icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
4. jún 2011

@nelustek hi no ja som sa ho chcela zbyvit co najrychlejsie 😀 ale tak chvilku vydrzis a na jar kupite neaky fajny 😉 cize to budete mat kvetinove vyrocie...tak sa tomu hovori 🙂 my sme mali 4 roky teraz 3.februara...

nelustek
4. jún 2011

@nelynka18 kvetinove vyrocie?to som este nepocula 🙂

nelynka18
4. jún 2011

@nelustek ano ono je to tak po platinovu kazdy jeden rok svadby nieco znamena ak chces kukni si to na nete... 🙂

nelustek
4. jún 2011

@nelynka18 a buduci rok nas caka drevena 😀
Divala som sa na Helenu z Troje krasny film

nelynka18
4. jún 2011

@nelustek hihi no to ano niekedy sa mi zda,ze som drevena uz teraz 😀 a vies,ze som ten film videla zatial len raz a cely som ho nedopozerala....ale uz neviem preco 😕 ja som dnes uplne KO bo sme boli na chalupe a doviezli nam krov a my sme ho natierali moridlom a poobede som chystala neaku papanicu na "hostinu" a teraz umieram 😀 maly isiel s muzom na ryby ale kazdu chvilku by sa mali vratit....ja som si dala zatial sprchu a vychystala som sa na zajtrajsok,bo ideme do podhajskej sa kupat....no ja sa budem kupat iba ak zozeniem tie tu uz spominane tampony 🙄 a vies o tom,ze tvoje miminko ma dnes meniny 😨 teda ak to bude ta lenka 😀

nelustek
4. jún 2011

@nelynka18 Ozaj vsetko najlepsie ,vobec ma to netrklo.Teraz po novom Nelka rozprava ze je to Dorotka,neviem kde na to prisla 🙂
Ty si cely den pracovala a ja som cely den lezala pred telkou.muz spal po nocnej a mala bola u babky doviezli ju o piatej.Tak som pozrela cely ten film je naozaj pekny,
a kde ides zhanat tie tampony uz som o nich tiez pocula

nelynka18
4. jún 2011

@nelustek to je v poho a dakujem....nas maly chce tomasa alebo filipa,jeho kamosi 😀 no mavam aj ja take dni,ze prelezim.je to super vsak? 😎 baby pisali,ze boli v lekarni a stoja okolo 2,50€ myslim....a pozrem aj v DM drogerii,tam mozno tiez budu....ked ich kupim potom ti napisem kde som ich zohnala...

natalii6
4. jún 2011

Ahojte dievcata tu v BA a prehnala paradna burka tak sme trosku zmokli muz nadavala 😠 lebo on je taka citlivka on neznasa ked zmokne 😀 sme boli pozriet nejake veci do kupelne lebo na buduci mesiac ideme prerabat celu kupelku a v hrackarstve sme kupili malickemu co je v brusku taku hraciu skrinku aj z premietackou 😉 a uz som si povedala ze uz hracky kupovat nebudem 😉
@nelynka18 k dnesnym meninam ti zelam vsetko naj 🙂 😉 a ked si bola u lekara naposledy pytala si sa na to tvrdnutie bruska?

natalii6
4. jún 2011

@nelustek ja tie tampony mam kupila som ich v lekarni volaju sa senta protect 🙂

nelustek
4. jún 2011

@nelynka18 no veru ti poviem ze mi to aj trochu pomohlo.Ked sa da tak vzdy si trochu polezim.
Inak nad Filipkom som rozmyslala aj ja ,ale uz nemusim 😀

nelynka18
4. jún 2011

@natalii6 hi ja tiez neznasam ked zmoknem 😕 😀 tak asi ako ja,ja tiez kupim neaku hracku a poviem,ze posledna 😀 a vzdy este cosi pribudne 😀 dakujeeem 😵 no povedal,ze ak je to parkrat za den je to ok ale ak by to bolo pravidelne akoze kazdych par minut by sa to opakovalo mam bezat k nemu alebo na pohotovost....ja to teda pravidelne nemavam.a ty?

