icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzkazv
12. júl 2011

@nikolka4 ahoj prosím ťa ten kočík sa dá dať do úplného ľahu?

nikolka4
12. júl 2011

@zuzkazv Ahoj ano dá už mam odsledované i videa ved si pozri je to super iný nechcem 🙂

zuzkazv
12. júl 2011

@katy31 ahoj ja som si na bolesť hrdla kúpila listerin - som sa tu na koníkovi dočítala že to pomáha a fakt to pomohlo keď to kloktám - riadne vypáli červíka 🙂 a odkedy to mám tak ma ani raz nebolelo hrdlo (klop klop klop)

taniamirco
12. júl 2011

caute aj ja sa k vam pridavam,mam termin 30.10. 🙂
uz sa tak tesim,len ja som este nic malemu nekupila do vybavicky....ani jeden par ponoziek...to som matka co?

majonka79
12. júl 2011

Ahojte baby - pracuúce októbrovky!!! Kedy plánujete nástup na MD? Viete poradiť, či treba dať zamestnávateľovi nejako písomne oznam, že kedy nastupujem?
Ďakujem za odpoveď.
No ja momentálne sedím v kancli každý deň 8 hodín - na nervy.

lucy56
12. júl 2011

@gianni tak na dia poradni bola celkom spojna s mojimi obedmi a vecerami ale ranajky mam vysoke a mam vyhodit kavu s mliekom, o mne asi plati ze rano ziadne mliecne vyrobky, inak mi povedala ze sa to zvysuje aj s pribudajucimi tyzdnami a najviac teraz okolo 30tt, inak ty uz cakas druhe a pri prvom si mala tiez cukrovku tehu

verinka100
12. júl 2011

@zuzinka_26 Mne iba lekarka v poradni v nejakom 18 tyzdni povedala, ze to vyzera na dievcatko, ale ze to sa neda este tak presne vidiet. Asi nema taky vykonny sonograf. No a potom ked som bola na morfologickom utz nejak v 21 tyzdni, tak mi povedali, ze 100per je to chlapec a ukazali nam pipika 😀 a odvtedy na kazdom sone uz vidno pipika, takze ja uz dievcatko rozhodne necakam 😅 Ja sa rozhodujem medzi Kramarmi a tiez Antolskou. Na Antolskej mi vadi, ze ked je vela rodiciek, tak matku daju lezat na ine oddelenie a bez babatka ☹ Byvas niekde pri Ruzinove? Termin mam cca 14.10. +- 7 dni..ale pochybujem, ze budem rodit v termine. U nas v rodine kazdy rodil inac, len nie v termine 😀 s tym oblecenim naozaj netreba prehanat, svagrina mala kopec veci a polku z nich nakoniec nestihla ani raz obliect. Nastastie ich nekupovala, ale mala pozicane od kamosky, tak uz mi dobre poradila, ze staci pre zaciatok tolko co som pisala + tie teplejsie navrch, kozmetika, plienky. Hlavne si nezabudni kupit odsavacku mlieka 🙂

zuzinka_26
12. júl 2011

@elannor myslím, že väčšinou sa lekári pýtajú žien ako sa cítia a kedy chcú ísť na materskú, aspoň čo mám info aj od kamošiek...však v tomto teple s bruškom sedieť v práci a navyše ja mám tiež prácu s ľuďmi, stresy...atď ako píšeš.

zuzinka_26
12. júl 2011

@verinka100 ja som zase mala tusaka na chlapca a mne zase moj lekar aj povedal, ze asi chlapcek, ale ze sa toho nemam moc drzat, lebo to bolo zle vidno...a potom na 3D pred 2 tyzdnami nam povedali ze dievcatko, tak som zvedava, ci sa to v nedelu potvrdi 🙂 lebo dokaz som nevidela, lebo bolo zle otocene, ale lekarka to videla. Ale to asi v kazdej nemocnici, keď je príliš veľa žien, tak musia dať ležať na iné oddelenie alebo aj na chodbu 🙂 - aj to som už počula. Všetky moje známe rodili na Antolskej a každá jedna bola spokojná...ale na Ružinov mám tiež odporúčanie, aj na lekára, aj my ho vie známy dohodnúť na pôrod, tak zvažujem tú možnosť. Nie nie, nebývam v Ružinove, my sme sa presťahovali z Trnavského mýta do dedinky kúsok za BA. a ty kde bývaš?

