icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

duranovaz
26. júl 2011

@nelustek Ano všetko mám popraté po prvom synčekovy a niečo som pokúpila aj nové.Nemohla som odolať.Nemáte niekto skúsenosti s vibračnými kresielkami od fischer price?

berus222
26. júl 2011

ahojte baby.
@nelustek ja mavam tieto stavy uz asi mesiac. prejdem schody a som K.O. este 10 minut rozdychavam.
@kenya83 joooj, keby mi na ten zaludok aspon tlacil! teraz zjem tolko ako slon 😅
@duranovaz my sme mali pri prvom a teraz som si zase kupila vibracne od FP. to vibrovanie sme nepouzivali, ale hral sa s hrackami na hrazdicke. malemu sa v nom pacilo a nam strasne pomohlo.

nelustek
26. júl 2011

@kenya83 tak som rada ze som neni sama 😉

babulkaa
26. júl 2011

Kocky to zadychavanie ani nespominajte 😀 ja sa zadycham uz vtedy ked vstavam z postele 😀 😀 😀 😀 a to nemam nejak extra velke brusko .

kenya83
26. júl 2011

@babulkaa u mňa to isté, niekedy sa s manželom smejeme ako ma dvíha z postele 😀 😀 😀
Kočky plánujete niektorá baliť bábätko od narodenia na široko do ortopedických nohavičiek?
Plánujem ísť kúpiť bavlnené plienky a neviem koľko ks? 20 - 30 -40 ks ???

babulkaa
26. júl 2011

@kenya83 tiez ked je doma tak ma dviha 😀 😀 😀 😀 no ja som aj chcela ale kamoska mi hovorila ze uz ani v porodnici nebalia, ale ja asi pre istotu budem, vsak ublizit babatku nemozem nie? 😉

kenya83
26. júl 2011

@babulkaa ja si myslím, že to tiež neublíži baliť aspoň na cca 1-2 mesiace kvôli správnemu vývinu kĺbikov 🙂 Len neviem koľko bude cca treba 😒

nelustek
26. júl 2011

@berus222 neviem si predstavit ze by som takto mala chodit este aj do prace 🙂

babulkaa
26. júl 2011

@kenya83 mam pocit ze sa chodi s tymi klbmi na kontrolu tak asi do kontroly budem balit a ked bude vsetko ok tak prestanem 🙂

kenya83
26. júl 2011

@babulkaa pavdepodobne budem baliť do kontroly aj ja 😉 a koľko ks plienok plánuješ kúpiť?

kenya83
26. júl 2011

@nelustek ani ja si to neviem predstaviť, ja som od 2 mesiaca PN 😉

babulkaa
26. júl 2011

fuu ha no netusim , ale bude mi ich kupovat kamoskyna mamka na vychode tam vychadza balenie 10ks po 0,90centov kdezto u nas v BA kupim tak akurat jednu 😀 😀 😀 Kupim ich aspon 30ks to by malo stacit nejake uz mam doma cca 10 takze dokopy 40ks. To bude aj vela 😀

erzulik
26. júl 2011

@drtka velmi ti drzim palce aby vsetko prebehlo v poriadku

kenya83
26. júl 2011

@babulkaa ja ich plánujem kúpiť asi 30ks. U nás 1ks vychádza po 1,10 eur 🙂

babulkaa
26. júl 2011

@kenya83 no to je dost tak isto aj u nas v BA okolo 1 eura sa pohybuju, preto si ich necham priniest z vychodu 10ks 0,90centov je super cena 😀

kenya83
26. júl 2011

@babulkaa no to teda je super cena 😉

nelynka18
26. júl 2011

@nelustek hi no ja sa na to tiez tesim 🙂 ja sa pri chodzi nezadycham ale vcera som sa hrala zo psom a to som sa veru zadychala 😀
a baby budete balit na siroko ci nie?ja vobec neviem ci teraz musi ci len ked je treba....niektore kupujete postolky ine nie,ja neviem....asi to pre istotu nachystam...

