Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
caute babulky 😉 dneska som bola na tej glukoze a som stastna ze to mam zasebou fuj to bol ale hnus aeste aj teple 😝 uz nikdy viac,mala som aj poradnu a vsetko je ok 😉 najblizsia poradna je 13.7..som sa doktora pytala na tie tampony pre tehotne a mi povedal ze vziadnom pripade si nema nic davat aj ked pojjdem do bazena tak som ich aj zbytocne kupila a kedze je dneska velmi teplo tak poobede sa ide na kupko huraaaaaaaaaaaaaaa 🙂 tak sa mi tu majte krasne 😉
@nelynka18 no vyzerá to tak, že ano 🙂 normálne sa vytešujem, že som celú noc predrichmala...som vysmiata celý deň ako slniečko na hnoji hehe 😀 😀 , práve som došla z mesta, dokonca som si aj šaty kúpila 😉 , a drahému k narodkám súpravu spodného prádla, a osušku s nápisom ľúbim ťa 🙂 ..xii dúfam, že sa poteší..
@nika195 ahooj 🙂 držím palčeky, aby vám to tentokrát vyšlo, a všimla som si že máme rovnaký termín 😉
tak som vcera malu poohovarala a vecer zrazu zacla kopat hore pod pupkom 😀 ..ale dneska uz zase klasika do mocaka, som sa u doktora skoro pocikala.. bola som s tou mojou nohou nestastnou a poslala ma zajtra na chirurgiu 😒 ..strasne sa mi nechce 😖
pozerala som si v knizke, co mam napisane, aku polohu, ale je to necitatelne.. prvykrat tam mam nieco, co zacina ako "mol..." a druhy nieco ako "hlcv.." tak mozno to je, ze hlavou 🙂
asi by som mala ist nieco navarit, aj na zajtra, ked pojdem prec, ale tiez neviem, co.. asi tarhonu s nejakym masom na stave.. neviete nejaky dobry receptik? nejak nemam chut na take obycajne
@lucy56 a ake beries magnezko? mne doktor kazal "magnerot", ze z toho sa vraj nepribera
@natalii6 ahoj som rada,ze ste zdravy 😉 to fakt,ze tie tampony nie?? 😕 vy mate uz kupko otvorene?my este nie a tak by som s malym sla 😒
@duska88 takze mas asi stastny den 😀 tak nech ta stastena vydrzi pri ntebe 😉 no viem ake osusky aj u nas v takom butiku ich maju su rozkosne 😵 isto sa potesi....no a ja dnes asi umieram 😀 rano som bola v meste kupili sme jahody a deake blbosti na chalupu a doteraz este varim a som KO,to teplo mi berie energiu 🙄 tak by som sa vyvalila k bazenu....no my mame stale zatvorene kupko,keby ho otvoria sla by som s malym a mocila si nozky 😀
@duska88 uz mam dovarene,huraaaa 😀 mame kelovu polievku,zemiaky na kyslo s parkom a muzovi zase cevepcici so zemiakmi 🙂 viesco bola som na plavarni 2krat a ked sme boli v tej podhajskej tak som si len nohy mocila....vosla som do bazena len kusok nad kolena....ale sprchy boli moje 🙂
@nika195 xixi práve som nad ním rozmýšľala..nad tým segedínom 😀 😀 ..ja bych si dala aj takú fajnú sviečkovú.. 😉
@nelynka18 taak ty si teda šikovná 😉 zemiaky na kyslo? to som asi ešte ani nejedla..xixi...ja by som sa tiež veľmi rada už budúci víkend šla kúpať aj s priateľom keď tu bude..len sa bojím tých infekcií všelijakých..hmm ☹
@duska88 ooo dakujem 😉 no zemiaky uvarene s cier.korenim a bobkovym listom a potom sa prida smotana s mukou,ocot a cukor a ja davam aj kopor....no nieco ako koprova omacka len toto jo zo zemiakmi a s parkom opecenym.... podla toho kde sa kupat....nesla by som do bazena moc tepleho a relaxacneho....ja skor kde je tak 30stupnova voda a voda cirkuluje,je tam menej ludi 🙂 ale ak si nachylna na vseliake mykozy a infekcie tam dolu radsej neriskuj....ja praveze nemavam taketo ochorenia,tak sa spolieham ale asi po 30 tt uz nebudem riskovat aby som nerodila s nejakou infekciou ak by nahodou. 😉
@nelynka18 to musím niekedy vyskúšať 😉ja som bola akurát v obchode kúpiť knedľu a smotanu idem robiť ten segedín 🙂 @nika195....práveže ani ja som s týmto nemávala nikdy žiadne problémy, len teraz počas tehu raz..hm tak neviem, keď si mám predstaviť, že za celé leto nevleziem na kúpku do vody..veď zbláznim..a čo hovoríš na prírodné kúpka?vraj tam je menšie riziko, že dačo dostaneš..?