nelynka18
12. júl 2011

@missy97231 ahoj no zaha aj u mna,kazdy den okolo sieste vecer a trva az kym nezaspim ale zmiernuju mi to jedny tabletky 🙂 a s tym narodenim,no mne by tiez vobec nevadilo,keby sa maly narodi skor a bol by septembrovy 😀
@nikolka4 ahoj,no a este tam chodievate sem-tam? no mas fakt krasny kocarik 🙂 si kupovala cisto novy? ja mam uz tiez doma,od jednej znamej sa,ho chcela uz zbavit,tak sme ho od nej kupili....pouzivala ho len neakych 8 mesiacov a je ako novy a zatial som moooc spokojna,je to austin coletto 4,mam ho aj v albume ak chces kukni...

zuzkazv
12. júl 2011

mne sa nejak vrátila únava z prvého trimestra ☹ tak mi klipkajú oči 😔

nikolka4
12. júl 2011

@nelynka18 hej ale občas lebo je to dosť daleko fuuuuuuuu a teraz tam ani nepojdeme ked muž je do septembra vonku ☹ ale svokra tam je asi každý týžden,chodi na zahradu.Zatiaľ ho ešte nemám,ešte na nete snorím kde ho vlastne kúpiť 🙂 ale jednoznačnwe ten každý mi ho schválil a mne podol po mrvení tu na nete do oka hned.Už som kuk album máš pekný aj ty hm čo ja už na červený myslieť nemôžem hehe a teraz tooooooooooľko vecí čo mám po malej je mi za nimi tak ľúto,musím ich popredať všetky. ☹ ☹ ☹ a nakúpiť nové,to sa zase budem vyžívať 🙂 joj ocino už pozeral autíčka na ovládanie 😉 musím podávať aj ja nejaké foto ja som sem vôec nechodila,ale ked tu máš super baby ako Ty tak je tu suuuuuuuuuuper 😀 😀 😀

nelynka18
12. júl 2011

@zuzkazv hm ani nevrav ja som ani v prvom trimestri tolko nespala,co teraz 😀 v nedelu sme boli v hore a vratili sme sa okolo siestej vecer a ja som o siedmej zalahla a spala do rana do siedmej 😀 ze 12 hodin,no to sa mi stalo naposledy ked som chodievala na diskoteky 😀 len to som zalahla rano o piatej a vstala vecer o piatej 😀
@nikolka4 no tak sa mozno niekedy stretneme 😉 hej je krasny,aj ja ti ho schvalujem 😀 no my sice mame cerveny kocar ale cakame chlapca 😅 ja som aj pri riskovi mala cerveny,neviem preco ale mne sa velmi pacia cervene kocare 🙂 no ja mam po rislkovi vsetko ale ked nieco pekne vidim,tak kupim...hihi no presne ako moj muz,ten kupil riskovi auticko na ovladanie ked mal rok a aj tak potom dopadlo 😀 no tak to ti velmi pekne dakujem 😉 ja sem tiez rada chodim,neni nad to ked si mas s kym popisat a este ked sme oktobrovky 🙂

zuzkazv
12. júl 2011

@nelynka18 😀 veru akopo diskotéke, teraz by som sa ani prvej pesničky nedočkala 😀 , včera som zaspala o pol deviatej !!! skôr ako malý, si pripadám ako kojenec fakt

nelynka18
12. júl 2011

@zuzkazv 😀 to sme dopadli co? 😀 tak hadam to tie deticky po nas zdedia a budu takto pekne vyspavat 😉

