icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

jani74
8. jún 2011

@zuzinr zuzi keď som bola v rizikovej dnes tak sestrička vravela, že nemajú lekárov. Mrkla som na zoznam čo mala rozpis služieb na jún a len Urban, Lajtman, Ravinger a nejaké popreškrtané mená a k nim dopísané perom nejaké ženské meno. Je to hrozné 😖

@zuzaxa pre aký tábor si sa rozhodla?My sme boli s Matejkom vlani na vílete niekde na ranči pri Galante a tam bol tiež dobrý. Ale to je asi ďaleko?

nelynka18
8. jún 2011

@motylik08 🙂 gratulujem k vajciakovy a vitaj medzi oktobrovimi chlapmi 😀 a bude to patrik?
@peta_k to mas podla mna ok ja som bola v 21 a maly mal 360g 🙂

nelustek
8. jún 2011

@nelynka18 no neboli ju nic,ale zbytocne sme platili tych 15€ .

katulka74
8. jún 2011

zuzinr,gratulujem k chlapcekovi 🙂

nelynka18
8. jún 2011

@nelustek no tak to ano 😒 a inak si to ta zubarka mohla odpustit ked ti mala neotvorila pusinku..... joj akasi sa citim naliata a nafuknuta a brucho mam stale take tvrde a a tazke 😒 a mam aj taky vytok,ono je to normalne,ze ho mam to je ten taky "tehotensky" ale akosi ho mam moc sa mi zda 😖 dnes sme sa boli prejst v meste a vobec som nestihala a pichalo ma v boku ako blaznive.....no dnesny den je pre mna akysi cudny 😠 kupili sme farbu na drevo a natreli nanovo malemu take drevene posedenicko co ma v izbe (2stolicky,lavica a stol) je to nadherne,este mu tam chcem nakreslit taky maly ornament a bude na jednotku 😀 a musela som mu kupit aj gumacky lebo akosi nam tu stale prsi....tie co mal pred tym mal uz hore prsknute ale myslela som,ze mu to vydrzi este do jesene,ze ked je leto ale akosi ich budeme musiet nosit castejsie ako tak kukam na pocasie 😖 a teraz uz len lahnut a spat 😀

zuzinr
8. jún 2011

@peta_k my sme mali vcera 334g a bola som 20tt + 3, doktor povedal ze nie je obezne a ze je to v poriadku, takze vobec nemaj strach

zuzinr
8. jún 2011

@jani74 no ta rizikova poradna je des, este si to pamatam, ked som tam chodila pri Natalke v lete, tiez to cakanie bolo hrozne, nastastie ja som nemusela chodit tam k doktorovi, cakala som len na pasy a ultrazvuk a poobede som vzdy isla k svojmu gyn. tak dufam ze to tak bude aj teraz, alebo par krat sa mi stalo ze som ho tam stretla na chodbe, tam popozeral vysledky a doshodli sme sa na dalsom tyzdni takze som nemusela ist ani k nemu. A kto robi teraz v rizikovej?

zuzinr
8. jún 2011

@jani74 no zacinaju dovolenky tak to asi preto, ale som sa pytala sestry to je kamaratka tej sestricky co robi na rizikovej ze su tam sami mlady lekari, tak to som zvedava ako to bude dufam ze nebudeme mat pri porodoch komplikacie, musime verit🙂

zuzinr
8. jún 2011

@katulka74 dakujem, pozeram ze aj vy budete mat chlapa a uz viete aj meno?

zuzanazuzana
8. jún 2011

tak dnes poobede som bola na 3D a zase nemame ziadnu fotecku......mala sa nam nechcela ukazat, nozicky mala az pri hlave.....bude z nej akrobatka....aj som sa 2x prechadzala, robila drepy a nic......doktor ju aj budil, cele brucho mi natriasal.....ale bolo aspon vidiet nozicky aj prsteky na rucickach....a som presne 22tt+6 a mala ma 574g.

