Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@bv_alexandra júúúú tak to je u nás 5km od môjho domu 🙂 len aby Vám vyšlo pekné počasie 🙂
@zuzanazuzana jééé, to je strašný -nevím o co jde, ale zní to strašně... malá si určitě bere co potřebuje z tebe -jediný kdo by tedy měl strádat budeš ty... teď jsem to měla taky.. zhubla jsem 2kg.. ale už jsem to dohnala a ty to taky zvládneš.. hlavně jak píšeš -odpočívej a nepřemáhej se.. když nejde nic do tebe, tak abys nevynaložila moc enerie... všechno se srovná -vím co řikám.. loni mi umřel táta -našel ho doma brácha a já musela zůstat nad věcí, protože on to potřeboval.. byl v totálním šoku a já za ním musela obden jezdit vařit mu a prát.. sice jsem nebyla těhotná, ale měla jsem tu malýho Štěpíka a furt mi volala babička a řikala že za tátovu smrt může brácha protože odešel do práce.. mysli na tu malinkou holčičku která tě potřebuje
@zuzanazuzana Musis sa drzat, urcite sa stalo nieco zle, ale ty musis teraz mysliet hlavne na seba a malinku!!! ako pise bettyx mala si berie z teba ziviny, ale aby si potom ty nemala malo vapnika napriklad v kostiach a zuboch. Snaz sa trosku pozbierat a oddychovat a aj papat! Drzim palce, nech ste obe ok!!!
@bettyx tiez som sa divila,,, ale nie ☹ tu na SK je potreba aj vlozky aj jednorazove plienky pre mimco... v CR je to ine,,, rodila som Davidka v Kladne, takze viem 😉 a tam sa pouzivaju take tie super vlozky... ine nez kupis v obchode.. tak som si aj domov vzala zopar 😀 a pampersky co dali 8ks ci 7ks na den, tak to aj vcelku stacilo.
Ahojte baby, ja som dnes vstala s takymi opuchnutymi nohami a teraz je to este horsie po celom dni v praci.. a to som si ich aj vylozila na vedlajsiu stolicku v kancli, lebo uz sa nedalo.. 😖 Tak neviem, čo to je, dokonca som si zvysila aj davku magnezka. 😖
Ahojte babulky, poradite mi co znamena tvrdnutie bruch? Mne sa dnes stalo ze som mala v bruchu take napatie a ked som si ho chytila tak som citila moju krpatu ako tam je zvlastne pootacana. Mala som to brucho na niektorych miestach vypukle.
ahojte baby...ako sa mate?ja dnes cudne,je mi akosi zle,ani neviem od coho je mi divne 😝 cakam len kedy ulozim riska a idem spat aj ja
@zuzanazuzana moja je mi luto,ze sa necitis dobre....chudnut by si nemala a neboj babatko si berie vsetko co potrebuje z teba,len tebe to skodi 😒 snaz sa pozbierat,nech ti cim skor lepsie 😔
@kenya83 napr.u nas je najkrajsi vyber samolepiek v jednom papiernictve a v jednom obchodiku kde predavaju tapety...skus kuknut n ieco take aj u vas v meste 🙂
@katy31 ahoj no to mas blbe....mne zas od rana je zle akoby som flamovala 🙂 uz nam to tehotenstvo neprospieva,co? 😉
@bea1907 fiha moj mal 1335 v 30tt to je teda,podla coho to ti doktori robia 😒
@erzulik ahoj,to poznam to ti mala podrazdila maternicu a ta na tom mieste stvrdla,ako ked mas stuhnuty sval....ked stvrdne brucho tak je to ako skala ako ked si chytis celo....cela maternica je na kamen....
@nelynka18 no to teda nie.. posledné noci som vyskakovala na kŕče do nôh, ale opuchy som nemala také hrozné... dnes ráno ma to aj prekvapilo.... a od rána ma bolia ako svet.. 😔 Čo to ešte bude, do pôrodu ďaleko ... Tak nech ešte vydržia, tí drobci.. Dnes mi kamoška písala o infarkte placenty... na ten moj zrelý cievny a placentárny problém ma vystrašila riadne... ale snažím sa myslieť pozitíve... tak ideme deň za dňom....
@nelynka18 no neviem, radšej o tom infarkte ani nečítam... Mám problém, že mám placentu typ III, to znamená že na tento TT by taká ešte nemala byť, je už riadne vyzretá, hrozí, že nebude stačiť zásobovať bábätko kyslíkom a živinami. Tie nohy, to sú cievy, celé dni sedím, alebo stojím... tak to takto vyzerá.. navyše po prvom som dostala krčové žily.. tak hádam, že to ustaneme.. poradňu mám o týždeň v štvrtok... aspoň 5 týždňou ešte musíme vydržať.. 😉 No aj ja mám inak desné sny.. včera v noci som jazdila na delfínovi po mori a potom sa strhli také vlny, že zmietli môjho drahého do mora a ten delfín sa schoval pod hladinou pod starú stroskotanú loď.. 😀 sny tehotnej nepoznajú hranice fantázie 😅
@erzulik no to je tak,ze stvrdne cela maternica,normalne ju nahmatas....stvrdne uplne cela a vsade....tak to bude asi mala 🙂 ale keby ti aj stvrdne a po par sekundach zmäkne nic sa nedeje....mne tvrdne od 21 tt 🙂
@katy31 aha ano uz si spomonam,ze si tu pisala....hlava derava 😉 no a to ti dr.povedal ci zapisal do knizky lebo ja take zapisane nic nemam....ze aku ju mam...ci to na prietokoch ti zistil? jaj no tak to mas neprijemne ked cievy...nastastie mna to obchadza...a nemozes na to pouzivat neaku mast?hihi no iny sen 😀 to je teda fantazia 😀 😀 😀
@nelynka18 nie, to mi pri riadnom sone napisal..Ja dostávam jednu kópiu výsledkov zo sona a lepia mi ju do tehu knižky, tam je rozpísané všetko, miery bábätka, placenta, krčok, kríženie ciev v srdci a také všetko možné.. 🙂 na prietoky som ešte nebola.. tam idem až za tri týždne asi.. 😔 tak dúfam, že sa nič nestane...
@bea1907 ja som ho prenasala 8 dni,tak nakoniec siel vyvolavackou a od zaciatku po koniec trval 6 hodin,takze sa dalo 🙂 ja som mala potom aj epidural,takze sa stazovat nemozem a samotne vytlacenie trvalo asi 5 minut len som bola dost roztrhnuta aj vo vnutri aj z vonku ale inak celkom rychlovka 🙂
@missy97231 aha... tak vidíš -ale jako kdyby to byla pro nemocnice potíž dát těm miminkům plíny a ženský vložky..
@bea1907 to je cudne ze nepodavaju epidural, som myslela ze taka porodnica na Slovensku uz snad ani neexistuje...ja keby vsetko islo dobre by som chcela rodit bez epiduralu a bez vsetkej ostatnej chemie, ak to bude mozne samozrejme, tak uvidime ako to nakoniec dopadne, tiez dufam ze mi malicky pomoze 🙂

@zuzanazuzana je mi to veľmi ľúto čo sa prihodilo u Vás v rodine, ale teraz musíš nabrať síl a myslieť na svoje bábätko v brušku a dopriať mu všetko čo potrebuje 😉 držím palce 😉