@duska88 no segedin mnamky 😵 no nato som citala,ze treba si popozerat okolie,ci niekde nie je skapata ryba alebo neaky odpad a ze na hladine by nemali byt take zakalene kruhy lebo ze to je nieco co skodi alebo take cosi...my sa chystame na zelenu vodu na vikend len este nevieme kedy no a uvidim ci tam vleziem ale asi ano 😉 len ako som pisala teraz to este vyliecime ak nieco dostaneme len potom 30tt by to bol uz asi risk 😉
Ahojte kocky, zdravim vas po dlhsom case, dufam, ze ste vsetky aj s babenkami ok.U mna v pohodke, akurat ma trapi kyselina po sladkom, ktore tak lubim ☹ . A posledne dva dni ma boli lonova kost, akoby som sla 100 km na bicykli 😀 Stretli ste sa s tym niektora?
@mbamb ja pochadzam z CA, zijem pri ZA 😉
@nelynka18 tie tvoje kysle zemiaciky isto vyskusam aj ja, mam rada taketo privarkove veci..dnes som si robila tekvicovy s vajickom na tvrdo a varenymi zemiakmi 😉
Babulky, kukam, ze debatujete o kupani. Na stranke verejneho zdravotnictva a hygieny by mal byt aktualny zoznam prirodnych nadrzi, ktore su vhodne na kupanie...tak skuste pohladat...a o letnych radovankach v tehu je pisane aj v aktualnom cisle casopisu mamina 😉
@sylvestra ahoj na tu kysellinu su take tabletky probiotika a mne pomahaju na palenie zahy.... no vyskusaj aj ked si zadas do googlu zemiaky na kyslo,tak ti to najde su famozne 😉 no ja take tiez mozem a hlavne teraz ked som tehu,pred tym som to moc nemusela....
@duska88 my sme tam chceli ist tiez lenze tam sa nam nepaci ako je to riesene s kempom,pretoze chceme ist pod stan kvoli malemu,mame taky novy velicizny stan a risko sa nevie dockat a na zelenj vode je ten kemp super i voda je tam cista a je tam aj piesok aj kamene a to kvoli risovi je plus 😉 ale na slnecnych je zase lepsie to,ze je tam viacej atrakcii ale tak co hlavne,ze budeme stanovat a trosku sa ospliechame 😀
@nelynka18 tak to vám určite bude lepšie na zelenej vode a vy chcete ísť stanovať na niekoľko dní ak som ťa teraz dobre pochopila..? 🙂 vám je super..závidím...my sa pôjdeme len tak okúpať, poslniť..je to dosť na hovno, ale čo iné nám zostáva, keď priateľ príde vždy v piatok večer a už v nedeľu poobede odchádza.. ☹ ..ten čas ide tak rýchle keď tu je...je nám vzácna každá minúta čo sme spolu...
@duska88 hej chceli by sme ist od piatku do nedele,som zvedava,ze ci to moja chrbtica vydrzi spat na zemi nakolko ma v poslednej dobe dost bolia krize 😒 ale aj tak sa tesim... no to mas teda blbe 😒 moj chlap ked chodieval na tyzdnovky tiez sme to tak mavali a nebolo to bohvieco,takze ta chapem 😔 ale tak uz cokoro budete byvat spolu 😉 neviem ci som sa ta to uz pytala ci nie ale kde ty budes vlastne rodit?vies,ze akej narodnosti bude vlastne vas drobec... 😕
nelynka18,strasne ma bolia dnes krize,ty si davas konsku mast?pomaha aspon trosku?ja neviem ako vydrzim v praci ak ma to neprejde ☹
@nelynka18 taak segedín hotový, už som zbúchala aj dve porcie.. 😀 ..hej už ťa bolievajú kríže?ale to tých pár dní nejako vydržíš...no tak je vieš o čom hovorím..ale nejako ešte vydržíme a potom budeme spolu.. aj si na nervy liezť budeme 😀 😀 ..budem rodiť na tu na slovensku a drobec bude mať aj slovenskú aj rakúsku 🙂
@katulka74 ja používam konskú masť na krčnú chrbticu, mávam strašné bolesti..a mne pomáha.. 😉 vyskúšaj..veď za vyskúšanie nič nedáš.. 🙂
no tak moji chlapi išli do cirkusu tak mám oddych 😎
@katulka74 viesco mne na krize nepomaha lebo mna akoby to male z vnutra tlaci je to len na jednej strane a niekedy je to ako krc ale konska mast je skvela pomaha mi na krcnu chrbticu a aj na krce v nohach,vyskusaj myslim,ze ti pomoze 🙂
@duska88 hihi tak sa isto vydaril,ked uz mas dve porcie za sebou 😉 no ako som pisala teraz katulke je to skor akoby ma tlaci male nez bolest krizov ale ked nelezim vo svojej polohe na mojej postely tak ma to tlaci 😒 akoze aj slovensku aj rakusku?ved ked sa narodi na slovensku,tak bude mat slovensku,ci? 😕

@mbamb moc dakujem 😉
@mbamb hej Tamarka sa nam ukazala že je dievčatko 🙂
a neoli sme na 4D ani 3D len na 2D ,ale poukazovala sa nam 😉
no držim palce nech sa vam pekne ukaže
aj doktor my hovoril že mala je vadšia my aj posunul termin na 3,10,no moja doktorka zasa hovorila že jej to vychadza na toho 10,10takže tyžden hore dole 🙂