icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lucka1987
29. júl 2011

@zuzanazuzana 😀 😀 si ma potesila ze tvrdohlave znamenie 😀 ja som tiez tvrdohlava.. takze ak to bude v tomto po mne tak sa mam na co tesit 😀

jana0706
29. júl 2011

@bibi13 tak mozno sa aj v nasmu bude pacit v tej paplonikovej perinke, vyskusame a uvidime 🙂 mne sa na tom nepozdavalo ze ci mu v tom nebude velmi teplo, pride mi to take nevetratelne, a my mame vnutri stale dost teplo...

jana0706
29. júl 2011

@zuzanazuzana ziadny wellness sa neodporuca, ani teple bazeny, clovek tam moze kadeco nachytat a tehotne zeny su na to obzvlast citlive..

jana0706
29. júl 2011

@kenya83 mne tvrdne brusko v poslednej dobe vzdy na chvilu niekolkokrat za den, ale nepocitujem to az tak extremne ako to tu baby opisali...ale v kazdom pripade pokial ti zacne tvrdnut tak to bez problemov spoznas 🙂

jana0706
29. júl 2011

@jani74 ja ako sa poznam tak by som asi nesla na pohotovost pokial by som nespadla priamo na brucho a maly by kopkal (ja som pred par tyzdnami tiez tak blbo spadla, som dopadla na kolena a ruky tak ako ty, odvtedy si davam velky pozor), ale pokial budes mat nejaku pochybnost tak radsej zbehni, ti ho prekontroluju a budes vediet ze je vsetko ok...

bettyx
29. júl 2011

@bibi13 to je pravda -to bych taky nikdy nemyla jen vodou... přesně jak píšeš.. všechny ty výměšky jsou agresivní a umýt se to musí a jenom vodou? to ne.. mýdlo je důležitý, ale určitě bych nekoupila mýdlo za dvoujnásobnou cenu jenom proto, že je na tom napsaný vhodný pro miminka.. jsou to zbytečně vyhozený peníze.. je to jedno složení, jiná vůně..
😉 😉 😉

jana0706
30. júl 2011

@bettyx ja uplne nesuhlasim s tym ze vsetky kozmeticke pripravky maju jedno zlozenie a inu vonu...pracovala som vo firme ktora sa zaoberala prave vonami do kozmetickych pripravkov a aromami do potravin a este dokonca aj v tych vonach je rozdiel...niektore kozmeticke pripravky su ovela agresivnejsie ako ine, obsahuju skodlive latky - napriklad parabeny, farbiace a konzervacne latky, mineralne oleje (ropu), na take veci si davam pozor uz teraz v tehotenstve, nieto aby som tym potom natierala dieta...

kenya83
30. júl 2011

Ahojte 🙂 baby akú idete používať kozmetiku pre bábo po kúpaní? A čo všetko konkrétne?

babulkaa
30. júl 2011

@kenya83 mne kazdy radi klasiku olejcek AVIRIL ... mam v plane ho kupit a odskusam 😉

kenya83
30. júl 2011

@babulkaa presne tak aj mne každý odporúča starú overenú klasiku, čistá voda, toaletné detské myslo BUPI (modré) + olejček AVIRIL alebo olivový olej, ktorý sa dá kúpiť v lekárni. Neodporúčajú žiadne šampóny ani mlieka 😉 Neskôr, keď už bude bábo väčšie tak potom sa môže nejaká kozmetika dokúpiť 😉 Olejček AVIRIL sa má používať aj na hlavičku na vlásky a krásne z toho vonia mimi 🙂

katy2
30. júl 2011

Ahojte 🙂
Uplne male babo budem umyvat vodou, v ktorej bude Oilatum (je to na predpis a je to super vec, pekne zvlacnuje pokozku.... Po kupani pouzivam zasadne aviril prasok na casti tela, kde hrozia zapareniny (pod pazuskami, pod bradickou... ) a na naieranie Excipial - tiez je na predpis.... Nikdy sme nemali ziadne problemy, a pouzivam to doteraz (ale uz menej casto)
neskor som zacala pouzivat aj mydlo a sampon Seba-Med.... )Asi od pol roka)

babulkaa
30. júl 2011

@kenya83 tak tak presne tak , uvidim ci to bude malej vyhovovat a pokial ano tak mam problem s kupanim a po kupani vyrieseny 😀 😀 😀

kenya83
30. júl 2011

@babulkaa aj ja a žiadne starosti s vyberaním kozmetiky a podobné veci 😵

bibi13
30. júl 2011

@bettyx hej, môže byť.. ja som to kupovala presne za tu dvojnasobnu sumu.. 😀 😀 😀 a budem aj teraz, ale skôr preto, že mi to vonia a môj manžel by si to vyhovoriť nedal.. a možno trošku iné zloženie tam je, alebo menej aromatu.. v podstate to je jedno.. 😀 😀