nelynka18
4. jún 2011

@nelustek no ty ked robis tak to ano ale ja mavam skoro kazde doobedie v tyzdni pre seba,muz v praci a maly v skolke....co ja viem mne sa filip nepaci lebo nemam dobru spomienku na jedneho chalana zo zakladky co sa tak vola 😒

natalii6
4. jún 2011

@nelynka18 aj mam rada taky teply majovy dazdik a najlepsi je ked si vo vode 😀 ja totiz milujem vodu a muz ked sa sprchuje ho obcas polievam studenou vodou a to by si mala pocut ten krik 😀 a maly sa natom rehoce 😀 😀 ja to mavam len obcas tak ako citam je to v pohode 😉 inac v tych hrackarstvach boli sme v draciku a alltoyse maju take detske kluce od fisher price v jednom stoja 9.90 a v druhom 12.90 a v tesku som ich kupila za 3.90 tak to je iny rozdiel 😠

nelustek
4. jún 2011

@nelynka18 to je najhorsie ze aj mne ked sa nejake meno paci tak poznam niekoho kto sa tak vola a nemam ho rada a preto take meno nedam 😝 tak ta chapem.
Ja kazde rano v tyzdni vstavam o 4:40 hod ,ale uz mam toho dost este 2 mesiace a konec

bv_alexandra
4. jún 2011

@zuzanazuzana fúha tak to sa vám podarilo za super cenu. Prečo tá polovičná zlava? má nejakú vadu? alebo?
My sme ho obzerali v obchodiku a ja som sa do neho hned zamilovala, odvtedy brusim po nete kde ho čo najlacnejšie zohnať. Tam kde sme boli bola cena cez 700€. Ale za 300 by som ho brala bez váhania. 🙂

zuzanazuzana
4. jún 2011

@bv_alexandra no vobec nema ziadnu vadu.....vsetko funguje.....myslim si, ze aj kvoli farbe bola znizena cena.....aj ty mas vyhliadnutu takuto farbu alebo myslis iba znacku? tak ja som este nikomu nevidela zrovna tuto kombinaciu farieb......no ja som zasadne proti ciernym kocikom.....ale zase som si predstavovala napriklad cely cerveny!!!!! ale myslim si, ze za tu cenu sa oplatil a potom kupime nejaky iba sportovy, troska tmavsi....

nelynka18
4. jún 2011

@natalii6 tak si s tvojim muzom mozem podat ruku 😀 vies co to ma vie niekedy tak s prepacenim nasrat,ze niekde nieco kupime a po par dnoch to vidim inde a o 80% lacnejsie 😠 to je vsetko len o tych trapnych znackach akoze znackove hracky 😀 jasne ze clovek nenakupi u cinaka alebo v hrabakoch lebo od tial to vydrzi 5 minut....presne to vidiet na tom ako pises ty ze v draciku 10€ a v tescu 4€ no to je teda rozdiel 😨
@nelustek fuuuuuha no tak to je teda cas....a kde robis? no veru 2 mesiace ako to bezi,ze?a este 4 mesiace a budeme dvojnasobne maminy 😵

juj baby maly dominik sa akosi prebral kope ako divy 😀 asi mu nechuti melon ako mne 😝 kupila som si zlty a to ako voda chuti a ze 1,50€ hnus 😝

natalii6
4. jún 2011

@nelynka18 ved to clovek plati skor za znacku ako za hracku a tie ceny to je hroza to aby jeden chodil po obchodoch a porovnaval lebo dat 12 alebo 4 eura je pekny rozdiel..a u cinana by som sa bala kupit hracku lebo koli tym vseliakym skodlivinam a mne to uz pripada ze v tej cine kazdy cinan nieco vyraba lebo akonahle sa nieco znackove vymysli tak za tyzden uz oni predavaju nejaku napodobneninu 😀 a to kde si kupila taky fajny melon? 😀 ja si davam jahodky a zajtra budem robit jahodove gulky 😉

nelynka18
4. jún 2011

@natalii6 tak to je teda rozdiel,to ti teda poviem....mna vie rozosmiat take smiesne napodobeniny adidasovych veci....napr: taka suprava na dospelu osobu stoji od 60€ a niekto predava za 30€ a ze predam novu nenosenu supravu znacky adidas ty objednas a dojde ti cista napodobenina a z takej hnusnej latky....poznam baby co sa tak dali nachytat 😒 no taky fajny melon maju v tescu,bleee 😀 ja som jedla jahody asi 4 dni vkuse a teraz si davam pauzu....ale take jahodove gule,mnaaaam pridem naobed 😀

