icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

szali88
29. jún 2011

@mata90 ja som si myslela ze to nase bude dievcatko.. a nejako som sa do toho aj vzila, ani som si nepozerala chlapcenske mena ani vecicky... a ked prisiel na rad ultrazvuk a prave maly tak lezal mi ho doktor ukazal.. no a povedal ze mozem povedat ze to bude dievcatko ale ma to pipika.. 😎 a nesmierne sa tesim, snad po druhy raz to bude dievcatko... 🙂 ty to este nevies, mozno ti aj trocha zavidim aspon nerozmyslas stale na tom ze co mas kupit v akej farbe.. ale budete mat anjelika to je 100%

szali88
29. jún 2011

@zuzkazv Nie vzdy mam chut cvicit 😎 par krat si to aj vynechám, niekedy by si ma mala vidieť, len sa tak na tu slecnu na internete pozerám ako krásne cvičí 🙂

nelynka18
29. jún 2011

@zuzkazv ahoj takze stale ziadny kocarik?no aby ste ho nakoniec stihli kupit 😀 dakujem veru je krasny,taky cistucky a ani neni pokrceny 🙂 no veru rosambo robi riadne a hlavne vecer....ked si lahnem na chvilku na chrbat,tak ma vzdy takuto divnu polohu a hned mi pri tom stvrdne brusko a po chvili sa otoci inak a kopec zmizne 😀 nastastie mna do vnutra nekope len niekedy rucickami mi stucha uplne dolu pri lonovej kosti a vtedy sa mi da hned cikat 😀

santerra
29. jún 2011

@nelynka18 čavky, super kopček 😀 Mne sa tiež taky vyduva, nechapem čo ten maly drobec tam vystraja 😀 Inak blahoželám ku krsniatku, krásny je 🙂

nelynka18
29. jún 2011

@santerra ahoj,dakujem 😉 tiez by ma zaujimalo co to je ked sa to tak vyduje 😀 dakujem,no veru krasny....uz aby bol oktober a boli tu fotky nasich deticiek 😵

zuzkazv
29. jún 2011

@nelynka18 no veru ešte žiadny, stále som si vravela že máme dosť času ale nejak sa to rýchlo kráti, však ešte nejaký týždeň a tretí trimester je tu!!!!!! normálne začínam mať strach
iank baby chcem sa opýtať aké máte cervix skóre ja mám celkové 2 čo je dobré ale len tak pre zaujímavosť

santerra
29. jún 2011

Kočky ja keď vás tu čítam čo už všetko riešite, nakupujete vecičky pre drobcov a ja leňochod ešte nič tak mi je z toho smiešno 😀 Stále sa mi zdá že je este skoro a ze mám kopuuuuuu času 🙂 No ale už by asi bolo na čase sa rozhybať 😉 Ozaj posledných pár dní mávam v podbrušku bolesti ako pri mrche, trva to len kratko a potom klud. Mávate to aj vy?

santerra
29. jún 2011

@nelynka18 Juuj ani nevrav, ved ja uz sa nemožem dočkat oktobra, este som si nikdy tak nepriala aby rychlo ubehlo leto 🙂

nelynka18
29. jún 2011

@zuzkazv no ja uz som zacala posledny trimester a poviem ti ani neviem ako 😀 aj mne to teraz akosi strasne rychlo leti.....niekedy uz pocitujem aj ja obavy a hlavne teraz ked mi svagrova rozpravala ako rodila 😖 no veru za chvilku je to tu 😉 ty mas tu dlzku zaznacenu v knizke???ja nie,mne to bude znacit az teraz v 30tt ale preco neviem.... 😨

nelynka18
29. jún 2011

@santerra hihi ty cakas prve vsak?? 🙂 al ja som bola pri riskovi hrozne nedocakava ale teraz mi to akosi ubieha a ani si poriadne neuvedomujem,ze uz len 3 mesiace a je to tu 😀 prvykrat mi to tak neako pomalsie islo a teraz to letiiiii.....ale to bude asi aj tym,ze mam toho teraz aj dost vela 😒

santerra
29. jún 2011

@zuzkazv čavky, no ja tiež nemam poznačené v knižke nič také 🙂

santerra
29. jún 2011

@nelynka18 Hej prvéééé 😀 Pokial som chodila do roboty tak to ubiehalo ale teraz ked doma leňošim tak sa to vlečie, len vkuse muža upijam aby sme chodili po vyletoch lebo ma ide drbnut doma 😀 Tak to ti verim ze ti to leti ked mas doma maleho, určite ti zabera väčšinu času 🙂

majonka79
29. jún 2011

@santerra Ahoj, to mavam aj ja - v praci teraz sedim cely den a niekedy ma to bolicely den az pokial si doma nevystriem nohy a nelahnem si 🙂 Myslim, ze nic vazne, dufajme 🙂

santerra
29. jún 2011

@majonka79 Odlahlo mi 🙂 Dakujem za odpoved, uz ma cukalo ist za dokim 🙂 Dufajme ze je to oka 🙂

santerra
29. jún 2011

Dievčata tak teraz som sa pobavila 🙂 Dám do vyhladavača polohovaci vankuš pre tehotne ženy a pozrime sa čo my "guglik" našiel 😀 Skoro ma vystrelo 😀 Na tom by sa spalo a kojilo čo? 😀
http://www.kupma.sk/product/vankus-pre-zeny-60-...