@jana0706 treba vyskušať a uvidíš.. my sme mali v dome zimu, takže ja som bola rada, že je maly zababušený hlavne v noci.. a ked mi z toho vyrastol, tak mi to bolo luto.. ešte som ho potom párkrát do toho zabalila, ked bol nerovzny a to mu nohy trčali, ale bol spokojny.. 😀 😀 😀

anita12
30. júl 2011

@bibi13 .. aj ručičky si mu tam zabalila, či tie nechávaš voľné ?

reanda
30. júl 2011

77 😕

santerra
30. júl 2011

70 😵

lucy56
30. júl 2011

72

babulkaa
30. júl 2011

69 😅

nelustek
30. júl 2011

Dnes nam krstna priniesla perinku 🙂
pri nelke som mala popozicavane perinky,ktore sa vratili a mali sme len jednu vlastnu zavinovacku.Tak mame dve perinky,hadam budu stacit.Do zavinovacky sa vklada taka vypln,neviem ako sa to presne vola a do klasickej perinky dam perie.Tesim tesim 😀

nikolka4
30. júl 2011

71 🙂

missy97231
30. júl 2011

65 😉

nelustek
30. júl 2011

72 🙂

missy97231
30. júl 2011

ahojte.. Ja som Davidka moc nebalila do zavinovacky, ale teraz planujem balit 🙂

amisa
30. júl 2011

ahoj ja som do zavinovacky nebalila a ani balit nebudem, Veruska bola pekne na volno v takej fusakodeke. (mam to v albume prvej dcerky)

@kenya83 jaj no sebamed a johnson pre uplnych novorodencov a sudokrem. S oleatom nemam dobre skusenosti ani ja ani mala, ale to bude asi velmi individualne. Mala aj ja sme ekzematici a to tam kazdy reaguje inak.

jana0706
30. júl 2011

@kenya83 ja chcem pouzivat Weledu, teda pokial bude malickemu vyhovovat, a este prikupim Sudokrem...

nelynka18
31. júl 2011

ahojte baby....
tak mala som tu maleho je krasny,prebalovala som,krmila,kocikovala a nas maly kocikoval tiez a clovek musel od neho ten kocar zebrat 😀 strecha je hotova,takze vikend za nami a celkom fajny 🙂 malicky v brusku kopka,zdasa mi ze ma hlavu tak nizko,ze chodim nasiroko 😀 co sa tyka kozmetiky,ja som si kupila niveu len olejcek ma aviril a taky mandlovy 100% bio olej....uvidime co na to povie drobisk 😉 vcera som pokutrala detske veci takze cosi mam nachystane uz len to oprat a za 3 tyzdne idem do CR a svagrova mi da vecicky po malom co mala odo mna,je mu to uz je aj tak male 😀 postielku mam nachystanu na dome uz ju len zlozit 🙂 tak sa nam to krati baby co??? 🙂 vcera som bola s druhou svagrovou ta je v 20tt a ja som si pospominala akoby to bolo vceera a dnes uz v 32tt no ten cas neskutocne leti 🙂

nikolka4
31. júl 2011

@nelynka18 Ahojky no tak to čaka i mna ešte vytriediť po malej veci,ktoré sa nam hodia 🙂 ,postieľku mame taktiež nachytsanu už je len zložiť a chcem ojednať komplet baldachýn a stale sa neviem rozhodnuť,ktorý 🙂 .No moja sestrenica už porodila dva týž dozadu,švagrina pred týždnom no a už som ostala len ja hehe.nevedela by si mi poradiť čo mam dať malej na opuch dasna včera ju pobolieval predný zubček dali sme sirup paralen a dnes rano sme sa zobudili a ma to zapuchnuté davam jeje obklady vinove nevieš poradiť?ach tie zuby!!!!!!!!!!!!

nelynka18
31. júl 2011

@nikolka4 ahoj,no ja sa tiez neviem rozhodnut pre tu sadu neviem ktora je krajsia 😖 moj svagrova porodila pred mesiacom,za 2mes.ja a potom este v decembri druha svagrova.....same babenka 🙂 v lekarni je dostat roztok menom bukofit a je to cisto na prirodnej baze a je to dobre na dasna,otupi bolest a dezinfikuje....mojho muz to uzival a jemu to pomahalo,skuste to....inak ma nic take nenapada.....chuda male a boli ju to?

nikolka4
31. júl 2011

@nelynka18 jej tak to mate podobne,hej bolí a je mi jej tak ľúto ani papať sa jej neda tak vipila len kakao cez slamku ☹