Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzanazuzana Ahoj! čtu dobře že jsi byla v Praze v zoo?? já byla s malým ve středu!!!! a taky parníkem! 😀 .. a viděli jste celou zoo?? my ne.. byli jsme tam skoro 5hodin a fakt jsem byla totálně vyřízená.. půjčili jsme si tam kárku a ona byla tak těžká!! no síla, ale stihli jsme krmení koček a cvičení lachtanů 🙂 a ještě jsme si pak koupili tričko s gaviálem aby měl špuntík památku ... -přikládám foto
Jak se ti jinak daří?????
@bv_alexandra no karavan planuje aj moj drahy,len ja mu hovorim stale nech da pokoj aj s karavanom 😀 😀
@zuzanazuzana len aby no 😀 😀 takze sa oplati aj ja by som sla 😒 a aquapark????jooooj ty sa mas tak si tgo uzite 😵
inak baby aj vase deti su take male hnusoby,ze do skolky rano ich musite budit a cez vikend o pol siedmej su hore 😀 ja to moje dite raz v tej izbe zamknem,aby som sa vysapala 😀
dobre rano, neviete niektora ak ste od nitry ci H and M na Mlynoch maju aj detske a novorodenecke oblecenie, vraj by mali mat 50% zlavy , my mame Nitru najblizsie tak som chcela ist kuknut tam dnes, aj tak asi bude prsat a nic sa neda robit vonku
@bettyx ahoj.....veru sme boli vcera v zoo, tiez sme tam stravili vyse 5 hodin....kusok sme sa vyviezli hore aj vlacikom....velmi pekna a velka zoo!!!!§ a ty byvas niekde pri prahe? my ideme dnes este do botanickej, lebo sme si kupili ten trojsky listok a vcera sme stihli iba zoo a zamok......aj ja dam nejake foto, ked budem doma
@nelynka18 no veru sa oplati podla mna vidiet aspon raz prahu!!!!! sice za vsetko sa plati, ale ked sme nesli k moru, tak aspon nejaka dovolenka!!!!!!
a musim este napisat, ze trpim uz dlho par fobiami....rodina mi neverila, ale konecne sa prasvedcili....ked sme isli hore na petrin, tak ako som vysla hore, hned mi museli volat naspat vytah, lebo total tocaky, nemohla som dychat atd atd atd....dalsi zazitok s metrom....ked som videla ako to je hlboko....tie eskalatory a potom nastup do metra....zase som nemohla dychat, uplne zo mna tieklo....no katastrofa so mnou!!!!! a najvacsiu fobiu mam s potakonov!!!!!
@duska88 no uvidime,dam si chvilku pauzu 😀 vccera sme kupili prebalovaci pult s vanickou za 30€ z druhej ruky,tak sme ho dnes zlozili a mame vsetko 😉 uz len babo 😵
@zuzanazuzana urcite sa oplati ja som nou len prechadzala ale este som ju nikdy neprebehla,davam si zaväzok,ze ju musim ist navstivit 🙂 ja mam tiez strach zvysok....ked ideme od trencina po dialnici a vchadzame do povazskej ideme z kopca a mesto je pod nami a ja mavam taku uzkosot,je to neprijemne....potkany mi nevadia ale zato pavuky a zaby to nehrozi....minule sme sli s muzom popri potoku a akurat migrovali zaby....to bolo zaba na zabe a mna musel muz odniest mimo lebo ja som sa normalne rozrevala a skakala 2 metre 😀 😀
Pekny?ale uz koncim 😀
@lucy56 ahoj v HM ku maju aj novorodenecke ale nie je az taky vyber aspon co som bola tento tyzden ale maju take celkom pekne supravicky, bodynka s nohavicami, rozne farby, ja som tam tiez nieco pokupila a potom vacsi vyber maju od toho cisla 68 a vyssie. A nevies do kedy by mali byt tie zlavy? By som nabehla aj ja. 🙂
@duska88 Dakujem,no vsetko ako vsetko,mylsim z tych väcsich veci.....este mi chybaju take veci ako flasky,dudle,kozmetika,a vela takychto drobnosti 🙂 ale to ma este cas 😉 no ani nevrav,mama zobrala risiho von a ja lehnim tiez sa mic nic nechce 😅 a navyse ma boli podbrusko a krize ako pri menstruacii.aj tebe sa to stava? lebo mne len na zaciatku a teraz 😕