zuzkazv
12. júl 2011

@nelynka18 joj bodaj by si mala pravdu lebo ak bude ako Riško aj toto druhé tak ma odvezú po 3 mesiacoch 😅

misic
12. júl 2011

@santerra asi si mala velmi malo kg pred otehotnenim, vsak? A nebolia Ta krize? Lebo mna dost pobolievaju a hlavne to palenie zahy! jaj jaaaj ☹ to je neprijemne... tak clovek musi iba vydrzat.... 🙄 ale ked sa citis fajn, tak je to oki 🙂 a hlavne ze babatko je v pohodke a citi sa dobre

misic
12. júl 2011

@taniamirco neboj, casu a casu mas este 🙂 a okrem toho kazdy ti pozvlaca vselico mozne 🙂 neboj nakoniec budes mat toho az az, my uz mame pre malu tooolko veci (pre starsiu myslim) a pre maleho mame tiez kopec vselicoho a to som nic teraz nekupovala. Mam od starsej, ale ani jej som nekupovala vela, ono sa to nejako nazbieralo a bolo toho dost, nemusela som sa bat, ze nebudem mat drobcovi co obliect 😀

misic
12. júl 2011

@zuzkazv to nie je unava prveho 3mestra ale to prichadza unava v tretom 3mestri, ja som pred porodom bola riadne spava... uz sa mi nechcelo nikam chodit s tym velkym telom 😀 😀

misic
12. júl 2011

@nikolka4 No tatkovia sa vyzivaju s darcekmi "pre syncekov" nakoniec su to darceky pre nich 😀 svagor kupil malemu auticko na ovladanie na druhe vianoce (to mal maly asi 1,5 roka) a maly sa ho tak bal, strasne plakal, ked mu ho pustali xixixi 😀 😀 😀 ale svagor sa s autickom vyhral

nikolka4
12. júl 2011

@misic ahoj no ocino malej podonáša také hračky atd čo tu o takom niečom ešte ani nevedia ako ked jej doniesol časaciu hlavu Hannyh Montany tu sa nevedelo ani kto to je hehe,Aj Hello Kitty vonku sú popredu,čo už narobíme.Odkial si? 🙂 Tak hádam ude nosiť teraz rovnako!

misic
12. júl 2011

@nikolka4 ja som z okresu Kezmarok, vy ste tu vacsina asi zo zapadneho slovenska, vsak? Inak tie vsetky hracky ci uz pre chlapcov ci dievcatka su nadherne ale my mame taky mensi byt a uz ich niet kam davat... 😖

santerra
12. júl 2011

@misic hm,,,pred otehotnenim som mala 78 kg 😀 čiže nudzou o kilečka som netrpela 😀 Ale dnes som bola na poradni a doky skonštatoval že na moju výšku, stavbu tela je to normalne a hlavne že maly je v poriadku otočeny hlavičkou dole a o 2 týždne väčší čiže je velky na 30tt. Chrbat boli nie vždy ale občas pobolieva a to sa snažim aj zacvičiť si 🙂 Zaha...no o tej ani nevravim, verim ti ...pali ma azda každu chvilku :-/ No musime jasne vydržať, ved už nie dlho 🙂 K tej unave...aj ja som unavena v poslednej dobe a spim aj s otvorenymi ocami 😀

missy97231
12. júl 2011

@nelynka18 kocik vyzera ozaj ako novy 🙂 ja som dnes poskladala kocik,,, len tak pre potesenie, a maly sa mi tam nasackoval... som zvedava co bude robit,, ked sa male narodi 😎

erzulik
12. júl 2011

@lucy56 ako si dopadla ja idem diabetologicke 20.7 po druhy krat.