santerra
26. júl 2011

@nelustek Ja zase ked si lahnem na chrbat mam pocit že ma ide zadusiť, akoby som mala kamen položený na hrudi a neda mi dýchať 😒 A to nevravim že už naberám tempo dôchodcu čo sa týka chôdze 😀

santerra
26. júl 2011

@kenya83 Ja mam kupene cca 25 kusov, snad bude dost 🙂

santerra
26. júl 2011

@nelynka18 Ja sa tiež neviem rozhodnut ale pre istotu kupim a budem mat nachystane 🙂

masinka
26. júl 2011

baby, k tym latkovkam - kym som cakala Nelku, tak som bola plna idealov ako budem zachranovat planetu a nevyrobim tonu odpadu kvoli pamperskam a bla, bla... ze budeme latkovat. nastastie som do latkovych nohaviciek neinvestovala, ale som zdedila 12 ks popolini plienok po kamoske s tym, ze vyskusame- uvidime... a videli sme... Nelka mala nakakane v kazdej plienke - tak cca 12 x denne, babatka kakaju este taku vodicku/prazenicku, takze to nie je ako pri vacsich detoch ze chytite aj so separacnou vlozkou a vyhodite do WC.... takze nas latkovanie velmi rychlo preslo. druhe dieta kakalo menej, ale vrestalo v jednom kuse, takze som bola rada ked som pampersku chytila a vyhodila, nie ju este prat a susuit. tym nechcem povedat ze latkovanie nie je dobra vec, ale skor to, ze pockajte najprv ake budete mat babo a az potom investujte do plienok. ja tiez popolina stale skladujem a mozno s tretou nam to latkovanie vyjde 🙂
Nelku som balila do postoliek 4 mesiace, potom po USG klbikov povedali ze uz netreba, ale nasa pediatricka nam kazala balit radsej do pol roka.... ale uz sa zacinala pretacat a vadilo jej to, tak som prestala. Dianka bola na USG v 6 tyzdnoch a ked som sa pytala ci ju mam este balit, tak mi to vyslovene zakazali.... a bola som tomu velmi radal ,lebo v postolkach bola este nervoznejsia ako bez nich. jedny postolky mam aj teraz prichytane ze beriem do porodnice, potom sa uvidi, kazdopadne s opostolkovanym babom sa lepsie manipuluje.
stvorcovych plienok som mala nachytanych 40 ks, nedavno som predala 10 este nepouzitych, takze podla mna ak pouzivate pampersky, tak na postolkovanie + cez plece pri odgrgavani staci takych 20 ks, ak by ste latkovali so stvorcovymi plienkami anko nase mamy, tak treba tych 40 a viac....
ja som plienky kupovala v Eniky-beniky, su celkom kvalitne. Mam nejake aj z Tesca, tie su po 2 opraniach ako obvaz....

nelynka18
26. júl 2011

@santerra hm ja asi tiez nachystam ale neviem ci sa to este musi.....to by celkom zaujimalo 😕 inak ja tiez nemozem lezat na chrbte,mam pocit,ze mi niekto sedi na hrudniku 😉

kenya83
26. júl 2011

@nelynka18
@santerra ja budem určite baliť na široko prvý mesiac po poštoliek 🙂 Len teraz všade píše, že je potrebné kúpiť poštolkové nohavičky č.1 a č.2 po jednom kuse. Myslíte, že tie nohavičky sú tiež podľa veľkosti?

nelynka18
26. júl 2011

@masinka do 6.mesiacov?to mala ale neaky problem,nie?ja som balila len 2 mesiace....1.mesiac stale a 2.mesiac len v noci....viem,ze niektore maminy hovoria,ze sa to uz nerobi.... 😕 a s tou manipulaciou mas pravdu len ked mas take 4kilove babo ako ja,tak je to jedno 🙂

kenya83
26. júl 2011

@masinka ja plánujem baliť tak, že naspodok pamperska + navrh 1 plátená plienka + poštolka 🙂 takto, že to úplne stačí 🙂 Neviem si predstaviť keby som mala furt prať zakakané plienky ako to robili naše mamy v minulosti 😀

nelynka18
26. júl 2011

@kenya83 a ake nohavicky myslis?a to chces len 2 postolky?

kenya83
26. júl 2011

kočky ešte by som sa chcela opýtať aký plánujete kúpiť monitor dychu ak plánujete myslím značku??? po prípade aj vysielačky???

kenya83
26. júl 2011

@nelynka18 no myslím ortopedické nohavičky

katy2
26. júl 2011

@kenya83 postolky su ocislovane... ja som c.1 vobec nevyuzila... Boli mi nanic, teraz sme kupili dva kusy c.2 a odporucam na suchy zips, lebo su aj s prackou a pri tych je to zdlhave obliekanie.....
tiez sme balili tri mesiace nasiroko, kazali do pol roka ale v horucom lete som bola rad, ze sme vydrzali poctivo tie tri mesiace.... A davala som pampersky a na to dve stvorcove vlozene jednu do druhej (mensiu do vacsej) + postolky.....

A inak pampersky kupujem rovno dvojky, tie su take akurat... jednotky nekupujem....

pozdravujem vsetky 🙂

nelustek
26. júl 2011

@nelynka18 ja budem balit na siroko isto.. apon pokial nepojdeme na kontrolu a nepovie Dr.inak..
Nelku som tak balila do 4mes.