@nelynka18 mňa občas pichá v podbrušku..keď sa viac namáham alebo pri dlhšej chôdzi..inak nie..a kríže ma nebolievajú (zatiaľ)...môj krpec si zobral asi dovolenku alebo čo...posledné dni sa mu nejako nechce robiť akrobatické kúsky..hm.. 😒 ..dúfam, že je v poriadku...no idem sa pustiť do upratovania..konečne mi "uvoľnili" priestor 😀
@nelynka18 fiha tak ako pocuvam kupujete vo velkom... ja som este pre druhe babo nekupila nic, ale v podstate mam po dcere skoro vsetko, akurat ruzove veci vytriedim... predsalen, nechcem pokazit vkus mojho syna uz od narodenia 😀 😀 😀
akurat tu deku do sedacky, co ste davali link, to sa mi paci, to by sme asi vyuzili.... 🙂
baby mna picha v podbrusku ale vacsinou na pravej strane, akoby mi male tlacilo na vajecnik, alebo co... neviem, najblizsie ked pojdem ku dr. ta sa jej na to opytam.... obcas ma to dost znepokojuje 😒
@misic tak asi to tie deturence robia nadschval 😀 no vidis a ja po synovi mam len postielku a kopec oblecka,cize kocar,prebalovaci pult a stolicku sme kupili a uz len take malickosti ako som pisala 🙂 to s tym pichanim je normalne aj s duskou si tu teraz o tom piesme,to sa stava aj mne 😉
@duska88 no to sa stava aj mne ale toto je ine 😒 pri prvom sa mi nic nedialo vsetko bolo ok nic ma nebolelo,netlacilo,nepichalo a teraz presny opak....neviem ci je normalne,ze ma spodok bolieva ako pri mrche ale tak uvidime,nebyva to caste a ani to nie je take hrozne na nevydrzanie....takze uz upratujes?ja som si pospala a citim sa este horsie ako pred tym som uplna kaša 😀 😀
@zuzanazuzana jo jo.. pocházím z prahy a teď už tři roky bydlím ve vesnici u Letiště na Ruzyni... dokud tu nevyrostly haly na nevim co, tak bylo vidět na runway... Je to hezká vesnička -nebýt těch motorů letadel, tak je tu svato svatej klídek... Hezky si užijte botanickou zahradu!! já dokonce jedno léto pracovala jako brigádník v botanický zahradě na Karlově náměstí -tam to bylo super
@nelynka18 noo upratujem pomaličky...veď aj ja som si zdriemla na chviľku..som jak máčalka dneska, ale už od rána..aj hlava ma trošku bolí..to bude asi počasím, ani som dnes nevarila.. 😒, fakt som nemala na to náladu ...ano tak aj tvoj chvíľu leňošil.. 🙂 , tak hádam je všetko ok 😉 ..
pozerala som na nete na kociky,lebo sa stale neviem rozhodnut aky kupime,ale natrafila som na jeden a tak sa mi zapacil. je taky pekny cerveny s kvetmi. vola sa krasnal saturn -nevidela ste ho niektora nahodou nazivo?
@duska88
@jana86 baby k t omu kocariku je pekny ale vobec ho nepoznam ale ked viem aky sa ti paci,tak ti mozem odporucit camarelo q12 je taky podobny ako sa ti paci je vo vela farbach a maju ho kamosky a su spokojne,skus si janka pozriet.... 🙂 a u nas sa uz oslavuje den otcov 😀 kuknite co sme s riskom pripravili(tie tricka,precitate co tam je napisane? 🙂 )
ahojte 😉 vy uz vo velkom riesite kociky ? 😉 mate niekto skusenosti s hartanom alebo quinny buzz? ja som mala pri prvej dcere bumbleride indie a bola som s nim strasne spokojna, ale nema otocnu sedacku a teraz by som chcele otocnu
inak pekny vikend vsetkym 😉

@nelynka18 .....hihi... tak ja dufam, ze nevystraja....ved dnes su tam poslednu noc, tak hadam to nepresvihne!!!!!!
a zoo bolo naozaj super!!!! velikanske....pri zoo bol aj zamok troja, tak aj tam sme kukli a zajtra kukneme este tu botanicku a v nedelu pojdeme do aquaparku!!!!!