Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte baby.
@nelustek ja mavam tieto stavy uz asi mesiac. prejdem schody a som K.O. este 10 minut rozdychavam.
@kenya83 joooj, keby mi na ten zaludok aspon tlacil! teraz zjem tolko ako slon 😅
@duranovaz my sme mali pri prvom a teraz som si zase kupila vibracne od FP. to vibrovanie sme nepouzivali, ale hral sa s hrackami na hrazdicke. malemu sa v nom pacilo a nam strasne pomohlo.
Kocky to zadychavanie ani nespominajte 😀 ja sa zadycham uz vtedy ked vstavam z postele 😀 😀 😀 😀 a to nemam nejak extra velke brusko .
fuu ha no netusim , ale bude mi ich kupovat kamoskyna mamka na vychode tam vychadza balenie 10ks po 0,90centov kdezto u nas v BA kupim tak akurat jednu 😀 😀 😀 Kupim ich aspon 30ks to by malo stacit nejake uz mam doma cca 10 takze dokopy 40ks. To bude aj vela 😀
@nelustek hi no ja sa na to tiez tesim 🙂 ja sa pri chodzi nezadycham ale vcera som sa hrala zo psom a to som sa veru zadychala 😀
a baby budete balit na siroko ci nie?ja vobec neviem ci teraz musi ci len ked je treba....niektore kupujete postolky ine nie,ja neviem....asi to pre istotu nachystam...
baby, k tym latkovkam - kym som cakala Nelku, tak som bola plna idealov ako budem zachranovat planetu a nevyrobim tonu odpadu kvoli pamperskam a bla, bla... ze budeme latkovat. nastastie som do latkovych nohaviciek neinvestovala, ale som zdedila 12 ks popolini plienok po kamoske s tym, ze vyskusame- uvidime... a videli sme... Nelka mala nakakane v kazdej plienke - tak cca 12 x denne, babatka kakaju este taku vodicku/prazenicku, takze to nie je ako pri vacsich detoch ze chytite aj so separacnou vlozkou a vyhodite do WC.... takze nas latkovanie velmi rychlo preslo. druhe dieta kakalo menej, ale vrestalo v jednom kuse, takze som bola rada ked som pampersku chytila a vyhodila, nie ju este prat a susuit. tym nechcem povedat ze latkovanie nie je dobra vec, ale skor to, ze pockajte najprv ake budete mat babo a az potom investujte do plienok. ja tiez popolina stale skladujem a mozno s tretou nam to latkovanie vyjde 🙂
Nelku som balila do postoliek 4 mesiace, potom po USG klbikov povedali ze uz netreba, ale nasa pediatricka nam kazala balit radsej do pol roka.... ale uz sa zacinala pretacat a vadilo jej to, tak som prestala. Dianka bola na USG v 6 tyzdnoch a ked som sa pytala ci ju mam este balit, tak mi to vyslovene zakazali.... a bola som tomu velmi radal ,lebo v postolkach bola este nervoznejsia ako bez nich. jedny postolky mam aj teraz prichytane ze beriem do porodnice, potom sa uvidi, kazdopadne s opostolkovanym babom sa lepsie manipuluje.
stvorcovych plienok som mala nachytanych 40 ks, nedavno som predala 10 este nepouzitych, takze podla mna ak pouzivate pampersky, tak na postolkovanie + cez plece pri odgrgavani staci takych 20 ks, ak by ste latkovali so stvorcovymi plienkami anko nase mamy, tak treba tych 40 a viac....
ja som plienky kupovala v Eniky-beniky, su celkom kvalitne. Mam nejake aj z Tesca, tie su po 2 opraniach ako obvaz....
kočky ešte by som sa chcela opýtať aký plánujete kúpiť monitor dychu ak plánujete myslím značku??? po prípade aj vysielačky???
@kenya83 postolky su ocislovane... ja som c.1 vobec nevyuzila... Boli mi nanic, teraz sme kupili dva kusy c.2 a odporucam na suchy zips, lebo su aj s prackou a pri tych je to zdlhave obliekanie.....
tiez sme balili tri mesiace nasiroko, kazali do pol roka ale v horucom lete som bola rad, ze sme vydrzali poctivo tie tri mesiace.... A davala som pampersky a na to dve stvorcove vlozene jednu do druhej (mensiu do vacsej) + postolky.....
A inak pampersky kupujem rovno dvojky, tie su take akurat... jednotky nekupujem....
pozdravujem vsetky 🙂

@nelustek Ano všetko mám popraté po prvom synčekovy a niečo som pokúpila aj nové.Nemohla som odolať.Nemáte niekto skúsenosti s vibračnými kresielkami od fischer price?