reanda
8. jún 2011

😅 😅 😅 !!!!!!!!!!! A MY CAKAME DIEVCATKOOOOO !!!!!!! 😅 😅 😅

som si to ale odtrpela, minule sme prisli na sono pred osmou (ordinovat zacina 8:30) a na rad som sa dostala az o pol dvanastej, tak ze teraz pojdeme neskor, uz tam bude menej ludi.. HAHA, prisli sme pred desiatou, boli tam posledne dve casenky, mne sa usla "32" a v ordinacii bola pani cislo "6" 😠 tak ze ideme sa zatial aspon este prejst.. no a presli sme nejakych sto metrov a ja som na schodiku zle stupila a vytkla si nohu.. takze som dohopkala naspat a sedeli sme v nemocnici este do pol tretej.. no ale aspon je to dievcatko, tak to stalo za to 🙂

teraz sedim s vylozenou nohou ako balon a nemozem ani chodit

@nelustek a ty si kedy davas tu tabletku? ja som si to vkladala vzdy na noc, pred spanim

zuzanazuzana
8. jún 2011

@nelustek tak neviem ci mi do nej bude nieco pisat, ale asi ano, ked kazala doniest.....no pri synovi sa mi pokazili zuby, dlho ma boleli a teraz nic....tak som aspon tomu rada, ze ma nebolia!!!!!!

zuzanazuzana
8. jún 2011

@nelynka18 no moj priatel moc nechce domcek, tak si musim pockat,, kym bude mat syn a budem jeho otravovat na domceku....hihihi, ale najprv musim prezit ten jeho vylet a este ma na plane ist na TOPFEST a POHODU!!!!!! potom uz bude len brigadovat cez prazdniny!!!!!

tinika
8. jún 2011

@peta_k ti poviem v utorok kolko vazi nase ked mi povedia 🙂
pri prvom tehu som bola na utz 14.7. a mame chlapca teraz idem 14.6. tak prve čislo sedi, dufam, ze pohlavie bude ine .)
@nelustek ja aj pri prvom tehu aj teraz som mala taky pocit divny so sestričky u zubara ,volam ze chcem prevetivu este tu riadnu nie v tehu a ona ze boli vas dačo? reku tava sak mam narok, verim ze teraz ked ma uvidi s bruchom to zbucha do kopy ze preventiva a preventiva v tehu haha ale serem ju. ked som po porode sla ked ma boleli zuby reku vy ste uz boli na preventivu reku ok ale mna bolia zuby

nelynka18
8. jún 2011

@reanda jeeeeej no gratulujem musis byt riadne happy 🙂 😉 a to si bola na 3D ci na 2D(klasickom)?
@zuzanazuzana no a mna zase na dedinu nahuckal moj muz 😵 neboj to prezijes a on tiez 😀 😀

reanda
8. jún 2011

@nelynka18 no vidis, vestica a nemusela som si ani fotku vymenit 😀 😉 hapy som, veru, len keby som nemusela skakat na jednej nohe 😀
na obycajnom 2D morfologickom som bola, zas ma doktor prekvapil, teda sestricka vlastne, ze ci mi minule spominala, ze sa doplaca 10 eur za nejake vysetrenie srdca.. ja hovorim, ze nie, nespominala a ze nemame so sebou hotovost, ze ci nemozem doniest nabuduce.. no ze teda ked nedam, tak ma nevysetria 😕 .. tak som musela este odskackat do bankomatu a vratit sa.. ach jaj, ja mam dojem, ze si tie poplatky aj s doktorom vymyslaju a potom sa za to chodia asi opijat 😀

nelynka18
8. jún 2011

@reanda hihi no to bol len moj dojem z tvojej fotky 😅 cooo no pekna koza ta sestricka a to co tomu nerozumiem ake vysetrenie srdca a ze 10€ no hamba akoby to nemohol urobit zadarmo,ked uz robi ten ultrazvuk 😒 na 3D ides?

reanda
8. jún 2011

@nelynka18 no bolo to ozaj trapne, ked som teda povedala, ze skocim do bankomatu a peniaze donesiem, tak doktor tam nieco prepol na tom sone, asi mod na vysetrovanie organov a to bolo vsetko.. a za to desat eur.. keby ma bolo napadlo, tak sa spytam, co je to za vysetrenie a ci je to teda nutne, ked ma bez okamzitych penazi ani nevysetria, ale to clovek nemysli na take veci v tej chvili.. len mi to niekedy uz ozaj pride trapne 😒
na 3D nejdem, staci mi to takto, hlavne ze je dieta v poriadku a ze je to dievca 😉 😀