bv_alexandra
5. jún 2011

značku a typ kočíka aj. farbu by som brala v prípade že by sme mali dievčatko. Ale keďže bude chlapec tak inu farbu, jediné kvôli čomu ešte váham je to že je to trojkolka, to ma trošku odrádza a druha vec je že suseda má tiež cam - a v pivnici už asi 4 pokazené kolieska. Tak to ešte trochu váham. Ale zatial je to môj favorit.@zuzanazuzana

nelustek
5. jún 2011

@nelynka18 robim na rovnach v yure,robila som tam pred materskou a ked som sa vracala naspät ,som vedela ze chceme druhe babo.Tak som si nic ine ani na tu chvilu nehladala.Ved som tam nastupila min.rok v septembri,tak ani rok neodrobim 🙂

tinika
5. jún 2011

@sonca13 ahoj, ja a babo sme ok 🙂 akurat bolenie panvy, krizov a tak ale da sa to zvladnut, občas tazsie občas menej tazsie 🙂 a vy?

reanda
5. jún 2011

co je s vami, babizne, nejako ste ticho 🙂
mne uz zacina liezt toto pocasie trosku na nervy, cez den je horko na porazku, ze sa mi nic nechce robit, len sa sprchujem a prezliekam a k veceru, ked uz by sa dalo aj do zahrady vyrazit a nieco porobit, tak sa dostavi burka 😒

a to moje dieta stale nechce poriadne kopat, v stredu idem na morfo, tak neviem, co poviem doktorovi, ked sa bude pytat

tun1ska
5. jún 2011

Kedy je najvhodnejší čas na 3D, 4D usg? Ja som bola vo štvrtok na klasický, ale ten trval len pár minút- pozrel hlávku- ok, chrbticu- ok, končatiny- ok...pohlavie- vraj dievčatko... mohol sa v 22tt v pohlaví pomýliť? Nič nevidel, len čiarku, žiadného pinďúra...celé mi to pripadalo strašne krátke a rýchle- cca 3 min....
Je potrebný nejaký časový odstup medzii usg?

nelynka18
5. jún 2011

@nelustek no ved jasne...mne tam robila kamoska 🙂

ahojte baby.....tak dnesok uuuuuuuuuuuuplne super den 🙂 boli sme v tej podhajskej a bolo tam super....maly sa s neterou uplne vysantil a tato tiez 😀 tie tampony som nezohnala,vraj to som mala prist skor a objednat si ich....takze som sa nekupala len nohy mocila a sprchovala sa ale aj to mi stacilo a vazne keby to nebolo tak daleko chodila by som kazdy vikend....neskor dolozim aj foto 🙂 asi sa pacilo aj malemu dominikovi lebo mi nerobil zle a pekne si hovkal v brusku 🙂 zajtra nam dovezu strechu na dom tak o to radost väcsia a zase budeme ceele dni na chalupe 😒 tak co uz 🙂 a vy ako akosi ste nic nepopisali 😕
@tun1ska ahoj ja som bola na zaciatku 23tt a maleho bolo vidiet krasne,pozri si to na mojom fotoblogu ak chces 🙂 tak ja si myslim,ze to este chlapec nemusi byt ked len ciarka...

tun1ska
6. jún 2011

@nelynka18 pekné 😉 😉 a tebe povedali ešte predým, že to je chlapček, alebo až na 3Dku? 🙂

peta_k
6. jún 2011

caute kocky, tak nas dnes caka morfo, drzte nam palce, aby nam prezradili pohlavie, lebo uz som napata ako struna...aj ja uz chcem volat babatko po mene. Ozvem sa poobede, zatial...

peta_k
6. jún 2011

ozaj, mate skusenosti s tym, ze ked je brusko nizsie, malo by sa narodit dievcatko? Rozumy mojej svagrinej 🙂

berus222
6. jún 2011

ahojte baby.
@peta_k to asi nie, lebo ja mam brucho strasne nizko a vyzera to na chlapca

baby, aka hodnota (interval) cukru v krvi ma byt v tehotenstve?

misickab3
6. jún 2011

@peta_k ju, tak to držím palce, aby ti povedali, čo čakáte...ja stále neviem-a hnevá ma to...teraz mi len každý hovorí cez také tie "babské" rady, čo to bude...podľa tvaru bruška, podľa pleti, vlasov a neviem čoho ešte...ale akosi už chcem vedieť reálne čo to je 🙂 neviem nakoľko sú tieto pozorovania bruška atď. pravdivé 😢