nelynka18
12. júl 2011

@zuzkazv aj ty si mala takeho upistanca ako ja 😀 no vraj druhe byva opakom,tak uvidime 😉
@missy97231 dakujem 🙂 ty mas aky? aj nas maly si sadol do sportovej verzie a chcel sa vozit 😀

verinka100
12. júl 2011

@zuzinka_26 tak potom daj vediet, ci sa dievcatko potvrdilo 🙂 ale myslim, ze pokial lekarka nevidela pipika, tak by to malo byt dievcatko. Uz sme v pokrocilom stadiu a je to dobre viditelne. Len samozrejme musi byt babo dobre otocene 😉 Mas pravdu, ze to je asi v kazdej nemocnici, ked je vela mamiciek. Len moja exspoluziacka rodila na Antolskej a povedala, ze nikdy viac. Ze hrozny pristup, nechali ju dlho trapit sa s bolestami, nikto si ju nevsimal a teraz caka druhe a rozhodla sa rodit v Ruzinove. Tak asi na tom nieco bude, ze je to dobra porodnica. Ale asi je pravda, ze 1000zien a 1000roznych nazorov. Zalezi asi od stastia, ze na koho narazia. Svagrina rodila na Antolskej a povedala, ze v pohodke. Len hygiena bola horsia, jednu babu co boli spolu na izbe nechali lezat v zakrvavenej plachte. Hovorila to sestrickam a jej odvrkli, ze oni tam nie su na upratovanie, tak to hovorila sanitarke a ta kaslala na nu 😒 Momentalne byvam v Starom Meste 🙂 Ach, zajtra idem na ten glukozovy test, 2 hodiny tam cakat, hladnaaa, nevyspataaa..dufam, ze to aspom vypijem bez ujmy na zdravi a psychike 😀 Ty kedy nato ides, ci uz si bola?

zuzinka_26
12. júl 2011

@verinka100 jasne, potom urcite napisem 🙂 Praveze bolo zle otocene a ja som ten dokaz, ze je to dievcatko nevidela, tak preto este nie som ista a presvedcena...ale uz som sa naladla z chlapceka na dievcatko 🙂 ale je to vlastne jedno. Len uz chcem kupit aj nieco ruzove, pripadne nieco modre 🙂 Presne tak, kolko zien tolko nazorov, uvidime ako budeme spokojne my - ja rozmyslam, ze si doktora v Ruzinove zazmluvnim, teda zaplatim...hlavne preto, ze som tiez pocula, ze tu v BA je tolko porodov, ze proste niektore zeny nechavaju vytrpiet dlho a uprednostia tie, ktore to maju zaplatene - je to svinstvo, ale je to bohuzial tak...a aj kamosky mi povedali, ze tie peniaze za to stoja, tak neviem, este to musim prebrat s priatelom. Ja idem na ten glukozovy test pozajtra 🙂 tiez sa mi tam nechce tak dlho sediet, ale zoberiem casopisy a snad to tam nejako zvladnem..tak drzim palce na zajtra, nejako to vydrz. beries si aj citron? 🙂 ja to skusim, uvidim ci mi ho dovolia pouzit.

zuzinka_26
12. júl 2011

@verinka100 ozaj a v Babymarkete ste boli?

natalii6
12. júl 2011

pekny vecer dievcata..dnes sme boli po obede zase na kupku a uz sa tesim ked po zajtrajsej poradni pojdeme zase ved ma zase byt teploa ak som dobre pocula v sobotu ma byt tropicka noc 😠
@nelynka18 juj uz som si tam zakazala chodit lebo by som len nakupovala ako diva 😀 a co sa tyka tych bolesti nastastie mna krize nebolia (klop klop klop) a ani brucho ako pri mrche ma neboli ale to pichanie mam aj dneska ako keby ihlami ma pichal ale mne ta bolest isla od spodku 😠 a s tou nohou u mna to je take ze my z nej vyzaruje teplo niekedy ale nenormalne ako uhliky a potom ma zacne palit ako keby som ju mala natretu paprickami 😢 😠 ale je to taky cudny pocit aj som rozmyslala co to moze byt ci sa svali natahuju alebo cievy rozsiruju bohvie z coho to je ☹