Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte, tak sa po dlhšej dobe hlásim 😅 Absolutne nestíham ☹ Mateja chytilo obdobie totálneho vzdoru ☹ , venujem sa mu čo sa dá, sme skoro stále vonku alebo na dome.
Dnes som absolvovala test na tehu cukrovku - je ok. Minulú stredu som mala poradňu u svojho dr.-bola to totálne rýchla poradňa - pozrel zo spodu či sa neotváram, 1X počas tehu popočúval srdiečko malej a sestrička zmerala tlak - malú som vôbec nevidela, sono nebolo ☹
Inak sa mám v rámci normy - nejak skoro ma začína bolieť chrbát a poriadne a zavadzia mi už bruško, na váhe stojím už asi 3 týždne hoci som začala vyjedať i v noci v rámci nočného cikania 😅
Absolvovali sme svatbu, celodenný výlet na Bojnickom zámku s rozprávkou o kocúrovi v čižmách a návšteva v ZOO.
Minulý pondelok nám dorazil kočík - je úžasný a dúfam, že i tak bude slúžiť 🙂
Nemám čancu Vás dozadu prečítať ☹
Mám ale otázočku - používali ste alebo plánujete používať polohovací vankúš na spanie alebo kojenie?Uvažujem o jeho kúpe ale najskôr potrebujem poradiť.
Držte sa a pohladkajte brušká 😉
dobre ranko.......moj syn konecne na 2. pokus vcera urobil barmansky kurz, tak som rada, ze to neboli zbytocne vyhodene peniaze!!!! piatok uz ide na TOPFEST az do nedele....kazdy ma strasi, ze je to tam divocina!!!!!!! asi si tam niekde postavim stan, aby som mohla na neho dozerat!!!!!! na buduci vikend ide zase na POHODU, ale tu vidim z balkona......tam mi bude stacit, ked si kupim dalekohlad.....hihi.....ale naozaj sa bojim!!!!!
inac chytila ma uz nakupna horucka, aj dnes idem pozriet nejake vecicky....sice mam strasne toho vela po neteri, ale to sa neda odolat....cez vikend sme uz kupili postielku, matrac, vankusik, paplonik, navliecky atd atd atd!!!!!!
@jani74 ja mam ten polohovaci vankusik doma, objednavala som si ho skor koli svojej chrbtici, bolievala ma aj pred tehu a bolieva ma aj teraz este castejsie, ked som nebola tehu pomahalo cvicit, teraz mam ako rizikova zakazane tak si aspon ulavujem vankusom a sem tam ma manzel pomasiruje, podla mna je to dobra vec hlavne ked uz chrbtica boli a aj ked budem kojit budem mat lepsiu polohu
ahojte baby,my dnes ideme na 3D ultrazvuk tak sa uz nevieme dockat,a som rada ze aj mm je doma a ze ide so mnou.zajtra ma caka ten cukrovkovy test,tak na to sa netesim vobec. 😒 v sobotu sme boli v polsku na nakupy tak sme kupili kociar 3komb., postielku,matrac,vanicku,osusku,paplonik,vankusik,obliecky,baldachyn a uz ani neviem co este.vyslo nas to na necelych 400 eur,u nas by som tolko dala asi len za kocik..prajem vam pekny den,aj ked pozeram,ze vonku zase prsi 😠
ahojte kočky
tak svagrova s malym je doma a ja sadam do auta a palim k nim....neviem sa ho dockat 😵 maly uz korunku vykakal,tak mame o starost menej 🙂 🙂 len robime strechu a ten vietor nam to neulahcuje 😒
@jani74 ahoj ja ho mam uz doma a je uuuplne super vyber si co najdlhsii,skvele sa mi s nim spi 😵 ja odporucam 😉
@zuzanazuzana dalekohlad maly taky hviezdny v akcii v tescu kup ten 😀 😀 neboj ved ti uz dokazal ze zodpovedny 😉 no veru tym vecickam sa neda odolat ja to dobre poznam 😀
@jana86 teda vy ste toho nakupili a ta cena je super 🙂 veru tu by stal len kocar tolko...u vas prsi???? u nas konecne pekne len hrooozne fuka 😒 sa musis riadne tesit,ze uvidis krpca je to nadhera,skoda ze ja to mam uz za sebou ale kukam si to skoro stale na pocitaci 🙂
Ahojte ja mam termin 1.oktobra bude to chlapcek.. Zatial je vsetko v potiadku 🙂 pribrala som len jedno kilo ale uz sa blizi dalsie. 😎
ahojte baby, dlho som tu nebola, vidím, že zase budem mať čo robiť aby som si prečítala všetko čo ste prebrali.
Píšem hlavne kvôli tomu, čo sme sa bavili o pôrodnici v Banskej Štiavnici, tak napísal mi e - mail jeden pán doktor, netreba tam žiadne potvrdenie, iba je potrebné prísť tam v 35tt a tam sa dohodneme na mieste že čo a ako, ani mi nenapísal ceny izieb a ako som písala, že nechcem tam ísť kuknúť, no budem musieť.......tak to len pre zaujímavosť.
