujem ku štátniciam !!! malé v brušku isto pomáhalo však 😉 manželovi skore uzdravenie prajem, hrozne taketo urazy ☹
@reanda tiez si myslim ze na vahu v tehu sa moc pozor neda dat, ja jem menej ako pred tým a zdravsie a napriek tomu mam na sebe uz 7kg, aj ked ja som aj rada lebo inak som dost chuda tak si to uzivam 😀 a pri synovi som pribrala 18 - 19 kg a vobec som ich ani necitila ze by ma nejak obmedzovali, aj som dufala ze mi nieco ostane ale vsetko som zhodila do troch mesiacov - dokonca som mala o 2 kg menej ako pred tehu 😖
ach dievcata som velmi smutna som sa pred chvilou dozvedela ze mi vcera zomrela kamoska a to mala len 28 ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@nelustek ja som sa tiez na to pytala,ze ci to nebude vychudnute este a on ze uvidim,ze to bude pekne tak som zvedava....
@zuzaxa gratulujeeeem,konecne sa trosku uvolnis 🙂 no hrozny uraz aj moj muz je stolar ale nastastie podnika v niecom inom 🙂 skore uzdravenie...... nas maly zostal spat u babky aj s 3 sesternicami...som zvedava ako to dopadne,ale ze lezia a kukaju rozpravku 🙂 ja na 4D v stredu tesim sa 😉

@nelynka18 vies chcela by som mat velku rodinu,vzdy som po tom tuzila, tak treba aj nejaky ten domcek 😀