Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Dobré ránko. 🙂 No dnes to vyzerá na celý deň doma. Fuuuj, hnusné počasie. 😠 A u vás?
Ahojte kocky.no a v tych dobry spravach sa pokracuje teraz som dovolala z neurologicko pretoze k tomu vsetkemu sa liecim aj na epilepsiu.pytala som sa ako to bude so mnou pocas tehotenstva a ona mi zadre ze normalne budem robit az potom pojdem na rizikove az ked dostanem zachvat chapete to? A ja pracujem 13h ale na nohach som 15h ako ze super nie a absolutne nevladzem!
Baby, krásny deň!
Blahoželám k sólam i duetkám!
@lea1333 Ja pokiaľ by som pracovala, ako ty píšeš, (ja som v kľude v kancli, pohoda), vydupem si od gyndoša (veď nakoniec dôvod má) dlhodobú PN.... Manžel má v robote viacero žien (robia na nohách), ktoré mu hneď po otehotnení odišli na celé tehu na PN... On im to schvaľuje, hoci má potom trocha problém z výrobou, ale to je vedľajšie... Takže kašli na neurologičku a dohodni sa s gyndošom.,
dobre ranko vsem.porad nak dumam nad tim jestli to bude holka nebo kluk ☹
No sak ale zase gynekologicka mi povedala ze to mi musi dat neurolog mam z toho zmetok ako ze nechape, tieto priblblr zakony co si mam to rizikove zaplatit?to sa moze stat len na slovensku!
Tak, a som si pridala info do pasu a som sa rozhodla zahodiť obavy za hlavu. 🙂
Klajosa-akurat to tu riesime ake problemy s tym robia!ale ako casnica tiez by ta mali vypisat!ja idem teraz obvodnej a tiez si to vyzistim cakaju na to kym dostanem zachvat?potom bude babo bez kysliku a ked sa mu nahodou nieco stane tak kto bude za to zodpovedny?samozrejme nikto!jezis kazdy den ma niekto vytoci!
Klajosa-ani ja nechapem!sme na slovensku tak co sa cudujeme!
@klajosa
@lea1333 baby, oni cakaju na peniaze! ved im ale za tyzden povedz, ze si mala zachvat, oni nebudu vediet.
ked som bola prvykrat tehu, chodila som do prace na 12tky, potom na 8cky na nohach, ale nedala som sa vypisat. potom som mala zaseknuty nejaky nerv v chrbtici, nemohla som ani chodit a dr ma vypisala na mesiac bez toho, aby ma niekto kukol ci je to pravda. povedali, ze ked som tehu, tak aj tak mi nemoze nikto nic dat.
@masinka ahoj..no nastastie to bola len otazka par dni a noci 🙂 ...a uz je dobre...ale sme sa vystrasili, kedze sme doposial boli zvyknuti len na horucku zo zubkov ci ockoviania...fakt si zatial neviem predstavit, ze sme vsetci chori..a nevedela by som koho skor ratovat...ale aj to pride..hlavne ked vidim, ako casto su deticky chore po nastupe do skolky...coraz viac obdivujem svoju maminu...kedze sme traja surodenci...
@lea1333 urcite ak mas moznost dat sa vypisat nevahaj....poznam maminy,ktore nemali ziadny problem a napriek tomu boli doma od 7 tyzdna...
@santerra ani nie 🙂 sediet denne v malej ordinacii bez kyslika sa mi naozaj nechce... 😀 hlavne ked si predstavim, ze nase maminy boli raz za tehotenstvo na jednom rontgene a boli kludnejsie 🙂 ked som pri prvom chodila na sedenia pre buduce maminky odporucali nam..venovat sa hlavne sebe a spolocenskemu zivotu...a mali pravdu 🙂 lebo momentalne som v kine nebola ani nepametam 🙂 takze radsej sa venuj veciam, na ktore potom moc casu nebude..aspon zo zaciatku 😀
@dadusa26 praveze ja chcem byt oma lebo sa bojim co ak sa mi nieco stane a hlavne babu ale oni ma nechcu vypisat...asi buem musiet klamat aj ja som na tym rozmyslala ze jej poviem ze som mala zachvat a hotovo...ja nebuem ryskovat moj zivot aj zivot mojho dietata!!!!!!musim nieco vyspekulovat a hlavne ze ja mavam zachvaty ked som unavena a to som teraz stale a mam byt na nohach 15h???
ahoj mam do taz je tady jeste nekdo kdo koji a je tehotny?