@nelynka18 gratulujem ku krsniatku, veľa zdravíčka želám!!!! Dúfam, že je všetko v poriadku najsamlepšom, veď potom napíš, že čo a ako......🙂
@natalii6 To ti verim, ze si z toho bola smutna. Ja tiez chcem rodit prirodzene, tak dufam, ze huncut nenarastie moc velky. Hlavne kvoli kojeniu 😒 Citala som, ze ty si mliecko nemala ☹ A prvykrat si rodila tiez v Ruzinove? S kocikom este nevieme, ale skor sa priklaname k novemu. Svagrina dostala pouzity kocik a po 2mesiacoch to olutovala, trapila sa asi do 6.mes a nakoniec si kupila cez net novy- Concord. Tie ceny su prehnane, ale ked kupim novy, aspom je v zaruke a mozem reklamovat. O mesiac sa uz chceme do toho pustit, tak som zvedava ako dopadneme 😀 Pozeram po bazaroch pouzite prebalovacie pulty a nikde nic. Ked tak, iba take umelohmotne "stojany" , ale ja chcem taky ako komodu so suflikmi alebo polickami a navrchu na prebalovanie. Uz teraz totiz nemam kam dat vecicky pre maleho co som dostala a to nemam este milion veci, co treba 😀
Ahojte žienky, ja moc neprispievam, lebo nestíham... Ale inak sa máme celkom fajn, čakáme chlapca, teda verím, že sa nemýlil, lebo inak to bude slečna v modrom 🙂 Pomaličky nakupujeme nejaké vecičky, lebo po staršom synovi mi nezostalo vôbec nič, všetko som porozdávala, ale zase to nejdem nejako preháňať s nákupmi. Kočárik by sme chceli kúpiť Casualplay S4 reverse, ale asi použitý, lebo nový je príšerne drahý... Ešte uvidíme. Trochu mám trauma z priberania, lebo už som pribrala 7-8kg, tak len dúfam, že to nejako neprestrelíme. Pri straršom synovi, čo bolo teda pred desiatimi rokmi som pribrala 14, rodila som 74 kg, to je skoro to isté, čo mám teraz, tak uvidíme, či nebudem ako slon. Po ňom som išla v porodnice v normálnych veciach, vôbec som nemala brucho, lebo teraz, keď vidím tie maminy, tak idú z porodnice s takými veľkými bruškami, ako by vôbec nerodili, nerozumiem tomu, čím to je?
mali ste aj vy spinenie a svetlu krv? dnes som v praci a od rana to pozorujem baby stretli ste sa s tym?co mam robit nieje toho vela len hnedasty vytok a slabocervena taka svetla krv
@lucka1371987 určite by som išla k lekárovi. radšej nečakaj
@bettina som s toho na nervy do pol osmej som v praci a potom pojdem ☹ joj stale pride nieco necakane mi je do placu ale mala kope cely den tak aspon to ma tesi
@reanda ahoj no s tymi komodami nie je problem, maju ich vela, ale su strasne drahe...mne sa pacila jedna biela v Kike za 149,-, super na nej je ze je na tu velku prebalovaciu podlozku, ale teraz sa priklanam radsej k takej mensej vo farbe nasho nabytku v obyvacke, kedze v spalni na nu uz nemam miesto a aspon bude kam potom odpratavat malemu hracky ked sa bude v obyvacke hrat...prikladam link http://www.mimisk.sk/index.php?cPath=7
@szali88 Jedno kilo? fuuuuha tak to by som brala :D
@len_henus no ja som tu vodu exla.......ostatne baby to tam cucali a bolo im zle
@zuzanazuzana no,to som inak počula...aj spolužiačka bývala, tiež to pila po troche a dva krát sa z toho pozvracala... tak ja radšej nebudem riskovať a exnem to tiež :D
@nelynka18 tak verim tomu, ze uz konecne dostal rozum, lebo naozaj mal velmi tazku pubertu.......jednalo sa o velmi vazne veci, o ktorych sa neda ani pisat!!!!!!!

@natalii6 no můžeš přestoupit kdykoliv -u dvou asi z 12 čísel jsem se chytla, ale jakmile jsem řekla že teda jsem těhotná a přes 20tt tak mi teda řekli že ne, a jedna mi na rovinu řekla že se těhotný nepřebírají kvůli penězům.. že ten můj doktor do 20tt pobral od pojišťovny všechny výhody co za těhotný má, takže je to pro novýho doktora silně nevýhodný, tak to nedělaj... halt jsem se chytla u soukromýho -recenze jsou na něj víc než dobrý, poplatek má 500kč ročně -což je na soukromníka velmi dobrý a halt chce 1000 navíc kvůli těhotenství, ale já mu to klidně dám jestli je takovej jak ty ženský píšou.... ten doktor mi i řek že je normální když jsem první 3měíce špinila i s krví, když jsem mu řekla že mám výtoky, tak ani nemávnul rukou a teď mám v těle infekci a prý to vůbec není důležitý... a když jsem čekala Štěpánka, tak byl v televizi že čelí obvinění ze zanedbání péče o rodičku a ta při porodu přenesla infekci na miminko a ono jí po pár dnech na tu infekci umřelo... takže teď už fakt na nic čekat nebudu a pádim až se mi práší i v sedě za botama!