nelynka18
29. jún 2011

@santerra a preco si doma?ak mozem vediet 😅 hej to poznam my tiez kade tade behame s malym 🙂 maly je zatial v skolke o neho ani nejde ale my prerabame dom,tak okolo toho stale lietame,niekedy vecer som az uplne grogy 🙄 no pekne teda 😀 😀 😀 taky vankus no mozno by sa mi na nom lepsie spalo ako na tom co mam doma 😀

santerra
29. jún 2011

@nelynka18 Pol roka som bola na Absolventskej praxi po VŠ, kreslila som pre jedneho modneho navrhara strihy s tym ze sme boli viac-menej dohodnuty ze po praxi ma berie na trvalo 🙂 Ale kedže sa vychcaný pánko dozvedel že som tehotna rychlo zmenil názor a už len chcel aby som mu chodila na "čierno" robit. To mi bolo proti srsti, kedže nedodržal slovo. Teraz mi kazdu chvilu vyvolava aby som prisla ze sa dohodne....že ma vezme na dohodu....a podobne keci. Kašlem mu na hlavu pakovi 😀 este som si skusala najst niečo ine ale beznadejne ked ma videli s bruškom len sa usmiali a zvysok si vieš domysliet 🙂 Ale celkom aj dobre ze som doma lebo mi opuchavaju nohy 🙂

zuzkazv
29. jún 2011

@nelynka18 no mne to do knižky píše od 16tt vtedy som mala 1 aj v 20tt som mala 1 a teraz 2 to je zaujímavé že tebe to píše až od 30tt každý lekár to robí inak - ale nemali by mať nejaké jednotné postupy?
@santerra aj ja mávam občas bolesti ako pri mrche - ale určite to nieje nič vážne, vankúš je skvelý 😀 😀

zuzkazv
29. jún 2011

@santerra aspoň si užiješ tehotenstvo keď si doma 😉 , v práci by si na to nemala toľko času, a ty máš teda nejakú návrharsku školu? to môžeš nejaké vecičky navrhnúť aj malému 🙂 ale to obdivujem keď niekto má takého nejaké nadanie lebo ja som totál antitalent, to ja musím mať všetko definované inak som stratená 😀

zuzaxa
29. jún 2011

Ahojte!
Som tu nebola ani nepamätám, stále beháme do BA za ten mužov prst, že asi mu to nakoniec ten doktor zachráni, len mu bude musieť zobrať z paže kožu a našiť mu to tam, včera sa už konečne mali dohodnúť, že kedy, ale odvolali doktora za nejaký štrajk z poisťovňami či čo, tak teraz až vo štvrtok. No a od soboty máme zaplatené Štúrovo na týždeň, a čo tam budem robiť sama s malou teda neviem a keď tam muž za nami príde aj tak sa nemôže kúpať, ja sa moc tiež nechystám, a malá sa nebude mať s kým ani vyblázniť v bazéne, lebo ak ho objedná na budúci týždeň na operáciu...Volali sme tomu majiteľovi, že ak by to vedel predať, tak by sme išli až v auguste, no ale je to narýchlo už teraz v sobotu. No celé zle, aj tatino je zoslabnutý, v tých teplách mu nechutí jesť, zajtra by mal ísť do nemocnice ležať, a my budeme preč, do toho moja mamina ešte ochorela, a aby nestačilo tak mužovi prišla kontrola zo živnostenského úradu za tri roky spätne, no všetko naraz sa sype. Jáj chudáčik už sa fakt začína trápiť, nechcem ani pomyslieť, ak by sa teraz dačo stalo ako to zvládnem. Lenže ak sa už má trápiť, je to ešte horšie, nevieme mu pomôcť, no už zase revem, a potom to skončí tak, že si ľahnem, poplačem a zaspím, a neporiadok zostáva, keď ja už ani nemám chuť to tu ísť poupratovať.Mužovi všetci vyvolávajú za nasľubované zákazky,ale aspoň mesiac ešte určite robiť nebude, a to už bude 5 týždňov čo si to spravil. A stále mu to pri preveze rozvŕtajú, potom ho to bolí, doma máme taký neporiadok, čo sme stále preč, potom som z toho nervózna, a to sme chceli v lete maľovať aj malej izbu aj obyvačku, no neviem vôbec ako to všetko bude. Malinký kopká, je to také moje malé zlatíčko sa mu posťažujem, poplačem si, ale veľmi ho ľúbkam!!!! Mi je ľúto, ešte som stále nebola v Hlohovci pozrieť tie kočíky. A začal sa mi páčiť Jané rider taký 4 kolesový, ale je drahý ten stojí až 843 eur, ten casualplay okolo 545 eur, a on má jediný tú krytku na nožičky aj na autosedačke, asi vyhrá ten. Inak ten vankúš na spanie som si ja kúpila v lidli, asi pred vyše týždňom, bol v akcii za 10 eur a je neskutočný, moja malá mi ho stále berie, tak som mohla aj dva kúpiť. Je taký pevný, a nechcela som ten plnený guličkami, neviem či sa na ňom bude dať aj kojiť, ale spí sa mi s ním suprovo sa okolo neho dám.Akurát si dávam maliny s kyslou smotanou a vanilkovým sukrom, že prírodný jogurt mňam!!! Sa mi tak zdá, že sa mi tak zastavilo priberanie na váhe, chvalabohu, už som jak bója 😀 , ale bruško mi už pekne narástlo. A náš malý nejako extra moc nekope, občas, ale nič poriadne, malá to stále nemá kedy cítiť, vždy nesprávny čas, povedala, že však ak budeme čakať tretie tak on pekne uvidí, čo to je, ak nebude chcieť bábo kopať, mojej mame sa hneď oči prekrútili, že tretie.... 😀 Tak zatiaľ sa majte, aspoň troška sa mi uľavilo, lebo ani čas na kamošky nemám, chodím aj k tatinovi cez deň, ak je mamina v robote, aby nebol sám. papa