Baby aj vám sa už zväčšilo bruško? Ja som akurát pozerala do zrkadla že čosi mi tam vystrkuje 😀 😀 😀
@dadusa26 no tomu ked som to dnes povedala tak som myslela ye vyskoci z koze povedal ze tam nabehne ale myslim si ze tym sa nic nevyriesi!!!neviem aj to hladam na internete nieke poradne aby som sa na to mohla opytat niakeho doktora ale este som nic nenasla!!!!
@klajosa a brusko???myslim ze ja este nic nemam ale tak ja zase nie som niaka chuda aby som mohla mat tak skoro brusko!
@lea1333 skus na www.mamaaja.sk tam su poradne v ktorych urcite odpisu
Ahojte 🙂 takze ja som dnes bola na dalsej prehliadke, dvojicky ktore mi dr. hovorila ze by to mohli byt sa nepotvrdili, dnes tam bolo len jedno babo a ze buduci tyzden si mam prist pre knizku 🙂 K tej PNke, ja sa tiez chystam teraz od 1.marca, chcela by som sa dat vypisat od obvodneho, hlavne kvoli prac.podmienkam co mame, kazdy druhy mesiac som u nho bola pre lieky skrz zapalu moc.ciest a bolavym krizom co mame na hale taku strasnu zimu a prievan, tak snad s tym nebude problem. lebo sa to vazne neda uz vydrzat. co sa tyka bruska tak mne je uz veru vidiet, ja mam 182cm a som chuda, mne sa nema kde schovat 😀 😀 😀
ahojte, ja uz som sem pisala, po pozitivnych testoch,.ale az dnes oficialne patrim medzi oktobrovky, termin podla netu 10.10. co by bolo super lebo mame akurat 2.vyrocie svadby, ale tiez som si uzila debilneho doktora, najprv mi povie ze on nevie ci som tehotna lebo som prisla skoro , tyzden po vynechani nenstruacie a potom dnes rano zas na sone nic nevidel,lebo vraj mam maternicu otocenu opacne a poslal ma na vaginalny UTZ do nemocnice a tam chvalabohu normalny doki konecne potvrdil babo aj akciu srdiecka, len sa musim setri mam hematom, tak polihujem,ked sa mi da
@lea1333 mne lekárka bez problémov pri prvom tehu navrhla že ma vypíše už pri prvej návšteve keď mi potvrdila tehu. Ide asi o prístup lekára. Na tvojom mieste by som sa určite dala vypísať aj za cenu zmeny lekára najmä pri tvojom zamestnaní.
@klajosa mala som brucho aj keď som nebola tehu takže žiadnu zmenu ešte nevidieť 🙂
@rora To raz ti povedia že dvojičky a potom že nie sú dvojičky, to je kruté 😒
Jas som bola dnes u lekárky, spravila mi ultrazvuk, obrázok nemám, ten až o tri týždne. Podľa menšt. som v 6 plus 1 a plod zodpovedá veľkosti šiesteho týždňa. Bije mu srdiečko 🙂 Najbližšia kontrola 16.03 a aj ďalšie sono s obrázkom. 🙂 Termín mám podľa menšt. 18.10 ale lekárka mi sľúbila že mi s primárom vybaví plánovaný CR na 13.10 aby sme mali ja aj obidve moje detičky rovnaký dátum narodenia 🙂 Takže teším teším 🙂

@jana86 vitaj medzi mani 😉