nelynka18
8. jún 2011

@reanda no to je teda ozaj cudne lebo mne doktor vysetroval tiez maleho organy a aj srdiecko lebo hovoril,ze aj to je ok a koruny si nepytal ziadne.....hm no teda neviem 😒 ale jasne havne,ze je zdrave 😉 no s tym pohlavym bacha aby som nemala nakoniec ja pravdu 😀 😀

reanda
8. jún 2011

@nelynka18 nestras, ja uz idem nakupovat ruzove saticky 😀 ...v papieroch mam zapisane pohlavie - DCK=43 😕

nelynka18
8. jún 2011

@reanda nie nejdem strasit 😀 fuha to je co? 😕

katy31
8. jún 2011

ahojte babenky @reanda no tak to gratulujeeem, už som mala pocit, ze v oktobri bude invazia chalanov 😉 hlavne, ze ste ok... Inak k tomu ultrazvuku, tiez si myslim, že v 20 tt sa robí morfologický ultrazvuk, kde vysetruju aj srdiecko a tie sú hradené zo zdravotnej poistovne... ale co lekar, to iny pripad... no hlavne, ze je princezna v poriadku... 😉

lindt
8. jún 2011

@peta_k my sme boli na morfolog. min. tyzden a mali sme tak isto 330g a je to v poriadku. Nic na vahu nehovoril a co som pozerala na tabulky, tak vaha je v poriadku.🙂

reanda
8. jún 2011

@nelynka18 no dufam, ze to znamena to dievca 🙂 a vy mamy od chlapcov tam mate co napisane?

@katy31 dakujem 🙂 ano, tak sa to tvrdi, ze tri ultrazvuky pocas tehotenstva hradi poistovna, no ale hadaj sa tam s doktorom, ked si vypyta 😒 ..ale zase co citam, tak niektore zeny platia za kazdy utz na poradni, mne na poradniach robi sono vzdy a zadarmo, tak to mam aspon trochu vyvazene 🙂

reanda
8. jún 2011

no idem ja odskackat do postele, dufam, ze do rana hnatka odpuchne
bru noc!

zuzkazv
9. jún 2011

@peta_k ahoj moje malé malo v 20/1tt 353g takže to nie je až taký veľký rozdiel 🙂

nelynka18
9. jún 2011

@reanda vies co ja tu nemam este nic lebo mne na tom 4D povedal,ze chcalan a do knizky mi nepisal nic.... ale v kolonke co tam mam vypisane prve dieta mam taky ten klasicky znak pre chlapov (gulicka so sipkou hore)...tak neviem ci to inak napise do kolonky pohlavia plodu 😒
no a inak dobre ranko 😵
ako vidim, vsetky este spite alebo uz makate? 😉

zuzkazv
9. jún 2011

@nelustek ahoj, prosim ta to si ten zubar zobral peniaze za vyšetrenie malej? aj ked neotvorila usta??!! tak to je sila teda

zuzkazv
9. jún 2011

@motylik08 gratulujem k chlapčekovi 🙂
@reanda gratulácia k dievčatku, vidím že si nadšená 🙂 🙂
hlavne aby všetky detičky boli zdravé (včera som nemala pozerať to modré z neba ☹ )

motylik08
9. jún 2011

@nelynka18 ahoj nelynka 🙂, ďakujem veľmi pekne, včera to bol obrovský zážitok, až som večer od toľkej radosti nevedala zaspať :D, malý bol krásny, stále sa schovával a potom nám ukázal aj tváričku nádhernú, doktor mi robil klasické sono a potom mi malého zapol na 4Déčku, som sa skoro rozplakala, taký nádherný pocit som teda ešte nezažila, aj keď partner nechce ísť na to 4Déčko ja by som sa dala nahovoriť, malý je nádherný a tie malé ústočká, čo s nimi stváral 🙂, čo sa týka tej váhy, tiež tvrdil, že je to ok, tá váha môže byť aj preto taká, že berieme, kade aké vitamíny, ale pokiaľ to pomáha tým našim detičkám tak je to všecko v najlepšom porádečku 🙂 a veru zatiaľ to na 99% vyzerá na Patricka 🙂, iné ani nepadlo na reč 🙂
a ty ako moja? čo nové? ako sa ti (vám) darí? nejaké novinky okolo tvojho malého Dominika?
Mňa malinký už kope, je to zvláštne, keď kope ani nedýcham aby som to cítila 🙂

A prajem Vám krásne ránko októbrovky 😉