santerra
29. jún 2011

@zuzkazv Nie nie ja nenavrhujem 🙂 Hoci nápady sú, ale netrufam si 🙂 On nahvrhol , dal mi skicu a ja som to dala v jednom 2D programe do podoby strihu, ktorý som následne modelovala aby to bolo podla jeho predstáv. Presne ako pišeš, aspon uzijem tehu 🙂))

mbamb
29. jún 2011

@szali88 juj ale ked to je to, ze mne Dr. zakazal aky kolvek pohyb jedine prechadzky mam povolene 🙂 rada by som cvicila, pytam sa na to stale ale cim dalej tym viac mi zakazuje :( No a dalsi hacik je, ze neviem obmedzit sladke, teraz som to nahradila jogurtikmi aspon z nich cosi mam 😀

mbamb
29. jún 2011

@wera.g Ja som mala na zaciatku 56 a teraz 65 🙂

szali88
29. jún 2011

@mbamb ked ti dr. nedovoli tak to nerob 😎 podla mna prejde mesiac a uz sa aj ja na to vykaslem 😉
maly sa mi stale hýbe a mam pocit ze skoro nikdy nespi, len aby taky nebol.. pred tehotenstvom som pribrala 10 kil, a teraz pocas tehotenstva som pribrala to 1-2 a mam pocit ako by som vsetko pekne spat schudla.. uvidime ako to bude prebehat po porode 🙂

mbamb
29. jún 2011

@szali88 Niee ani radsej neriskujem ale uz sa snazim obmedzit aspon tu stravu 😀 No to mas pravdu, radsej aj ty uz pomenej aby si nemala take "dive" dietatko xixi

szali88
29. jún 2011

ja ked vecer mam hrozne chut papat ihned musim ist spat lebo potom ked sa stretnem s chladnickou .. 😎

wera.g
29. jún 2011

@mbamb joooj ale veď to je v poho toľko pribrať - a hlavne keď okrem prechádzok máš zakázané 🙂 Ja ani zakázané nemám, ale som total lenivá, teda u mňa len tie prechádzky 😀 a sladké, ja som ho do 17tt ani vidieť ani cítiť nemohla, a odvtedy zase bez sladkého neviem byť 😀 Snažím sa to zamieňať za ovocie, toho zjem tiež kopec, ale keď zbadám čokoládu, uff, neodolám 😀

wera.g
29. jún 2011

@szali88 🙂 ja chladničku ani nemusím mať po ceste, aj tak k nej vždy zablúdim 😀 včera som o 22tej jedla ovsenú kašu, drahý mi spravil po polhodinovom presviedčaní a potom som to ešte dotlačila malinovou dreňou 😀 tak si vždy poviem, že zabijem sa keď mám na to chuť? 😀

szali88
29. jún 2011

@wera.g to je zlate.. 🙂 ja akurat aj teraz papam nejako som dostala chut mozno je maly hladny 😉
inak strasne vela krat mi priatel vravi nech si dam vecer s nim od prichadza domov z roboty o 22:30 a ma len o 11 kil viac ako ja :D

wera.g
29. jún 2011

@szali88 tak dobrú chuť vám obom prajem 🙂) my sme s drobčekom už obedovali 🙂 A odoláš? 😀 To ja by som neodolala, drahý keď večeria, alebo inokedy hocikedy je, tak mi spraví takú chuť, že aj ja musím 😀